75 Helix piercing ötlet, amelyek jól néznek ki + fájdalom, utógondozás és tudnivalók

Mi a Helix piercing??

A spirál piercing a csapok elhelyezése a fül ívelt régióján, például, ha három vagy négy piercinget kap ugyanazon a területen, akkor kétszer vagy háromszor spirál piercing néven ismert.

A másik lenyűgöző spirál piercing a hosszúkás spirál piercing, amely az a terület, ahol a fül felső hurka véget ér, és összeköti a fejével. A középső kuckó alakú csomópont egy belső spirál vagy helix elleni piercing.

A felső fül piercing teljesen más és sokkal magával ragadóbb élmény, mint az alsó fül piercing. Ennek oka az, hogy erősebb, más szóval erőt adó hangulattal rendelkezik, egy felmérés szerint a felső fül piercing (helix piercing) emberek magabiztosabbnak tűnnek és hangzanak, mint az alsó fül piercingek..

Sőt, ha úgy érzi, vonakodik attól, hogy általában piercinget kapjon, és zavarban van, hogy az orrát, a hasát vagy az ajkát szúrja -e be, akkor tartsa ezt a gondolatot. Ehelyett válasszon spirál piercinget.

A tervezés miatt nem kell aggódni, hiszen van egy ötletünk, amely betekintést nyújthat a legdivatosabb és elérhetőbb spirál piercingekbe.

Helix piercing ötletek

Bájos Golden Helix piercing

Azt mondják, hogy az arany fokozza a szépséget és minden aranyat a spirál piercingével, miközben hegyes csapokat, háromszög arany fülbevalókat és arany gyűrűket tartalmaz a fül ívelt régiójához való piercinghez. Ez a tekintet fenségesnek tűnik. Ezenkívül tehetősnek tűnik, ami az egyik tényező, amelyet mindenki meg akar hódítani vagy birtokolni.

Sok dologgal párosíthatod az arany szegecseket. Az első lehetőség lehet egy egyszerű arany csap, amelyhez egyetlen gyűrű tartozik. Másodszor, választhat egy arany gyűrűt, egy arany csillag, mint a bojt. Ezenkívül egy arany fülbevaló gyémánttal vagy bármilyen születési kővel párosítva, amellyel mély kapcsolatban áll, mivel a spirál piercing sok ember számára érzelmi értéket képvisel, mint mások.

Virágok mindenfelé

Vannak, akik rabjai a virágos dolgoknak, és ha te is közéjük tartozol, ha virág fülbevalót szúrsz át a fül felső porcán, akkor igazságot tehetsz a tetszéseddel.

Számos módja van a virág fülbevaló hélix átszúrásának. Az első dolog a fülbevaló típusának eldöntése.

Akár azt szeretné, hogy egyetlen virágszegecsként túl ezüst, arany, fekete vagy bármilyen más színű legyen.

Alternatív megoldásként olyan virágos gyűrűt szeretne, amelynek elöl majdnem három virága van, és túl egyszerű, vagy ékszerekkel vagy színesekkel díszített, stb..

Továbbá, ha úgy érzi, hogy túlzásba akar esni a virágos füllel, akkor válassza a nagyított, sötét színű és fényes virágszegeket, így egyik szem sem szalasztja el az esélyt, hogy megnézze.

Kerek ékszerekkel díszítve

Egy népszerűtlen vélemény szerint minél kevesebb, annál jobb!

Biztosan kíváncsi, mit jelent ez?

Tájékoztassuk Önt arról a hangulatról, amelyet egy erősen díszített spirál piercing adna, ami nem túl kellemes a szemnek, viselőjének sem. Ezért azt javasoljuk, hogy ha finom spirál piercing kialakítást keres, akkor előnyös, ha egyetlen, részben U alakú csapot választ a fül felső porcához..

Ez a fajta spirál piercing elegánsnak és sokkal stílusosabbnak tűnik a több szegecses piercinghez képest. Ezenkívül rendkívül rugalmas lenne a változó trendekkel és hagyományokkal, mivel egyetlen más irányzat sem helyettesítheti a fül felső felső részét lefedő egyetlen ménest, ez már önmagában stílusmegállapítás..

