75+ Medusa Piercing Ideas: Pain & Healing Time (og alt du trenger å vite)

Hva er Medusa Piercing?

Medusa piercing er en penetrasjon i området over overleppen og under nesen, kalt “philtrum,”Derfor er Medusa piercing også kjent som philtrum piercing.

Det er flere årsaker til den stigende populariteten til medusa piercing. For det første er det en kjønnsnøytral piercing, som passer både menn og kvinner med null diskriminering når det gjelder valg av pigger, juveler eller vektstang.

En nylig undersøkelse viste også at noen piercinger behandlet migrene og alvorlig hodepine for personer som hadde visse piercinger. En av slike helbredende piercingslister inkluderte medusa piercing.

Hvorfor vil du gå glipp av en sjanse til å få en piercing som forbedrer utseendet ditt, gjør deg til en ultimat stilerklæring og også håndterer hyppig hodepine? Hvis du er overbevist om å få denne medusa piercing, men ikke er sikker på designet du kan resonere med, så gi opp den tanken og sjekk ut de mest forbløffende medusa piercing ideene som er oppført nedenfor.

Dobbel Medusa Piercing

To er alltid bedre enn en.

Hvis du er en som ikke kan få nok av medusa piercing, så er dobbel eller dobbel medusa piercing laget for deg. Dual medusa piercing har en blendende stemning; brukeren ser heftig og tiltalende ut på alle mulige måter. Flere alternativer er også stablet opp for slik piercingdesign som to sølvmetallpinner, to diamantpinner, enkle svarte pinner, marmorpinner og mye mer.

Den beste delen om dual medusa piercing er hvordan den balanserer trykket på philtrum. Overraskende belaster en enkelt stud medusa piercing overleppen i den grad det tar lengre helbredelse enn dobbel eller dual medusa piercing.

Sentrert perlepiercing

Vil du være sentrum for oppmerksomheten? Da må du ha sentrert medusa piercing. I denne typen piercing vil studen bli plassert i midten av philtrum, slik at alle rundt deg må stirre på ansiktet ditt, ettersom utseendet er super spennende og fengslende.

Hvis studen er plassert i midten av filtrummet, har den også god plass både over og under den. Dette arrangementet lar brukeren velge store pigger som er pent utsmykket med forskjellige juveler, eller til og med en stor, matt, matt sølvpinne, som overraskende komplimenterer alle hudtoner.

medusa-piercing

Unembellished Silver Labret Stud

Enkelt er nydelig. Tenk på det faktum at studen er like over leppene dine, og du ikke er noen som har samme leppeskygge med alt. Du er mer en jente som går for utfordrende mørke farger og til og med vakre lyse farger, men din gjennomborede stud gjør det ikke ikke matcher leppeskyggen din. Det vil plage deg, ikke sant?

Så hvorfor ikke velge noe som er nøytralt og passer godt til alt, som ikke er annet enn sølv. Å få en ubeskåret sølv labret stud ville se feilfri ut med alt du har på deg. Sølv vil også lyse opp ansiktstrekkene dine og kan også kombineres med en hvilken som helst farget piercing.

Snake Bite Paret Med Medusa Piercing

Snakebite piercing har et så slitsomt utseende, og hvis du kobler den til en medusa piercing, vil den legge opp til den voldsomme stemningen. Det vil fungere som den manglende puslespillbrikken.

Det er mange fargevalg å vurdere. Anta at du har svart slangebittpiercing, så kan du velge diamantpinner for medusa piercing. Eller hvis du har piercing i sølvorm, kan du koble den sammen med rubinpyntede pigger som medusa piercing. Alternativene er ubegrensede, men stemningen er så sterk at ingen med en ansiktspiercing lidenskap i det hele tatt vil kunne ignorere det.

Black Stud Just Over the Lip Medusa Piercing

Svart er en farge av alle; Det er bare noen få mennesker som hater å bruke svart. Det er som øyets eple og det beste alternativet for stud når du går på en piercingprosedyre.

Medusa piercing som er plassert nær leppen settes vanligvis inn med svarte pigger. På avstand ser de ut som en skjønnhetsmole. De gir også et raffinert utseende. Og hvis du er noen som nettopp ble introdusert for medusa piercing, ville det å velge en svart stud holde deg på den tryggere siden. Det er ingenting å ikke like med svarte pigger..

Forhøyet Medusa Piercing

Medusa piercing når den plasseres nær nesen er kjent som forhøyet medusa piercing. Bare noen få velger en slik piercing, da den risikerer å forstyrre nesebeinet, men ser bra ut i ansiktet.

De fleste velger marmorbolter for forhøyet medusa piercing, de gir et klassisk utseende. I tillegg foretrekkes lyse farger for pigger som er plassert som forhøyet medusa piercing.

