5 izgalmas ok a kagyló piercing beszerzésére (45+ ötlet, amely mindig működik)

A tetoválás és piercing rajongók számára, akik szívesen díszítik testüket ékszerekkel vagy műalkotásokkal, izgalmas élmény lehet az új beszerzése; minden új piercingnek vagy tetoválásnak története van.

Ez azonban teljesen más utazás azoknak az embereknek, akiknek csak néhány tapasztalatuk volt a piercingekkel kapcsolatban. A fülcimpa után sokan kíváncsiak arra, hogy a fülük melyik részét kell legközelebb átszúrni. Általában a felső lebeny piercinget fájdalommentes opciónak tekintik, de ha valami merész és egyedi hangulatban van, a kagyló piercing remekül fog kinézni.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramon

Camila Furtado (@maria.milaa) által megosztott bejegyzés 2018. április 3 -án 15:05 PDT

Mi az a kagyló piercing?

A kagyló piercing egy lyuk a fül porcának egy részében, amely hasonlít a kagylóhéjhoz, és piercinget viselnek a porc belső és külső részén. Ismered ezeket, a Pinteresten és az Instagram -hírcsatornádon mindenhol megtalálhatóak, és gyönyörűek ahhoz a rendetlen megjelenéshez, amely kiegészíti a boho elegáns megjelenésedet.

Nos, ideje elmenni az okostelefon képernyőjén, és belenézni a tükörbe; elképesztően nézne ki egy kagylós piercing mellett, és ezt tudja. Mielőtt azonban néhány izgalmas okhoz ugrunk, miért érdemes kagyló piercinget szerezni, nézzünk meg néhány fontos részletet ezzel kapcsolatban.

kagylós

Mikor érdemes kagyló piercinget kapni?

Manapság a kagyló piercing a divat, így ha arra várt, hogy belevágjon a trendbe, akkor itt az ideje. Természetesen a kagyló piercing beszerzése előtt már kapnia kellett volna egy -két piercinget, hogy készen álljon a gyógyulási folyamatra.

Fáj?

A kagylós piercing beszerzése során tapasztalt fájdalom mértéke attól függ, hogy a szakember hogyan készít perforációt. Ha a tű használata mellett döntenek, nem fog annyira fájni. Gondolj erre; jobban fog fájni, mint a fülcimpája átszúrása, de nem annyira, mint a hélix. A dermális ütés azonban jobban fog fájni, mert nagyobb perforációt hoz létre.

Milyen gyorsan gyógyul?

A kagyló piercing néhány hónapot vesz igénybe a kezdeti gyógyuláshoz, majd további hat hónapra van szüksége ahhoz, hogy teljesen meggyógyuljon. Szerencsére a kagyló piercinget is gyorsan és egyszerűen tisztíthatja. Csak a meleg vízben feloldott tengeri sót kell használni, és törölje le a területet egy Q-heggyel.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramon

Kaptam néhány új bling -et #Conchpiercing #anatometalinc #swarovski #earproject

Egy megosztott bejegyzés Kim Chao (@kayeyeemm) 2018. március 31 -én 12:49 PDT

5 ok, amiért érdemes beszerezni egyet

Persze, kaphat egy felső lebeny vagy spirál piercinget, vagy bármilyen más piercinget. Azonban nem hasonlítják össze a kagylós piercing által nyújtott kiemelkedést és stílust. Tehát minden esetre, még mindig azon a kerítésen van, hogy melyik piercinget kell beszerezni, íme öt ok, amelyek meggyőznek arról, hogy kapjon kagylós piercinget.

Ez szuper trendi

Kezdetnek a kagyló piercing nagyon divatosnak tűnik manapság, függetlenül attól, hogy milyen stílust szeretne viselni. A divat most arról szól, hogy könnyedén nézzen néhány finom, mégis merész kijelentéssel, és a kagyló piercing csak az, ami fantasztikus megjelenést kölcsönözhet Önnek. Továbbá, ha már a trendekről beszélünk, látta a kifutót mostanában? Mindenhol piercingeket fog látni.

