75 Helix Piercing -ideer som ser flotte ut + Smerter, ettervern og ting å vite

Hva er Helix Piercing?

Helix piercing er plasseringen av studs på det ovenfor buede området av øret, for eksempel hvis du får tre eller fire piercing i samme område, så er det kjent som to eller tre ganger helix piercing.

Den andre fascinerende helixpiercing er den langstrakte helixpiercing, som er området der ørets øvre sløyfe ender og kobler deg til hodet. Den midtre krokformede krysset er en indre helix eller anti-helix piercing.

Piercing i øvre øre er en helt annen og mye mer fengslende opplevelse enn å ha piercing i nedre øre. Årsaken er at den har en sterkere, med andre ord bemerkende stemning, og ifølge en undersøkelse ser og høres mennesker ut med piercing i øvre ører (helix piercing) mer selvsikker enn personer med piercing i nedre øre.

Dessuten, hvis du føler deg motvillig til å få en piercing generelt og du er forvirret om du skal pierce nesen, magen eller leppen, så hold den tanken der. I stedet velger du en spiralpiercing.

Det er ingen problemer å bekymre seg for designet, ettersom vi har en liste over ideer som kan gi et innblikk i de mest trendy og oppnåelige helixpiercingene.

Helix piercing ideer

Sjarmerende Golden Helix Piercing

De sier at gullet forbedrer skjønnheten og går alt gull med helixpiercing, mens den inkluderer spisse pinner, trekantede gulløreringer og gullringer for piercing på det ovenfor buede området av øret. Dette utseendet ville fremstå som majestetisk. I tillegg virker du velstående, som er en faktor som alle ønsker å erobre eller eie.

Du kan koble gullpinner med mange ting. Det første alternativet kan være en enkel gullring parret med en enkelt ring ved siden av. For det andre kan du velge en gullring, med en gullstjerne som en dusk. I tillegg en ørering i gull sammen med en diamant eller en hvilken som helst fødestein du føler deg dypt knyttet til, ettersom helix piercing har en sentimental verdi for mange mennesker enn andre.

Blomster over alt

Noen mennesker er avhengige av blomsterting, og hvis du er en av dem, kan det hende at det å få hull i øredobber i hele den øvre brusk i øret kan gjøre rettferdighet med din smak.

Det er flere måter å få hull i øredobber på helix. Det første er å bestemme hvilken type øredobber.

Enten du vil like den som en enkelt blomstring som er for sølv, gull, svart eller en annen farge.

Alternativt vil du ha en blomsterring som har nesten tre blomster festet foran, og som er for enkel eller pyntet med juveler eller farget osv..

Også, hvis du har lyst til å gå over bord med blomsterøret, så velg forstørrede blomsterpenner, mørke og skinnende, så ikke et eneste øye går glipp av sjansen til å se på det.

Rund pyntet med juveler stud

Ifølge en upopulær oppfatning, jo mindre, jo bedre!

Du lurer sikkert på hva dette betyr?

La oss informere deg om stemningen som en sterkt pyntet helixpiercing ville gi, noe som ikke er veldig behagelig for øyet, også brukeren. Derfor foreslår vi at hvis du leter etter et subtilt helix piercing-design, er det å foretrekke å velge en enkelt delvis u-formet stud for den øvre brusk i øret.

Denne typen helix piercing ville se elegant og mye mer stilig ut sammenlignet med flere piercing piercing. I tillegg vil det være svært fleksibelt med de skiftende trendene og tradisjonene, ettersom ingen annen trend kan erstatte en enkelt stud som dekker hele øvre del av øret, er det allerede en stiluttalelse på egen hånd.

Eksempler på en enkelt oval stud for spiralpiercing

  • En sølvkvist
  • Pyntet lett buet krone
  • Stjerner på en buet snor
  • Svarte og hvite perler piercing på den øvre brusk
  • Hvite perler pyntet side om side

helix-piercing

Enkelt pynt

Det er to muligheter med en enkelt ornament helix piercing. Først kan du få et stort ornament prikket, så du får en overhengende oppmerksomhet og komplimenter, betingelsen er å bære et pryd som er attraktivt og fargen og designet passer din personlighet.

Den andre muligheten fra en enkelt ornament helix piercing er motsatt av den første. I denne skal størrelsen være liten, minst mulig, så bare du vet at du har en helix piercing og trekker null oppmerksomhet mot den.

De fleste som tror at de ikke trenger noen for å se piercing, de velger vanligvis det andre alternativet, har også en tendens til å velge utsmykninger i hudfarge, slik at piercing blander seg med huden og ikke skaper et problem for brukeren.

I tillegg ser en enkelt ornamentpiercing ganske grasiøs og presis ut, noe som vanligvis er det som nesten alle søker, ettersom enkelt tiltrekker øyet.

Wrap It like a Snake

De fleste får hull i øret når de er inne for en stor forandring, inn og ut.

