75+ Medusa piercing ötlet: fájdalom és gyógyulási idő (és minden, amit tudnod kell)

Mi az a Medusa piercing??

A Medusa piercing egy behatolás a felső ajak feletti és az orr alatti területen, „philtrumnak” nevezik,”, Ezért a Medusa piercing philtrum piercing néven is ismert.

A medusa piercing növekvő népszerűségének több oka is van. Először is, ez nemi szempontból semleges piercing, férfiaknak és nőknek egyaránt megfelel, nulla megkülönböztetéssel a szegecsek, ékszerek vagy súlyzók kiválasztásában.

Ezenkívül egy közelmúltbeli felmérés bebizonyította, hogy néhány piercinget migrénnel kezeltek, és súlyos fejfájást szenvedtek azoknál az egyéneknél, akiknek bizonyos piercingek voltak. Az egyik ilyen gyógyító piercing lista tartalmazta a medúza piercinget.

Miért szeretné kihagyni az esélyt, hogy olyan piercinget szerezzen, amely javítja a megjelenését, végső stílusnyilatkozattá tesz, és jól kezeli a gyakori fejfájást? Ha meggyőződött arról, hogy megvásárolja ezt a medúza piercinget, de nem biztos abban, hogy milyen dizájnnal tud rezonálni, akkor adja fel ezt a gondolatot, és nézze meg az alább felsorolt ​​legmeglepőbb medúza piercing ötleteket.

Kettős Medusa piercing

Kettő mindig jobb, mint egy.

Ha valaki nem tud betelni a medusa piercinggel, akkor a dupla vagy kettős medusa piercing az Ön számára készült. A kettős medúza piercing káprázatos hangulattal rendelkezik; viselője vadul és vonzóan néz ki minden lehetséges módon. Ezenkívül több lehetőség is halmozható az ilyen piercing kialakításhoz, például két ezüst fém szegecs, két gyémánt szegecs, egyszerű fekete szegecsek, márványszegek és még sok más.

A legjobb része a kettős medúza piercingnek az, hogy kiegyensúlyozza a szűrőre nehezedő nyomást Meglepő módon egyetlen szegecses medúza piercing annyira megterheli a felső ajakot, hogy hosszabb gyógyulási időt vesz igénybe, mint a kettős vagy kettős medúza piercing.

Középső gyöngy piercing

Szeretne a figyelem középpontjába kerülni? Akkor bizonyára középre igazított medúza piercinget kell készítenie. Az ilyen típusú piercingeknél a csapszeget a szűrő közepére kell helyezni, így mindenki körülötted bámulhatja az arcodat, mivel a megjelenés rendkívül izgalmas és magával ragadó.

Továbbá, ha a csapszeget a szűrő közepére helyezzük, akkor rengeteg hely van rajta és alatta. Ez az elrendezés lehetővé teszi a viselő számára, hogy nagyméretű szegecseket válasszon, amelyeket szépen díszítenek különböző ékszerekkel, vagy akár egy nagyméretű, fém matt ezüst ménest, amely meglepően dicséri a bőr minden árnyalatát.

medúza-piercing

Díszítetlen Silver Labret Stud

Az egyszerű gyönyörű. Gondolj arra a tényre, hogy a ménes közvetlenül az ajkaid felett van, és nem vagy olyan, aki mindennel ugyanazt az ajakrúzsot viseli. Inkább olyan lány vagy, aki kihívó sötét színeket és még szép világos színeket is keres, de a szúrt ménes nem nem illik az ajkak árnyékához. Zavarni fog, igaz?

Akkor miért nem választ valamit, ami semleges és mindenhez jól illik, ami nem más, mint ezüst. Ha díszítetlen ezüst labret -szegecset szerez, az bármiben, amit visel, hibátlannak tűnik. Ezenkívül az ezüst felderíti az arcvonásait, és bármilyen színes piercinghez is párosítható.

Kígyóharapás párosítva Medusa piercinggel

A Snakebite piercing olyan pimasz megjelenésű, és ha párosítod egy medusa piercinggel, akkor ez még hozzá fog adni a heves kinézetű hangulathoz. Hiányzó puzzle -darabként fog működni.

