55+ merész és izgalmas homályos piercing ötlet [útmutatóval]

Akár egyetértesz, akár nem, a gödröcskék az egyik legaranyosabb dolog, amivel rendelkezel. Bár a lyukak aprók, szuper aranyos hatást hagynak maguk után, vonzóbbá és bájosabbá téve az embert. Nem csak a gödröcskék varázslatosnak tűnnek, hanem jó okot adnak arra is, hogy beleszeressenek valakibe.

Meglepőnek tűnhet számodra, hogy a gödröcskék alapvetően genetikai hibák. A lerövidült arc vagy arcizmok gödröcskéket okoznak. Ezeket az embrionális fejlődés során kialakuló bőr alatti kötőszövetek természetes hibája okozza.

Ha bonyolultnak hangzik, akkor egyszerűsítsük le az Ön számára. A gödrök általában az arc izomszerkezetének eltérései. Ezek apró bemélyedések az arcod húsos részein. Amint azt korábban említettük, a gödröcskék az izom deformációjának következményei, és az arcbőröd megfeszül, amikor mozgatod. Ezenkívül külső részeket hoz létre.

Nem számít, ha tud a tudományról, amely e genetikailag örökölt tulajdonság mögött működik, rendkívül imádnivalónak tűnik. Ez azért van, mert kiemelkedővé teszik személyiségét, és bárhol is járnak, felkeltik az emberek figyelmét.

Nagyon kevés olyan embert találna, aki elégedetlen a természetes gödröcskék gondolatával. Ironikus módon ez deformitás, de szépségjelnek is tekintik.

Ezen kívül a gödröcskék nemek, ami azt jelenti, hogy mind a lányoknak, mind a fiúknak gödröcskék vannak. Nemétől függetlenül a gödröcskék egyformán népszerűek a férfiak és a nők körében. Ez az egyik oka annak, hogy a gödröcske piercing lett a legtrendibb testmódosítás.

Nemcsak azért népszerű, mert újdonság a piercing világában, hanem az is, hogyan segít szépen kiemelni az arcvonásokat. Sokan kipróbálták a gödröcske piercinget, és teljesen megváltozott a kinézetük. Ha azt is fontolgatja, hogy kipróbálja, akkor mindenképpen érdemes elolvasni ezt a cikket.

A gödröcske piercing leírásától, annak fontos eljárásaitól az egyedi gödröcske piercing ötletekig mindent beírtunk ide.

gödröcske

Mi az a Dimple Piercing??

Más néven arcpiercing, a gödröcske piercing olyan eljárás, amely azt az illúziót kelti, hogy gödröcskéi vannak, mindkét arcát átszúrva. Az illúzió kétségkívül gyönyörűnek tűnik, ha szimmetrikus helyzetben van. Ha természetes gödröcskéi vannak, az eljárás egyszerű. De ha nincsenek, akkor csak annyit kell tennie menj el egy professzionális piercinghez akinek megfelelő tapasztalata van az orrlyukasztásban.

Mint minden más piercing, az arc vagy a gödröcske piercing fájdalmas, és kizárólag a fájdalom elviselésétől függ. Ennek oka az, hogy a piercing során a piercing ritkán alkalmaz helyi érzéstelenítést. Ha azonban a fájdalomtolerancia szintje alacsony, nem árt megkérni a piercinget, hogy alkalmazza a fájdalom enyhítésére..

Ezenkívül a piercingek a piercing eljárás előtt néhány vény nélkül kapható érzéstelenítő kenőcsöt kennek az arcodra.

gödröcske

Fontos gödrös piercing eljárások

Kétségtelen, hogy a gödröcske piercing döntő és kritikus eljárás. Ha egy képzett vagy professzionális piercing nem teszi meg, az nemcsak súlyos fertőzéseket okozhat, hanem károsíthatja a fontos arcszöveteket is. Ezért fontos, hogy ne köss kompromisszumokat a biztonságodban.

Tehát, ha a piercing technikusa nem használ jól tisztított eszközöket az eljárás előtt, vagy kihagyja az alapos tisztítási eljárásokat a piercing előtt, akkor az arca, különösen a perforációs terület megfertőződhet. Tehát győződjön meg róla, hogy megtalálja a város egyik legjobb piercingjét.

Itt felsoroltunk néhány lépést, amelyeket a piercingeinek el kell végezniük, amikor piercing klinikán tartózkodnak.

 • A piercing lehetővé teszi, hogy üljön vagy feküdjön le, kényelmi szintjétől függően
 • A piercing megtisztítja az arcát, különösen azokat a területeket, ahol a döntő fontosságú piercinget kell elvégezni
 • Miután az arca mentes a baktériumoktól és a szennyeződésektől, a piercer antibakteriális folyadékot biztosít a száj öblítéséhez. Segít megtisztítani a száj belsejét, és baktériummentes lesz.
 • Ezt követően a piercing sebészeti jelzőtollal határozza meg a piercing pontokat és jelölje meg azokat.
 • A piercer 14–16 g -os sterilizált tűt használ, és kezével óvatosan átszúrja az arcát.
 • Miután létrehoz egy lyukat az arcán, a piercer behelyezi az Ön által választott ékszert vagy díszt.

