45 Idéer til piercing med slangeøye med smerteinformasjon og ettervernguide

Selv om kroppskunst har blitt populær de siste årene, men røttene går tilbake til antikken. Enten du snakker om tatoveringer, skjerminger, skalpeller og piercinger, har kroppskunst fått bemerkelsesverdig berømmelse i vanlige kulturer. Men når det gjelder stilene som forbedrer skjønnheten og skaper en bestemt uttalelse, velger mange mennesker piercinger. Det gir ikke bare et dristig utseende, men gir også en moderne følelse i ansiktet. La oss grave historien for å vite mer!

slange-øye-piercing

Historien om tungepiercing

Hvis du graver ned Aztec og Maya kulturer, finner du forskjellige illustrasjoner som viser prestene med en hullet tunge. I noen kunstverk kan du se dem stikke hull i tungen og blodet som passerer gjennom grove snorer; slike kunstverk brukt til å artikulere ekstrem smerte eller lidelse. Selv om det er lite bevis på årsakene og assosiasjonene, tror mange historikere at tungepiercing var en del av ritualene deres. Videre hullet prester tungen for å hedre gudene sine.

I tillegg til det har piercing en lang historie, men det er alt knyttet til religiøs og hellig praksis. Mesoamerikanere inkludert azteker fulgte denne praksisen og andre perforeringer for å tilby sine guder. Videre praktiserte asiatisk åndsmedium tungepiercing som en del av å tilby sine guder og bevis på transe -tilstand.

I tillegg til det, tok de vestlige karnevalartistene i begynnelsen av 1900 -tallet mange triks fra fakirer. De praktiserte slike triks i forskjellige show som ble holdt i Amerika og andre europeiske stater. Du vil bli overrasket over å vite at disse triksene også inkluderer tungepiercing; det var første gang stilen ble introdusert i Europa.

Når det gjelder moderne samfunn, har tungepiercing vært en langsiktig del av noen kulturer. Permanente piercinger har vært en del av gjenoppblussen av perforeringer i disse samtidige samfunnene. På 1990 -tallet omfavnet folk som søker unik kroppskunst smykkene i kirurgisk stålstang, som ble oppfunnet nylig.

I de første årene på 1980 -tallet utviklet det seg lettere å få tilgang til forskjellige smykker knyttet til forskjellige stiler av piercinger. Gjennom årene har et stort utvalg av piercingstiler blitt nyskapende. Det mest spennende er at nesten alle stiler med stor sannsynlighet vil tilføre fortryllende og forvirrende utseende til brukerens funksjon.

Når det gjelder den første samtids piercing, stilen stammer fra Gauntlet, som er den første profesjonelle body piercing butikken i Amerika noensinne. Imidlertid var det tidligere i Los Angeles, California. Elayine Angle var den første profesjonelle piercer som mottok prisen som Master Piercer av Jim Ward. For ikke å nevne, Jim Ward er den kroppspiercingpioner, og han er mannen som la grunnlaget for Gauntlet.

Imidlertid er det viktig å huske på at tungepiercing ikke er kjønnsspesifikt; Det er forskjellige fascinerende ideer om tungepiercing som er tilgjengelig for både kvinner og menn.

Snake Eyes Piercing

Som en av de vanligste typene for slangepiercing, har piercing med slange øyne blitt et populært valg for mange mennesker. Også kjent som piercing i tungen, denne stilen etterligner ekte slangeøyne. Spesielt vil pierceren din perforere tungen foran horisontalt. Med andre ord, hvis du får hull i slangeøyne, vil det virke som slangens øyne stirrer ut.

Velger Piercing av Snake Eyes?

På grunn av den unike estetikken det bringer til ansiktstrekk, velger mange mennesker slangeøyepiercing. I tillegg til det, blir denne spesifikke stilen for å pryde en kropp veldig trendy. På de fleste sosiale medieplattformer finner du tonnevis av fantasifulle og fascinerende piercing -ideer. Men hvis du vil ha en unik, men dristig piercing, er det ingen bedre idé enn å få piercing med slangeøyne.

Likevel, når det gjelder å finne den beste piercingbutikken, må du gjøre grundig due diligence og omfattende forskning for å velge den perfekte piercer. Hvis du lurer på hvordan det er mulig å avgjøre hvem som er best og hvem som ikke er det, er det flere måter å evaluere det på. For eksempel kan du be om henvisning fra venner og bekjente. I tillegg til det, kan du lese anmeldelser, se attester og gjennomgå piercers portefølje.

