55 különböző típusú ajak piercing ötlet: (fájdalommal, gyógyulási idővel és költséggel)

Az ajak piercing a piercing stílusok népszerű formája, hogy vonzóbbá tegye személyiségét. Az emberek gyakran díszítik rozsdamentes acéllal vagy más kiegészítőkkel, hogy kiemelkedjenek a nyilvános összejövetelekről. Beszéljünk erről a felkapott divatról, és vitatjuk meg a népszerű ajakszúró ötleteket, amelyek a testükön lehetnek.

ajak piercing típusok

cardi b ajak piercing

Mi az ajak piercing?

Az ajak piercing egy testmódosítási módszer, amely magában foglalja az ajkak és a környező területek, például az áll lyukasztását az arcszín szépítésére. Sokféle ajak piercing létezik, így kiválaszthatja azt, amely tökéletesen megfelel a választásnak.

Egyszerű szavakkal ez egy folyamat, amely mesterséges lyukak létrehozását jelenti az ajkakon a díszek behelyezéséhez. A mai napig különböző típusú ajkak piercingének vannak különböző nevei, például Madonna piercing és Medusa piercing.

Ami a piercinget illeti, úgy tűnik, az emberek évek óta szeretik a testüket díszíteni. Ha megnézzük a különböző ajakszúró ötleteket, akkor azt mondhatjuk, hogy minden arcon rendkívül szépnek tűnik, ha jól csinálják. Mielőtt azonban kiválasztaná az ajak piercing típusát, célszerű meghatározni és figyelembe venni az arckifejezését és az ékszereket, amelyeket szeret viselni, mert bizonyos ékszerek illeszkednek bizonyos arcvonásokhoz.

Az ajak piercing gazdag történelemmel rendelkezik az afrikai és amerikai kultúrában, és történelmileg az emberek úgynevezett gyakorolja, mint Tembeta. A gyakorlat népszerű volt a nők körében. Idővel azonban sok új variáció vált az ajaklyukasztó stílus részévé, hogy férfiasnak tűnjenek és mindkét nem számára vonzóak legyenek. A legjobb ajak piercing ötletek közé tartozikPókcsípések gyöngygyűrűkkel

Pókcsípések gyöngygyűrűkkel

A pókharapás az ajak piercing ötlet népszerű változata, és népszerű a nők körében. A pókcsípések és a gyöngygyűrűk tökéletes párnak tűnnek, és javítják viselőjük általános megjelenését. A piercing az alsó ajak sarkán történik, és magában foglalja az ajakgyűrűk díszítését.

Cyber ​​Bites

A Cyber ​​harapás gyakori ajaklyukasztási stílus, és minden nemre vonatkozik. Az eljárás során mesterséges lyukat kell készíteni a felső és alsó ajak közepére. A módszer egyszerűnek tűnhet, de a fentihez képest kissé fájdalmas lehet.

Ezenkívül a cyber harapás ajak piercing együtt is létezhet más választott stílusokkal, és különféle divatkiegészítőket, például ajakgyűrűs csavart vagy Labret ékszert viselhet az áttört területen.

Cyber ​​Bites

Dupla ajak piercing

A kettős ajak piercing azoknak való, akik kreatívabbak akarnak lenni, és egyszerű tapintással stilizálják megjelenésüket. Ha több ékszert szeretne beépíteni ajkai köré, akkor ez lehet valami az ellenőrző listában.

A módszer két mesterséges lyuk fúrását foglalja magában az alsó ajkak szegélye alatt. Az egyik a jobb oldalon, a másik a bal oldalon áttört. A kettős piercing módszer könnyen beszerezhető, és az alkalomtól függően mindig felcserélheti ékszereit.

ajak piercing

Cápacsípések

A cápaharapás ajak piercing azoknak a merész embereknek szól, akik bátrak és mindig szívesen fogadják a kihívást. A stílus és kilátásai cápaharapást jelentenek, és elmondják a próbát és a nehézségeket, amelyeken az ember keresztülmehet, hogy megvalósítsa álmát.

A cápacsípések a kettős ajak piercing variációi, mivel a terület és stílusának javítását jelenti. A cápacsípés egyedi kiegészítője lehet személyiségednek is, mivel a hagyományos gyakorlattal ellentétben többszörös szúrást jelent az alsó ajkaid alatt.

