5 grunner til å få en Smiley Piercing [med 75+ bilder]

Smilefjespiercing har klart å bli en av årets største tatoveringspiercingtrender. Fra begynnelsen som et tabu som var utrolig sjelden å se, har smiley -tatoveringer blitt utrolig populære blant både piercing veteraner så vel som nykommere.

Selv om denne piercing opprinnelig ble kalt en “Upper Lip Frenulum Piercing”, begynte folk snart å kalle den en scrumpur. Siden piercing bare var synlig når noen smilte, bestemte folk seg for å kalle det smiley piercinger.

På grunn av den enorme økningen i popularitet de siste årene, har folk vært enda mer åpne for å få en smiley piercing; mest på grunn av beliggenheten.

Så hvis du tilfeldigvis befinner deg i stillingen og ikke ser ut til å bestemme deg for om du skal få en smiley piercing eller ikke, her er fem grunner til at du bør få en smiley piercing..

smilende piercing

Grunner til å få en Smiley Piercing

1. Ser utrolig vakker ut

Start med det som muligens er den mest åpenbare grunnen til å få en smiley piercing, er fordi de ser utrolig vakre ut. Ettersom de er plassert rett foran tannkjøttet og bak leppene, er de ikke synlige før personen som bærer det smiler; det gjør piercing enda vakrere.

På den annen side er det også et stort utvalg av tilbehør til smiley piercinger. Fra ringer til pigger, valgene for din smiley piercing er nesten uendelige.

2. Er lettere å skjule

En annen av de store fordelene smiley piercinger har i forhold til andre piercinger er at de er mye lettere å skjule. Piercing, selv om den er den mest kjente typen kroppsmodifisering, er fremdeles ikke akseptabelt i en rekke forskjellige institusjoner. Ved jobbintervjuer eller til og med opptak for andre institusjoner, får personer med piercinger ofte ikke jobben.

Mens andre piercinger er eksplisitt synlige for andre mennesker, trenger du ikke å bekymre deg for å dekke din smiley piercing. Siden smiley -piercingen er gjort bak leppen din, trenger du ikke å gå ut av veien for å skjule den.

Dette gjør det spesielt godt for folk som fortsatt går på høyskole eller universitet, så vel som for personer med jobb.

Piercingenes plassering er muligens den største grunnen til at folk foretrekker det i utgangspunktet, ettersom det ikke er eksplisitt synlig for alle.

smilende piercing

3. Svært mindre smerte

Smilefjes piercing er en av de minst smertefulle piercinger du kan få. Selv om det kan se utrolig smertefullt ut, er prosedyren for å stikke hull på overleppens frenulum praktisk talt smertefri. Den viktigste grunnen til at smerten er mindre er på grunn av størrelsen på frenulum. Frenulum er utrolig tynn og piercing skjer i en rask bevegelse, så det meste du vil føle er et lite stikk.

Videre er de fleste piercinger gjort med nummenhet etter samtykke fra kunden. Dette reduserer smerten som du ellers ville opplevd med denne piercing. Ulike piercingveteraner omtaler dette som den minst smertefulle piercing som folk kan få. Andre påvirkere har også sagt at prosedyren ikke varer i mer enn noen få sekunder.

4. Utrolig enkel fremgangsmåte

Piercing er mye mer komplisert enn de fleste tror. Mens de fleste tror at piercing rett og slett skyver en spiker gjennom en del av kroppen, legger de inn nålen og hvor de setter den inn er veldig viktig.

Når det er sagt, blant teknikere, er prosedyren for å installere smiley piercing mye enklere enn andre piercinger. Dette er hovedsakelig på grunn av størrelsen på frenulum, som er utrolig tynn og liten. Dette gjør prosedyren mye enklere enn for eksempel tungen eller leppene.

Selv om prosedyren er ganske enkel å utføre, er det også utrolig enkelt å lage piercing på feil sted. Mens du lager smiley -piercing, må teknikeren finne riktig sted for piercing.

