Daith Piercing: Alt du burde vite! (Inkludert bilder)

Piercing er trending. Selv om du ikke kommer til å gå over bord med det og få piercet navlen, er du sikker på å fange piercingbilen med flere ører. Og, med rette, er det en moteerklæring uten like.

Piercing har eksistert en stund, fra stammeskikk til moderne mote uttalelser, har det gjort sin tilstedeværelse kjent. Til tross for at det har eksistert så lenge, er det visse aspekter og typer piercinger som ikke har fått stor popularitet. Rook piercing og daith piercing har imidlertid gjort bølger som forebyggende medisin mot migrene. Hvor sann denne påstanden er, er det ingen vitenskapelig bevis som støtter denne metoden for forebygging av migrene. Det er sikkert ganske mange troende på den magiske helbredelsen av denne typen piercinger.

Ettersom piercing når nye høyder i popularitet, er det visse aspekter ved trospiercing som du må være oppmerksom på før du planlegger å få det gjort. Denne artikkelen tar sikte på å markere nødvendig informasjon som er nødvendig for å få en piercing.daith-piercing

Hva er Daith Piercing?

Denne piercing rimer på tro, men blir vanligvis referert til som doth. Det er perforeringen som passerer gjennom helixens krus, som er den innerste kartongfolden i øret. Denne piercing utføres vanligvis av eksperter fordi det er ganske vanskelig, spesielt med tanke på plasseringen av piercing.  . Fakir Mustafas Play Body -magasin var den første som brakte denne prissetting i rampelyset med andre kroppsmodifikasjoner som Apadydoe og dermal punch.

Erik Dakota oppdaget først den riktige metoden for å utføre denne piercing. Det gjøres ved hjelp av en bestemt teknikk og en bestemt type nål. En fersk artikkel publisert av State University of New York vekket interesse for de medisinske egenskapene til denne piercing.

Noen historiske fakta om Daith Piercing

Daith piercing har lenge vært en del av tradisjoner, religiøse bekreftelser og selvuttrykk. Piercing har blitt praktisert av mennesker siden 5000 år, av mange årsaker, en er dens helbredende egenskaper. Våre forfedre har praktisert helbredelse gjennom akupunktur i evigheter.

Akupunktur ble først en praksis i steinalderen, og derfra har det gjort en god plass i helbredelses- og medisinverdenen. Dr. Paul Nogier også referert til som faren til moderne Auriculotherapy først introduserte dette rundt 50 -tallet. Forskningen hans var begrenset av mangelen på moderne måleenheter, men han kunne konkludere med at ører har forskjellige stimuleringspunkter som kan manipuleres for å påvirke andre deler av kroppen. Denne konklusjonen understreker de grunnleggende prinsippene for akupunktur og aurikuloterapi, som bruker piercing som et middel til å stimulere reflekspunktene i kroppen.

Dr. Paul var sikker på at moderne målemåter kan bestemme hvor nøyaktig stimulering på et bestemt punkt i øret kan generere refleks i andre tilkoblede deler. Til tross for at moderne medisin ikke støtter de fleste påstander knyttet til disse terapiene, kan det absolutt ikke avvise tanken på at disse teknikkene kan fungere.

Piercing antas å påvirke energistrømmen i kroppen. Piercing av en viss del av øret kan faktisk forbedre de smertefulle tilstandene andre kroppsdeler lider av. Det påvirker også kroppens indre funksjoner. Ører antas å bestå av de fleste trykkpunkter som er direkte forbundet med smerter i hele kroppen.

I verden av forebyggende og alternativ medisin som akupunktur og aurikuloterapi anses ører som et mikrosystem som inneholder alle trykkpunktene i kroppen.

daith-piercing

En kort oversikt over Daith Piercings

Hvis du liker å pynte ørene dine med fine små smykker som er en form for selvuttrykk, så er dette verdt den estetiske appellen til denne piercing.

Daith piercing utføres på den tykke delen av brusk i øret like over tragus plasseringen av denne piercing gjør det sikkert ganske dramatisk, men hvis det gjøres riktig, er smerten liten.

