5 spennende grunner til å få en Conch Piercing (45+ ideer som alltid fungerer)

For tatoverings- og piercingentusiaster som liker å dekorere kroppen med smykker eller kunstverk, kan det være en spennende opplevelse å få et nytt. hver ny piercing eller tatovering har en historie.

Imidlertid er det en helt annen reise for folk som bare har hatt noen få erfaringer med piercinger. Etter øreflippen lurer mange på hvilken del av øret de skal få hull i neste. Vanligvis regnes piercing i øvre lobe som et smertefritt alternativ, men hvis du er i humør for noe litt dristig og unikt, vil en konkylie-piercing se bra ut.

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Camila Furtado (@maria.milaa) 3. april 2018 klokken 15.05 PDT

Hva er en Conch Piercing?

En konkyliepiercing er et hull i en del av ørets brusk som ligner et konkyleskall, og piercing bæres på den indre og ytre delen av brusk. Du kjenner dem, de er over hele Pinterest- og Instagram -feeden din, og de ser nydelige ut for det rotete utseendet som utfyller ditt boho chic -utseende.

Vel, det er på tide å gå forbi smarttelefonskjermen og se deg i speilet; du ville se fantastisk ut med en conch piercing, og du vet det. Men før vi hopper til noen spennende grunner til at du bør få en conch piercing, la oss gå inn på noen viktige detaljer om det.

konkylie-piercing

Når du bør få en Conch Piercing

Conch piercinger er alle raseri i dag, så hvis du ventet på å komme inn i trenden, er det på tide. Selvfølgelig burde du allerede ha fått en piercing eller to før du fikk en conch piercing, slik at du er klar for helbredelsesprosessen.

Gjør det vondt?

Mengden smerte du føler når du får en conch piercing avhenger av hvordan spesialisten din gjør en perforering. Hvis de velger å bruke en nål, vil det ikke gjøre så mye vondt. Tenk på det på denne måten; det vil gjøre mer vondt enn å få hull i øreflippen, men ikke like mye som helixen. Imidlertid vil en dermal slag mer skade fordi det skaper en større perforering.

Hvor fort helbreder det?

En conch piercing vil ta noen måneder for første helbredelse, hvoretter du trenger ytterligere seks måneder for å helbrede helt. Heldigvis er det raskt og enkelt å rydde opp i conch piercing også. Alt du trenger å bruke er havsalt oppløst i varmt vann og tørk området med en Q-tip.

Se dette innlegget på Instagram

Fikk meg en ny bling #conchpiercing #anatometalinc #swarovski #earproject

Et innlegg delt av Kim Chao (@kayeyeemm) 31. mars 2018 kl. 12:49 PDT

5 grunner til at du bør få en

Jo, du kan få en øvre lap eller helixpiercing, eller hvilken som helst annen piercing, for den saks skyld. Imidlertid sammenligner de ikke med den fremtredende og stilen som en konkylie -piercing tilbyr. Så i tilfelle du fortsatt er på gjerdet om hvilken piercing du skal få, her er fem grunner som vil overbevise deg om å få en conch piercing.

Det er supertrendy

Til å begynne med ser en conch piercing veldig trendy ut i dag, uansett hvilken stil du foretrekker å bruke. Mote handler nå om å se rolig med noen få subtile, men dristige utsagnstykker, og en konkylie -piercing er akkurat det som kan gi deg det fantastiske utseendet. Også, snakker vi om trender, har du sett rullebanen nylig? Du vil se piercinger overalt.

I disse dager, når du går gjennom en betydelig overgang og ønsker å endre hvordan du ser ut helt, er ikke et hårklipp eller fargeendring lenger nok; du må gå alt ut og få en konkylie-piercing, som kan legge til en tydelig og gåtefull funksjon i ansiktet ditt uten å faktisk endre det.

Derfor har du all grunn til å få en conch piercing og ri på bølgen. For ikke å nevne, du kan livne opp utseendet ditt med et trendy tilbehør hver dag, og det vil bringe hele antrekket ditt sammen.

konkylie-piercinger

Det kan se delikat eller hardt ut

Det spiller ingen rolle om stilen din er dramatisk eller minimalistisk, intrikat eller rotete fordi det er mye lettere å fremheve en konkylie som piercing med smykker. Andre ansiktspiercing har en tendens til å se ganske dristig ut i sammenligning, så du må dekke dem med en passende frisyre; Dette kan gjøre det vanskelig å gå ut.

