110+ Monroe piercing ötlet fájdalommal, gyógyulási idővel, sebhelyekkel, költségekkel és egyebekkel

Minden trendnek egyedi története van; ugyanez a helyzet a Monroe piercing esetében is.

Az 1950 -es és 1960 -as évek elején Marilyn Monroe -t, egy híres amerikai modellt, színésznőt és egy kifogástalan énekesnőt neveztek ki divattervezőnek, és sokak számára inspirációt jelentett mind a mai napig.

Kíváncsi vagy rá, hogy mi tette őt a leginkább kiemelkedővé és inspirál másokat?

Eláruljuk, Marilyn Monroe volt az első színésznő a filmben.90 -es évek, akiknek szőke hajuk volt és egy vakond a bal arcán. Kezdetben sminkkel rejtette el; fokozatosan kezdte birtokolni természetes szépségét, és sok más nőt is erre inspirált.

Ekkor vette kezdetét a Monroe piercing trendje.

A Monroe piercing egy középponton kívüli ajak piercing, amelyet közvetlenül az ajak bal oldalának sarka fölé helyeznek. Az ötlet az, hogy hasonlítson a Marilyn Monroe vakondra, de az emberek nem veszik észre, hogy Marily n vakondja, más néven szépségfoltjaként a bal arcán volt, nem az ajka fölött.

Kétféle Monroe piercing létezik. Először is, Madonna piercing. Másodszor, kettős Monroe piercing.

Ezenkívül számos becenevet rendelnek a Monroe piercinghez, amelyek közül néhány a bájos piercing, az angyalcsípés, a rák és a harapásgátló. Ráadásul a gyógyulás általában csaknem 6-12 hetet vesz igénybe, szélsőséges esetekben akár 15 hétig is eltarthat.

Ha Ön egyike azoknak, akik szeretik ápolni az ősi és szüreti szépségápolási irányzatokat, akkor a Monroe piercing megszerzése a valaha volt leggazdagabb élmény lehet..

Nézzünk néhány Monroe piercing ötletet, amelyeket fontolóra vehet.

monroe-piercing monroe-piercing

Fekete labda Monroe piercing

A fekete golyók és más kapcsolódó fémgolyók biztonságos végei sebészeti acélból és akrilból állnak. A fekete golyó a legnépszerűbb piercing az ékszerek után Monroe piercing, mert nagyon hasonlít egy vakondra vagy szépségfoltra, és távolról nézve valódinak tűnik.

Ezenkívül gyorsabban gyógyul, mint bármely Monroe piercing, és kevesebb zúzódást okoz.

A legjobb az egészben, hogy a fekete mindenhez jól illik, és előre látható, hogy a Monroe piercinget kapó személy orrát átszúrja, vagy a jövőben átszúrja, és nulla sajnálattal kell szembenéznie, mivel a fekete golyó minden orrlyukasztónak színezett, színes , ékszereket, fehéret vagy bármit. A fekete golyó; szerencsére mindenhez és mindenhez jól passzolna.

Finom piercing

Ha valaki enyhe és törékeny személyiségű, tökéletesen tónusú testtel és arccal, és most megfelelő Monroe piercinget keres, akkor a bal ajkán átlyukasztott kisebb ékszerre való pálca jól megfelel az Ön igényeinek.

Ezenkívül a finom piercing ajánlott vékony ajkakkal és hatalmas orrtűvel rendelkező emberek számára. Fényes miniatűr piercing megszerzése jól mutatna az ilyen arcokon.

A finom Monroe piercing könnyű lesz az arcodon és könnyen viselhető, kis területet lefedve kisebb zúzódásokat okozna, amelyek gyorsan gyógyulnak, és sokkal kényelmesebbnek bizonyulnak, ha még nem ismeri az ilyen élményt.

monroe-piercing

Orrhoz illő piercing

Vannak, akik szeretik összehangolni a dolgokat, és ha te is azok közé tartozol, és most szeretsz magadnak Monroe piercinget, akkor válassz olyan piercinglabdát, amely pontosan illeszkedik az orrod tűjéhez vagy bármely más piercinghez az arcodon.

Vannak, akik hajlamosak arra, hogy ezüst ékszert szúrjanak az ajak bal oldala fölé, mert hasonló az orrtüskéjük színéhez. Egyébként ez a trükk azoknak szól, akik zavarban vannak, hogy melyik színt válasszák a Monroe piercinghez.

A piercing mérete nőkönként változhat; egyesek inkább a nagy golyókat részesítik előnyben, míg mások úgy döntenek, hogy világosabbak lesznek az arcbőrön.

