Brusk Piercings Smerte, helbredelsestid, fakta og 75+ spennende ideer

Gjennom årene har en rask endring av trender og innovative bruskpiercingdesigner oppmuntret folk til å bytte fra tatoveringer til piercingindustrien.

En av de mest berikende og sjelefredende piercing har vært bruskpiercing, der mennesker med forskjellig smak kan leke med fantasien og kreative ideene, og overraskende får den samme tilfredsstillende følelsen som andre.

Den morsomme delen er at hver person har en forskjellig form på øret brusk, men designene er så fleksible og justerende at du ikke engang trenger å tenke deg om to ganger når du finner det piercingdesignet du foretrekker mest.

Men før det er det viktig å vite alt om bruskpiercing, det er en prosedyre, etter effekter og de forhåndsinnstilte sikkerhetstiltakene du bør ta før du sitter for piercing.

Hva er bruskpiercing?

Bruskpiercing er et enkelt konsept. Mange av oss har sannsynligvis studert “brusk” som realfagstudent. Men hvis du fortsatt ikke er klar over begrepet, har vi dekket deg.

Brusk er et bindevev, som er hardere enn huden og mykere enn et bein. Det er vanligvis funnet i øret og nesen. Når en nål passerer gjennom brusk i øret, er det kjent som “bruskpiercing”.

Bruskpiercing er ikke bare der for å forbedre utseendet ditt, eller gi fashionista og elegante vibber. I stedet er det også en type bruskpiercing kalt daith piercing som behandler migrene, og reduserer også overraskende mindre, men konstant hodepine

Bruskpiercing er en enkel og rask prosedyre, men helbredelsen tar god tid, ettersom området der piercing finner sted er et bindevevsområde, blodstrømmen er minimal, og derfor er helbredelsestiden langsommere enn vanlig.

Typer av bruskpiercing

 1. Helix piercing
 2. Overlegen lobe piercing
 3. Konvensjonell lappepiercing
 4. Rook piercing
 5. Daith piercing
 6. Industriell piercing
 7. Tragus og anti-tragus piercing
 8. Tettsittende piercing

Piercing av brusk som du bør vurdere

Silver Hook Pierced to a Rook

Rook er et bindevev i ring som dekker det indre konkyliområdet, og ligger i en betydelig avstand fra øret. Den er godt synlig og har et stort overflateareal for at flere ringer og pigger kan stikkes gjennom. Attraksjonen er enorm og fengende på alle mulige måter.

Det er flere gjenstander som kan gjennombores til tårnet, men de mest populære til nå er mini -sølvkrokestengene som feier gjennom tårnet og ser ut som den nedre kroken topper seg gjennom øret. De fleste tårnhullene er hule, slik at de enkelt kan dekke det lange myke beinet og se bra ut på øret også.

Noen mennesker velger også svarte pigger, ettersom de ser frekke ut, pluss at den indre konkylien hovedsakelig er pyntet med fargerike pigger. På denne måten komplimenterer svart hele øret piercing, noe som får det til å se forlokkende og veldig fristende ut..

brusk-piercing

Radikal industriell piercing

Industriell piercing kan høres kjedelig og grovt ut fra navnet, men i virkeligheten er det den mest radikale og nervøse piercing noensinne.

I begynnelsen av industriell piercing, trodde folk at to hull og en vektstang som ble satt inn gjennom den utgjorde den industrielle piercing. Vel, dette er bare den typiske industrielle piercingbeskrivelsen. I dag er industriell piercing mye mer nyskapende og fengslende enn den var før.

Utvalget av industrielle piercingideer har motivert mange individer til å slippe frykten for to hull og i stedet fokusere på den gode delen, som er den praktfulle designen. Noen kjente design inkluderer den flerfargede vektstangen der stangen er fullt utsmykket med forskjellige juveler , alt skinnende og levende for øyet.

Videre inkluderer andre design:

 • Matt sølvstang med en delikat kjede som er tilkoblet og flyter grasiøst og er forbundet med standardlappen. Denne gjennomtrengende designen er edgy og erotisk på samme tid.
 • Stor Batman eller en Superman -fan? Da er denne industrielle piercingstilen ment for deg. i dette tilfellet er gullstangen enkel, og et batman- eller supermannsymbol er plassert rett i midten av stangen, så når vektstangen passerer gjennom de to hullene, plasseres symbolet midt i midten av din øvre helix. Denne piercing -designen er kjent for tenåringsjenter og gutter. Mange voksne i tidlig alder valgte også slik piercing og hadde de mest positive tilbakemeldingene man kunne forvente.
 • Det er ikke nødvendig å ha en enkelt lang vektstang for en industriell piercing; Du kan også velge at to vektstang skal hulles i de to hullene, i tilfelle en vektstang som tar den øvre spiralen skremmer deg.
 • Andre industrielle piercingideer inkluderer den slangelignende vektstangen som kryper over de to hullene. Også en enveis eller toveis pil presset langs de to hullene.