Számos színválasztékot kell figyelembe venni. Tegyük fel, hogy fekete kígyóharapás piercingje van, majd választhat gyémántcsapokat a medusa piercinghez. Vagy ha ezüst kígyóharapás piercingje van, akkor párosítsa össze rubin díszítésű szegekkel medusa piercingként. A lehetőségek korlátlanok, de a hangulat olyan erős, hogy senki, aki szenved az arcát szúró szenvedélytől, egyáltalán nem hagyhatja figyelmen kívül.

Fekete ménes az ajkak Medusa piercingje felett

A fekete minden szín; csak néhány ember gyűlöl feketét viselni. Ez olyan, mint a szem alma, és a legjobb megoldás a ménes számára, ha piercing eljárásra megy.

Az ajak közelében elhelyezett Medusa piercing általában fekete csapokkal van behelyezve. Távolról úgy néznek ki, mint egy szépségvakond. Ezenkívül kifinomult megjelenést kölcsönöznek. És ha valaki olyan, aki most ismerkedett meg a medusa piercinggel, akkor a fekete ménes mellett a biztonságosabb oldalon maradhat..

Emelt Medusa piercing

Az orr közelében elhelyezett Medusa piercing emelt medusa piercing néven ismert. Csak kevesen választanak ilyen piercinget, mivel fennáll annak a veszélye, hogy megzavarják az orrcsontot, de remekül néz ki az arcon.

A legtöbb ember márványszegeket választ a magasított medúza piercinghez, klasszikus megjelenést kölcsönöznek. Ezenkívül a világos színeket részesítik előnyben azoknál a csapoknál, amelyeket magasított medúza piercingként helyeznek el.

Jewel Stud

Az ékszercsapokkal való átszúrás általában jól bevált személyek dolga. Ezenkívül nagy választékban vannak ékszercsapok; különböző típusú köveket és színeket kaphat. A legtöbb ember szerencsés köveit átszúrja, míg mások biztonsági kövekként vesznek néhány követ. Úgy vélik, hogy az ilyen védőkövek megakadályozzák, hogy a gonosz szemek befolyásolják szépségüket, vagy bármilyen varázslatot okozzanak.

A Medusa piercing valóban több, mint bizonyos személyek piercingje.

Golden Labret Stud Medusa piercing

Az arany elvarázsolja azokat az arcvonásokat, amelyeket túl unalmasnak gondolhat a világ számára.

Az aranylabret könnyen beszerezhető, és nem reagál a bőrrel, különösen, ha az arcbőrét. Ha fiatal vagy, és egy medusa piercingre készülsz, akkor előnyös lenne egy arany színű szegecset választani, hogy ne játsszon a bőröddel, és hosszú ideig tart a gyógyulás. Az első tapasztalat sokat számít.

Orrcsap illeszkedő Medusa piercing

Ha zavaros, kezdje el a csapok párosítását a már viselt csapokkal.

Ha az orrcsap fekete, akkor a medusa piercinghez válasszon fekete csapszeget vagy valami olyat, ami jól illik a feketéhez. Miután megszerezte a fúrót, profi lesz a medusa piercinghez megfelelő csapok kiválasztásában.

Függőleges (Jestrum) Medusa piercing

A függőleges medusa piercing úgy néz ki, mintha egy hosszú csap lenne, amely áthatol a felső és az alsó ajkán. De a valóságban két ménes van elhelyezve úgy, hogy becsapja az embereket. A legtöbb ember ívelt labretet választ, amely úgy néz ki, mint egy félkör, amelyet átszúrtak az ajkakon. Félelmetlen és merész hangulatot is ad.

Virág Stud Stud Medusa

Ki nem szereti a virágokat? Könnyítik a hangulatodat. Hasonló módon a virágszegek javíthatják arcvonásaidat és személyiségedet.

Medusa piercing jön ki, mint a heves. Azonban, ha a ménes virágos, kiderül, hogy minden tökéletes kombinációja, mint az édes -savanyú, vagy a cukor és a fűszer, és minden szép. Itt minden elegáns és finom lenne.