Fájdalmas az eljárás?

Amint azt korábban tárgyaltuk, a gödröcske piercing bizonyos mértékig fájdalmas. Általában nem hagyhatja figyelmen kívül a fájdalmat, amikor piercing eljárásokról van szó. A fájdalom intenzitása azonban eltérő lehet, és személyenként változhat. Ez az egyéni fájdalomtűrési szint fontos szerepet játszik a kellemetlen érzésben.

Vannak, akik elviselhetőnek találják a szúró fájdalmat, míg mások számára, akik nem rendelkeznek magas fájdalomtűrési szinttel, ez rendkívül fájdalmas eljárás. Egyszerűen fogalmazva, a gödröcske piercing intenzív fájdalommal jár. Ez azért van, mert az emberi arcizmoknak több száz erejük van, mint bármely más testrésznek.

Homályos piercing gyógyító folyamat

Mivel a gödröcske piercing rengeteg biztonsági meggyőződést tartalmaz, gyógyulási folyamata is időt vesz igénybe. Számos tényező játszik fontos szerepet a gyógyulási folyamatban. Az egyik ilyen tényező az immunrendszer, amely hozzájárul az egészséges és gyors gyógyulási folyamathoz.

A védelmi mechanizmus mellett a piercing folyamaton áteső személy reakciókészsége is döntő fontosságú. Ez azt jelenti, hogy ha nem követi a professzionális piercing által javasolt utókezelési gyógyítási folyamatot, akkor a gyógyulási folyamat tovább tart, mint kellene. Szakértő piercingek szerint a normális gyógyulási idő nyolc -tizenkét hét.

Hogyan válasszunk egy jó homályos lyukasztót?

Ez egy másik fontos szempont, amelyet figyelembe kell venni a gödröcskelyuk kiválasztásakor. Sokan kevésbé stresszelnek a piercing költségén, és inkább a piercer díjain. Mindig ne feledje, hogy ha valakihez fordul, aki kevesebbet számít fel, és azt állítja, hogy a legjobb piercing eljárást biztosítja, akkor valami hamis.

Az első lépés néhány tapasztalt és jó hírű piercing keresése. Még akkor is, ha az Ön által választott nem a közelben található, vegye figyelembe a kezelés minőségét, és ne az ingázási időt.

Sőt, szánjon egy kis időt arra, hogy személyesen vagy online tanulmányozza a piercer portfólióját. Mindig jobb, ha képeket keres korábbi ügyfeleiről és a piercing eljárásokról, amelyekkel foglalkoztak.

Személyesen lépjen kapcsolatba a piercingekkel, és beszélje meg a gödröcske piercingekkel kapcsolatos korábbi tapasztalatait. Kérheti a piercingeket, hogy osszák meg a részleteket arról, hogyan választják ki az általuk általában javasolt pozíciót, és hogyan biztosítják, hogy az ne okozzon kárt a fültőcsövekben.

gödröcske

Lásd még:

 • 5 izgalmas ok a kagyló piercing beszerzésére (45+ ötlet, amely mindig működik)
 • 14 típusú füllyukasztás: mennyit fáj ?
 • Daith Piercing: Minden, amit tudnia kell! (Képekkel együtt)
 • Torony piercing: fájdalom, ár & Utógondozási tippek (55 példával)

Jelentős utógondozás a homályos piercing számára

Mint korábban említettük, semmilyen módon nem becsülheti le az utógondozás jelentőségét a gyógyulási folyamatban. Bár ezek a dolgok drága erőfeszítéseidet és idődet igényelhetik, valóban hasznosak lesznek a tökéletes, gödröcskéjű arc kinézetének megteremtésében, amire régóta vágysz.

Az alábbiakban felsoroltunk néhány utógondozási tippet, amelyek segítenek élvezni az áttört arcok gyönyörű megjelenését és előnyeit.

 • Nagyon tanácsos, hogy amikor eszik, beszél vagy fogat mos, próbáljon meg nem játszani a piercingével. Nagyobb terhelést és nyomást gyakorolhat a szúrt területre, és irritációt okozhat. Ez azt jelenti, hogy ezeket a dolgokat nagyon óvatosan kell elvégezni.
 • Ügyeljen arra, hogy gondosan és rendszeresen tisztítsa meg a piercinget. Vattával és meleg sós vízzel való tisztítása nem csak a behelyezett ékszereket, hanem a szúrt területet is megtisztítja.
 • Kerülje az alkoholos folyadék használatát az arc mosásakor és tisztításakor, mivel ez befolyásolhatja a szúrt sebet.
 • Fürdés közben érdemes átmosni és megtisztítani a szúrt területet; azonban ügyeljen arra, hogy ne használjon erős antibakteriális szappant.
 • Kerülje az alkoholos italok és a cigaretta ivását a gödröcske piercing után
 • Kerülje a sminkelést, krémek vagy kenőcsök alkalmazását az áttört területen, mivel ez ronthatja az állapotot.

