5 ok a mosolygós piercing beszerzésére [75+ képpel]

A Smiley piercingek az év egyik legnagyobb tetováló piercing trendjévé váltak. Kezdve tabunak, amelyet hihetetlenül ritkán lehetett látni, a mosolygós tetoválások hihetetlenül népszerűvé váltak mind a piercing veteránok, mind az újoncok körében.

Bár ezt a piercinget eredetileg „Felső ajakfrenuláris piercingnek” hívták, az emberek hamar elkezdték scrumpurnak nevezni. Mivel azonban a piercing csak akkor volt látható, amikor valaki mosolygott, az emberek úgy döntöttek, hogy smiley piercingnek nevezik.

A népszerűség óriási növekedése miatt az elmúlt években az emberek egyre nyitottabbak voltak egy mosolygós piercing megszerzésére; leginkább a fekvése miatt.

Tehát, ha véletlenül a helyzetben találja magát, és úgy tűnik, nem tudja eldönteni, hogy kapjon -e mosolygós piercinget is, akkor itt van öt ok, amiért érdemes mosolygós piercinget kapnia.

smiley-piercing

A Smiley piercing megszerzésének okai

1. Hihetetlenül szépnek tűnik

Kezdjük azzal, ami talán a legnyilvánvalóbb ok egy mosolygós piercing megszerzésére, mert hihetetlenül szépek. Mivel közvetlenül az íny elé és az ajkak mögé kerülnek, addig nem láthatók, amíg a viselője el nem mosolyodik; annál szebbé teszi a piercinget.

Másrészt a mosolygós piercingekhez tartozó kiegészítőkben is hatalmas választék található. A gyűrűktől a csapokig a mosolygós piercing lehetőségei szinte végtelenek.

2. Könnyebb elrejteni

A smiley piercingek másik fő előnye a többi piercinghez képest, hogy sokkal könnyebben elrejthetők. A piercingek, bár a leghíresebb karosszéria -módosítási típusok, még mindig nem elfogadhatók különböző intézmények sokaságában. Állásinterjúk vagy akár más intézményekbe való felvétel esetén a piercingekkel rendelkezők gyakran nem kapják meg a munkát.

Bár más piercingek kifejezetten láthatók mások számára, nem kell aggódnia a mosolygós piercing eltakarása miatt. Mivel a mosolygós piercing az ajka mögött történik, nem kell mindent elrejtenie, hogy elrejtse.

Ez különösen jót tesz azoknak, akik még mindig főiskolára vagy egyetemre járnak, valamint a munkát vállalóknak.

A piercingek elhelyezése talán a legnagyobb ok, amiért az emberek elsősorban azt részesítik előnyben, mivel nem mindenki számára látható.

smiley-piercing

3. Nagyon kevesebb fájdalom

A smiley piercing az egyik legkevésbé fájdalmas piercing, amit kaphat. Bár hihetetlenül fájdalmasnak tűnhet, a felső ajak frenulumának átszúrása gyakorlatilag fájdalommentes. A fájdalom kisebb mértékű fő oka a frenulum mérete. A frenulum hihetetlenül vékony, és a szúrások gyors mozdulatokkal történnek, így a legtöbb, amit érezni fogsz, egy enyhe csípés.

Ezenkívül a legtöbb piercing érzéstelenítő szerrel történik az ügyfél beleegyezésével. Ez tovább csökkenti a fájdalmat, amelyet egyébként ezzel a piercinggel tapasztalna. Különböző piercing veteránok ezt a legkevésbé fájdalmas piercingnek nevezik, amit az emberek kaphatnak. Más befolyásolók is azt mondták, hogy az eljárás nem tart tovább néhány másodpercnél.

4. Hihetetlenül egyszerű eljárás

A piercing sokkal bonyolultabb, mint a legtöbb ember hiszi. Míg a legtöbb ember azt gondolja, hogy a piercing egyszerűen egy szöget nyom át a test egy részén, a tű behelyezésének módja és a behelyezés helye nagyon fontos.

Ezzel a technikusok körében a smiley piercing telepítésének eljárása sokkal egyszerűbb, mint a többi piercing. Ez elsősorban a frenulum méretének köszönhető, amely hihetetlenül vékony és kicsi. Ez sokkal könnyebbé teszi az eljárást, mint például a nyelv vagy az ajkak.

Bár az eljárás meglehetősen egyszerű végrehajtani, hihetetlenül egyszerű a piercing rossz helyen történő elkészítése is. A mosolygós piercing készítése közben a technikusnak meg kell határoznia a piercing megfelelő helyét.

