Standard lobepiercing er morsomt, men har du prøvd å dyrke en samling piercinger på hele øret?

Ja, fashionistas bærer denne stilen rundt som proffer. Flere ørepiercing er ikke lenger valget av stjerner og kjendiser; du vil finne piercing elskere i sirkelen din. Piercinger begynte for lenge siden med både medisin og stigma knyttet til praksisen. Over tid har denne trenden klart å bli en høyt elsket moteerklæring.

Instagram kan delvis holdes ansvarlig for piercing færre som har påvirket tusenvis. Rett og slett er de delikate smykkene som pynter forskjellige piercing flekker på øret uimotståelig.

Hvis du er her og leser denne artikkelen, så har du allerede blitt bitt av piercingbuggen. Frykt ikke, du har kommet til rett sted på jakt etter informasjon. Når du kommer forbi etterbehandlingen og sårene leges, vil du like å få en bestemt type piercing.

Vil du lage et antrekk uten å gjøre det trashy? En piercing eller tårnpiercing vil gjøre jobben for deg. Hvem som helst vil elske en streng med vakre diamanter som klatrer opp på øret.

I tillegg til den materielle tilfredsheten med å få hull i øret, er det en følelsesmessig affære. Mange ser det som et tegn for verden at de eier kroppen sin og er stolte av det de står for. Kroppsmodifikasjon har stort sett blitt frynset, men det får deg til å lure på hva som er så spesielt med ørepiercing at samfunnet ser ut til å godta dem?

Du vil finne begrepet ørepiercing tilgjengelig selv i fjernkontrollene på jorden. For stammer og mennesker med et fellesskapstankegang definerer piercinger deres tradisjoner. I dag, hvis du får hull i ørene, er det noen få generelle normer og retningslinjer du må følge, for eksempelØrepiercing

1. Forskning

Ørepiercing er en forandring som vil forbli hos deg for alltid. Du vil ikke at noe skal gå galt eller lide unødvendig bare fordi du valgte feil piercer. Gjør din forskning; grundig studere de forskjellige typene ørepiercing, deres etterbehandling og slikt før du legger deg til en.

2. Studer svaret ditt på smerte

Det er viktig at du er klar over din egen kropps smertetoleranse. Hvis du ikke kan håndtere skarpe smerter og kroppen din tar tid å helbrede, kan du vurdere å bli gjennomboret i områder som loben.

3. Skarpe gjenstander

Hvis du ikke er tolerant overfor skarpe gjenstander i nærheten av huden din og har fobi eller frykt for nåler, kan det være lurt å holde deg til kunstige øredobber og øre -smykker. Men hvis du blir kvitt frykten din på bøttelisten din, er dette det perfekte stedet å starte. Start enkelt på steder som helbreder raskere, for eksempel lappen.

4. Allergier

Gjør leksene dine før du går inn i piercing -salongen. Hvis du er allergisk og ikke reagerer godt på en bestemt type metall, kan det hende at din piercing-opplevelse med bakfyring ikke er noen skyld, men din. Vær veldig spesifikk om metallene som kan gå inn i prosessen med ørepiercing

5. Det vil ikke fungere

Ikke alle piercinger er for alle. Flekker som daith er kanskje ikke egnet for alle ørestrukturer, så hvis pierceren din gir deg beskjed om at dette ikke vil fungere for deg, ikke få det gjort.

6. Gå alltid til en profesjonell

De fleste tatoveringssalonger tilbyr piercingtjenester. Prøv å gå til et anerkjent sted for å få en piercing selv om du vil at øreflippen skal bli piercet. Unngå andre steder som tilbyr “piercing” uten validering.

7. Gå med en venn

Med “en venn” mener vi en venn. Du må gå med noen du er helt komfortabel med. Noen ganger den skarpe smerten, som bare varer i et minutt; kan få deg til å banne. Du vil ikke gjøre det foran hele troppen nå, ville du?

8. Tips teller

Piercer din fortjener et sjenerøst tips for ikke å ødelegge jobben. Det er en generell høflighet å tipse tjenesteleverandørene dine. Hvem vet neste gang du besøker, får du litt VIP -behandling.

Typer ørepiercing

Det er et stort utvalg av ørepiercing, og noen ganger blir det litt vanskelig å bestemme seg for en. Hver type piercing har et annet kaliber av smerter og restitusjonstider. Etterbehandlingsprosessen varierer også med det spesifikke stedet på øret. Det er nødvendig at du er klar over alle aspektene ved de forskjellige typene piercinger før du får en.

En av hovedårsakene til populariteten til denne trenden er at det er så mange måter du kan gjøre dette på. Øret kan være lerretet ditt som viser de forskjellige typene piercinger for å vise ditt indre til verden.