For deg har vi samlet noen av de mest fantastiske piercingideene slik at du kan velge din favorittstil med en gang.

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Stefan Bühler (@generationx_bodypiercing) 20. februar 2019 kl. 02:48 PST

Hva skal til for å få en Snake Eye Piercing?

Det er ingen hemmelighet at piercing med slangeøyne er en ganske komplisert prosess fordi smykkene går gjennom den horisontale lengden på tungen din. For ikke å nevne, det er en grei og problemfri prosess for en dyktig og dyktig piercer. Vanligvis, når du går for en tungepiercing, vil artisten din

Undersøk først tungen din. På denne måten vil de bli kjent med om tungen din tåler belastningen og belastningen ved perforeringen.

Personer som har en tynnere tunge tåler ikke smerter og ulemper ved tungepiercing, nettopp den ene slangeøye -piercing -årsaken. Derfor, hvis tungen din er tynn, kan du ikke få piercing av slange. Når det gjelder prosedyre, innebærer piercing av slange øyne en rask metode, spesielt når en erfaren gjør det. Etter å ha stukket hull, fortsetter pierceren å plassere den i en buet eller rett vektstang; valget avhenger av formen eller strukturen på tungen din.

Smykkestykket er imidlertid ikke av en eksakt størrelse som passer tungen din; din første vektstang vil være lengre enn den faktiske lengden. På denne måten vil du enkelt håndtere hevelse eller betennelse som sannsynligvis vil oppstå under helbredelsesprosessen. Etter et par uker når tungen din er litt helbredet, vil artisten fjerne den nåværende vektstangen og sette inn de andre piercingsmykkene du ønsker..

Vær oppmerksom på at verktøyene og instrumentene som skal brukes i prosedyren, må være sterile på riktig måte for å unngå infeksjon eller forurensning. Hvis du tenker på hvor lang tid det tar å ta hull i slangeøyene, er det bare et spørsmål om sekunder. Sammenlignet med andre kroppskunstprosedyrer, inkludert tatovering, tar piercing en stund, og det blir lettere smerter.

Mer om Tongue Piercing

Som andre fantastiske kroppskunst, er piercing en utrolig stil som gir et estetisk utsagn til skjønnheten din og gir deg et mer fengslende utseende. Prosedyren inkluderer eksplisitt piercing av tungen på forskjellige måter. Så når du åpner munnen din, ser det ut til at en pigg glitrer ut. Det er ikke slutten, da det er så mange tankemuligheter for tungpiercing. La oss utforske noen vanlige typer piercing.

Midtlinje tunge piercing

Hvis det kommer til å bli din første piercing noensinne, må du velge tunge piercing i midten. Som den enkleste piercing passer midtlinjen med tunge piercing perfekt for de nybegynnere. Hvis du tenker på metoden, vil en liten pigg stikke gjennom midten av tungen din. Siden den er smertefri og rimelig, er denne perforeringen den mest populære piercing.

Tunge Web Piercing

Vanligvis er ikke tungevevpiercing det du tenker: en tungepiercing. Snarere enn det, inkluderer tungevevpiercing perforering under tungen. Denne typen stil lar deg bruke en rekke smykker- fra ringer til vektstenger; du kan velge den som passer deg best. Vær oppmerksom på at tungevevpiercing er mindre smertefullt og helbreder raskt sammenlignet med andre slangepiercing.

Venom Piercing

Hvis du er interessert i piercing i ansiktet, har du sannsynligvis kommet over forskjellige stiler for perforering av tungen. Blant dem er stilen som gir mer dristige utseende giftpiercing. Det er en dobbel tunge piercing der den profesjonelle gjennomborer to symmetriske hull på hver side av tungen.

Så hvis du tenker på å få giftpiercing, må du ha lignende smykker for å legge til vakker, men selvsikker stil til funksjonene dine. Hvis du lurer på prosedyren, er ikke giftpiercingmetoden mye forskjellig fra tungen piercing i midtlinjen. Det vil være to perforeringer i giftpiercing i stedet for en.