Industriell piercing er den mest synlige piercing på øret, og derfor bør designet være så attraktivt og passe med din personlighet at hvert øye som går forbi ikke kan motstå å se på det igjen og igjen.

Delvis sjømannshjul industriell piercing

Du må ha sett sjømannshjulet. Nei, vi forteller deg ikke at hele hjulet kan monteres i øret, men vi sier at hvis bare tre håndtak på hjulet tas separat som en stud, ser det flott ut som en industriell piercing.

Denne trenden så også først upassende ut, men etter hvert begynte folk å få denne typen piercing. De likte meldingen knyttet til det, dvs. livet mitt er i min kontroll, og det jeg gjør er et valg og ikke en feil.

Bare noen få individer kunne takle den sterke stemningen, på grunn av hvilken den delvise sjømannshjulets industrielle piercing var sjelden, verdifull og antatt svært vågal.

Gullring Tragus Piercing

Tragus piercing lages på vevet foran øregangen; den har et lite overflateareal på grunn av hvilken bare små pigger og ringer kan bæres på tragus.

En av de mest trendy og stilige designene med traguspiercing inkluderer piercing av en tynn gullring i øret. Den har vært populær for sine sjarmerende vibber og tendensen til å passe godt til alt du har på deg eller til og med føler. Også, gullringen tragus piercing er ikke bare egnet for jenter, men verdt piercing for gutter også. Videre er det ingen aldersbarriere for slik design og type ring/stud.

brusk-piercing

Dragonfly Langstrakt Helix Piercing

Forover eller langstrakt helixpiercing er regionen der det øvre området av øret er forbundet med ansiktet, området nærmest ansiktet er der de fleste velger å få fancy pigger hullet, noen ideer er nevnt som følger.

 • Miniatyr gyllen øyenstikker piercing, det er mer enn en piercing eller stud for mange. Siden øyenstikkeren er et symbol på mental og emosjonell forandring, bæres den vanligvis av mennesker som er i et selvrealiseringsstadium og på vei til en stor forandring.
 • Tre diamantpinner på rad. Størrelsen er fra største til minste.
 • To gullringer ble gjennomboret på fremspiralen
 • Himmelsblå og hvite perler
 • Flere piercing i hjertet

Miniatyr Jewel Inner Conch Piercing

Indre sofaen har mest overflate og er også den mindre smertefulle delen som skal gjennombores.

Tenk på det; hvis hele øreområdet rundt øregangen er pyntet med verdifulle skinnende juveler, vil den majestetiske stemningen være overbevisende for alle som ser på det kongelige utseendet.

Juveler har stor innvirkning på brukeren; det gir dem et adrenalinkick gjennom. Du kan også koble sammen utrolige kombinasjoner av verdifulle steiner, perler og andre juveler for å føle deg bra og gjøre det bra.

Valgene for miniatyr juvel inner conch piercing inkluderer:

 • Gå helt rubin på conch piercing
 • En kombinasjon av diamant- og safirnitter
 • Svart perle over alt
 • Hvit peal med sølvperler
 • Gullpinner omgitt av bittesmå hvite skjell

Å være klar over hva du liker og misliker er avgjørende og sterkt nødvendig i slike scenarier.

Alt på en gang bruskpiercing

Noen mennesker går over bord med bruskpiercing, og de ser det som den siste sjansen til å få en og ende opp med å få alle slags bruskpiercing på en gang.

Det ser ut som rot eller med eksakte ord et fullstendig oppstyr på øret, noe som er en effekt som ikke alle kan tenke seg å forfølge. For ikke å nevne, du må være ganske dristig til å få hele hullet i bruskbenet.

Dessverre er det unntak i alt. Det samme er tilfellet med “alt på en gang” bruskpiercing. Da de fleste av oss gråt i tankene på å få eller til og med se på en haug med piercinger på øret samtidig, endret noen fra nord oppfatningen ved å få ni diamantpinner piercing med en gang. Hun dro av utseendet så godt og virket betagende i den grad at ingen kunne motstå trangen til å prøve det også.

Siden den gang har det vært en av de mest populære bruskpiercing -designene.

Piercing med to ringrom

To ringer gjennomboret på tårnet er vanlig og for det meste foreslått av mange piercere.

Logisk sett ville hver nybegynner være redd for å få en piercing som gjør for vondt den første gangen. Hvis du er en av dem, vil vi råde deg til å ta en tårnpiercing først etter standard lobe -piercing. Du vil gjerne gjøre det fordi tårnpiercing er relativt mindre smertefullt enn andre og ser også fascinerende ut.

Den enkleste av pinnene er ringen. De er enkle å ha på og passer godt til alle antrekk. De har ingen symbolsk betydning for dem, så du trenger ikke å bekymre deg for at folk stiller deg rare spørsmål.