Her er en guide til de mest fulgte trendene for ørepiercing og hva som følger når du får dem gjort.ear_piercing_types

1. Helix piercing

Disse piercinger er plassert langs øvre øre og er brusk piercinger. Denne piercing er ikke smertefull; alt du kan føle er et lite stikk i målerålen som ble brukt til å utføre den. Det er ingen nerveender i spiralområdet, noe som gjør den ideell for alle som er nye i piercinger. Du kan velge mellom en rekke smykker for å pryde denne piercing. Fra pigger til perleringer eller vektstenger som alle tror kan fungere for dette utseendet.

2. Fremover Helix

Det er også en bruskpiercing plassert langs øvre øre, men lavere enn den opprinnelige spiralpiercing. Det er satt nærmere enden av roten til spiralen. For det meste er denne piercing prydet med pigger. Men selvfølgelig kan du også jobbe med andre delikate smykker.

3. Industriell

Dette er en av de finere typer piercinger. Den industrielle piercing består av to piercinger som bærer et enkelt smykke. En av disse piercinger er plassert i den fremre helixen mens den andre er på baksiden av øret. Vanligvis er denne piercing prydet med en enkelt vektstang, men du kan eksperimentere med andre design med råd fra din piercer.

4. Tettsittende piercing

Dette er en av de mest merkbare piercingene noensinne. Det er trykt i den indre brusk i øret halvveis gjennom den vertikale delen. Denne piercingen er vanligvis utsmykket med små nitter eller miniatyr øredobber. Du må gå mikrosmykkeruten på grunn av den indre delen av piercing.

5. Rook Piercing

Sannsynligvis en av de mest skremmende piercinger, dette er også ganske å skille. Dette ligner nøye på den piercing, men den er plassert mer vertikalt over tragusen. Den er plassert på ryggen som skiller den fremre og indre delen av konkylien. Du kan bruke en buet vektstang og flotte perleringer.

6. Conch piercing

Dette er absolutt et iøynefallende blikk. Smerten er relativt mindre enn du forventer. Det er to kategorier av denne typen den indre og den ytre. Du kan legge til en fantastisk perlering for å pryde dette området. Navnet på denne piercing kommer fra dens likhet med konkylien som finnes i havet.

7. Orbital

Denne piercing er også forbundet med ett smykke for to piercinger. Men dette er ikke spesielt for øret, det kan være to piercinger forbundet med et enkelt smykke. Disse er vanlige for helix- og antihelix -områdene.

8. Tragus

Den plasseres rett foran øregangen. Dette kan være ganske utfordrende å oppnå hvis tragus i øret ditt er tykkere. Men når du har lykkes med ettervernet, er dette verdt det. Det er en av de mest allsidige piercinger, og du kan skryte av forskjellige smykker.

9. Anti-tragus

Dette er vanlige lobe piercinger. Det ligner ganske på tragus piercinger til tross for at det heter anti-tragus.

10.Lobe piercinger

De fleste av oss er kjent med denne piercing og husker ikke engang smerten eller såret til denne piercing. Det utføres vanligvis i en tidlig alder under forelderens tilsyn, og du kan sutre alt om smerten – så mye du vil, selv når det ikke er så mye som du forestilte deg. Imidlertid kan voksne sikkert eksperimentere med denne typen piercing og få en ny. Det er smertefritt, og det bittesmå såret leges ganske raskt.

11.Tverrgående lap

Dette er lappepiercing med en moderne vri. Hvis du ønsker å komme med en uttalelse, er dette din sikreste innsats. Den er plassert på lappen og er prydet av en vektstang som går horisontalt under den nedre delen av øret, og alt du kan se er de to metallendene på vektstangen. Denne typen avhenger strengt av formen, strukturen og anatomien til loben din.

12. daith piercing

Forskning er din beste venn hvis du vil få dette til. Sørg for at du vet hva du gleder deg til og hvordan det skal føles å få en piercing gjort. Dette er en av de mest utfordrende piercinger å ha. Mye kan gå galt her, og de kan gå galt ganske raskt. I lys av dette anbefales det at du søker ekspertisen til en profesjonell for å få det gjort på riktig måte.

Daith er plassert gjennom det innerste området av brusk som går gjennom øret. Dette er en fold som er vanskelig å komme gjennom og å få en ren piercing er veldig utfordrende. Dette avhenger også av strukturen i øret. Men etter 3 til 6 måneders pleie kan du rocke en rekke smykker og skryte av en av de mest stilige piercinger noensinne.

13. Auricle

Disse er perfekte for delikate eller dristige ringer, uansett smak. Dette er plassert på den ytre kanten av brusk. De er vanligvis en del av en piercestreng fra lappen og opp. De kan utfylle alle andre ørepiercing du måtte ha eller se nydelige ut alene. Det helbreder innen 3 til 4 måneder og er ganske smertefritt.

