55+ dristige og spennende Dimple Piercing -ideer [med guide]

Uansett om du er enig eller ikke, er groper en av de søteste tingene du kan ha. Selv om hullene er små, etterlater de en supersøt innvirkning, noe som gjør en person mer attraktiv og sjarmerende. Ikke bare groper ser fortryllende ut, men de er også en god grunn til å bli forelsket i noen.

Det kan høres overraskende ut for deg at groper i utgangspunktet er genetiske defekter. Forkortede kinn eller ansiktsmuskler forårsaker groper. De dannes av en naturlig feil i det subkutane bindevevet som utvikler seg under embryonal utvikling.

Hvis det høres komplisert ut, så la oss forenkle det for deg. Dimples er vanligvis variasjon i ansiktsmuskelstrukturen. De er små fordypninger i de kjøttfulle delene av kinnene dine. Som nevnt tidligere er fordypninger resultatet av muskeldeformitet og får kinnhuden til å stramme når du beveger den. I tillegg skaper det noen eksterne divots.

Uansett om du vet om vitenskapen som fungerer bak denne genetisk arvelige egenskapen, ser den ekstremt søt ut. Det er fordi de gjør din personlighet fremtredende og fanger oppmerksomheten til mennesker uansett hvor du går.

Du vil finne svært få mennesker som er misfornøyd med tanken på å ha naturlige fordypninger. Ironisk nok er det en deformitet, men det blir også sett på som et skjønnhetsmerke.

I tillegg til det er fordypninger kjønnsløse, det betyr at både jenter og gutter har fordypninger. Uavhengig av kjønn, er fordypninger like populære blant menn og kvinner. Dette er en av grunnene til at hull i piercing har blitt den mest trendy kroppsmodifiseringen.

Det er ikke bare populært fordi det er noe nytt i piercingverdenen, men også hvordan det hjelper å fremheve ansiktstrekkene vakkert. Mange har prøvd hull i piercing, og det har endret utseendet deres helt. Hvis du også vurderer å prøve det, er det definitivt verdt å lese denne artikkelen.

Fra beskrivelse av dimple piercing, viktige prosedyrer til unike piercing piercing ideer, vi har inkludert alt her.

hull i hullet

Hva er Dimple Piercing?

Også kjent som kinn piercing, er hull i hullet en prosedyre som skaper en illusjon om at du har fordypninger ved å stikke hull i begge kinnene. Illusjonen ser nydelig ut uten tvil hvis du har den på en symmetrisk posisjon. Hvis du har naturlige fordypninger, er prosessen enkel. Men hvis du ikke har dem, er alt du trenger å gjøre gå til en profesjonell piercer som har tilstrekkelig erfaring med piercing kinn.

Som alle andre piercing er kinn- eller gropepiercing smertefullt og avhenger utelukkende av smerteutholdenheten din. Det er fordi piercing sjelden bruker lokalbedøvelse under piercing. Men hvis smertetoleransen din er lav, er det ingen skade i å be piercer om å bruke den for å lindre smerten.

I tillegg til dette, smører piercere noen smertestillende salver på kinnene dine før piercingprosedyren.

hull i hullet

Viktige prosedyrer for Dimple Piercing

Det er ingen tvil om at hull i piercing er en avgjørende og kritisk prosedyre. Hvis en kvalifisert eller profesjonell piercer ikke gjør det, kan det ikke bare forårsake alvorlige infeksjoner, men også skade viktig ansiktsvev. Derfor er det viktig at du ikke går på kompromiss med sikkerheten din.

Så hvis piercingteknikeren din ikke bruker godt rengjorte verktøy før prosedyren eller hopper over grundige rengjøringsprosedyrer før piercing, kan ansiktet ditt, spesielt perforeringsområdet, bli infisert. Så sørg for at du finner en av de fineste piercerne i byen.

Her har vi oppnådd noen trinn piercerne dine må utføre når du er på en piercingklinikk.

 • Piercer lar deg sitte eller ligge, avhengig av komfortnivået ditt
 • Piercer vil rense kinnene, spesielt områder der den avgjørende piercing skal gjøres
 • Når kinnene dine er fri for bakterier og smuss, vil piercer gi deg en antibakteriell væske for å skylle munnen. Det vil hjelpe deg med å rense de indre områdene i munnen din og gjøre dem bakteriefrie.
 • Etter det vil pierceren bruke en kirurgisk merkepenn for å bestemme punkteringspunktene og merke dem.
 • Piercer vil bruke en sterilisert nål på 14 til 16g og stikke forsiktig gjennom kinnene med hendene.
 • Når han lager et hull på kinnene, vil piercer sette inn smykker eller ornament du ønsker.