Példák egyetlen ovális szegecsre helix piercinghez

  • Egy ezüst gally
  • Díszített, enyhén ívelt korona
  • Csillagok ívelt húron
  • Fekete -fehér gyöngyök piercing a felső porc
  • Fehér gyöngyök díszítve egymás mellett

helix-piercing

Egyetlen dísz

Két lehetőség van egyetlen díszítő spirál piercinggel. Először is, nagy áttört díszt kaphat, így közvetlen figyelmet és bókokat kaphat, a feltétel az, hogy olyan díszt viseljen, amely vonzó, és a színe és a kialakítása megfelel a személyiségének.

A második lehetőség egyetlen díszítő spirál piercinggel ellentétes az elsővel. Ebben az esetben a méretnek kicsinek és a lehető legapróbbnak kell lennie, így csak te tudnád, hogy spirál piercinged van, és nem hívod fel rá a figyelmet.

A legtöbb ember, aki úgy véli, nincs szüksége senkire, hogy lássa a piercinget, általában a második lehetőséget választja, és hajlamos a bőrszín díszítésre is, így a piercing összeolvad a bőrrel, és nem okoz problémát a viselőjének.

Ezenkívül egyetlen díszpiercing meglehetősen kecses és pontos megjelenésűnek tűnik, amit általában szinte mindenki keres, mivel az egyszerű vonzza a tekintetet.

Csomagolja be, mint egy kígyó

A legtöbb ember fülét átszúrja, amikor nagy változásra készül, ki -be.

Ha a kígyót a fül felső porcai köré tekerjük két gyűrűbe, az átalakulás, az újjászületés és a gyógyulás szimbóluma, akárcsak a kígyó természete, amely megváltoztatja önmagát, leveti a bőrét, és egy újabb bőrrel gyógyítja a sebét.

Ez a spirál piercing kialakítás sok fiatal és középkorú embert motivált arra, hogy ne adja fel vagy hagyja abba, inkább nézzen a változásra, és keressen egy új embert önmagában, akit az elmúlt néhány évben rejtett.

A kígyócsomagolás fenségesnek tűnik, főleg fényes és sötét színekben. Például a sötétszürke, fekete vonalakkal, az arany is királyi hangulatot kölcsönöz viselőjének, és pozitív energiát ad az élethez..

Széles gyűrű

A merész és vastag fülbevaló örök dolog.

Ez a típusú spirál piercing elsősorban a fiatalabb korosztály körében népszerű, 22 és 27 év között. Emellett a legjobb az egészben, hogy férfiaknak és nőknek egyaránt alkalmas, nulla színkorlátozással és párosítási határokkal..

A legtöbb ember a fül fenti ívelt régiójában részesíti előnyben, de a részben alsó porcokon is jól néz ki. Ezenkívül a vastag gyűrűs spirál piercing ellentétes az elegáns vagy kecses piercinggel. Ehelyett inkább az erős, erős és határozott felé hajlik. Dióhéjban erőteljes hangulatot küld másoknak.

Széles vagy vastag fülbevalót viselhet, különböző színekben és kivitelben. Némelyik matt fekete lehet; mások sirály aranyszínűek lehetnek, sima felülettel. Ezenkívül a közelmúlt tendenciája azt mutatta, hogy az emberek vastag fehér gyűrűket viselnek, mivel így tisztának és stresszmentesnek érzik magukat.

Csillagos éj

A csillagok a harc, a remény, az álom és még sok más tényező szimbóluma, amelyek megőrzik a belső energiát, hogy egyre többet érjenek el.

Azt mondják, a csillag csak a sötétben születik. Az egyik oka annak, hogy az emberek miért kezdtek csillagszegeket kapni spirál piercingként, azt akarták, hogy mások is tudják, hogy rossz időszakon mennek keresztül, szinte minden mással küszködnek, de a csillagok mégis megtalálják az utat arra a helyre, amit megérdemelnek, és ragyogóbb, mint korábban, még akkor is, ha még mindig a sötét időket éljük át.

Ez az egyik spirál piercing, amely általában dupla és hármas spirál piercingré alakul, vagyis a csillagszegek a felső porcokon mennyire elragadják viselőjük és a néző látványát.

