45 Kígyószúró ötlet fájdalominformációval és utógondozási útmutatóval

Bár a body art széles körben népszerűvé vált az elmúlt években, de gyökerei az ókorba nyúlnak vissza. Akár tetoválásról, hegesedésről, skalpellálásról és piercingről beszélünk, a body art figyelemre méltó hírnevet szerzett a mainstream kultúrákban. Azonban, amikor a stílusokról van szó, amelyek fokozzák a szépséget és határozott kijelentést hoznak létre, sokan a piercingek mellett döntenek. Nem csak merész megjelenést kölcsönöz, hanem modern érzést is kölcsönöz az arcnak. Vájjunk a történelembe, hogy többet tudjunk!

kígyószem-szúró

A nyelv piercing története

Ha leássa a Azték és maja kultúrák, különféle illusztrációkat talál, amelyek áttört nyelvű papokat ábrázolnak. Néhány műalkotásnál azt láthatod, ahogy nyelvükön és vérükön áthatolnak a durva zsinóron; az ilyen műalkotások rendkívüli fájdalom vagy szenvedés megfogalmazására szolgálnak. Bár kevés bizonyíték áll rendelkezésre az okokról és az asszociációkról, sok történész úgy véli, hogy a nyelv piercing volt a rituáléik része. Továbbá a papok áttörték a nyelvet, hogy tiszteljék isteneiket.

Ezen kívül a piercingnek hosszú története van, de mindez vallási és szent gyakorlatokhoz kapcsolódik. A mezoamerikaiak, beleértve az aztékokat is, ezt a gyakorlatot és más perforációkat követték, hogy felajánlják istenségeiket. Ezenkívül az ázsiai szellemközeg nyelvnyílást gyakorolt ​​annak érdekében, hogy isteneiknek szolgáljanak és bizonyítsák a transzállapotot.

Ezenkívül a 20. század első éveiben sok nyugati karneváli művész sok oldalsó trükköt fogadott el a fakíroktól. Ilyen trükköket gyakoroltak Amerikában és más európai államokban tartott különböző műsorokban. Meg fogsz lepődni, ha tudod, hogy ezek a trükkök magukban foglalják a nyelvszúrást is; ez volt az első alkalom, hogy a stílust Európában vezették be.

Ami a modern társadalmakat illeti, a nyelvpiercing egyes kultúrák hosszú távú része. Az állandó piercing része volt a perforációk újjáéledésének ezekben a kortárs társadalmakban. Az 1990 -es években az egyedi body artot kereső emberek felkarolták a nemrégiben feltalált sebészeti acél súlyzó ékszereket.

A nyolcvanas évek első éveiben a különböző stílusú piercingekhez kapcsolódó különböző ékszerek könnyű elérhetősége fejlődött. Az évek során a piercing stílusok széles választéka újult meg. A legizgalmasabb az, hogy szinte minden stílus nagy valószínűséggel varázslatos és megdöbbentő megjelenést kölcsönöz viselőjének..

Ami az első kortárs piercinget illeti, a stílus a Gauntletből származik, amely Amerikában az első professzionális testpiercing áruház. Korábban azonban Los Angelesben, Kaliforniában volt. Elayine Angle volt az első professzionális piercing, aki megkapta Jim Ward mester Piercer díját. Arról nem is beszélve, hogy Jim Ward a test piercing úttörője, és ő az, aki lerakta a Gauntlet alapjait.

Fontos azonban szem előtt tartani, hogy a nyelvpiercing nem nemfüggő; a nyelvpiercing számára különféle hipnotikus ötletek állnak rendelkezésre nők és férfiak számára egyaránt.

Kígyószem piercing

A kígyó piercing egyik leggyakoribb típusaként a kígyószúrás sok ember számára népszerű választássá vált. Szintén nyelvtippként ismert, ez a stílus igazi kígyószemet utánoz. Pontosabban, a piercinge vízszintesen lyukasztja a nyelv elejét. Más szóval, ha kígyószemet szúr, akkor úgy tűnik, mintha kígyó szeme bámulna kifelé.

A Snake Eyes Piercing mellett dönt?

Az egyedülálló esztétika miatt az arcvonásokhoz sok ember választja a kígyószúrást. Ezen túlmenően ez a sajátos stílus a test díszítésére nagyon divatos. A legtöbb közösségi média platformon rengeteg ötletes és elbűvölő piercing ötletet talál. Ha azonban egyedi, mégis merész piercinget szeretne, nincs jobb ötlet, mint a kígyószem piercing.

Mindazonáltal, amikor a legjobb piercing bolt megtalálásáról van szó, alapos átvilágítást és alapos kutatást kell végeznie a tökéletes piercing kiválasztásához. Ha kíváncsi arra, hogyan lehet meghatározni, hogy ki a legjobb és ki nem, többféleképpen is értékelheti ezt. Például beutalót kérhet barátaitól és ismerőseitől. Ezen kívül elolvashatja a véleményeket, megtekintheti az ajánlásokat és áttekintheti a piercer portfólióját.