I mellomtiden er det ikke en utfordring å markere en conch piercing med tilstrekkelige smykker. Når du skal ut på et formelt eller svart slipsarrangement, bruk elegante edelstener eller perlesmykker for å markere conch piercing uten å bli for fet.

På den annen side kan du gå alt ut for festivaler, fester eller en uformell dag ute når du føler deg spesiell. Bruk asymmetriske øredobber, metallperler, sirkulære vektstenger, og til og med legg til en mansjett; bli gal!

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Lilith Ann Mae (@piercedbylilith) 29. mars 2018 kl. 12:20 PDT

Ser fantastisk ut på gutta også

For gutter er det ingen grense for alle de forskjellige piercinger de kan få, og konkylien kan også se ganske imponerende ut. Til syvende og sist kommer det helt ned til hvilken type smykker de velger å bruke i en conch piercing.

Sølvfarger for perler, mansjetter og vektstang ser fantastisk ut på gutta, og med tanke på hvordan piercing smykker i økende grad blir et akseptabelt middel til selvuttrykk, kan konkyliepiercing også se bra ut med dresser.

Super synlig og fremtredende

Med så mange typer ørepiercingstiler tilgjengelig, ønsker noen av oss det mest fremtredende alternativet der ute; et fengslende utseende som får folk til å ta en dobbeltsak. I dette tilfellet vil en konkylie -piercing gjøre trikset. Selv om den ikke tiltrekker seg så mye oppmerksomhet som en skikkelse, ser en piercing ut som fremstår veldig fremtredende, så det krever ikke mye forberedelse for å få et iøynefallende utseende med minimale smykker.

Når det gjelder andre brusk piercinger som spiralen, må du bruke øreflippsmykker for å fremheve det ytterligere, og det kan gjøre ting vanskelig hvis du prøver å gå for et subtilt og minimalistisk utseende.

Så mange smykkealternativer og passer mange utseende

Sist, men ikke minst, tilbyr en conch piercing mange smykker som du kan velge mellom. Til å begynne med kan du velge mellom en indre eller ytre piercing, men mer enn det er det mange smykkestiler du kan velge. Selv om alle har sin spesielle stil, er det sant at du noen dager vil føle at du har på deg en mansjett, og på andre virker en edelsten ørering passende.

Det er vektstenger, metalliske perler, perler og forskjellige stiler av pigger som tilbys. Halvsirkler gir en illusjon av flere piercinger, og perler er alltid en go-go for en semi-uformell følelse. Så hvis du føler at en conch piercing vil gi deg minimale alternativer for smykker, kan du være sikker på at du kan velge et annet tilbehør til hver anledning.

For eksempel, hvis du skal på en musikkfestival, får du et boho-elegant utseende med spiralstang, mansjetter, metalliske perler og øredobber i etnisk stil. På den annen side, få den feminine auraen med praktfulle zirkonium eller fargede øredobber. Så igjen kan du alltid blande og matche med unike stiler, farger og metalliske toner for å krydre utseendet ditt.

10 Conch Piercing -ideer for å hjelpe deg i gang

Så vi har gitt deg nok grunner til å få en egen conchpiercing, men om det er din første eller tredje conchpiercing, er du sannsynligvis på utkikk etter noen ideer. Hvis det er tilfelle, har vi noen fantastiske ideer om conch piercing som ser fantastiske ut på en uformell dag ute, og til og med på flotte fester.

1. The Bold Triple Conch

Dette piercing -utseendet er ikke for svake i hjertet; du trenger tre conch piercinger for denne dristige stilen. Du kan arrangere tre forskjellige pigger slik du vil; en mindre, nydelig stud mellom to store, eller legg dem i rekkefølge fra minste til største. Du kan også blande og matche farger med metalltoner ved å plassere en farget perlebolt i midten og gull- eller sølvperler på sidene.

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Nicole (@wklp) 29. mars 2018 kl. 1:10 PDT

2. Mansjetten

En elegant enkel mansjett ser flott ut på en uformell filmkveld og når du skal ut med venner for å drikke. Du kan koble den sammen med en pinne i øreflippen, men litt teft, eller en pen ørering for et fengslende utseende. Velg en mansjett som kontrasterer og utfyller hudtonen din. Gull- og sølvtoner ser fantastiske ut uansett, men mørkere metallfarger som kobber og til og med rosagull gir en tydelig sjarm.