Manapság, amikor jelentős átalakuláson megy keresztül, és teljesen meg akarja változtatni a kinézetét, a hajvágás vagy a színváltozás már nem elég; mindent meg kell tennie, és kapnia kell egy kagylós piercinget, amely különálló és rejtélyes vonást kölcsönöz az arcának anélkül, hogy ténylegesen megváltoztatná.

Ezért minden oka megvan arra, hogy kagyló piercinget szerezzen, és lovagoljon a hullámon. Arról nem is beszélve, hogy minden nap élénkítheti megjelenését egy divatos kiegészítővel, és az egész ruháját összehozza.

kagylós piercingek

Finomnak vagy hevesnek tűnhet

Nem számít, hogy stílusa drámai vagy minimalista, bonyolult vagy rendetlen, mert a kagyló piercinget ékszerekkel hangsúlyozni sokkal könnyebb. Más arc piercingek általában merésznek tűnnek ehhez képest, ezért megfelelő frizurával kell lefedni őket; ez gondot okozhat a kimenetre.

Eközben nem kihívás megfelelő ékszerekkel kiemelni egy kagylós piercinget. Amikor hivatalos vagy fekete nyakkendő eseményre indul, használjon elegáns drágakő- vagy gyöngy ékszereket, hogy kiemelje a kagylós piercinget anélkül, hogy túl merész lenne..

Viszont fesztiválokra, bulikra vagy egy alkalmi napra elmehetsz, ha különlegesnek érzed magad. Használjon aszimmetrikus fülbevalókat, fémgyöngyöket, kör alakú súlyzókat, és még mandzsettát is; megvadulni!

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramon

Lilith Ann Mae (@piercedbylilith) által megosztott bejegyzés 2018. március 29 -én 12:20 PDT

Férfiaknál is fantasztikusan néz ki

A srácok számára nincs korlátozás a különböző piercingekre, amelyeket kaphatnak, és a kagyló meglehetősen lenyűgöző is lehet. Végső soron minden azon múlik, hogy milyen típusú ékszereket választanak a kagyló piercingben.

Az ezüst tónusok a gyöngyökhöz, mandzsettákhoz és súlyzókhoz fantasztikusan néznek ki a srácokon, és figyelembe véve, hogy a piercing ékszerek egyre inkább elfogadható önkifejezési eszközökké válnak, a kagylós piercingek is jól mutatnak öltönyökkel.

Szuper látható és kiemelkedő

Mivel sokféle füllyukasztási stílus áll rendelkezésre, néhányan közülünk a legkiemelkedőbb lehetőséget akarják; magával ragadó megjelenés, amely az embereket kettős lépésre készteti. Ebben az esetben a kagyló piercing csak a trükköt teszi. Bár nem vonzza annyira a figyelmet, mint egy daith, a kagylós piercing továbbra is nagyon kiemelkedőnek tűnik, így nem kell sok előkészítés ahhoz, hogy minimális ékszerekkel feltűnő megjelenést kapjon.

Más porcszúrások, például a hélix esetében fülbevaló ékszereket kell viselnie, hogy még jobban kiemelje, és ez megnehezítheti a dolgokat, ha finom és minimalista megjelenést szeretne elérni.

Annyi ékszer lehetőség és sok megjelenéshez illik

Végül, de nem utolsósorban a kagyló piercing számos ékszer lehetőséget kínál, amelyek közül választhat. Először is választhat a belső vagy a külső piercing között, de ennél is több ékszertílus közül választhat. Bár mindenkinek megvan a saját stílusa, igaz, hogy bizonyos napokon úgy érzi, mintha mandzsettát viselne, másokon pedig egy drágakőből készült fülbevaló tűnik megfelelőnek.