Piercing må være langt fra tennene og tannkjøttet for å forhindre skade, men ikke for nær leppen, slik at det ikke fører til skade. Så selv om prosedyren er utrolig enkel, må du gå til en profesjonell for å få piercing.

smilende piercing

5. Mindre tidkrevende

Apropos prosessen er utrolig enkel, tar prosedyren også mye kortere tid. Siden piercingprosedyren er enkel, tar det mye færre ganger sammenlignet med andre typer piercing. Den totale prosessen med å sette nålen inn i frenulum tar bare noen få sekunder, hvoretter du kan komme tilbake til dagen din.

Selv om prosessen i seg selv tar svært kort tid, må du imidlertid ta godt vare på piercing. Helbredelsesprosessen for piercing kan ta fire til 12 uker å helbrede skikkelig. I løpet av denne tiden må du unngå å snakke med mindre det er nødvendig, og unngå ulike matvarer og drikkevarer til piercing er skikkelig helbredet.

Du må også bruke visse typer krem ​​og sørge for at munnen din er ren hele tiden.

Ideer til piercing

Å få en piercing er et massivt ansvar som krever mye besluttsomhet. Siden piercingprosedyren ofte er veldig smertefull og piercing vil ta minst 4 eller 12 uker å helbrede, er det ikke nødvendigvis lett å velge hva slags piercing du vil ha.

Dette er enda tydeligere med smiley piercinger, ettersom piercing som de vil lage vil bli designet med den spesifikke stilen i tankene.

Siden du ikke kan endre stilen på din smiley piercing, må du tenke mye på valg av stil du vil gjøre.

Så, for å hjelpe deg med å komme deg gjennom den prosessen, her er noen ideer til din aller første smiley piercing.

Se også:

  • 55+ dristige og spennende Dimple Piercing -ideer [med guide]
  • 5 spennende grunner til å få en Conch Piercing (45+ ideer som alltid fungerer)
  • 14 typer ørepiercing: hvor mye gjør det vondt ?

1. En enkel vektstang

Som noen som får en smiley piercing for første gang, bør du alltid få en enkel vektstang. Enkle vektstenger er så mye lettere å håndtere og utrolig enkle å ta av også. Enkle vektstenger, liksom dette, ser ikke bare fantastisk ut, men de krever ikke ekstra omsorg på din side.

Selvfølgelig kan du starte med dette og deretter til slutt overgå til en annen type vektstang når du er komfortabel med den du hadde. Enkle vektstenger er også utrolig elegante og ikke for prangende, noe som gjør dem flotte til daglig bruk.

2. Bedazzled Barbell

Selv om enkle sirkulære vektstenger er gode for enhver anledning, er det tider der det er behov for noe prangende og litt mer stilig; derav a forbløffet vektstang. Bedazzled -vektstangen er utrolig vakker og spesielt flott for noen av dine mer avanserte anledninger.

Dette er også en av de vanskeligste å ta vare på på grunn av juvelene i kantene på vektstangen. Dette gjør den flott for arrangementer der du bare trenger å bruke den i en kortere periode.

3. Kjeglestenger

En liten ting for folk som ønsker å se litt mer grusomme ut, men likevel utrolig delikate Konisk vektstang er det beste tilbehøret for deg. Koniske vektstang ser utrolig bra ut og gir et visst nivå av grusomhet, noe som gjør dem flotte for folk som ønsker å etterlate et varig inntrykk på noen.

Denne vektstangen er perfekt for enhver uformell begivenhet og fritidsklær takket være den utrolig unike designen. Stangen har en merkelig skinnende mørk blå farge som passer godt til nesten hvilken som helst farge. Takket være denne allsidigheten er det et av de beste alternativene når det gjelder tilbehør.

smilende piercing

4. En gullring

Barbells er ikke det eneste tilbehøret som folk får med smilepiercing, ettersom ringer også er veldig vanlige. Så hvis du ikke synes du er så imponert over vektstangene, kan du alltid få ringer for din smiley -piercing; og den beste ringen for nesten enhver anledning er denne gyllen ring.