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Maria Tash (@maria_tash) 28. desember 2017 kl. 13:08 PST

3. Boho Style Designs

Med noen få interessante pinner eller øredobber og en sølvkoker, kan du gi ørene et vakkert utseende i boho -stil. Vanligvis ser disse kulturelle mønstrene og designene best ut i sølv, men gulltoner tiltrekker seg også oppmerksomhet. Som en symbolsk stud i øreflippen og øvre lobe, og topp den med en tykk sølvkoker for å få utseendet ditt til å skille seg ut.

4. Symmetriske stiler

Dette alternativet er for når du velger et litt raffinert utseende som passer formelle fester og arrangementer. Conch piercinger regnes ofte som en del av useriøs mote, men lite visste du at en så fet piercing også kan se elegant ut. Alt du trenger å gjøre er å matche stilige øredobber med delikate konkylier som fremhever ørene dine, men ikke tar det for langt.

5. Minimalistiske perler

Hva med å bruke minimalistiske edelstener som en måte å fremheve antrekket ditt og fremheve favorittfargene dine? Det er ikke noe galt i å ta den minimalistiske ruten og bære en enkelt konkylie -piercing de dagene du har kort tid og trenger å gjøre deg klar raskt. Selvfølgelig kan du koble den sammen med øredobber, metallpinner eller flere perler i øreflippene; men hold det subtilt.

Se dette innlegget på Instagram

#Repost @noahbabcock med @get_repost ・ ・ ・ Helbredet #conchpiercing og fersk #tragus piercing med litt tilpasset bøyning. Lignende konsepter tilgjengelig for engros til studioer av @interstellarjewelryproductions #interstellarjewelryproductions

Et innlegg delt av InterstellarJewelryProductions (@interstellarjewelryproductions) 28. mars 2018 kl. 16:41 PDT

6. Bøyle med diamanter

Vel, vi ber deg ikke om å få ekte diamantpinner til konkyliepiercingene dine, men selv fint glitrende zirkonia vil gjøre det bra. Å legge til noen av disse skinnende krystallene vil gi antrekket ditt litt glans og glans, noe som er akkurat det du trenger på en kjedelig mandag.

7. Spiralstang

En spiralstang vil se annerledes ut enn den vanlige metall- eller edelstenstuden, og under de rette omstendighetene trenger den heller ikke se for overdrevet ut. En enkelt spiralstang kan se minimalistisk ut med en gjemt t-skjorte og joggesko. Velg en enkel spiral eller en med pilspiss for ekstra vekt, og legg til noen få detaljer som en ørering i øvre lobe.

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Hannah Ott (@hott4rays) 25. mars 2018 kl. 13:15 PDT

8. Delikate sirkulære vektstang

Så en altfor spiralstang er ikke noe for deg, men delikate sirkulære vektstang ser også ganske fine ut. Disse kan ha perleender eller til og med edelstener som gir ørene et snev av innfall. Match edelstenfarger som blått med metalliske toner som sølv, og varmere perlefarger med gull. Selvfølgelig kan du også velge rosagullfargede sirkulære vektstenger. Sørg for å utfylle den med vakre øreflippestifter.

konkylie piercing

9. Indre halvsirkel

For når du ikke tør å få en ny conchpiercing, kan selv en se fantastisk ut når du bruker de riktige smykkene. Halvsirkellinjer med perler kan gi et utsøkt utseende som utstråler eleganse; perfekt for et svart slips -arrangement! Enten du velger sølv eller gull, velg edelstenfarger som utfyller hudens undertoner.

konkylie piercing

10. Pearl it Up!

For en havfrue -estetikk som matcher med smart casual antrekk, velg perlesmykker for å fylle conch piercing. Klassiske hvite perler ser fabelaktig ut med hvilken som helst metallfarge, så du har mange stilalternativer å velge mellom. For ikke å nevne, de ser også delikate og intrikate ut, så du har ingen grunn til ikke å vise frem din fantastiske piercing.

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Piercing inspiration (@piercing_insp) 25. mars 2018 kl. 1:20 PDT

Konklusjon

Piercinger er ingen spøk; de kan gjøre vondt under prosessen, og det tar lang tid å helbrede helt. Likevel er det en god følelse når du tenker at alt antrekket ditt trenger er en unik piercing for å gi den en helt ny appell, og du har riktig piercing for å få jobben gjort. En conch piercing bør være den neste på listen din hvis du ønsker å prøve noe nytt og dristig, så ikke hold tilbake fra å ta et sprang fremover med utseendet ditt.