A piercingnek távol kell lennie a fogaitól és az ínyétől a sérülések elkerülése érdekében, de nem túl közel az ajakhoz, így nem vezet semmilyen sérüléshez. Tehát, még akkor is, ha az eljárás hihetetlenül egyszerű, szakemberhez kell fordulnia a piercing megszerzéséhez.

smiley-piercing

5. Kevesebb időfogyasztás

Apropó, hogy a folyamat hihetetlenül egyszerű, az eljárás is sokkal kevesebb időt vesz igénybe. Mivel a piercing eljárás egyszerű, sokkal kevesebb időt vesz igénybe, mint más típusú piercing. A tű behelyezésének folyamata a frenulumba mindössze néhány másodpercet vesz igénybe, majd visszatérhet a napjához.

Mindazonáltal, bár maga a folyamat nagyon kevesebb időt vesz igénybe, alaposan vigyáznia kell a piercingre. A piercing gyógyulási folyamata 4-12 hétig tarthat a megfelelő gyógyulásig. Ez idő alatt el kell kerülnie a beszélgetést, hacsak nem szükséges, és kerülnie kell a különféle ételeket és italokat, amíg a piercing megfelelően meg nem gyógyul.

Ezenkívül bizonyos típusú krémet kell felkennie, és gondoskodnia kell arról, hogy a szája mindig tiszta legyen.

Ötletek a piercinghez

A piercing megszerzése hatalmas felelősség, amely sok elhatározást igényel. Mivel a piercing eljárás gyakran nagyon fájdalmas, és a piercing gyógyulása legalább 4 vagy 12 hétig tart, nem feltétlenül könnyű kiválasztani, hogy milyen piercinget szeretne..

Ez még inkább nyilvánvaló a mosolygós piercingeknél, mivel az általuk készített piercinget az adott stílus figyelembevételével tervezik..

Mivel nem tudja megváltoztatni a mosolygós piercing stílusát, sokat kell gondolkodnia a stílusválasztáson..

Tehát, hogy segítsen átvészelni ezt a folyamatot, íme néhány ötlet az első mosolygós piercinghez.

Lásd még:

  • 55+ merész és izgalmas homályos piercing ötlet [útmutatóval]
  • 5 izgalmas ok a kagyló piercing beszerzésére (45+ ötlet, amely mindig működik)
  • 14 típusú füllyukasztás: mennyit fáj ?

1. Egy egyszerű súlyzó

Mint valaki, aki először mosolygós piercinget kap, mindig kapjon egy egyszerű súlyzót. Az egyszerű súlyzókat sokkal könnyebb kezelni, és hihetetlenül könnyű leszedni őket. Egyszerű súlyzók, pl ez, nemcsak csodálatosnak tűnnek, de nem igényelnek további gondoskodást az Ön oldalán.

Természetesen ezzel kezdheti, majd végül átállhat egy másik súlyzótípusra, ha jól érzi magát az eddigi súlyzóval. Az egyszerű súlyzók hihetetlenül elegánsak és nem túl mutatósak, így kiválóan alkalmasak a mindennapi használatra.

2. Bedazzled Barbell

Bár az egyszerű kör alakú súlyzók minden alkalomra nagyszerűek, vannak esetek, amikor valami mutatósra és egy kicsit stílusosabbra van szükség; ezért a bedazzled súlyzó. A Bedazzled súlyzó hihetetlenül szép, és különösen nagyszerű néhány kedvelőbb alkalomra.

Ez is az egyik legnehezebben kezelhető a súlyzó szélein lévő ékszerek miatt. Ez kiválóan alkalmas olyan eseményekre, ahol csak rövidebb ideig kell viselnie.

3. Kúpos súlyzók

Egy kis dolog azoknak, akik szeretnének egy kicsit vadabbnak, mégis hihetetlenül finomnak tűnni Kúpos súlyzó a legjobb kiegészítő az Ön számára. A kúpos súlyzók hihetetlenül jól néznek ki, és bizonyos fokú hevességet adnak hozzá, így nagyszerűek azok számára, akik maradandót akarnak hagyni valakiben.

Ez a súlyzó hihetetlenül egyedi kialakításának köszönhetően tökéletes bármilyen kötetlen eseményre és alkalmi viseletre. A súlyzó furcsán csillogó sötétkék színű, amely szinte bármilyen színhez kiválóan illik. Ennek a sokoldalúságnak köszönhetően a tartozékok tekintetében az egyik legjobb választás.

smiley-piercing

4. Aranygyűrű

A súlyzók nem az egyetlen tartozék, amelyet az emberek mosolygós piercingjükkel kapnak, mivel a gyűrűk is nagyon gyakoriak. Tehát, ha nem találja magát lenyűgözve a súlyzókkal, mindig kaphat gyűrűt a mosolygós piercinghez; és a legjobb gyűrű szinte minden alkalomra ez Arany gyűrű.