Er prosedyren smertefull?

Som vi diskuterte tidligere, er hull i hullene til en viss grad smertefullt. Vanligvis kan du ikke ignorere smerten når det gjelder piercingprosedyrer. Intensiteten av smerte kan imidlertid være forskjellig og kan variere fra person til person. Dette individuelle nivået av smerteutholdenhet spiller en viktig rolle i en ubehagelig følelse.

Noen synes piercing smerte er tålelig, mens for andre som ikke har et høyt smertetoleranse er det en ekstremt smertefull prosedyre. For å si det enkelt, innebærer hull i piercing et intens smertenivå. Det er fordi menneskelige kinnmuskler har hundrevis av blodkar mer enn noen annen del av kroppen.

Dimple Piercing Healing Process

Siden hull i hullene innebærer mange sikkerhetstiltak, tar helbredelsesprosessen også tid. Det er mange faktorer som spiller en viktig rolle når det handler om helbredelsesprosessen. En av disse faktorene er immunsystemet som bidrar til en sunn og rask helbredelsesprosess.

I tillegg til forsvarsmekanismen, er responsen til personen som går gjennom piercingprosessen også avgjørende. Det betyr at hvis du ikke følger etterbehandlingsprosessen som din profesjonelle piercer foreslår, vil helingsprosessen ta lengre tid enn den burde. Ifølge ekspert piercere er den normale helbredelsestiden åtte til tolv uker.

Hvordan velge en god Dimple Piercer?

Dette er et annet viktig aspekt du må tenke på når du velger dimple piercer. En rekke mennesker stresser mindre på piercingkostnad og mer på piercer’s kostnader. Husk alltid at hvis du går til noen som belaster deg mindre og hevder å gi deg den beste piercingprosessen, kan det være noe fishy.

Det første trinnet er å søke etter noen erfarne og anerkjente piercere. Selv om den du velger ikke er i nærheten, bør du vurdere kvaliteten på behandlingen i stedet for pendlingstiden.

Ta deg også litt tid til å studere porteføljen til piercer, enten personlig eller online. Det er alltid bedre å søke etter bilder av sine tidligere klienter og piercingprosedyrer som de har håndtert.

Kontakt personlig piercerne og diskuter deres tidligere erfaringer med piercing. Du kan be piercers dele detaljer om hvordan de velger posisjonen de vanligvis foreslår, og hvordan de sikrer at det ikke vil skade parotidrør.

hull i hullet

Se også:

 • 5 spennende grunner til å få en Conch Piercing (45+ ideer som alltid fungerer)
 • 14 typer ørepiercing: hvor mye gjør det vondt ?
 • Daith Piercing: Alt du burde vite! (Inkludert bilder)
 • Rook Piercing: smerte, pris & Etterbehandlingstips (med 55 eksempler)

Betydelig etterbehandling for Dimple Piercing

Som sagt tidligere, er det ingen måte du kan undervurdere betydningen av ettervern i helbredelsesprosessen. Selv om disse tingene kan ta litt av din dyrebare innsats og tid, vil de være veldig nyttig for å skape det perfekte ansiktsuttrykket du har lengtet etter i mange år.

Her har vi listet opp noen tips om etterbehandling som hjelper deg med å nyte det vakre utseendet og fordelene med hull i kinnene.

 • Det er sterkt tilrådelig at når du spiser, snakker eller pusser tennene, prøv å ikke leke med piercing. Det kan føre til større belastning og press på det hullede området og kan føre til irritasjon. Det betyr at når du gjør disse tingene, må du gjøre dem veldig forsiktig.
 • Sørg for å rengjøre piercing nøye og regelmessig. Rengjøring med en bomullsdott og varmt saltvann er en fordel Ikke bare vil det rengjøre dine smykker, men også det hullede området.
 • Unngå å bruke alkoholholdig væske når du vasker og rengjør ansiktet ditt, da det kan påvirke det hullede såret.
 • Mens du har et bad, er det godt å vaske og rengjøre det hullede området; Sørg imidlertid for at du ikke bruker noen sterk antibakteriell såpe.
 • Unngå å drikke alkohol og sigarett etter hull i hullet
 • Unngå å bruke sminke, påføre kremer eller salve på det hullede området, da det kan forverre tilstanden.