Jewel Stud

Å bli gjennomboret med juveler er vanligvis en ting for veletablerte individer. Dessuten er det stort utvalg i juveler; du kan ha forskjellige typer steiner og farger. De fleste får hull i sine lykkesteiner, mens andre tar noen steiner som sikkerhetskjerm. De tror at slike beskyttende steiner forhindrer ondt øye i å påvirke skjønnheten eller forårsake magisk trylleformel.

Medusa piercing er faktisk mer enn bare piercing for enkelte individer.

Golden Labret Stud Medusa Piercing

Golden sjarmerer opp ansiktstrekkene som du kanskje synes er for kjedelige for verden å se.

Gylne labretter er lett tilgjengelige og reagerer heller ikke med huden, spesielt hvis den er ansiktshud. Hvis du er ung og på en medusa -piercing, ville det være fordelaktig å velge en gylden stud, så den ikke leker med huden din og tar lang tid å helbrede. Den første opplevelsen betyr mye.

Nese Stud Matching Medusa Piercing

Når du er forvirret, kan du begynne å koble sammen pigger med piggene du allerede bruker.

Hvis nesepinnen din er svart, så velg svart stud eller noe som passer godt med svart for din medusa piercing. Når du får øvelsen, vil du bli en proff i å velge de riktige pinnene til din medusa piercing.

Vertikal (Jestrum) Medusa Piercing

Vertikal medusa piercing ser ut som om det er en lang stud som piercing gjennom over- og underleppen. Men i virkeligheten er det to pigger plassert på en måte som lurer folk. De fleste velger buet labret, som ser ut som en halv sirkel som ble gjennomboret gjennom leppene. Det gir også fryktløse og vågale vibber.

Flower Stud Medusa Piercing

Hvem liker ikke blomster? De lyser opp humøret ditt. På samme måte kan blomsterpinnar forbedre ansiktsegenskapene og personligheten din.

Medusa piercing kommer ut som voldsom. Men hvis studen er blomstret, viser det seg å være den perfekte kombinasjonen av alt, akkurat som søtt og surt eller sukker og krydder og alt fint. Her ville det være alt elegant og utsøkt.

Piercingprosedyre

Trinn-for-trinn prosedyre

 • Piercer vil først rense filtrummet og området rundt med antibakteriell løsning, til det er helt fritt for bakterier.
 • Det neste trinnet er å rengjøre munnhulen din, så du vil bli utstyrt med munnvann og bli bedt om å skylle tre ganger.
 • Deretter vil piercer spørre deg om dine preferanser. Hvis han/hun merker forvirring, kan de vise deg noen design som kan passe deg. Når de er bestemt, vil de sette et merke på piercing -stedet, så det er ingen sjanse for feil eller uhell.
 • Hvis din piercing flekk er i nærheten av overleppen, vil pierceren dumme overleppen og holde den med en klemme mens du setter inn nålen.
 • Etter at nålen har trengt inn i filteret og et hull er opprettet, vil piercer sette inn tappen eller vektstangen du valgte.
 • Det er endelig gjort!

medusa-piercing

Ting å gjøre før en Medusa -piercing

Det er mange ting du bør gjøre før en medusa piercing. Samtidig er det ting du bør stoppe helt før prosedyren. Gjør og ikke gjør oppført nedenfor

 • Husk å bruke null sminke på området der piercing må plasseres; den skal ikke oppleve såpe, skrubbe og maske. Å holde filteret rent er en avgjørende del av hele prosedyren.
 • Unngå sukkerholdige måltider, klebrig godteri og snacks, da det kan forårsake et hulrom, noe som betyr at bakterier er tilstede og kan føre til en skadelig infeksjon.
 • Å pusse tennene minst tre ganger om dagen med en hyppig skylling av munnvask kan hjelpe munnhulen til å forbli bakteriefri, og dermed eliminere enhver risiko for sure tannkjøtt eller skadede tenner.
 • Også tanntråd kan hjelpe deg med å bli kvitt små matbiter som kan forstyrre din munnhygiene.
 • Unngå brus og brus minst en uke før medusa -piercing, da det vil svekke tennene og også gjøre overflaten grov. slike ville gripe inn i piercingprosedyren og gjøre det vanskelig for nålen å trenge inn.
 • Husk å ta en myntespray med deg avtalen, vi vet at hulrommet ditt blir rent, dårlig ånde kan skje hvem som helst, og du vil ikke at du piercer skal lide.
 • Til slutt, unngå å spise hvitløk, løk eller annen mat som har en sterk lukt og gjør pusten din verre enn noensinne.

Hvor mye smerte forårsaker det? Helbredende tid

Ifølge ekspert piercere varierer den totale helingstiden fra 6 til 12 uker, og noen ganger, hvis etterbehandling ikke blir tatt, kan det ta opptil 15 eller flere uker.

Men å sette en nøyaktig tid er annerledes siden forskjellige mennesker har forskjellige hudtyper, og noen har også medisinske tilstander.

Den eneste garantien for rask helbredende tid kan gis hvis du følger trinnene etterbehandling daglig og nøyaktig. Hvis du mangler en dag med munnvann eller har et jukse -måltid, kan du ta deg tilbake til rute ett.