Piercing eljárás

Lépésről lépésre eljárás

 • A Piercer először antibakteriális oldattal megtisztítja a filtert és a környező területet, egészen addig, amíg teljesen mentes minden kórokozótól.
 • A következő lépés a szájüreg megtisztítása, így szájvizet kapunk, és háromszor öblítjük.
 • Ezt követően a piercing megkérdezi Önt preferenciáiról. Ha zavart észlel, megmutathat néhány olyan mintát, amelyek megfelelhetnek Önnek. Amikor eldöntik, nyomot hagynak a piercing helyen, így nincs esély a hibára vagy a szerencsétlenségre.
 • Ha a piercingfoltja a felső ajak közelében van, akkor a piercer elzsibbasztja a felső ajakot, és szorítóval fogja meg, miközben behelyezi a tűt.
 • Miután a tű behatolt a szűrőedénybe és egy lyuk keletkezett, a lyukasztó behelyezi a kiválasztott csapszeget vagy súlyzót.
 • Végre elkészült!

medúza-piercing

Teendők a Medusa piercing előtt

Rengeteg dolgot meg kell tennie a medusa piercing előtt. Ugyanakkor vannak olyan dolgok, amelyeket teljesen le kell állítani az eljárás előtt. Az alábbiakban felsoroljuk a teendőket és a nem

 • Ne felejtsen el nulla sminket alkalmazni azon a területen, ahol a piercinget kell elhelyezni; nem tapasztalhat szappant, bozótot és maszkot. A szűrő tisztán tartása az egész eljárás kulcsfontosságú része.
 • Kerülje a cukros ételeket, ragadós cukorkákat és harapnivalókat, mivel ez üreget okozhat, ami baktériumok jelenlétét jelenti, ami káros fertőzést okoz.
 • Ha naponta legalább háromszor mosson fogat gyakori szájöblítéssel, akkor a szájüreg csíramentes maradhat, így megszűnik a savanyú íny vagy a sérült fogak kockázata.
 • Ezenkívül a szigorú fogselyem segíthet megszabadulni minden apró ételdarabtól, amely megzavarhatja a szájhigiéniát.
 • Kerülje a szódabikarbónát és a szénsavas italokat legalább egy héttel a medúza piercing előtt, mivel ez gyengíti a fogakat, és az üreg felületét is érdessé teheti; ez beavatkozna a piercing eljárásba, és megnehezítené a tű behatolását.
 • Ne felejtsen el menta spray -t magával vinni, mert tudjuk, hogy ürege tiszta lesz, bárkinek rossz lehelet fordulhat elő, és nem szeretné, ha a piercing szenvedne.
 • Végül kerülje a fokhagyma, hagyma vagy más olyan étel fogyasztását, amely erős szagú, és rosszabbá teszi a lélegzetét, mint valaha.

Mennyi fájdalmat okoz? Gyógyulási idő

Szakértő piercingek szerint a teljes gyógyulási idő 6 és 12 hét között mozog. És néha, ha az utógondozást nem veszik igénybe, akkor akár 15 vagy több hétig is eltarthat.

De a pontos idő beállítása más, mivel a különböző emberek különböző bőrtípusúak, és vannak, akiknek egészségügyi állapotuk is van.

A gyors gyógyulási idő egyetlen garanciája akkor adható, ha naponta és pontosan követi az utókezelési lépéseket. Ha egy nap szájvizet kihagy, vagy csaló ételt fogyaszt, az visszatérhet az első helyre.

Ne feledje, hogy ne tévesszen meg a külső megjelenés. A külső bőr egy hét múlva meggyógyultnak tűnhet, de az alatta lévő szövet tovább tart, ezért étkezzen megfelelően.

Ezenkívül minden héten keresse fel orvosát, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a gyógyulási folyamat jól megy -e, és nem követ el hibákat.

Az utógondozási eljárás kihagyása vagy a szájhigiénia fontosságának figyelmen kívül hagyása hosszú távon csak károsítja Önt.

Piercing Guide után

Gondolta, hogy a nyüzsgés csak a piercing beszerzése előtti időre korlátozódik? Sajnos az utógondozás a legnehezebb. De ne aggódjon, mindent megtettünk, és alább felsoroljuk az Ön kényelme érdekében.

Ne feledje, hogy ha megfelelően követi az utógondozási lépéseket, a fertőzés vagy a zúzódás gyorsan gyógyul, de ha nem, akkor a zúzódás egy életen át heget hagyhat.

