55 forskjellige typer leppepiercingideer: (med smerter, helbredelsestid og kostnader)

Lip piercing er en populær form for piercing -stiler for å tilføre din personlighet attraktivitet. Folk pryder det ofte med rustfritt stål eller annet tilbehør for å skille seg ut på de offentlige samlingene. La oss snakke om denne trendmoten og diskutere de populære leppepiercing -ideene man kan ha på kroppen.

typer leppepiercing

cardi b leppepiercing

Hva er Lip Piercing?

Lip piercing er en kroppsmodifiseringsmetode som inkluderer punktering av lepper og området rundt, for eksempel haken for å forskjønne en persons hud. Det er mange typer leppepiercing, så du kan velge den som passer perfekt til ditt valg.

I enkle ord er det en prosess som involverer opprettelse av kunstige hull på leppene for å sette inn ornamenter. Per i dag er det forskjellige typer leppepiercing med forskjellige navn, for eksempel Madonna piercing og Medusa piercing.

Når det gjelder piercing, ser det ut til at folk har elsket det i årevis å dekorere kroppen sin. Når man ser på de ulike leppepiercing -ideene, kan man si at det ser utrolig vakkert ut på hvert ansikt hvis det gjøres riktig. Imidlertid, før du velger type leppepiercing, er det tilrådelig å definere og vurdere ansiktsutseende og smykker du vil bruke fordi visse smykker har visse ansiktstrekk.

Lip piercing har en rik historie i afrikansk og amerikansk kultur, og historisk sett kalte folk det øve som Tembeta. Praksisen var populær blant kvinner. Men med tiden ble mange nye varianter en del av leppepiercing -stilen for å få dem til å se maskuline ut og appellere til begge kjønn. Noen av de beste leppepiercing ideene inkludererEdderkoppbitt med perleringer

Edderkoppbitt med perleringer

Edderkoppbitt er en populær variant av Lip piercing -idé og er populær blant kvinner. Edderkoppbittene sammen med perleringer ser ut som en perfekt match og forbedrer brukerens generelle utseende. Piercing finner sted på hjørnet av underleppen og inkluderer bruk av lepperinger som ornamenter.

Cyber ​​Bites

Cyberbitten er en vanlig leppepiercingstil og er for alle kjønn. Prosessen innebærer å lage et kunstig hull i midten av over- og underleppen. Metoden kan se enkel ut, men det kan være litt smertefullt å få i sammenligning med den ovenfor.

Dessuten kan cyberbites leppepiercing også eksistere sammen med andre stiler du ønsker, og du kan bruke forskjellige motetilbehør som Lip ring stud eller Labret Jewelry på det hullede området.

Cyber ​​Bites

Dobbel leppepiercing

Den doble leppepiercing er for de som ønsker å være mer kreative og stilisere utseendet sitt med enkle touch-ups. Hvis du vil inkludere flere juveler rundt leppene dine, kan dette være noe i sjekklisten din.

Metoden innebærer å bore to kunstige hull like under grensen til dine nedre lepper. Den ene hullet på høyre side og den andre til venstre. Den doble piercing -metoden er lett å få, og du kan alltid bytte smykker avhengig av anledningen.

leppepiercing

Haibiter

Shark bite lip piercing er for dristige mennesker som er modige og alltid ønsker utfordringen velkommen. Stilen og utsikten representerer haibiter og snakker om prøvelsen og motgangene en person kan gå gjennom for å oppnå drømmen sin.

Haibittene kan være en variasjon i piercing med doble lepper, ettersom det innebærer forbedring i området og stilen. Haibitt kan også være et unikt tillegg til personligheten din, da det innebærer flere piercing under nedre lepper i motsetning til tradisjonell praksis.

Prosessen innebærer å få en piercing på den ekstreme venstre og høyre siden av underleppen. Det er imidlertid å merke seg at denne metoden ikke innebærer piercing over leppene; det foregår heller under munnen. Den særegne egenskapen til denne leppepiercing -ideen er at den inkluderer punktering av minst fire hull, i stedet for to, noe som er en vanlig praksis. Dessuten kan du bruke minst fire forskjellige typer leppekuler eller labret -smykker for å intensivere ditt syn.Haibiter piercing

Double Center Lip Piercing

Double center lip piercing er for personer som elsker enkelhet. Hvis du ikke er fan av flere piercing rundt munnen, kan dette passe ditt behov. Den doble senterleppepiercing innebærer opprettelse av to kunstige hull i midten av underleppen.