A folyamat magában foglal egy piercinget az alsó ajak szélső bal és jobb oldalán. Meg kell azonban jegyeznünk, hogy ez a módszer nem jár az ajkak átlyukasztásával; inkább a száj alatt zajlik. Ennek az ajaklyukasztó ötletnek az a sajátossága, hogy kettő helyett legalább négy lyuk lyukasztását tartalmazza, ami általános gyakorlat. Ezenkívül legalább négy különböző típusú ajakgyöngyöt vagy labret ékszert használhat a kilátások széles körű erősítésére.Cápaharapás piercing

Double Center ajak piercing

A kettős középpontú ajak piercing azoknak való, akik szeretik az egyszerűséget. Ha nem rajong a többszörös piercingért a szája körül, akkor ez megfelelhet az Ön igényeinek. A kettős középső ajaklyukasztás két mesterséges lyuk létrehozását jelenti az alsó ajak közepén.

A piercing könnyen beszerezhető, és nem érezne sok fájdalmat a folyamat során, ha összehasonlítja a Cápaharapással. Az ilyen típusú ajak piercingek díszítésének egyetlen módja azonban az, ha két vékony gyűrűt viselnek az ajkakon, mivel bármely más ékszer kellemetlennek tűnhet.

Angel Bites Meet Labret

Az angyalcsípés és a labret két különböző típusú ajak piercing, és mindkettő kombinálása ragyogóbb megjelenést jelentene személyiséged számára. Ha Ön olyan személy, aki szeret különböző dolgokat kipróbálni és különböző stílusokat ötvözni a testéhez, akkor ez lehet az egyik választás.

Az angyalharapás piercing az ember felső ajkának sarkában van. Ez az egyik tökéletes terület az ajak fülbevaló és más színű gyöngyök viselésére, hogy stilizálja a tested. Az angyalcsípések és a Labret kombinálása azonban az egyik szeretetteljes megjelenést hozza, és segíthet abban, hogy vonzza a közönséget kedvenc összejövetelein.

A Labret az ajak piercing egyik egyszerű formája, és általában az alsó ajak alatt történik. Ez a kombináció magában foglalja az alsó ajak közepére történő defektet az angyal harapásával együtt, hogy javítsa az arcszínt. Ezenkívül segít abban is, hogy több ékszerrel díszítse magát, és több jelentést adhat átszúrt területének színes ajakcsavarokkal vagy gyűrűkkel.

Double Center ajak piercing

Medusa ajak piercing

A Medusa ajak piercingje gyakori a nők körében, mivel nőiességet jelez, és a szépség központja lehet. A medusa megszerzése kissé fájdalmas, mint a fenti ötletek, mivel vastag szövetek felszakadását jelenti az ajka felett.

A folyamat magában foglal egy piercing beszerzését az orr közepe alá és a felső ajak fölé. Ez egy egyszerű módja a piercing megszerzésének, és sokan, akiknek fogalmuk sincs a különböző piercing stílusokról, ezt a lehetőséget választják. Ezenkívül a kilátásokat is javíthatja, ha változatokat ad hozzá a stílushoz, mivel ez tökéletesen illeszkedik számos más piercing ötlethez. Medusa piercing

Vízszintes ajak piercing

A vízszintes ajak piercing egy másik egyszerű, de divatos módszer az ajka körüli terület díszítésére. A piercing magában foglalja, hogy az ajkán átlyukasztják a dísztárgyakat. Ez a fajta piercing szintén nagyon gyakori, és nagyon testreszabható, mivel akár négy lyuk is lehet az ajkán, hogy lenyűgözze a közönséget.

Ez a fajta piercing azonban rendkívül fájdalmas, mivel magában foglalja az ajak szövetének közvetlen lyukasztását. Ezért, ha érzékeny a bőre, akkor ez nem jó választás.

Vízszintes ajak piercing

Alsó ajak súlyzó

Az egyszerű alsó ajak súlyzó gyakran ajánlott kezdő ékszerként az ajak piercinghez. Az alsó ajak súlyzó piercing közvetlenül az alsó ajak sarkai előtt történik. Ez a fajta piercing könnyen beszerezhető, és gyorsan gyógyulhat, szemben a fenti ötletekkel.

Ez a fajta piercing azonban azoknak való, akik készek vállalni az ajak piercing kihívását, mert a súlyzó alsó ajkán való viselése jelentős fájdalmat okozna az első napokban.

Három keveréke

Ahogy a neve is sugallja, a három ajak piercing keveréke magában foglalja a hármas ajak piercing megszerzését a szája körül. Természetesen többféle módon lehet három ajkát átszúrni, de az ideális stílus magában foglalja a Dahlia és a Labret Style kombinációját.

A Dahlia az ajak piercing stílusának egy változata, és két lyukat tartalmaz az ajkak szélső sarkain. Ez az egyik népszerű piercing módszer, és sokan ezt választják, mivel nem jár rendkívüli fájdalommal, és lenyűgözőnek tűnik a közönség számára. Ezenkívül több stílust adhat megjelenésének, ha a Dahlia -t a Vertical Labret Style -lal díszíti.