Súlyzók, fémes gyöngyök, gyöngyök és különféle típusú csapok állnak rendelkezésre. A félkörök több piercing illúzióját keltik, és a gyöngyök mindig elmaradhatatlanok a félig alkalmi hangulathoz. Tehát ha úgy érzi, hogy a kagyló piercing minimális lehetőséget biztosít az ékszerekhez, akkor biztos lehet benne, hogy minden alkalomra más kiegészítőt választhat.

Például, ha zenei fesztiválra készül, kapjon egy boho-elegáns megjelenést spirális súlyzókkal, mandzsettákkal, fémgyöngyökkel és etnikai stílusú fülbevalóval. Másrészt szerezze be ezt a nőies aurát csodálatos cirkónium -oxid vagy színes drágakő fülbevalóval. Ismét mindig kombinálhat egyedi stílusokkal, színekkel és fémes hangokkal, hogy felpezsdítse megjelenését.

10 kagyló piercing ötlet az induláshoz

Tehát elegendő okot adtunk arra, hogy saját kagyló piercinget szerezzen, de akár az első, akár a harmadik kagyló piercingről van szó, valószínűleg ötleteket keres. Ha ez a helyzet, akkor elképesztő kagyló piercing ötleteink vannak, amelyek fantasztikusan néznek ki egy hétköznapi napon, és még a díszes bulikon is.

1. A merész hármas kagyló

Ez a szúrós tekintet nem a gyenge szívűeknek való; ehhez a merész stílushoz három kagyló piercingre lesz szüksége. Három különböző csapszeget tetszés szerint rendezhet; egy kisebb, finom ménes két nagy között, vagy tegye sorrendbe a legkisebbtől a legnagyobbig. A színeket fém tónusokkal is keverheti, ha középre színes drágakő csapszeget, oldalán arany vagy ezüst gyöngyöket helyez..

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramon

Nicole (@wklp) által megosztott bejegyzés 2018. március 29 -én 1:10 PDT

2. A mandzsetta

Egy elegáns, egyetlen mandzsetta jól néz ki egy alkalmi film estén, és amikor barátokkal megy italra. Párosíthatja a fülcimpájában lévő csapszeggel, de egy kis bájjal, vagy egy csinos fülbevalóval a lenyűgöző megjelenés érdekében. Válasszon olyan mandzsettát, amely kontrasztos és kiegészíti a bőr tónusát. Az arany és ezüst tónusok minden tekintetben elképesztően jól néznek ki, de a sötétebb fémszínek, mint a réz és a rózsaarany is különleges varázst kölcsönöznek.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramon

Maria Tash (@maria_tash) által megosztott bejegyzés 2017. december 28 -án, 13: 08 -kor (PST)

3. Boho stílusú minták

Néhány érdekes tűvel vagy fülbevalóval és ezüst kagyló mandzsettával gyönyörű boho stílusú megjelenést kölcsönözhet a fülének. Általában ezek a kulturális minták és minták ezüstben néznek ki a legjobban, de az arany tónusok is vonzzák a figyelmet. Szimbolikus csapként a füllebenyben és a felső lebenyben, majd töltse le egy vastag ezüst kagyló mandzsettával, hogy kiemelkedjen.

4. Szimmetrikus stílusok

Ez az opció akkor használható, ha egy kissé kifinomult megjelenést választ, amely megfelel a hivatalos partiknak és rendezvényeknek. A kagylós piercinget gyakran a gazember divat részének tekintik, de keveset tudtad, hogy egy ilyen merész piercing is elegánsnak tűnhet. Mindössze annyit kell tennie, hogy az elegáns fülbevalókat illeszti a finom kagylószegekhez, amelyek kiemelik a fülét, de nem viszik túl messzire.