Unike Dimple Piercing Ideas

Siden du har oppdaget mye om hull i piercing, er det på tide å avsløre noen super spennende ideer til hull i piercing. Selv om piercingsprosedyren er den samme, kan du eksperimentere med et bredt spekter av smykketyper for å lage en edgy stilerklæring.

Kinn Piercing Stud

Kinn piercing stud er en av de vanligste typene for huler piercing som alle kan ha. Denne piercing-studen gir deg et mørkt, spiss utseende og skaper et inntrykk av dype fordypninger på kinnene dine og får dem til å se ekstremt ærefrykt ut.

Tiny Stud Dimple øredobber

Disse små øredobberne er små, men glitrende, og reflekterer også i lyset. De er perfekte for tonede kinn, og det er ingen tvil om at de ikke bare fremhever kjeven, men også får hodene til å snu deg når du går ut.

hull i hullet

Skinnende Bright Dimple Piercing

Juveler eller hvite perler er begge perfekte valg for denne piercing, da de glitrer som en utsøkt lys diamant. Dette er en av grunnene til at det har blitt et av de populære valgene blant jenter. Det er et stort utvalg av perler av høy kvalitet du kan velge mellom. Imidlertid passer flerfargede perler bedre til alles personlighet.

Gulltonet titan

Denne trendy juvelen er trendig og stilig for gullelskere. Med sin perfekte gyldne tone og en stor kuleform, gjør den en-til-en-kamp med kinnene. Siden den er relativt større i størrelse, forbedrer den ansiktsfunksjonene mer hvis kinnene er lubne.

Diamant hvitt gull

Det er en annen spennende perlejuvel som du kan velge for å få dine illusjonære groper til å se ekte ut. Hvis budsjettet ikke er ditt problem, er det ikke noe bedre valg du kan ha enn dette paret hvite gullhull piercing juveler.

De forbedrer ikke bare underkjeven perfekt, men fungerer også som din stilerklæring.

Opalitt Dermal Dimple Piercing

Det er en annen populær type dimple piercing som er kjent for sine fargerike perler opalitter. Det kan ikke nektes for at de fargerike perlene får din personlighet til å skille seg ut. Funksjonen som gjør dette designet enda mer attraktivt for jenter, er at de enkelt kan matche perlene med fargen på klærne.

Back-Dimple-Piercing

Rene, enkle og flate perler

Leter du etter noe enkelt, men stilig? Flat perler dimple piercing er din favorittdesign. Disse flate, enkle hulene smykker, som hovedsakelig er valgt av førstegangsfolk som vil ha noe minimalistisk, men innvirkning på smykker..

Silver Stud

De skinnende og utstående sølvpinnene er vakre nok til at du blir forelsket i dem. Uansett hvilken hudfarge du har eller hva ditt naturlige ansiktssnitt er, gjør de dristige sølvtappene personligheten din unik og fristende.

3 mm cubic zirconia

Dimple piercing -stilen er for dristige mennesker som har et sterkt sinn og vet hvordan de skal leve livet i sin egen stil. Den lille kubiske zirkoniske til tross for sin minimalistiske størrelse forbedrer kinnene dine perfekt. Hvis piercing er gjort med tre små zirkonier under leppene, er det nok å ta ditt piercing -spill til neste nivå.

Crystal Cheek Stud

Blac Chyna med sin hull i piercing styrte hjertene til millioner av hennes fans. Den bittesmå krystallnaglen tilførte en unik gnist til hennes personlighet, samtidig som den gjorde en perfekt kombinasjon med hennes blonde hår. Mange mennesker adopterte hennes stil og fikk hull i kinnene med krystallpinner.

Solid gult gull Dimple Piercing

Gult gull er den nest mest valgte stilen for gullelskere. Ved å gi personligheten en fantastisk oppløftning, viser de gjennomsiktige juvelene i gult gull hvor sterk personligheten din er. Den skinnende gullfargen gir et guddommelig utseende når muskler trekkes tilbake når du smiler. Den skinnende juvelen stråler ut som rent lys.

Siste tanker

I et nøtteskall skaper piercing piercing et unikt inntrykk, spesielt hvis du velger juvelen eller perlene som passer perfekt til din personlighet. Juveltyper kommer i et stort utvalg og gjør det ekstremt enkelt å velge favoritten din.

Imidlertid er det av største viktighet å velge en profesjonell huler piercer for å unngå hud- eller bakterielle infeksjoner. Artikkelen inneholder fullstendig informasjon og spennende ideer for hull i piercing for å hjelpe deg med å velge den beste.