Piercing er lett å få, og du vil ikke føle mye smerte under prosessen når du sammenligner det med Shark Bites. Imidlertid er den eneste dekorasjonsmåten for denne typen leppepiercing ved å bære to tynne ringer på leppen din, ettersom andre smykker kan se ubehagelige ut.

Angel Bites Meet Labret

Englebitt og labret er to forskjellige typer leppepiercing, og å kombinere dem begge ville bety et mer strålende utseende for din personlighet. Hvis du er en person som liker å prøve forskjellige ting og blande forskjellige stiler med kroppen din, så kan dette være et av dine valg.

Engelen biter piercing på hjørnene av en persons overleppe. Det er et av de perfekte områdene å bruke leppeørering og perler i en annen farge for å stilisere kroppen din. Imidlertid gir kombinasjon av englebitt med Labret en av de kjærlige opptredener og kan hjelpe deg med å appellere til publikum på dine favorittsamlinger.

Labret er en av de enkle formene for leppepiercing og finner vanligvis sted under underleppen. Kombinasjonen innebærer å få en punktering i midten av underleppen din sammen med englebitt for å forbedre din hudfarge. Dessuten hjelper det også å pryde deg selv med flere smykker, og du kan legge til mer mening i det hullede området ditt ved å legge til fargerike leppestifter eller ringer.

Double Center Lip Piercing

Medusa Lip Piercing

Medusa leppepiercing er vanlig blant kvinner, da det betyr kvinnelighet og kan være sentrum for ens skjønnhet. Å få medusa er litt smertefullt enn andre ideer ovenfor siden det innebærer sprengning av tykt vev over leppen.

Prosessen innebærer å få en piercing under midten av nesen og over overleppen. Det er en enkel måte å få en piercing, og mange mennesker som ikke aner om forskjellige piercingstiler velger dette alternativet. I tillegg kan du også forbedre utsikten din ved å legge til variasjoner i stilen siden den passer perfekt til flere andre piercingideer. Medusa piercing

Horisontal leppepiercing

Horisontal leppepiercing er en annen enkel, men fasjonabel metode for å dekorere området rundt leppen din. Piercing innebærer å bli punktert over leppen din for å bruke ornamenter. Denne typen piercing er også veldig vanlig og kan tilpasses, siden du kan ha opptil fire hull på leppene dine for å fascinere publikummet ditt.

Imidlertid er denne typen piercing ekstremt smertefull siden den innebærer direkte punktering av leppens vev. Derfor, hvis du har sensitiv hud, er dette kanskje ikke et gunstig alternativ.

Horisontal leppepiercing

Nedre leppestang

Enkel nedre leppestang er ofte tilrådelig som startsmykker for leppepiercing. Nedre leppestang piercing finner sted like før hjørnene på underleppen. Denne typen piercing er lett å få og kan raskt helbrede i motsetning til ideene ovenfor.

Imidlertid er denne typen piercing for de som er klare til å ta utfordringen med leppepiercing fordi bruk av vektstang gjennom underleppen ville forårsake betydelig lidelse de første dagene.

Blandingen av tre

Som navnet antyder, innebærer blandingen av tre leppepiercing å få en trippel leppepiercing rundt munnen. Selvfølgelig er det flere måter å få en blanding av tre leppepiercing, men den ideelle stilen inkluderer en kombinasjon av Dahlia og Labret Style.

Dahlia er en variant av leppepiercingstiler og inkluderer to punkteringer på de ekstreme hjørnene av leppene. Det er en av de populære piercingmetodene, og mange bruker det siden det ikke innebærer ekstrem smerte og ser fantastisk ut for publikum. Dessuten kan du legge til mer stil i utseendet ditt ved å dekorere Dahlia sammen med Vertical Labret Style.