Husk å ikke la deg lure av det ytre utseendet. Huden på utsiden kan se helbredet ut etter en uke, men vevet under tar lengre tid, så spis måltidet deretter.

I tillegg må du besøke legen din hver uke for å sikre at helingsprosessen går bra, og du ikke gjør noen feil.

Å hoppe over etterbehandling eller ignorere viktigheten av munnhygiene vil bare skade deg på lang sikt.

Etter piercingguide

Trodde du at maset bare var begrenset til tiden før du fikk piercing? Dessverre er det etterpleien som er den vanskeligste. Men ikke bekymre deg, vi har alt dekket og listet opp nedenfor for enkelhets skyld.

Husk at hvis du følger trinnene etterbehandling ordentlig, vil infeksjonen eller blåmerket gro raskt, men hvis du ikke gjør det, kan blåmerket etterlate et arr for livet.

La oss se på trinnene:

 • De to første ukene etter medusa piercing er de mest smertefulle og tester utholdenhetsnivået ditt. Du må være forsiktig med bevegelsen av philtrum, siden området fortsatt vil være nummen. Mindre bevegelse vil forårsake mindre smerte. Så det er viktig å ha en diettplan som har færre seige matvarer. De fleste foretrekker å gå på flytende diett i to uker.
 • Snakk også moderat og unngå å rope. Jo bredere du åpner munnen, jo mer vil filtret strekke seg. Dette kan forårsake ytterligere smerte.
 • Unngå krydret mat; det vil forårsake ekstrem kløe i den regionen.
 • Hvis du er en svømmer, må du unngå å svømme i minst to og en halv uke, siden den store mengden klor er dårlig for en hud som er svak og reagerer med kjemikalier.
 • Unngå å bruke essensielle oljer eller duftende lotioner på filtrummet; det vil forårsake plutselig irritasjon og rødhet som kan forlenge helbredelsesprosessen
 • Hold deg unna giftige materialer som sigaretter og alkohol.

Tips for rengjøring

 • Skaff deg en pakke med havsalt, Q-tips og bomullsballer
 • Gjør det til en vane i tre uker å daglig rengjøre det hullede området med bomullsdott og holde berøringen skånsom mot huden. Den høye mengden trykk kan øke etter piercing blåmerke.
 • Unngå sminke i det området, ikke engang en enkel solkrem eller krem. La den stå bar.
 • Kjøp en myk børste, børst også sakte og jevnt.
 • Det er viktig å sjekke produktbeskrivelser før du kjøper et produkt, og det bør også være tilfellet når du kjøper munnvann. Hvis munnvannet ditt inneholder et snev av alkohol, kan det forårsake problemer for deg.

Medusa Piercing Mulige risikoer

Det er bedre å vite alt om medusa piercing etter effekter enn å synes synd senere.

Medusa piercing kan helbrede hodepine, men det ligner på alle andre piercinger som forårsaker mindre infeksjoner og blåmerker, en viss komplikasjon som kan behandles med tiden.

Følgende er de mest forekommende infeksjonene og mindre helseproblemer forbundet med medusa piercing.

 1. Arr:Hvis du er en av de som tar hastige beslutninger, men angrer senere, er det bedre å tenke seg om to ganger før du får medusa piercing. Den største ulempen er at det vil etterlate et arr, selv om du ønsker å fjerne det like etter piercing. Arrdannelse er en ting.
 2. Surt tannkjøtt: Den største risikoen involvert er forekomsten av surt tannkjøtt, ettersom studsen ofte kan berøre det øvre tannkjøttet og forårsake tilbakeslag. Tannkjøttblødninger tar god tid å helbrede; Du må kanskje også fjerne studsen i løpet av medisineringsperioden.
 3. Infeksjon: Infeksjon er en veldig vanlig og forhåndsinformert risiko ved hver piercing, det er bare at infeksjonen er dypere når det kommer til medusa piercing da den er i kontakt med munnhulen, og det er der de fleste bakterier og bakterier samler seg.

Å være klar over den mulige risikoen er svært viktig, og gir deg et overtak når du møter smertefulle opplevelser etter piercing. Når du vet disse tingene, vil du ikke få panikk fordi du vil være klar over alle medisiner og midler på forhånd.

medusa-piercing

medusa-piercing

Bunnlinjen

Medusa piercing har vært snakk om byen siden den ble introdusert. Det gikk aldri ut av trenden eller kom ut som for farlig eller risikabelt. Det avhenger av deg hvor mye du tar vare på det, ettersom jo mer seriøst du tar å behandle, desto bedre blir det for deg.

Så hva venter du på?

Finn en ekspert piercer som kan veilede deg riktig og roe deg ned ved behov, og velg stud eller labret med omhu. Dette er de tingene som betyr mest.

Nyt prosessen og lev hvert øyeblikk.

Glad piercing!