Viták nélkül a csillagszegek ezüstből és gyémántból néznek ki a legjobban, de ha ki akarsz tűnni, ha a csoport és igazi sztárnak érzed magad, fontos, hogy játssz a fantáziáddal.

Néhány innovatív ötlet a csillagstúdió színeire lehet rubinvörös, királykék, csillogó rózsaszín, vagy akár palackzöld, és még sok más. Azonban, ha világos színt és fényes textúrát választ, indokolhatja a piercing döntését.

helix-piercing

Fearless Trident Helix Piercing

Néhányunk rendkívül kockázatvállaló, és olyan kalandokra vágyik, amelyeket csak kevesen tudnak megvalósítani, és akár hiszi, akár nem, egy háromszögű csigás piercing a legfájdalmasabb nézni és viselni.

A fül felső porcába fúródó hármasnyílás az alsó fülrészből indul ki, majd a felső fülrésznél ér véget, olyan, mintha a hármasnyílás egy bot lenne a fülhurok között.

Ez egy hosszú eljárás, de az utólagos megjelenés fenyegető és rendkívül merész. Sajnos a legtöbb piercing nem ajánlja ezt spirál piercingnek; úgy vélik, hogy nehezebb vigyázni rájuk, mert nehéz tisztítani a sebeket és a bőrt a trident rúd alatt.

Nem sok formatervezés kapcsolódik a háromszögű méneshez, de az unalmas ezüst és a fényes arany az, amit az emberek általában preferálnak.

Ezenkívül a véletlen kockázat nagyobb, ezért mielőtt belekezdene a tervezésbe, mert félelmet nem érez, ne felejtse el megtenni az összes biztonsági óvintézkedést, és előzetesen keresse meg az összes feltörést, ha valami furcsa történik.

Egyébként a trident spirál piercing a vitéz, oroszlánszívű és merész szimbólum.

Spiral Helix Piercing

Ha túlzásba akar menni a spirál piercinggel, és extra megjelenést szeretne kapni, akkor a spirális spirál piercing beszerzése elvégzi az Ön számára az egész munkát.

A spirális spirál piercing olyan piercing, amely majdnem négy vagy több gyűrűből áll, amelyek lefedik a fül teljes felső porcát. A legjobb spirálkombináció eddig az egymás után áttört három gyémántgyűrű volt, és csábítónak tűnt minden olyan személy számára, aki megpróbálta és nem próbálta ki. Tehát ha elhatározta, hogy spirális spirál piercinget szerez, akkor válassza a gyémántgyűrű elbűvölő megjelenését, nem fogja megbánni.

A hármas gyémántgyűrűs kivitel mellett más spirális spirál piercing ötletek is találhatók az alábbiakban.

  • Fényes ezüst gyűrűk átszúrva
  • Arany gyűrűk vagy tompa-arany gyűrűk
  • Bronz gyűrűk
  • Gyűrűk ékszerekkel díszítve

Korona piercing

A korona nélküli király vagy királyné ugyanolyan hétköznapi, mint te és én. Ha valaki azt hiszi, hogy a való életben királynő vagy király, akkor pontosan hozzááll a hozzáállásához és vonásaihoz, akkor hol a koronája?

Viccelünk, ha a koronát átszúrod, valójában nem lesz belőled király vagy királynő, de legalább bizonyítékod van arra, hogy koronát kaptál.

Sokan párosítják csillogó kis csapjaikat egy díszített koronaszeggel, ez feltűnően császáriasnak tűnik, és támogatja a fülét, mivel a felülete hatalmas, ezért a korona a lehető legtöbb felfogja a felső porcbőrt, így kevesebb esélye van a nyomás miatti fájdalom egyenlően oszlik el.

Fekete gyöngyök

Még ha narancssárgának is nevezi az új feketét, nem lesz az. A fekete olyan szín, amelyet bármivel helyettesíthet, ezért soha nem változtatja meg a színét, még ha ezermilliárd színnel keverik is, sötét fekete vagy világosabb fekete árnyalat marad.

A megkülönböztető tulajdonságához hasonlóan a fekete gyöngyök is a spirál piercing új emelkedő divatjai lehetnek. Ráadásul miért ne lehetne?