Az orrhoz illő piercing nagyon nőiesnek tekinthető, összehasonlítva más Monroe piercing ötletekkel. Például, ha valaki az ilyen piercing mellett dönt, akkor egy fekete vagy szürke golyó igazságot tesz a megjelenésüknek.

Fekete és ezüst

A megfelelő színek kombinálása önmagában is tehetség. Hasonlóképpen, ha egyedi Monroe piercinget szeretne, és szeretné, ha rajtatok állna a figyelem, egy fekete és ezüst golyót figyelembe véve, ahol a csap lehet fekete, matt ezüstgolyót tartva.

Különösen manapság a matt ezüst a trend, és a fekete soha nem ment ki a divatból, így a színek tökéletes kombinációja, amelyet sokan szeretnek a jelenlegi piacon.

A legtöbb egyén fekete ménes mellett dönt, mivel könnyen behatol az arcbőrön, és fájdalmat okoz 5 másodpercnél rövidebb ideig. Ráadásul a matt ezüst nem reagál a melegre, és egyáltalán nem kell aggódnia a napsütéses napok miatt.

Madonna piercing

Ellentétben a Monroe piercinggel, amelyet az ajak bal oldalán helyeznek el, a Madonna piercing a jobb oldalon található. Hasonló a Monroe piercinghez; csak a pozicionálás más.

Sok vélemény szerint az emberek úgy vélik, hogy egyre piercing a jobb oldalon az ajak magasabb fájdalomszintet eredményezett mint egy labda behelyezése a bal oldalra.

De minden balosnak a Madonna piercing bizonyult a legjobb dolognak.

A legtöbb ember inkább a fényes fehér, gyémánt, matt fekete és szürke Madonna piercinget részesíti előnyben. A méret személyenként változó, de a legelőnyösebb méret eddig a közepes.

Szemközti piercing

A piercing szerelmesei soha nem kaphatnak elég piercinget, ezért ez az ötlet különösen az ilyen egyének számára szól. Jó hír, hogy Monroe piercinget kaphat az ajkak bal felső és jobb alsó részén, vagy fordítva.

A Monroe -val szemben gyönyörű megjelenés jön létre, mivel mindkét ajkára vonzza a tekintetet, nem csak a felső ajkára.

Az ellentétes piercing minden színben és ékszerben jól néz ki, de a legnépszerűbb közülük egy fekete golyó a Monroe piercinggel szemben, és a rubin domború Monroe piercing..

A kétirányú Monroe piercing mindkét nem számára alkalmas, de általában híres fiatal hímekről, akik esetleg egy emo szakaszon mennek keresztül vagy mélyen szeretik a piercingeket.

Végül, ha nagy ajkai vannak, akkor egy kis Monroe piercing beszerzése jól nézne ki, míg ha kicsi az ajka, akkor egy kiugró Monroe piercing beszerzése pompás lenne.

Metal Pop up piercing

Ön csíraőrült, aki Monroe piercinget szeretne szerezni?

Vannak, akik nem szívesen kapnak arcpiercinget, mivel a baktériumok a bőrhöz tapadhatnak, és számos fertőzést okozhatnak. De már nem, mivel egy fém piercinget használva biztos lehet benne, hogy a csapok és a golyó teljesen sterilek, a felpattintott kialakítás pedig megkönnyíti a lyukas terület tisztítását..

Ezenkívül a felugró piercing segít a szúrás utáni zúzódásoknál gyorsabban, mint mások, a levegőnek kitéve, és a gyógyító spray egyenletesen terjed a seben.

monro-piercing

Színes Monroe piercing

Vannak, akik kerülik a fehér, fekete, szürke vagy bármilyen más finom szín viselését, amelyet általában az idős emberek viselnek. Dióhéjban néhány ember tele van színekkel, és bármit szeretne, és minden színes, még akkor is, ha ez egy Monroe piercing.

Ezenkívül néhány sminkes, akinek Monroe piercingje van, áttért arra a gondolatra, hogy a szúrt golyókat illessze össze rúzsuk árnyékával vagy a szem sminkjével, amelyet aznap használtak.

A színes Monroe piercing bármilyen közegben jól néz ki, legyen az ékszer, színes fém, sterilizált színes acél és még sok más.

A színes Monroe piercing előnyhöz juttatja a többi piercingtípust, és néhányuk könnyen cserélhető.

Ékszer alapú piercing

Meg kell jegyeznie, hogy ha nem aranyat, ezüstöt vagy más ékszert visel, akkor a bőre azonnal reagálni kezd és fertőzést okoz.

Az ilyen emberek számára javasolt egy ékszer alapú Monroe piercing választása, így a zúzódás nem lesz rosszabb, mint általában.

Ezenkívül az ékszereket általában ugyanazon vagy magasabb áron értékesítik, ha abba akarja hagyni vagy új piercinget szeretne szerezni.