Å få en slange viklet rundt den øvre brusk i øret i to ringer er et symbol på transformasjon, gjenfødelse og helbredelse, akkurat som slangens natur forandrer seg selv, den avskaller huden og helbreder såret med en nyere hud.

Denne helix piercing -designen har motivert mange unge og middelaldrende individer til ikke å gi opp eller stoppe, heller se etter en forandring og finne en ny person i seg selv som de har gjemt de siste årene.

Slangeomslaget ser majestetisk ut hovedsakelig i skinnende og mørke farger. For eksempel vil mørkegrå med svarte linjer, også gull gi en kongelig stemning til brukeren og positiv energi til å håndtere livet.

Bred ring

Fet og tykk øredobber er en ting for alltid.

Denne typen helixpiercing er hovedsakelig populær blant en yngre aldersgruppe, som varierer fra 22 til 27. I tillegg er den beste delen, den er egnet for både menn og kvinner, med null fargebegrensninger og paringsgrenser.

De fleste foretrekker det på den ovenfor buede delen av øret, men det ser også pent ut på delvis lavere brusk. I tillegg er den tykke ringhelixpiercing motsatt av den elegante eller grasiøse piercingen. I stedet lener den seg mer mot kraftig, sterk og bestemt. I et nøtteskall sender den empowerende vibber til andre.

Du kan bruke en bred eller tykk ørering i forskjellige farger og design. Noen kan være matt svart; andre kan være gullmåke med en glatt overflate. I tillegg viste den siste trenden folk som hadde på seg tykke hvite ringer, ettersom det får dem til å føle seg rene og stressfrie.

Stjerneklar natt

Stjerner er et symbol på kamp, ​​håp, drøm og mange flere faktorer som gjør den indre energien gal for å oppnå mer og mer.

De sier at en stjerne bare blir født i mørket. En av de mange grunnene til at folk begynte å få stjernestifter som helixpiercing, de ville at andre skulle vite at de gikk gjennom en dårlig tid, sliter med nesten alt annet, men stjernene finner fremdeles tilbake til stedet de fortjener og skinne lysere enn før, selv om det fortsatt går gjennom den mørke tiden.

Dette er en av helix piercing som vanligvis blir til dobbel og trippel helix piercing, det er i hvilken grad stjernestudene på den øvre brusk fanger synet av brukeren og betrakteren.

Det er uten uenighet at stjernestudder ville se best ut i sølv og diamanter, men hvis du vil skille deg ut hvis gruppen og føler deg som en ekte stjerne, er leken med fantasien din viktig.

Noen innovative ideer for stjernestudens farger kan være rubinrøde, kongeblå, glitrende rosa eller til og med flaskegrønne og mye mer. Å velge en lys farge med en skinnende tekstur vil imidlertid rettferdiggjøre din piercing -beslutning.

helix-piercing

Fryktløs Trident Helix Piercing

Noen av oss er ekstreme risikotakere, som ønsker seg eventyr som bare noen få kan oppnå, og tror det eller ikke er en trident stud helix piercing som er det mest smertefulle å se og bære.

En trekant som stikker inn i den øvre brusk i øret starter fra det nedre øret og slutter deretter ved det øvre øret, det er som om trefoten er en pinne mellom øresløyfen.

Det er en lang prosedyre, men etterutseendet er truende og svært vågalt. Dessverre anbefaler de fleste piercere ikke dette som helix piercing; de tror det er vanskeligere å ta vare på, fordi det er vanskelig å rengjøre sårene og huden under trekantstangen.

Det er ikke så mange design knyttet til en trekant stud, men kjedelig sølv og skinnende gyllen er det folk vanligvis foretrekker.

I tillegg er den utilsiktede risikoen større, så før du hopper inn i designet fordi du føler at du er uredd, husk å ta alle sikkerhetstiltak og forhåndssøk etter alle hackene hvis det skjer noe rart.

Ellers er trident helix piercing et symbol på tapper, løvehjerte og vågal.

Spiral Helix Piercing

Hvis du vil gå over bord med helixpiercing og se ekstra ut, kan det å gjøre spiral helix piercing gjøre hele jobben for deg.

En spiral spiral piercing er en piercing som består av nesten fire eller flere ringer som dekker hele øvre brusk i øret. Den beste spiralkombinasjonen til nå har vært de tre diamantringene som ble gjennomboret etter hverandre og så forlokkende ut for alle som prøvde og ikke prøvde det. Så hvis du har bestemt deg for å få en spiral spiral piercing, så velg diamantringen glamorøst utseende, du vil ikke angre.

I tillegg til den tredobbelte diamantringdesignen, er det andre ideer om piercing med spiralhelikser nevnt nedenfor.