Golden er tidløs på alle måter og klarer å se bra ut med nesten alle typer tilbehør, og denne gylne ringen har diamanter i fronten for mer avanserte hendelser. Ringen er også utrolig lett å ta på og av, noe som gjør den god for folk som ikke er smilepiercing.

5. Den røde steinen

Nok en ring for din smiley piercing som ser helt nydelig ut og passer for enhver anledning. Den røde steinen ring er en piercingring med en utrolig vakker rød stein i midten. Den røde steinen er omgitt av en mengde mindre steiner som skaper et slags mønster.

Denne ringen er en av de fineste piercingringene i denne listen uten å være åpenbart fancy og skinnende. Dette gjør den flott for enhver anledning ved å være utrolig stilig mens den ikke er altfor komplisert og bedazzled, og ved å ha en veldig lav profil.

6. Rose Ring

Rosenringen er også en utrolig vakker piercingring og er den beste ringen for par som ønsker å få en piercing sammen. Rosenringen har en rose i midten av ringen sammen med blader som omgir den.

Selv om rosen mangler farge, ser den fortsatt utrolig bra ut og er en flott ring å ha sammen med din signifikante andre. Rosenringen har også en utrolig dristig og lav profildesign som ikke er for fancy og ser bra ut for hvert arrangement.

7. Gull og lilla ring

Gull og lilla piercingring er et utrolig fancy og vakkert smilefjes piercing tilbehør, som passer for enhver fancy anledning. Ringen er fullstendig laget av gull og har en fantastisk lilla stein på enden av ringen.

Denne steinen er omgitt av mindre gylne steiner som gjør ringen enda vakrere å se på. Denne ringen er en av de mer avanserte piercingringene som er tilgjengelig og passer utmerket til enhver uformell hendelse.

8. Enkel ring

Selv om det er flott å ha og bruke fancy piercingringer, stemmer ingenting helt overens med den enkle, men fantastiske stilen enkle ringer. Folk undervurderer ofte stilen som en enkel ring med pynt kan tilby.

Den enkle ringen har en enkel ballpynt i kanten, som har en sølvfarge. Dessuten er disse enkle piercingringene også utrolig enklere å ta av og på, og er det beste valget for folk som får en smiley piercing for første gang.

9. Trippel prydring

Ringer er muligens det beste piercingtilbehøret du kan eie, ettersom de er utrolig allsidige i bruk og veldig forskjellige i stilen; sak i punkt, trippel utsmykning ringe.

Den tredobbelte prydringen er en sølv piercingring som har tre utsmykninger som varierer i størrelse, med den i midten som den største og de to ved siden av den er like mindre enn den større. Den unike designen gjør den flott for enhver uformell begivenhet, og fargen gjør at den kan blandes perfekt med andre farger.

10. Sky Blue Barbells

Barbells er muligens det beste piercingtilbehøret for folk som ikke er helt ny på piercing, ettersom de er enkle å ta på. Selv om du nøyer deg med vektstang betyr det imidlertid ikke at du må gjøre det på bekostning av stil og design; derav Sky Blue Barbells.

Disse Sky Blue Barbells er utrolig vakre å se på og passer spesielt godt til smilefjes piercinger. Denne vektstangen passer godt til enhver hendelse og ser bra ut med forskjellige andre farger.

Konklusjon

Smilefjespiercing er en av de beste typer piercinger for både veteraner så vel som folk som prøver det for første gang. Siden det begynte på 90 -tallet, har det bare blitt de siste årene at smilepiercinger har blitt mer populære. Takket være sin posisjon er det spesielt gunstig for folk som går på en profesjonell institusjon eller jobber i et firma, da piercing ikke er synlig for noen uten at brukeren smiler.

Smilefjespiercing er den mest inkluderende av alle piercinger og tilbyr et flott sted for noen å starte hvis de vil begynne med piercing.