Ezenkívül az ékszereknek számos lehetősége, formatervezése, színkombinációja és mérete van.

A Monroe piercing legelőnyösebb ékszerei a gyémánt, a topáz és a zafír.

Többszínű Monroe piercing

Ha valaki szereti nézni a galaxist, mert sokféle színskála és elképesztő kombinációi vannak, akkor meglepődhet, ha tudja, hogy ugyanazt a hatást érheti el benned Monroe piercing labda.

A piercinggolyó a fény intenzitásával és a szöggel megváltoztatná színét. A legtöbb ember az égszínkék és a fényes mustár kombinációjának tekinti, de valójában a szivárvány minden színéből áll, és minden alkalommal más hatást fejt ki.

Ki ne szeretné a heterogén természetű Monroe piercinget, az rendkívül felhasználóbarát, és minden tekintethez méltó.

Bőrszín Fényes piercing

A Marilyn Monroe szépségfolt mögött az volt az indíték, hogy saját színe, foltjai, pattanásai vagy bármi más legyen, amellyel született, és egyesek szó szerint veszik, ami egyáltalán nem rossz. Ehelyett néhány ember számára nagyon jól néz ki.

Az ilyen rendkívüli piercingötletet fényes bőr színű Monroe piercing néven ismerik, ami azt jelenti, hogy az emberek ugyanazt a színű labdát választják, mint a bőrszínük, a különbség az, hogy a golyó fényes, így láthatja, amikor fény esik az arcra.

A bőr színű golyós piercing elegánsnak tűnik, és azt is mutatja, hogy Ön rendelkezik a bőrszínével, és nincs szüksége más sötét színre, hogy kiemelkedjen, már a reflektorfényben van.

Fehér és kék piercing

A fehér és a kék nagyszerű kombináció, amelyet főleg nők viselnek nyáron, mivel ellenállnak a melegnek, és hűvös és nyugodt hangulatot árasztanak, aki viseli.

Világos piercinglabda viselése segít a kórokozók vagy szennyeződések könnyű észlelésében, és ellenpont lehet a hirtelen nemkívánatos fertőzések ellen.

Továbbá, a legtöbb óceánkék vagy egyszerű kék ​​szemű ember inkább ezt a Monroe piercing kialakítást részesíti előnyben; úgy vélik, hogy jól illik a szemhez, és fokozza az arc szépségét.

A fehér és a kék piercing jól néz ki közepes méretben; a gyémántvágás is óriási értéket ad hozzá.

Egyszerű fehér gyöngy piercing

Évek óta a fehérnek megvan az a minősége, hogy javítsa bármit, amihez párosul, ebben a tekintetben, ha a fehér gyöngy része a Monroe piercingnek, finom megjelenést kölcsönöz, és az arcod is frissebb lesz, mint valaha.

A gyöngy minden korosztály dolga, és soha nem mehet ki a divatból, ezért ha valaki olyan ember, aki csak egyszer fektet be egy Monroe piercingbe, akkor jobb, ha fehér matt vagy fényes fehér gyöngyöt választ. Mindkettő nem okoz csalódást, és talán a legjobb befektetés, amit valaha is megtett.

Sőt, a gyöngyök jól mutatnak bármilyen árnyalatú rúzzsal, bármilyen szemszínnel és az orrlyukasztással.

Egymás mellett Monroe piercing

Bizonyos személyek képesek és intenzívek minden tekintet megjelenítésére; úgy viselik magukat, hogy bármi jól néz ki rajtuk; ugyanez a helyzet az egymás melletti piercing esetében is.

Biztosan azon gondolkodik, hogy miért kell két piercinget kapni ugyanabban a sorban, csak kis távolsággal, akkor mondjuk el, néhányuknak kivételesen sikerült jól kinézniük a piercing ilyen módon.

Néhány vélemény az ilyen típusú, egymás mellé lyukasztó férfiakról és nőkről azt mondta, hogy elégedettek a kinézetükkel, és úgy vélték, hogy ez merész pillantást vetett rájuk, ártatlansággal, ami tökéletes kombináció volt, és szinte mindenki ilyen ábrázolást keres.

monroe-piercing monroe-piercing

Lényeg

Fontos a megfelelő típusú Monroe piercing kiválasztása. Továbbá, az ilyen cselekedet mellett döntő személynek ügyelnie kell a higiéniára, és ki kell öblítenie a száját, hogy az eljárás előtt felszámolja a további I szájüreget. Ezenkívül döntő fontosságú gyógyszerek és spray-k alkalmazása az eljárás utáni sebek gyógyítására. Tartsa meg a konzisztenciát, amíg teljesen meg nem gyógyul.