5. Minimalista drágakövek

Mit szólnál ahhoz, ha minimalista drágaköveket használnál az öltözék kiemeléséhez és a kedvenc színeid kiemeléséhez? Nincs semmi baj azzal, ha a minimalista utat választja, és egyetlen kagyló piercinget visel azokon a napokon, amikor kevés az ideje, és gyorsan készülnie kell. Természetesen párosíthatja csepp fülbevalóval, fém szegecsekkel vagy több drágakővel a fülcimpájában; de legyen finom.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramon

#Újraküldés @noahbabcock @get_repost ・ ・ ・ Gyógyult #meghökkentő és friss #tragusz piercing egy kis egyéni hajlítással. Hasonló koncepciók állnak rendelkezésre a nagykereskedelemben a stúdiók számára: @interstellarjewelryproductions #interstellarjewelryproductions

Egy megosztott bejegyzés Csillagközi ékszerek (@interstellarjewelryproductions) 2018. március 28 -án, 16:41 PDT

6. Karika gyémántokkal

Nos, nem kérjük, hogy valódi gyémánt szegecseket szerezzen a kagyló piercingeihez, de még a finom csillogású cirkónium is jól áll. Ezeknek a fényes kristályoknak a hozzáadása csillogást és ragyogást kölcsönöz ruhájának, amire éppen szüksége van egy unalmas hétfőn.

7. Spirál súlyzók

A spirál súlyzó másképp néz ki, mint a szokásos fém vagy drágakő csap, és megfelelő körülmények között nem kell túlzottnak tűnnie. Egyetlen spirális súlyzó minimalista megjelenésű lehet pólóval és cipővel. A kiemelés érdekében válasszon egy egyszerű spirált vagy egy nyílhegyet, és adjon hozzá néhány befejező elemet, például fülbevalót a felső lebenyben.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramon

Hannah Ott (@hott4rays) megosztott bejegyzés 2018. március 25 -én 13:15 PDT

8. Finom kör alakú súlyzók

Tehát egy túl spirális súlyzó nem neked való, de a finom kör alakú súlyzók is nagyon ügyesek. Ezeknek gyöngyházvégei vagy akár drágakövei lehetnek, amelyek szeszélyességet kölcsönöznek a fülének. Párosítsa a drágakő színeit, mint a kék, a fémes tónusokkal, például az ezüsttel, és a melegebb drágakövek színeit az arannyal. Természetesen választhat rózsaszín arany színű kör alakú súlyzókat is, ügyeljen arra, hogy kiegészítse gyönyörű fülcimpás csapokkal.

kagyló piercing

9. Belső félkör

Ha ugyanis nem mersz újabb kagylós piercinget szerezni, még az egyik is csodálatosnak tűnhet, ha a megfelelő ékszereket használod. A félkörös drágakövek vonalai gyönyörű megjelenést kölcsönözhetnek, amely eleganciát sugároz; tökéletes fekete nyakkendő eseményhez! Akár az ezüstöt, akár az aranyat választja, olyan drágakő színeket válasszon, amelyek kiegészítik a bőr árnyalatait.

kagyló piercing

10. Pearl it Up!

A sellő esztétikához, amely illeszkedik az intelligens alkalmi öltözékhez, válassza a gyöngyház ékszereket, hogy kitöltse a kagyló piercinget. A klasszikus fehér gyöngyök bármilyen fém színnel mesésen mutatnak, így rengeteg stílus közül választhat. Arról nem is beszélve, hogy finomnak és bonyolultnak is tűnnek, így nincs okod arra, hogy ne mutassa meg mesés piercingjét.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramon

A Piercing Inspiráció (@piercing_insp) által megosztott bejegyzés 2018. március 25 -én 1:20 PDT

Következtetés

A piercing nem vicc; fájhatnak a folyamat során, és elég sok időbe telik, amíg teljesen meggyógyulnak. Mindazonáltal nagyszerű érzés, amikor úgy gondolja, hogy az öltözékének egyetlen egyedi piercingre van szüksége, hogy vadonatúj vonzerőt kölcsönözhessen neki, és megfelelő piercinggel rendelkezik a munka elvégzéséhez. Ha valami újat és merészet szeretne kipróbálni, akkor a kagyló piercing legyen a következő a listán, ezért ne tartsa vissza magát attól, hogy előrelépjen a megjelenésével.