Nézzük a lépéseket:

 • A medúza piercing utáni első két hét a legfájdalmasabb, és próbára teszi állóképességi szintjét. Óvatosnak kell lennie a filter mozgásával, mivel a terület még mindig zsibbad. A kevesebb mozgás kevesebb fájdalmat okoz. Ezért fontos, hogy olyan étrend legyen, amely kevesebb rágós ételt tartalmaz. A legtöbb ember inkább két hétig folyékony diétát folytat.
 • Ezenkívül beszéljen mérsékelten és kerülje a kiabálást. Minél szélesebbre nyitja a száját, annál jobban nyúlik a szűrő. Ez további fájdalmat okozhat.
 • Kerülje a fűszeres ételeket; extrém viszketést okoz az adott régióban.
 • Ha úszó vagy, akkor legalább 2 és fél hétig kerülje az úszást, mivel a magas klórmennyiség káros a gyenge és bármilyen vegyszerrel reagáló bőrre..
 • Kerülje az illóolajok vagy illatos krémek használatát a szűrőn; hirtelen irritációt és vörösséget okoz, ami meghosszabbíthatja a gyógyulási folyamatot
 • Maradjon távol minden mérgező anyagtól, például cigarettától és alkoholtól.

Tippek a tisztításhoz

 • Szerezzen magának egy csomag tengeri sót, Q-tippeket és pamutgolyókat
 • Most hagyja, hogy három hétig szokássá váljon, hogy naponta áttisztítsa az áttört területet vattacsomókkal, és tartsa gyengéden a bőrét. A nagy nyomás növelheti a szúrás utáni zúzódást.
 • Kerülje a sminket ezen a területen, még egy egyszerű naptejet vagy krémet sem. Hagyd csupaszon.
 • Vásároljon puha kefét, lassan és egyenletesen.
 • A termék megvásárlása előtt fontos ellenőrizni a termékleírásokat, és így kell lennie a szájvíz vásárlásakor is. Ha a szájvíz egy csipetnyi alkoholt is tartalmaz, az problémákat okozhat.

A Medusa piercing lehetséges kockázatai

Jobb mindent tudni a medúza piercingről a hatások után, mint később sajnálni.

A Medusa piercing gyógyíthatja a fejfájást, de hasonló az összes többi piercinghez, amelyek kisebb fertőzéseket és zúzódásokat okoznak, bizonyos szövődmények, amelyek idővel kezelhetők.

Az alábbiakban a medusa piercinghez kapcsolódó leggyakrabban előforduló fertőzések és kisebb egészségügyi problémák szerepelnek.

 1. Hegek:ha azok közé tartozik, akik elhamarkodott döntéseket hoznak, de később megbánják, akkor jobb, ha kétszer is meggondolják, mielőtt medúza piercinget kapnak. A legnagyobb hátrány az, hogy heget hagy még akkor is, ha nem sokkal a piercing után szeretné eltávolítani. A hegesedés egy dolog.
 2. Savanyú íny: a legnagyobb kockázat a savanyú íny előfordulása, mivel a ménes gyakran megérintheti a felső ínyt, és visszahúzódást okozhat. Az ínyvérzések gyógyulása sok időt vesz igénybe; előfordulhat, hogy a gyógyszeres kezelés ideje alatt el kell távolítania a csapszeget.
 3. Fertőzés: A fertőzés nagyon gyakori és előre tájékozott kockázat minden piercingben, csak a fertőzés mélyebb, amikor a medusa piercingről van szó, mivel érintkezik a szájüreggel, és itt gyűlik össze a legtöbb kórokozó és baktérium.

Rendkívül fontos, hogy tisztában legyen a lehetséges kockázattal, és fölényben van, ha fájdalmas érzésekkel szembesül a piercing után. Ha tudja ezeket a dolgokat, nem fog pánikba esni, mert előzetesen tisztában lesz minden gyógyszerrel és jogorvoslattal.

medúza-piercing

medúza-piercing

Lényeg

A Medusa piercing az első bevezetés óta a város beszéde. Soha nem ment ki a trendből, vagy túl veszélyesnek vagy kockázatosnak bizonyult. Rajtad múlik, hogy mennyire vigyázol rá, hiszen minél komolyabban veszed a feldolgozást, annál jobban fog sikerülni.

Nos akkor mire vársz még?

Keressen egy szakértő piercinget, aki helyesen vezeti Önt, és szükség esetén megnyugtatja, és bölcsen válassza ki a ménesét vagy a labretét. Ezek a legfontosabb dolgok.

Élvezze a folyamatot és élje meg minden pillanatát.

Boldog piercinget!