Egyedülálló homályos piercing ötletek

Mivel sok mindent felfedeztél a gödröcske piercingről, itt az ideje, hogy felfedj néhány szuper izgalmas gödröcske piercing ötletet. Bár a piercing eljárás ugyanaz, az ékszertípusok széles skálájával kísérletezhet, hogy éles stílusú legyen.

Arc piercing Stud

Az orrlyukasztó ménes az egyik leggyakoribb gödröcskés típus, amely bárki számára elérhető lehet. Sötét, hegyes megjelenést kölcsönöz ez a szúrós szegecs, amely mély gödröcskék benyomását kelti az arcodon, és rendkívül félelmetes megjelenést kölcsönöz nekik.

Apró ménes fülbevaló

Ezek az apró, de csillogó fülbevalók a fényben is tükröződnek. Tökéletesek a tónusos pofákhoz, és kétségtelen, hogy nem csak kiemelik az állkapocs vonalát, hanem a fejét is megfordítják, amikor kimegy.

gödröcske

Ragyogó fényes homályos piercing

Az ékszerek vagy a fehér gyöngyök tökéletes választás ehhez a gödröcske piercinghez, mivel csillognak, mint egy gyönyörű fényes gyémánt. Ez az egyik oka annak, hogy a lányok körében az egyik legnépszerűbb választássá vált. Kiváló minőségű gyöngyök széles választéka közül választhat. A sokszínű gyöngyök azonban jobban illeszkednek mindenki személyiségéhez.

Arany színű titán

Felkapott és stílusos ez a gödröcske ékszer az arany szerelmeseinek. Tökéletes arany tónusával és nagy gömb formájával egy az egyben illeszkedik az arcához. Mivel viszonylag nagyobb méretű, jobban javítja az arcvonásokat, ha duzzadt az arca.

Gyémánt fehér arany

Ez egy másik izgalmas gödröcske piercing ékszer, amelyet úgy választhat, hogy illúziós gödröcskéit valódinak tűnje. Ha nem a költségvetés a probléma, nincs jobb választás, mint ez a pár fehér arany gödröcske piercing ékszer.

Nemcsak tökéletesen kiemelik az alsó állkapcsot, hanem stílusnyilatkozatként is szolgálnak.

Opalit bőrgödör piercing

Ez egy másik népszerű gödrös piercing típus, amely színes gyöngyökről ismert. Nem tagadható, hogy a színes gyöngyök kiemelik személyiségét. Az a jellemző, ami még vonzóbbá teszi ezt a formatervezést a lányok számára, az, hogy gyöngyeit könnyedén össze tudják hangolni ruhájuk színével.

Vissza-gödröcske piercing

Tiszta, egyszerű és lapos gyöngyök

Valami egyszerűt, de mégis elegánsat keres? Lapos gyöngyök gödröcske piercing a go-to design. Ezek a lapos, egyszerű gödröcskék lenyűgözően néznek ki, elsősorban az első alkalommal választók, akik valami minimalista, de hatásos gödröcskét szeretnének.

Silver Stud

A fényes és kiálló ezüst szegecsek elég szépek ahhoz, hogy beleszeress. Függetlenül attól, hogy milyen bőrszíne van, vagy milyen természetes arcvágása van, a merész ezüst szegecsek egyedivé és csábítóvá teszik személyiségét.

3 mm -es köbös cirkónium

A gödröcske piercing stílusa azoknak a merész embereknek szól, akik erős elmével rendelkeznek, és tudják, hogyan kell a saját stílusukban élni az életet. Az apró köbös cirkónium minimalista mérete ellenére tökéletesen kiemeli az arcát. Ha a piercing három kis cirkóniával történik az ajkak alatt, akkor elég a következő szintre emelni a piercingjátékot.

Crystal Cheek Stud

Blac Chyna gödröcske piercingeivel rajongói millióinak szívét uralta. Az apró kristályménes egyedi szikrát adott személyiségének, miközben tökéletes kombinációt hozott szőke hajával. Sokan elfogadták a stílusát, és arcukat kristályszegekkel áttörték.

Szilárd sárga arany gödrös piercing

A sárga arany az arany szerelmeseinek második legjobban választott stílusa. Lenyűgöző felemelést adva személyiségének, a tömör sárga arany piercing ékszerek azt ábrázolják, hogy milyen erős a személyisége. A csillogó arany szín isteni megjelenést kölcsönöz, amikor mosolyogva visszahúzzák az izmokat. A fényes ékszer tiszta fényként sugárzik.

Végső gondolatok

Dióhéjban a gödröcske piercing egyedi benyomást kelt, különösen, ha olyan ékszert vagy gyöngyöket választasz, amelyek tökéletesen passzolnak személyiségedhez. Az ékszertípusok széles választékban kaphatók, és rendkívül egyszerűvé teszik kedvencük kiválasztását.

A professzionális gödröcskelyuk kiválasztása azonban rendkívül fontos a bőr- vagy bakteriális fertőzések elkerülése érdekében. A cikk teljes információt és izgalmas gödröcske piercing ötleteket tartalmaz, amelyek segítenek kiválasztani a legjobbat.