Frowny Piercing

Som navnet, er det mer som en funky, trendy stil. I likhet med frenulum piercing, handler rynkete perforering om piercing og plassering av en ring mellom nedre tannkjøtt og leppe. Det er en slags piercing som hører under de to stilene; tunge piercing og lepper perforering. For ikke å si, rynkende piercing krever en ganske enkel og smertefri prosedyre. Videre, hvis du planlegger å få en rynket piercing, husk at det vil se vakkert ut med en delikat sølvring.

Surface eller Scoop Piercing

Overflate eller scoop piercing er en horisontal perforering; artisten din kommer til å stikke hull og sette inn to pinner på overflaten av tungen din. Tro eller ei, overflate eller øse tunge piercing er en av de smertefrie piercing stiler. Denne faktoren er sannsynligvis fordi stud ikke går gjennom tungevevet. I stedet gjør de profesjonelle det på overflaten. Kombinert med vektstangstyper kan overflate eller hull i tungen piercing se fantastisk ut.

Flere piercinger

Også kjent som dobbel tunge piercing, er flere perforeringer et perfekt valg for entusiaster. Imidlertid er det viktig å nevne her at en slik piercingtype ikke er egnet for de som får piercing for første gang. Så om det er tredje gangen eller mer du piercing, kan du velge flere piercing.

Du kan få to eller flere hull på tungen, enten den er justert midt på tungen eller på hver side. Hvis du velger flere piercing, må du bruke smykker av forskjellige materialer og farger. På denne måten vil din tunge med flere hull se mer fengende ut.

Uvula Piercing

Vel, uvula piercing er ikke en tungeperforering, men det er den sjeldneste kroppsmodifiseringen. Denne piercingtypen ble introdusert i 1994 og inkluderer å plassere en ring eller pinner dypt i munnen din, mellom mandlene. Det er en veldig komplisert prosedyre og trenger derfor en ekspert for å utføre metoden uten komplikasjoner. De fleste profesjonelle piercere bruker lidokain for å dempe gagrefleksen. Uvula piercing kan imidlertid forårsake alvorlige helseproblemer. Derfor må du tenke deg om to ganger før du får piercing.

Etterbehandlingstips

Vanligvis vil det ta 4 til 8 uker å helbrede din piercing med slange. Du må imidlertid huske på at du må passe ekstra godt på den perforerte tungen din i denne perioden. Det gode er at slange -øyepiercing kan gro raskt i forhold til de andre piercing -typene. Du må fortsatt følge noen omsorgstips for å unngå infeksjon eller problemer.

  • Sørg for å spise myk mat i løpet av den første uken
  • Hold hodet løftet mens du snakker for å redusere hevelsen
  • Hvis du synes det er vanskelig å spise og snakke, gni en isbit for å redusere smerten
  • Unngå å drikke alkohol under helbredelsesprosessen, ellers kan det skape helsekomplikasjoner
  • For å lette smerten eller hevelsen, gurgle med saltvann minst 4 til 5 ganger daglig
  • Sørg for å skylle munnen etter å ha spist for å unngå matpartiklene som er fanget på piercing
  • Ikke spis krydret mat og pass på å ikke røyke

Vil du vite om leppepiercing?

De gamle kulturene, inkludert prekolumbiske i Sør -Amerika, har stor historisk betydning knyttet til leppepiercing. Den gang var leppepiercing kjent som Tembeta og praktisert av mange mennesker. Blant dem var afrikanske forsøk den som i stor grad praktiserte leppepiercing. De pleide å bære store dekorative skiver eller tallerkener, vanligvis i underleppen. I moderne samfunn har leppepiercing blitt mer vanlig de siste årene.

Nuba -stammen i Etiopia og Dogon i Mali var de eneste to stammene som praktiserte leppepiercing med ringen. Blant dem var leppepiercing et religiøst ritual og svært praktisert som en del av tilbud til sine guder.

Bortsett fra sin historie, er tunge piercing og lepper perforering de to vanlige typene piercing. Grunnen til å diskutere den historiske betydningen av leppepiercing er at hvis du velger å kombinere disse to populære stilene, vil du ha i tankene dens betydning- tilknytning til religiøse ritualer.

For å konkludere

Nå som du har en mengde informasjon om tungepiercing, spesielt piercing med slange, vil du ha en bedre ide om perforeringer. Videre, med ideene delt ovenfor, kan du nå enkelt velge en iøynefallende stil som passer deg best. Bare pass på å ta ekstra godt vare på din hull i tungen etter perforeringen.