A Golden minden tekintetben időtálló, és szinte mindenféle kiegészítővel jól tud kinézni, és ez az arany gyűrű gyémánttal van ellátva a legelőkelőbb eseményekhez. A gyűrűt is hihetetlenül könnyű fel- és levenni, így jó azoknak, akik még nem ismerik a mosolygós piercingeket.

5. A vörös kő

Egy másik gyűrű a mosolygós piercingedhez, amely gyönyörűen néz ki, és minden alkalomra alkalmas. A Vörös Kő gyűrű egy piercing gyűrű, amelynek közepén hihetetlenül szép piros kő található. A vörös követ sok kisebb kő veszi körül, amelyek egyfajta mintát hoznak létre.

Ez a gyűrű az egyik legszebb piercing gyűrű ebben a listában anélkül, hogy nyíltan divatos és fényes lenne. Ez minden alkalomra nagyszerűvé teszi azáltal, hogy hihetetlenül stílusos, miközben nem túl bonyolult és nem zavaró, és nagyon alacsony profilú.

6. Rózsagyűrű

A rózsagyűrű hihetetlenül szép piercing gyűrű, és a legjobb gyűrű azoknak a pároknak, akik piercinget szeretnének összehozni. A rózsagyűrű rózsát tartalmaz a gyűrű közepén, a levelekkel körülvéve.

Bár a rózsának nincs színe, mégis hihetetlenül jól néz ki, és remek gyűrű, amelyet a másik féllel együtt viselhet. A rózsagyűrű hihetetlenül merész és alacsony profilú kialakítással rendelkezik, amely nem túl divatos, és minden eseményre jól néz ki.

7. Arany és lila gyűrű

Az arany és lila piercing gyűrű hihetetlenül divatos és gyönyörű mosolygós piercing kiegészítő, minden díszes alkalomra alkalmas. A gyűrű teljesen aranyból készült, és a gyűrű végén csodálatos lila kő található.

Ezt a követ kisebb arany kövek veszik körül, amelyek még szebbé teszik a gyűrűt. Ez a gyűrű az egyik legnépszerűbb piercing gyűrű, amely kiválóan alkalmas bármilyen informális eseményre.

8. Egyszerű gyűrű

Bár nagyszerű, ha divatos piercing gyűrűket viselünk, semmi sem egyezik meg a sima, mégis elképesztő stílusával egyszerű gyűrűk. Az emberek gyakran alábecsülik azt a stílust, amelyet egy egyszerű gyűrű díszítéssel kínálhat.

Az egyszerű gyűrű szélén egyszerű golyódísz található, amely ezüst színű. Ezenkívül ezeket az egyszerű piercing gyűrűket is hihetetlenül egyszerű levenni és felvenni, és a legjobb választás azok számára, akik először mosolygós piercinget kapnak.

9. Háromszoros díszítőgyűrű

A gyűrűk valószínűleg a legjobb piercing tartozékok, amelyek birtokában lehetnek, mivel hihetetlenül sokoldalúak a használatukban és nagyon változatos stílusúak; az adott eset, a hármas díszítés gyűrű.

A hármas díszítőgyűrű egy ezüst piercing gyűrű, amely három különböző méretű díszítéssel rendelkezik: a középső a legnagyobb, a mellette lévő kettő pedig kisebb, mint a nagyobb. Egyedülálló kialakítása kiválóan alkalmas bármilyen informális eseményre, és színe lehetővé teszi, hogy tökéletesen illeszkedjen más színekhez.

10. Égkék súlyzók

A súlyzók talán a legjobb piercing tartozékok azok számára, akik újak a piercingben, mivel könnyen felvehetők. Azonban még akkor is, ha megelégszik a súlyzókkal, ez nem jelenti azt, hogy ezt a stílus és a design árán kell megtenni; innen az égkék súlyzók.

Ezek az égszínkék súlyzók hihetetlenül szépek, és különösen jól illeszkednek a mosolygós piercingekhez. Ez a súlyzó minden eseményhez jól illik, és más színekkel is jól mutat.

Következtetés

A smiley piercing az egyik legjobb piercing típus mind a veteránok, mind az első alkalommal kipróbálók számára. A 90 -es években kezdődött, csak az elmúlt években nőtt meg a smiley piercing népszerűsége. Pozíciójának köszönhetően különösen előnyös azoknak az embereknek, akik szakmai intézménybe járnak vagy cégben dolgoznak, mivel a piercing senki számára nem látható anélkül, hogy viselője mosolyogna.

A mosolygós piercingek a legbefogóbbak a piercingek közül, és remek helyet kínálnak ahhoz, hogy valaki elkezdhesse, ha bele akar kezdeni a piercingbe.