Az Ön számára összegyűjtöttünk néhány fantasztikus piercing ötletet, hogy azonnal kiválaszthassa kedvenc stílusát.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramon

Stefan Bühler (@generationx_bodypiercing) által megosztott bejegyzés 2019. február 20 -án 2: 48 -kor (PST)

Mi kell a kígyószúráshoz??

Nem titok, hogy a kígyószem piercing meglehetősen bonyolult folyamat, mert az ékszer áthalad a nyelv vízszintes hosszán. Nem beszélve arról, hogy ez egy egyszerű és problémamentes folyamat egy képzett és jártas piercing számára. Általában, amikor nyelvpiercingre mész, a művész is ezt fogja tenni

Először is vizsgálja meg a nyelvét. Ily módon megtudhatják, hogy a nyelve képes -e elviselni a perforáció terhelését és stresszét.

Azok az emberek, akiknek vékonyabb a nyelvük, nem tolerálják a nyelvszúrások fájdalmát és hátrányait, pontosan az egyik kígyószem -áttört okot. Ezért, ha vékony a nyelve, nem kaphat kígyószúrást. Ami az eljárást illeti, a kígyószúrás gyors módszert igényel, különösen akkor, ha egy tapasztalt ezt teszi. A lyukasztás után a lyukasztó ívelt vagy egyenes súlyzóba kerül; a választás a nyelv alakjától vagy szerkezetétől függ.

Az ékszer azonban nem pontosan olyan méretű, mint a nyelve; az első súlyzód hosszabb lesz, mint a tényleges hossz. Így könnyen kezelheti a duzzanatot vagy gyulladást, amely valószínűleg a gyógyulási folyamat során jelentkezik. Néhány hét elteltével, amikor a nyelve kissé meggyógyult, a művész eltávolítja az aktuális súlyzót, és újra behelyezi a másik piercing ékszert, amelyet választott.

Ne feledje, hogy az eljárás során használt eszközöknek és műszereknek megfelelően sterilnek kell lenniük, hogy elkerüljék a fertőzéseket vagy szennyeződéseket. Ha arra gondol, hogy mennyi ideig tart a kígyószem átszúrása, az csak másodpercek kérdése. Más testművészeti eljárásokhoz, köztük a tetováláshoz képest, a piercing eltart egy ideig, és enyhébb lesz a fájdalom.

További információ a nyelvpiercingről

A többi csodálatos testművészethez hasonlóan a piercing is hihetetlen stílus, amely esztétikai megjelenést kölcsönöz a szépségének, és lebilincselőbb megjelenést kölcsönöz. Az eljárás magában foglalja a nyelv különböző módon történő átszúrását. Tehát, amikor kinyitja a száját, úgy tűnik, hogy egy ménes szikrázik. Ez nem a vég, mivel olyan sok észbontó módszer létezik a nyelvszúrásra. Vizsgáljuk meg a piercing néhány gyakori típusát.

Középvonalú nyelv piercing

Ha ez lesz az első piercinged, akkor a középvonalú nyelvpiercinget kell választanod. A legegyszerűbb piercingként a középvonalú nyelvpiercing tökéletesen megfelel az újoncoknak. Ha a módszerre gondol, akkor egy kis ménes átszúrja a nyelv középvonalát. Mivel fájdalommentes és megfizethető, ez az egyetlen perforáció a legnépszerűbb piercing.

Nyelv web piercing

Jellemzően a nyelv web piercing nem az, amire gondolsz: a nyelv piercing. Ehelyett a nyelvszúrás magában foglalja a nyelv alatti lyukasztást. Ez a fajta stílus lehetővé teszi különféle ékszerek használatát- a gyűrűktől a súlyzókig; kiválaszthatja az Önnek leginkább megfelelőt. Ne feledje, hogy a nyelvszúrás kevésbé fájdalmas és gyorsan gyógyul, mint más kígyó piercingek.

Méreg piercing

Ha érdekli az arc piercing, akkor valószínűleg különböző stílusokkal találkozott a nyelv perforációjával kapcsolatban. Ezek közül a stílus, amely merészebb megjelenést kölcsönöz, a méreg piercing. Ez egy kettős nyelvpiercing, ahol a szakember két szimmetrikus lyukat szúr a nyelv mindkét oldalán.

Tehát, ha mérgezésre gondolsz, akkor hasonló ékszerekkel kell rendelkezned, hogy gyönyörű, mégis magabiztos hangulatot varázsolj vonásaidba. Ha kíváncsi az eljárásra, a méregszúrási módszer nem sokban különbözik a középvonalú nyelvpiercingtől. A méregszúrásban két perforáció lesz, nem egy.

Frowny piercing

Nevéhez hasonlóan inkább egy funky, divatos stílus. A frenulum piercinghez hasonlóan a frowny perforáció arról szól, hogy átszúrja és gyűrűt helyez az alsó íny és az ajak közé. Ez egyfajta piercing, amely a két stílus alá tartozik; nyelvpiercing és ajkak perforációja. Nem mondom, hogy a frowny piercing meglehetősen egyszerű és fájdalommentes eljárást igényel. Továbbá, ha barna piercinget tervez, ne feledje, hogy gyönyörű ez a finom ezüst gyűrűvel.

