110+ Monroe Piercing -ideer med smerter, helbredelsestid, arr, kostnader og mer

Hver trend har en unik historie; det samme er tilfellet med Monroe piercing.

På begynnelsen av 1950- og 1960 -tallet ble Marilyn Monroe, en berømt amerikansk modell, skuespillerinne og en upåklagelig sanger, erklært som trendsetter og har vært en inspirasjon for mange til denne datoen.

Lurer du på hva som gjorde at hun skilte seg mest ut og inspirerte andre mennesker?

La oss fortelle deg at Marilyn Monroe var den første skuespilleren i90 -tallet som hadde blondt hår og en føflekk på venstre kinn. I begynnelsen pleide hun å skjule det med sminke; gradvis begynte hun å eie sin naturlige skjønnhet og inspirerte mange andre kvinner til å gjøre det samme.

Det var da trenden med Monroe piercing tok av.

Monroe piercing er en utenfor midten leppepiercing, som er plassert like over hjørnet på venstre side av leppen, ideen er å ligne Marilyn Monroe-føflekken, men det folk ikke skjønner er at Marily ns føflekk, også kjent som hennes skjønnhetspunkt, var på venstre kinn ikke over leppen.

Det er to typer Monroe piercing. Først, Madonna piercing. For det andre, dobbel Monroe piercing.

Det er også mange kallenavn tildelt Monroe-piercing, hvorav noen er beezy piercing, englebitt, kreps og antibitt. I tillegg tar helbredelsen nesten 6 til 12 uker generelt, i ekstreme tilfeller kan det også gå opptil 15 uker.

Hvis du er en av dem som elsker å verne om de gamle og vintage skjønnhetstrendene, kan det å få en Monroe piercing være den mest berikende opplevelsen noensinne.

La oss ta en titt på noen Monroe piercing -ideer som du kan vurdere.

monroe-piercing monroe-piercing

Black Ball Monroe Piercing

Svarte kuler og andre tilhørende metallkuler har sikre ender som består av kirurgisk stål og akryl. Svarte baller er den mest populære piercing etter juveler Monroe piercing, fordi den ligner mye på en føflekk eller skjønnhetsplass, og ser ekte ut sett fra avstand.

Den helbreder også raskere enn noen piercing i Monroe og forårsaker også færre blåmerker.

Den beste delen er at svart passer godt til alt, og det er forutsigbart at personen som får en Monroe -piercing har piercet nesen eller får hull i det i fremtiden, og står overfor null angrer, da den svarte ballen ville komplimentere enhver nesepiercing, farget , juveler, hvitt eller noe. Den svarte ballen; ville heldigvis passe godt til alt og alt.

Delikat piercing

Hvis du er noen med en mild og skjør personlighet, med en perfekt tonet kropp og ansikt, som nå er på utkikk etter en passende Monroe -piercing, så ville det være godt å tilfredsstille dine behov ved å få en pinne på en mindre juvel gjennomboret over venstre leppe..

Delikat piercing er også tilrådelig for personer med tynne lepper og en stor nesepinne. Å få en skinnende miniatyrpiercing ville sett bra ut på slike ansikter.

En delikat Monroe -piercing vil være lett i ansiktet ditt og lett å ha på, og dekker et lite område vil forårsake mindre blåmerker som vil gro raskt, og det vil vise seg å være veldig behagelig hvis du er ny på en slik opplevelse.

monroe-piercing

Piercing til nesen

Noen liker å matche ting, og hvis du er en av dem og nå skal skaffe deg en Monroe -piercing, bør du velge en piercingkule som matcher nesepinnen din eller annen piercing i ansiktet..

Noen mennesker har en tendens til å få en sølvjuvel gjennomboret over venstre side av leppen fordi den ligner fargen på nesepinnen. Ellers er dette trikset for folk som er forvirret om hvilken farge de skal velge for Monroe piercing.

Størrelsen på piercing kan variere fra kvinner til kvinner; noen foretrekker store baller, mens andre velger å gå lysere på ansiktshuden.

Piercing for nese matcher å være svært feminin, sammenlignet med andre Monroe piercing ideer. For eksempel, hvis noen velger denne typen piercing, ville en svart eller grå ball gjøre rett ved utseendet sitt.