Többszörös piercing

A többszörös piercing azoknak való, akik nem félnek az ajkak körüli különböző területeken tapasztalt szúrásoktól. Azoknak az embereknek való, akik mélyen érdeklődnek a divat iránt és szeretnek új lehetőségeket kipróbálni, hogy tartalmasabb és világosabb megjelenést biztosítsanak megjelenésüknek.

Ezenkívül a többszörös piercing nagyon testreszabható, és hozzáadhatja a változatokat a stílushoz. A folyamat magában foglalja az átszúrást legalább négy területen az ajkak körül, és a legjobb többszörös piercing ötletek közé tartozik a Kutyacsípés.

Fájdalomfaktor az ajak piercing során

A fájdalom az ajak piercing során majdnem ugyanaz lesz, mint a fül piercing. A terület érzékenysége és a szövetek koncentrációja miatt azonban a környezet megduzzadhat a piercing után. Természetesen ez normális a piercing során, de sokkal több szeretetet és szépséget hoz a személyiségébe.

Általánosságban elmondható, hogy a fájdalom elviselhető, és sokan sima és nyugodt élményt írnak le, csak a hangyaharapás érzésével. Ha érzékeny a bőre, akkor kissé nehezebben fogja elviselni a szövetek felszakadását.

Ajak piercing gyógyító és ápolási folyamat

Az ajak piercing gyógyulási folyamata személyenként változhat. A seb helyreállítása 30-50 napig tart. Ha nem vigyáz a területre és meghosszabbítja a tisztaságot, hajlamos lesz a fertőzésekre, és előfordulhat, hogy megbánja a választását.

A gyógyulás ideje alatt elengedhetetlen, hogy vigyázzon egészségére, és kerülje azokat az ételeket, amelyek meghosszabbíthatják a gyógyító hatást. Más szóval, próbáljon puha és folyékony ételeket, például joghurtot, fagylaltot és pudingot enni, hogy elkerülje az ízületekre nehezedő nyomást..

Szintén tanácsos leszokni az alkoholról és a dohányzásról, amíg a gyógyulási folyamat befejeződik. A füst és az alkohol kiszáríthatja a területet, és sebezhetővé teszi a fertőzéseket. Ezenkívül gondosan ügyelnie kell a szájhigiéniára, és naponta kétszer kefével kell kezelnie a nem kívánt hatásokat.

Íme néhány utógondozási és tisztítási tipp, amelyeket követve elkerülheti a fertőzéseket az ajka átszúrása után.

Ne játsszon vagy távolítson el ékszereket

Gyakori hiba az ajkak átszúrása után, ha rendszeresen megérinti az ékszereket, és játszik a környéken. Mivel a seb friss, növeli a duzzanatot és irritációt, ami duzzanatot és irritációt okozhat. Tekintse az ékszereket tiltottnak, és ne érintse meg azokat, ha szükséges. Tiszta terület naponta kétszer

Fontos, hogy naponta legalább kétszer tisztítsa meg a területet, hogy mentes legyen a baktériumoktól és más káros mikrobáktól. Emellett kezet kell mosni antibakteriális szappannal, és vattacsomót vagy sóoldatot kell használni a fertőzés kialakulásának megakadályozására.

Jég vagy hideg borogatás rendszeres használata

Szokás, hogy fájdalmat érez, miután piercinget kapott az ajka körül. A szövetek koncentrációja miatt duzzanatot érezhet az állkapcsa és az arca körül. Ideális módszer az idegek feszültségének enyhítésére, ha néhány hétig jéggel vagy hideg párnákkal helyezi a területet. Ez elősegíti a gyógyulási folyamatot és minimalizálja az irritációt.

Csomagolás

Az ajak piercing népszerűvé válik a fiatal generációk körében, és magában foglalja az ajkak körüli lyukak szúrását. Ez az egyik módja annak, hogy fokozza szépségét és vonzóbbá tegye a közönséget. Az ajak piercing szintén nagyon testreszabható, és az ékszerek stílusától és választásától függően variálhat.

A fenti bejegyzés a népszerű ajaklyukasztó ötletek legfontosabb elemeit tartalmazza, amelyek segítségével stilizálhatja testét. Ha azonban még mindig nem biztos benne, és zavarónak találja a választást, akkor nagyszerű kezdet lenne a hagyományos piercing használata az alsó ajka közepén.

Az ajkak piercingjének egyik lenyűgöző aspektusa, hogy uniszex, és mindkét nemhez illeszkedik, komplex változtatások nélkül. Záró megjegyzésként, mielőtt ajak piercingre megyünk, mindig jobb kiválasztani az ékszert, amelyet viselni fogunk, és elkerüljük a bajt.