Flere piercing

Flere piercing er for den som ikke er redd for punkteringer på forskjellige områder rundt leppene. Det er for folk som har en dyp interesse for mote og elsker å prøve nye muligheter for å gi et mer meningsfullt og lyst syn på utseendet sitt.

Dessuten er flere piercing svært tilpassbare, og du kan legge til varianter i stilen. Prosessen innebærer å bli punktert på minst fire områder rundt leppene dine, og noen av de beste ideene for flere piercing inkluderer Canine Bites.

Smertefaktor under leppepiercing

Smerten under leppepiercing vil være nesten den samme som ørepiercing. På grunn av områdets følsomhet og konsentrasjon av vev, kan imidlertid omgivelsene hovne opp etter piercing. Selvfølgelig er det normalt under piercing, men det gir mye mer kjærlighet og skjønnhet til personligheten din.

Generelt er smerte tålelig, og mange mennesker beskriver opplevelsen jevn og rolig med bare en følelse av myrbiteffekt. Hvis du har sensitiv hud, vil du synes det er litt vanskeligere å tolerere sprengning av vev.

Lip Piercing Healing and Caring Process

Helbredelsesprosessen for leppepiercing kan variere fra person til person. Gjenopprettingen av såret vil ta alt mellom 30 og 50 dager. Ikke å ta vare på området og forlenge rensligheten vil gjøre det utsatt for infeksjoner, og du kan slutte å angre på valget ditt.

I helbredelsestiden er det viktig å være forsiktig med helsen din og unngå mat som kan forlenge den helbredende effekten. Med andre ord, prøv å spise myk og flytende mat som yoghurt, is og pudding for å unngå press på leddene.

Det er også tilrådelig å slutte med alkohol og røyking til helbredelsesprosessen er fullført. Røyken og alkoholen kan tørke ut området, noe som gjør det sårbart for infeksjoner. Dessuten bør du også passe godt på munnhygienen og børste to ganger om dagen for å motvirke uønskede effekter.

Her er noen av tipsene for etterbehandling og rengjøring du kan følge for å holde deg fri for infeksjoner etter at du har fått hull i leppen.

Ikke spill eller fjern smykker

En vanlig feil etter at du har fått hull i leppen, er ved å berøre smykkene regelmessig og leke med området. Siden såret er friskt, øker det hevelse og irritasjon, noe som kan forårsake hevelse og irritasjon. Betrakt smykker som grenser og ikke rør dem med mindre det er nødvendig. Et rent område to ganger om dagen

Det er viktig å rengjøre området minst to ganger om dagen for å holde det fritt for bakterier og andre skadelige mikrober. Dessuten bør du også vaske hendene med antibakteriell såpe og bruke bomullsknopper eller saltvannsløsning for å avskrekke enhver sjanse for smittsom utvikling.

Regelmessig bruk av is eller kald komprimering

Det er vanlig å føle smerte etter å ha fått en piercing rundt leppene. Du kan føle deg hovent rundt kjever og kinn på grunn av vevskonsentrasjon. En ideell måte å lette nervespenningen på er å plassere is eller kalde pads rundt området i noen uker. Dette bidrar til å øke helbredelsesprosessen og kan minimere irritasjon.

Innpakning

Lip Piercing blir populær blant de unge generasjonene og innebærer å få punkteringer på områder rundt leppene dine. Det er en måte å forbedre skjønnheten din og appellere mer til publikum. Leppepiercing er også svært tilpassbar, og du kan ha dine varianter avhengig av stil og valg av smykker.

Innlegget ovenfor gir høydepunktene i populære leppepiercing -ideer, som du kan gå gjennom for å stilisere kroppen din. Men hvis du fortsatt ikke er sikker og synes det er forvirrende å ta et valg, ville det være en god start å gå etter tradisjonen piercing på midten av underleppen.

En av de fascinerende aspektene ved leppepiercing er at den er unisex og passer på begge kjønn uten komplekse endringer. Som en sluttnotat, før du går til leppepiercing, er det alltid bedre å velge smykkene du skal bruke og unngå problemer.