Könnyű a bőrön, szuper könnyű piercinget kapni a fül ívelt régiója felett, ezért nulla sebet okoz. Ezenkívül lenyűgözően néz ki a fülén, és ha szőke haja van, akkor a lehető legjobb módon kiemelkedik mások számára.

A fekete gyöngy spirál piercing végrehajtásának különféle módjai vannak; használhatja ezeket a fekete gyöngyszegeket ezüst fülláncokkal, vagy minden fekete gyöngy után elhelyezett smaragdkővel. Ezenkívül, ha csak fekete gyöngyöket szeretne belefoglalni, próbálja meg legalább hármat átszúrni a fülének felső porcán, így a textúra minden keresztező látványnál finomnak és fantasztikusnak tűnik.

Miért csak a „feketére” koncentráltunk, mint a gyöngy árnyékára?

Ennek oka az, hogy a hatalmat, erőt, tekintélyt és komolyságot szimbolizálja. Mindezek rendkívül fontos tényezők, és maximális figyelmet igényelnek.helix-piercing

Szíves Helix piercing

Szerelem van a levegőben?

Olyan életszakaszban vagy, amikor mindig arra a különlegesre gondolsz, azt mondják, amit érzel, megjelenik az arcodon, és egyáltalán nem kételkedik abban, hogy ha ilyesmit vágsz le, akkor talán szeretni fogsz szívcsapokat kap a fülének felső porcában.

Különösen az aranyak, mindannyian a legelegánsabbnak tűnnek. Ezen kívül színes köveket tartalmaznak, főleg rubint és zafírt.

Vagy beszúrhatsz egy nagy szív alakú Helix szegecset, vagy három -négy miniatűr szívet átszúrhatsz háromszoros Helix piercingként.

Azonban ne feledje, minél több a csap, annál nagyobb az esélye a zúzódásokra.

Miniatűr kagylók

Ön egyike azoknak, akik szeretnek strandra járni és sok kagylót gyűjteni?

Furcsa kapcsolatot érzel ezekkel a kagylókkal, mondjuk el, hogy ez szimbolikus jelentés, ami feltámadás, szerencse, újjászületés vagy akár átalakulás.

A mini kagylócsapok minden más tartozékforrásnál kaphatók. Ezenkívül mély, értelmes üzenete van, vagy akárcsak bármelyik más, a szerencse jeleként a fül felső porcikáján is átszúrhatja. Legalábbis reménykedne a jóban, még akkor is, ha semmi köze a héjhoz, csak te vagy, de az emberi természet az, amire folyamatosan gondolunk, így forog az életünk.

A miniatűr kagyló hélix piercing meglehetősen népszerű Dél -Ázsiában. Ezenkívül az ilyen régiókban sokan áttörtek kagylókat, hogy bárhová menjenek, tengerparti hangulatot kapjanak.

Számos színválaszték létezik, például sokszínű héj, kék héj, fehér kagyló, még a fekete héj is érdekesnek tűnik.

Ezenkívül, ha egyes személyek számára a tengerparti hangulat az egész lényege, akkor tanácsos kétszer vagy háromszor spirál piercinget készíteni, medúzacsigával átszúrva, különböző héjakkal körülvéve. Ez a kialakítás funkynak tűnik, és biztosan boldog hangulatot kölcsönöz.

helix-piercing

Lényeg

A spirál piercing nem egyszerű eljárás, de az eredmények szuper lenyűgözőek, jól érzi magát. Valami, ami felvilágosítja a belső énedet, és arra ösztönöz, hogy jól teljesíts és értékeld magad, mert egy ilyen gyakorlathoz egy kis fájdalmat érdemes elviselni.

Mielőtt azonban belevágna az eljárásba, vigye az egérmutatót az összes online minta és a piercing által kínált lehetőségek fölé. Ezenkívül maradjon nyugodt és összeszedett, mivel a remegés és a remegés nemkívánatos sebeket okozhat, és a gyógyulás csaknem két vagy több hétig tart.

Végül készítsen elsősegélyzsákot magának, vegyen be olyan krémeket és krémeket, amelyeket előzetesen fel kell vennie a szúró sebre, így nem kell gondot okoznia..

A legfontosabb, hogy élvezd a pillanatot.

Boldog piercinget!