14. Dermal

Disse piercingene er bare synlige på overflaten av huden i en vinkel. De er vanligvis plassert innover fra tragus.

Hva bør gjøres før du får en piercing?

Din piercer kan være ansvarlig for det meste av piercingopplevelsen, men dette fritar deg ikke fra å ta noen skritt for å sikre at prosedyren går greit. I tillegg til de generelle retningslinjene, er det noen få ting du må være veldig sikker på.

Gjør din forskning! Dette punktet kan ikke understrekes nok. Folk forstår ikke implikasjonene av å være uinformert, og dette kan føre til en litt ekkel opplevelse på piercing -salongen. Du bør vite den nøyaktige typen piercing du leter etter; dette kan spare deg for mye trøbbel. Hvis du får prosedyren utført av en lyssky person, kan det være en redning å vite nøyaktig hvor du vil at nålen skal gå. Men det anbefales ikke. Finn en anerkjent piercer og gjennomgå noen få attester fra venner eller kolleger før du gjør noe annet

En hulling som går galt kan ende opp med å ødelegge strukturen i øret. Tenk på alle aspekter av piercing før du går inn i piercing -salongen. Prisen på piercing er en annen svært innflytelsesrik faktor i denne opplevelsen. Hvis du ikke har nok penger til å få en piercing fra et anerkjent sted, er det best å utsette piercing til du får midler til den spesifikke piercingen. Ikke alle piercinger er priset det samme, de avhenger av ettervern, helbredelsestider og vanskeligheten med stedet.

Det er nesten alltid en god idé å få en piercing gjort med en venn eller et familiemedlem som er kjent med kapitlet om ørepiercing. Hvis du gleder deg til å få en daith piercing, så er det best at du avgjør om ørestrukturen din er egnet for det eller ikke. Det samme gjelder for tette og tunge piercinger også.

Det er aldri med de små ekstra pengene du vil spare hvis du får ørepiercing i kjøpesenteret. Du trenger en profesjonell for å gjøre det. Et annet viktig aspekt er å få en følelse av noen få potensielle steder hvor du ønsker at denne prosedyren skal utføres. Hvis du ser en hullende pistol som brukes hvor som helst, anbefales det på det sterkeste at du løper som vinden og aldri kommer tilbake.

Piercingpistoler kan skade vevet i øret alvorlig og forårsake infeksjoner på grunn av at verktøyet ikke er rent. Piercingpistoler kan rengjøres grundig, men det er alltid sjanser for at hud og blodrester blir igjen et sted inne i det.

Du må også studere de forskjellige smykkealternativene som er tilgjengelige for ditt spesifikke valg. I tillegg til å bli informert om metallet som du kan være allergisk mot, bør du også være oppmerksom på smykket som ørestrukturen din kan støtte.

Unngå anstrengende aktiviteter i løpet av dagen før du gjør piercing. Spis også et solid måltid minst to timer før avtaletiden. Nå alltid piercingstua på forhånd og vær klar for smerten forbundet med piercingen du skal få.

Ettervernet

Dette er like viktig som instrumentet som brukes til å utføre piercing. Du kan ikke ignorere instruksjonene for enhver pris. Daglig pleie er nødvendig og rengjøring av såret med havsalt, og varmvannsløsning kan fremskynde helingsprosessen.

Du må også øke inntaket av vitamin K og kalium, som bidrar til å holde sårene rene og fri for infeksjoner, samtidig som helbredelsestiden reduseres. Innlem sunnere mat i kostholdet ditt, spesielt vitamin C og E. Du vil ikke at såret skal “gro” halvveis.

Det er forskjellige salver og løsninger tilgjengelig på markedet laget av naturlige ingredienser. Prøv å få en som ikke inneholder skadelige kjemikalier eller kjemikalier generelt.

Du vil ikke spraye et åpent sår med noe som kan være skadelig. Hvis du opplever kløe eller hevelse umiddelbart etter at du har fått en piercing, gå til pierceren eller skynd deg til sykehuset. Det er ikke nødvendigvis en infeksjon, ettersom kroppen noen ganger prøver å skyve piercing ut.

Prøv å la intervaller mellom piercinger på samme øre. Du kan få noen få samtidig for områder som øreflippen, men for vanskelige livmorhalser er det best å unngå flere piercinger samtidig.

Hold ørene rene og fuktige noen dager etter at såret er helt grodd. Ikke overbelast en ny piercing med tunge smykker, og gjør alltid en metalltest før du bestemmer deg for å bruke en bestemt type smykker.

Bunnlinjen

Ørepiercing er en av de mest behagelige piercinger å skryte og få gjort. Selv om dette også er en form for kroppsmodifisering, blir det enormt akseptert i samfunn som en moteerklæring fremfor et tabu.