En daith piercing krever litt mer oppmerksomhet enn sine kolleger, da dette er et større sår. Helbredelsestiden og omsorgsprosessen er også litt mer komplisert enn andre piercinger da de gjøres gjennom tynnere deler av brusk, og dette gjøres gjennom en mye tykkere porsjon.

I tillegg til grunnleggende omsorg krever daith piercinger noen ekstra trinn for å holde seg ren og fri for infeksjoner. Pierceren din bestemmer materialet og størrelsen på øredobben du skal ha på deg i denne piercing. Daith piercinger tar vanligvis alt fra 4 til 6 uker for å gro helt, men de er også de mest sårbare av piercinger, så det kan forventes tilbakeslag i helbredelsesprosessen.

Etterbehandlingsinstruksjonene gitt av piercer bør følges som religion, ettersom selv den minste forsømmelse kan forårsake permanent misdannelse i ørestrukturen. Den viktigste instruksjonen er størrelsen og materialet på smykkene, alle bruskstørrelser er forskjellige, og hvis du velger å bruke en bestemt type smykker uten ekspertråd, kan det forårsake skade på brusk.

Se også: Rook Piercing: smerte, pris & Etterbehandlingstips (med 55 eksempler)

daith-piercing-bilder  

Ting du trenger å vite om Daith Piercings

Grunnleggende kunnskap hjelper alltid før du setter deg inn i det gjennomborende setet. Dette vil forberede deg på prosedyren og hva du må forvente når du besøker en klinikk. Følgende informasjon vil hjelpe deg med å få et bedre bilde av daith piercinger

1. Hva du kan forvente under en Daith Piercing?

Etter at piercer har forklart hva daith piercing innebærer, vil han begynne prosedyren med å ta på seg noen hansker. Hvis du har langt hår eller du vet at håret ditt kommer til å berøre området som må hulles, må du fjerne det på forhånd.

Deretter vil han rense området grundig med en antiseptisk løsning eller pute. Dette vil bidra til å avklare mulighetene for at “overflatekimene” smitter såret. Etter rengjøringen måler han øret ditt og merker det nøyaktige området som må hulles. Dette er ekstremt avgjørende for piercing i daith og tårn, da en liten feil kan ha en langsiktig effekt på strukturen i øret.

Plasseringen av denne piercing er vanskelig å nå, og derfor vil de fleste piercere be deg om å legge deg ned og vende deg bort fra dem mens de utfører piercing. Dette gir dem litt mer plass å jobbe med. Imidlertid er det svært mulig at din foretrukne piercer er en ekspert og foretrekker å utføre prosedyren mens du sitter oppe.

Prosedyren vil bli utført med en hul nål, og de kan bruke noen klemmer. Etter piercing vil profesjonelle rense ut blod som kan ha samlet seg i øret under prosessen. Denne prosessen vil definitivt ta lengre tid enn vanlige lobe piercinger ettersom dette området er brettet og vanskelig å perforere.

Husk at de vil bruke betydelig kraft ettersom brusk er tykkere, og det er ganske vanskelig å få nålen gjennom den. Etter vellykket piercing i området vil de passe i smykker som er perfekte for piercing. De vil deretter foreskrive alle produkter som er nødvendige for å holde såret rent og fremme helbredelse. Du vil også motta en retningslinje for generelle regler som må følges i løpet av helbredelsestiden.

2. Hvor smertefullt er det?

Denne prosedyren er heller ikke rask eller smertefri. Dette er en tidkrevende prosedyre, ettersom det er ganske vanskelig å få nålen gjennom den tøffe brusk og må utføres med største forsiktighet. Du vil oppleve mer smerte sammenlignet med andre piercinger som utføres på lappen. Daith piercing er absolutt kategorisert som en av de mest smertefulle prosedyrene av mennesker som får regelmessige kroppsmodifikasjoner, men det er verdt smerten. Det har absolutt en iøynefallende estetisk appell, og du vil ikke angre på det, spesielt hvis du ønsker å få litt migrenelindring fra denne prosedyren.