De mest populære ringene er gull og sølv. Den svarte ringen ble utdatert på grunn av sitt konstante rengjøringsbehov og den kjedelige stemningen.

Bow Pierced on The Antitragus

Buen må være den søteste lille pynten noensinne.

Anti-tragus er plassert like over standardlappen, og derfor velger de fleste små pigger å stikke hull på antitragus. Det komplimenterer alle store øredobber som brukes på standardlappen. Også når du foreslår en sløyfe, anbefales det å få sin mest miniatyrstørrelse, den også i enten gylden eller sølvfarge. Så den er synlig på øret når en stor stud eller øredobb bæres på standardlappen eller til og med øvre lapp.

Alle perlebruskpiercing

Pearl er en trendy juvel noensinne, så hvis du leter etter en napp som du kan bruke lengst, så er det ikke vanskelig å velge, velg en piercing som bringer hele perlen.

Du kan få tre perler hullet sammen på spiralen, og en på standardlappen og den øvre flippen – fargekoden avhenger av hvilken farge du vanligvis bruker eller fargen du liker å ha på. De fleste går for en helt svart perlepiercing, mens andre velger en flerfarget eller hvit perlebruskpiercing.

Stjerneformede pinner pierced over hele øret

Elsker vi ikke alle å stirre på stjernene og se hva som er hva?

Bare en stjerne fra innsiden kan velge et stjerneklar utseende.

All-star studs piercing ser og føles fortryllende ut, de skinnende teksturer og dekning gir en magnetisk personlighet.

Stjernestenderne kan ha hvilken som helst farge, sammenkoblet med alt og alt. Noen eksempler er listet opp nedenfor:

 • Sølv stjerne pigger med sorte perler
 • Golden star studs med rødt havskall
 • Stjernestifter av bronse parret med månestubber.
 • Lilla stjernestifter med diamantpynt
 • Matt svarte stjernestifter

Sikkerhetstiltak

Før du hopper på å få noen av de to eller tre bruskpiercingene, er det visse faktorer og forholdsregler du bør vurdere umiddelbart. Siden du ikke vil ha nok energi etter piercing, men blåmerker trenger øyeblikkelig påføring av medisin, er det null tid å vente..

Ting å kjøpe før piercing -avtalen:

 • Et hårbånd eller hårbånd. Hvis du har langt og krusete hår, vil det være vanskelig for pierceren å markere flekken på øret, eller stikke nålen på høyre merke hvis håret fortsetter å dekke det.
 • Sjøsalt
 • Bomullsdotter
 • Q-tips
 • Piercing spray etter pleie

Du må heller ikke ha alkohol før piercing -økten din. Du kan trenge det for å avta gåsehuden du får før avtalen, men en erfaren og fornuftig piercer vil ikke gjennomføre piercingen før du er helt edru og stille. Ellers kan nålen forårsake skade på øret eller nesen der det meste av brusk piercing er forsøkt.

Veiledning for rengjøring og helbredelse av sår

Etter piercing -avtalen vil smerten være utholdelig i piercingområdet fordi den vil forbli nummen i nesten 4 timer etter piercing. Men snart vil du føle at området kribler i begynnelsen og deretter enorm smerte. I slike tilfeller er det første trinnet å være rolig.

Det neste trinnet er å varme 2 kopper vann og tilsett en teskje havsalt og rør det til det er helt oppløst. Ta deretter en bomullsdott og dypp i saltvann og påfør den deretter på øret, for å rengjøre og påføre saltvann mer spesifikt for såret, få en Q-tips, dypp i koppen og påfør den deretter på såret.

Utvekslingen av bomullsdott og Q-tip bør være konstant for å unngå bakteriemultiplikasjon.

Bunnlinjen

Minn deg selv på den gangen du så en av vennene dine med en brusk piercing, og du kunne ikke motstå trangen til å få en selv, men frykten for nåler stoppet deg fra å gjøre det. Men hvis du vil se fenomenal ut, må du ta risikoen og gå imot frykten din. Å oppnå selvtilfredshet og se forlokkende er relatert til å komme ut av komfortsonen din. Resten avhenger av deg.

Velg også riktig piercer, noen ganger er de mest populære ikke de beste for deg. En erfaren og samarbeidsvillig piercer er viktig, ettersom han/hun har alt ansvaret, og du vil ikke at du skal høre på en person som ikke verdsetter arbeidet sitt og potensielle kunder.

Vær årvåken under prosedyren, men snakk mindre, så du ikke distraherer pierceren.

Det er også en teknikk som de fleste tannleger forteller sine pasienter: Når du føler smerten mens tannlegen behandler hulrommet, trener du beina, setter den ene opp og den andre ned og teller med bevegelsen. På denne måten distraherer du sinnet ditt og forhindre plutselige kroppsbevegelser som kan føre til blåmerker.

Nyt hvert øyeblikk; du vil alltid huske det.

Happy Piercing!