  • Skinnende sølvringer ringet sammen
  • Gullringer eller kjedelig-gylne ringer
  • Bronse ringer
  • Ringer pyntet med juveler

Crown Piercing

En konge eller dronning uten krone er like vanlig som deg og meg. Hvis du er noen som tror du er en dronning eller konge i det virkelige liv, har du den nøyaktige holdningen og egenskapene, så hvor er kronen din?

Vi tuller, å få hull i kronen vil ikke gjøre deg til en konge eller dronning i virkeligheten, men du vil i det minste ha bevis på at du har en krone.

Mange individer kobler sammen de små skinnende piggene sine med en pyntet krone, det ser slående imperialt ut og føles støttende for øret, ettersom overflaten er enorm, så kronen griper så mye øvre bruskhud som den kan, og dermed færre sjanser for smerter på grunn av press likt delt.

Svarte perler

Selv om du kaller oransje den nye sorte, blir det ikke det. Svart er en farge du kan erstatte med hva som helst, og derfor endrer den aldri farge selv om den blandes med en billion farger, den forblir en mørk svart eller en lysere svart tone.

Akkurat som den særegne egenskapen, kan svarte perler være den nye stigende måten for spiralpiercing. I tillegg, hvorfor kan det ikke være det?

Det er lett på huden, superenkelt å få en piercing over det buede området i øret, og det er derfor det forårsaker null sår. I tillegg ser det fantastisk ut på øret, og hvis du har blondt hår, vil det være fremtredende for andre på alle de riktige måtene.

Det er forskjellige måter å utføre black bead helix piercing på; Du kan enten koble disse sorte perler med sølv ørekjeder, eller med smaragdstenen plassert etter hver svart perle. Hvis du bare vil inkludere bare sorte perler, kan du prøve å stikke hull på minst tre på den øvre brusk i øret, så teksturen ser fin og fantastisk ut for hvert kryssende syn.

Hvorfor fokuserte vi bare på det “svarte” som en nyanse av perlen?

Årsaken er at den symboliserer makt, styrke, autoritet og alvor. Alt dette er svært avgjørende faktorer og trenger maksimal oppmerksomhet.helix-piercing

Hjerteligste Helix Piercing

Er kjærlighet i luften?

Er du i et livsfase hvor du alltid tenker på den spesielle, det sies at det du føler, skjer i ansiktet ditt, og det er uten tvil at hvis du feller noe slikt, kan du elske får hjertepinnar over hele øvre brusk i øret.

Spesielt de gull, de ser den mest elegante ut av dem alle. I tillegg har de fargede steiner, for det meste rubin og safir.

Du kan enten få en stor hjerteformet Helix piercing eller få tre til fire miniatyrhjerter piercet som en trippel Helix piercing.

Husk imidlertid at jo mer piggene er, desto større er sjansen for å få blåmerker.

Miniatyrskjell

Er du en av dem som elsker å gå på strender og samle mange skjell?

Du føler en merkelig forbindelse med disse skjellene, la oss fortelle deg at det er en symbolsk betydning, som er en oppstandelse, lykke og gjenfødelse eller til og med transformasjon.

Mini skjellbolter er tilgjengelig på alle andre tilbehør. Dessuten har den en dyp, meningsfull melding, eller akkurat som alle andre, kan du få den gjennomboret på din øvre brusk i øret som et tegn på lykke. I det minste vil det holde deg håpefull for godt, selv om det ikke har noe å gjøre med skallet, det er alt du, men det er menneskelig natur det vi hele tiden tenker, det er hvordan livet vårt dreier seg.

Miniatyrskjell helix piercing er ganske populær i Sør -Asia. I tillegg stikker mange mennesker i slike regioner gjennom hull for å få den vakre stemningen uansett hvor de går.

Det er mange fargevalg, for eksempel flerfarget skall, blått skall, hvite skall, til og med svart skall ser spennende ut.

I tillegg, hvis det å få en beachy stemning er hele poenget for noen individer, anbefales det å få en piercing med spiraler med maneter to ganger eller tre ganger med forskjellige skall rundt seg. Denne designen ville se funky ut og gir garantert en lykkelig stemning.

helix-piercing

Bunnlinjen

Helix piercing er ikke en enkel prosedyre, men resultatene er superstrålende, får deg til å føle deg godt om deg selv. Noe som opplyser ditt indre og motiverer deg til å gjøre det bra og sette pris på deg selv, for en slik praksis er litt smerte verdt å holde ut.

Før du hopper inn i prosedyren, holder du musepekeren over alle designene på nettet og hva piercer tilbyr. I tillegg, vær rolig og rolig, ettersom skjelving og freaking kan forårsake uønskede sår, og helbredelsen tar nesten to eller flere uker.

Til slutt, forbered en førstehjelpspose for deg selv, få den typen kremer og lotioner du trenger å påføre på hullet på forhånd, slik at du ikke trenger å stresse etterpå.

Viktigst av alt, nyt øyeblikket.

Happy Piercing!