3. etter prosedyre smerte

Etter at prosedyren er fullført, avhenger hvor mye smerte du vil føle av hvor godt du tar vare på såret og hvordan du smerten. For noen individer er konsekvensene av prosedyren langt mer smertefulle enn selve piercing, og noen kan bare føle svak smerte, litt i bakgrunnen. Å være opptatt og holde hodet opptatt hjelper absolutt.daith-piercing-smerte

4. Kostnaden

Daith piercinger er relativt kostbare. Disse piercinger blir vanligvis bare taklet av eksperter og tar mer tid og ekspertise å utføre. En enkelt side vil koste deg alt fra $ 50 til $ 100, noen få faktorer påvirker prisen på denne piercing – ekspertisen til den potensielle pierceren, hvor høy etterspørsel etter deres tjenester er og plasseringen av klinikken eller salongen. Prisen avhenger også av smykkene du vil velge for din piercing. Det anbefales å velge kvalitetssmykker, da dette vil være gunstig i det lange løp og ikke påvirke såret negativt.

5. Forberedelse til prosedyren

Hvis du får angst av å få denne piercing, må du planlegge avtalen i stedet for å ta hjelp fra din flytende venn, også kjent som alkohol. Piercer vil ikke utføre prosedyren hvis du er litt påvirket. Dette kan være et etisk valg på vegne av din piercer, eller loven kan forby dem.

Ta alltid håret av veien og prøv å vaske øret grundig før du går inn for prosedyren. Husk å spise noen timer før prosedyren; ikke gå inn med tom mage. Hydrering er også nødvendig før du går inn på klinikken.daith-piercing

6. Etterbehandling

Du må rengjøre såret religiøst med varmt havsaltvann to ganger om dagen. Denne løsningen kan enkelt lages med 1 kopp vann, litt havsalt og en skje. Bland saltet i vannet kraftig til det er oppløst og hell det i en sprayflaske da det er lettere å bruke. Bruk en ren q-tip eller bomullspute for å rense ut det hullede området. Hold området mettet minst i fem minutter før du fjerner bomullsputen fra det. Varmt vann hjelper til med drenering av væske som kan bygge seg opp i det hullede området. Fortsett denne prosessen i minst 3 til 6 uker, selv etter at såret er helt grodd.

Du kan også få en anbefaling fra din piercer om produktene som kan brukes til etterbehandling av dette såret. Det finnes flere sprayer som er laget med naturlige ingredienser. Du kan også finne salver som holder såret dekket og fri for infeksjoner gjennom hele helbredelsesprosessen.

7. Sov på motsatt side

Dette gjelder nesten alle piercinger. Ikke legg press på det nyåpnede såret. I helbredelsesperioden må du være spesielt forsiktig mens du sover, alltid sove på motsatt side av piercing i de neste 3 til 6 ukene eller til såret er helt helbredet. Motstå trangen til å klø eller berøre såret ditt, da dette gjør det utsatt for bakterier og infeksjoner. Ikke gni eller tørk håret med makt de første ukene, du vil absolutt ikke irritere området.

8. Lovlighet

ID -en din er strengt nødvendig av piercer, uansett alder. For mindreårige er det nødvendig at en av foreldrene eller den registrerte vergen deres besøker salongen sammen med dem. Du kan ikke få en piercing, det være seg i noen deler av kroppen uten ID -bekreftelse.

9. De første smykkene dine kan være forskjellige

Du har sikkert sett for deg at du har på deg en bestemt sløyfe mens du får piercing. Men det er kanskje ikke egnet for øret anatomi. Hold alternativene åpne.

10. Det gjøres bare med en nål

En spesiell nål brukes til denne prosedyren. Det er ingen sjanse for at pierceren din vil utføre denne piercing ved hjelp av den konvensjonelle nålen som brukes til andre prosedyrer.

Bunnlinjen

Å velge riktig profesjonell for prosedyren er avgjørende for å sikre at du får den perfekte daith piercing.