Felület vagy kanál piercing

A felületi vagy kanállyukasztás vízszintes perforáció; művésze átszúrja és két szegecset helyez a nyelvének felületére. Akár hiszed, akár nem, a felszíni vagy kanál nyelv piercing az egyik fájdalommentes piercing stílus. Ez a tényező valószínűleg azért van, mert a csap nem megy át a nyelvszövetén. Ehelyett a szakemberek a felszínen csinálják. A súlyzótípusokkal kombinálva a felszíni vagy gombóc piercing csodálatosnak tűnhet.

Több piercing

Kettős nyelvpiercing néven is ismert, több perforáció tökéletes választás a rajongók számára. Fontos azonban itt megemlíteni, hogy az ilyen piercing típus nem alkalmas azok számára, akik először kapnak piercinget. Tehát, akár harmadik, akár több alkalommal piercing, választhat a többszörös piercing mellett.

Két vagy több lyukat találhat a nyelvén, függetlenül attól, hogy a nyelv közepére vagy mindkét oldalára van -e igazítva. Ha több piercing mellett dönt, ügyeljen arra, hogy különböző anyagú és színű ékszereket használjon. Ily módon a többszörösen átszúrt nyelve fogósabb lesz.

Uvula piercing

Nos, az uvula piercing nem nyelvperforáció, de ez a legritkább testmódosítás. Ezt a piercingtípust 1994 -ben mutatták be, és egy gyűrűt vagy csapokat helyeztek a szájába, a mandulák közé. Ez egy nagyon bonyolult eljárás, ezért szakértőre van szükség a módszer komplikációk nélküli végrehajtásához. A legtöbb professzionális piercing lidokaint használ a gag reflex megfékezésére. Ennek ellenére az uvula piercing súlyos egészségügyi problémákat okozhat. Ezért kétszer is meg kell gondolnia, mielőtt uvula piercinget kap.

Utógondozási tippek

Általában a kígyószúrás 4-8 hetet vesz igénybe a gyógyuláshoz. Azonban szem előtt kell tartania, hogy ebben az időszakban fokozottan ügyelnie kell a lyukas nyelvére. A jó dolog az, hogy a kígyós szem piercing gyorsan meggyógyul a többi piercing típushoz képest. Továbbra is követnie kell néhány gondozási tippet, hogy elkerülje a fertőzést vagy a gondot.

  • Ügyeljen arra, hogy az első héten puha ételeket fogyasszon
  • Beszélgetés közben tartsa felemelt fejjel a duzzanat csökkentését
  • Ha nehézséget okoz az evés és a beszéd, dörzsölje be a jégkockát a fájdalom enyhítésére
  • Kerülje az alkoholfogyasztást a gyógyulási folyamat során, különben egészségügyi problémákat okozhat
  • A fájdalom vagy duzzanat enyhítésére naponta legalább 4-5 alkalommal öblítse le sós vízzel
  • Feltétlenül öblítse ki a száját evés után, nehogy az ételrészecskék beszoruljanak a piercingbe
  • Ne egyen fűszeres ételeket, és ügyeljen arra, hogy ne dohányozzon

Szeretne tudni az ajkak piercingjéről?

Az ősi kultúráknak, beleértve Dél -Amerika prekolumbiai kultúráit is, nagy történelmi jelentőségük van az ajakszúrással kapcsolatban. Akkoriban az ajak piercinget Tembeta néven ismerték, és sokan gyakorolták. Közülük afrikai próbálkozások voltak azok, akik nagyrészt gyakorolták az ajkak piercingjét. Régebben nagy dekoratív korongokat vagy lemezeket viseltek, jellemzően az alsó ajakban. A modern társadalmakban az ajak piercing gyakoribbá vált az elmúlt években.

Az etiópiai nuba törzs és a mali dogon volt az egyetlen két törzs, akik a gyűrűvel ajakszúrást gyakoroltak. Közülük az ajakszúrás vallásos rituálé volt, és nagyon gyakorolták az isteneiknek nyújtott felajánlások részeként.

Történetén kívül a nyelvpiercing és az ajkak perforációja a piercing két leggyakoribb típusa. Az ajak piercing történelmi jelentőségének megvitatásának oka az, hogy ha úgy dönt, hogy kombinálja ezt a két népszerű stílust, akkor szem előtt kell tartania annak fontosságát- a vallási rituálékhoz való kapcsolódást..

Következtetésképpen

Most, hogy rengeteg információval rendelkezik a nyelvszúrásokról, különösen a kígyószúrásokról, jobb ötlete lesz a perforációkról. Továbbá a fent megosztott ötletekkel most könnyedén választhat egy szemet gyönyörködtető stílust, amely a legjobban megfelel Önnek. Csak ügyeljen arra, hogy a perforáció után fokozottan vigyázzon áttört nyelvére.