Svart og sølv

Å kombinere de riktige fargene er et talent i seg selv. På samme måte, hvis du vil ha en unik Monroe -piercing, og vil ha søkelyset på deg, med tanke på en svart og sølvkule, hvor studsen kan være svart, holder du en matt sølvkule.

Spesielt i dag er matt sølv i trend, og svart gikk aldri av moten, så den perfekte kombinasjonen av farger som allerede er elsket av mange mennesker i det nåværende markedet.

De fleste individer velger en svart stud, da den lett trenger gjennom ansiktshuden, og forårsake smerte i mindre enn 5 sekunder. Pluss matt sølv reagerer ikke på varmen, og du trenger ikke bekymre deg for solfylte dager i det hele tatt.

Madonna Piercing

I motsetning til Monroe piercing, plassert på venstre side av leppen, er Madonna piercing til høyre. Det ligner på Monroe piercing; bare posisjoneringen er annerledes.

Ifølge mange anmeldelser tror folk at det å få piercing på høyre side av leppe resulterte i høyere smertenivåer enn å få en ball satt inn til venstre.

Men for alle de venstre, Madonna piercing viste seg å være det beste noensinne.

De fleste foretrekker en Madonna -piercing i skinnende hvitt, diamant, matt svart og grått. Størrelsen varierer fra person til person, men den mest foretrukne størrelsen til nå er et medium.

Motsatt piercing

Piercingelskere kan aldri få nok piercing, så denne ideen er spesielt for slike individer. Gode ​​nyheter er at du kan få en Monroe-piercing på både øvre venstre og nedre høyre side av leppene eller omvendt.

Motsatt Monroe skaper et vakkert utseende, da det trekker øynene til begge leppene dine og ikke bare den øvre.

Motsatt piercing ser bra ut i alle farger og juveler, men den mest populære av dem alle er en svart ball motsatt Monroe piercing, og rubinen preget Monroe piercing.

Toveis Monroe piercing er egnet for begge kjønn, men vanligvis kjent med unge menn som kan gå gjennom et emo-stadium eller ha en dyp kjærlighet til piercinger.

Til slutt, hvis du har store lepper, ville det se bra ut å få en liten Monroe -piercing, mens hvis du har små lepper, ville det få en flott Monroe -piercing å se fantastisk ut på deg.

Metal Pop -up Piercing

Er du en bakteriefreak, som ønsker å få en piercing i Monroe?

Noen mennesker er motvillige til å få en ansiktspiercing på grunn av at bakteriene kan sitte fast på huden din og forårsake mange infeksjoner. Men ikke lenger, da du kan være trygg på at pinnene og ballen er helt sterile, med en piercing i metall, og den oppdukkede designen hjelper deg enkelt å rengjøre det hullede området.

Dessuten hjelper den poppet opp piercing etter-piercing blåmerker raskere enn andre, utsatt for luften, og den helbredende sprayen spres likt gjennom såret.

monroe-piercing

Farget Monroe Piercing

Noen mennesker unngår å ha hvitt, svart, grått eller annen subtil farge som vanligvis brukes av eldre mennesker. I et nøtteskall er noen mennesker fulle av farger og vil ha alt, og alt er farget selv om det er en Monroe -piercing.

En sminkeartist med Monroe -piercing har også skiftet til ideen om å matche hullene sine med skyggen på leppestiftene eller øyesminken de har brukt for dagen.

Farget Monroe piercing ser bra ut i ethvert medium, det være seg, juveler, fargede metaller, sterilisert fargerikt stål og mye mer.

En farget Monroe -piercing gir en kant over andre typer piercing, og noen er til og med lette å bytte ut.

Juvelbasert piercing

Du må ha observert at hvis du bruker noe annet enn gull, sølv eller en juvel, begynner huden din umiddelbart å reagere og forårsake infeksjoner.

For slike mennesker foreslås det å velge en juvelbasert Monroe -piercing, slik at blåmerket ikke blir verre enn det vanligvis gjør.

Videre har juveler en tendens til å bli solgt til samme pris eller høyere hvis du ønsker å slutte eller få en ny piercing.

Smykker har også en rekke alternativer, design, fargekombinasjoner og størrelser.

Mest foretrukne juveler for en Monroe piercing er en diamant, topas og safir.

Flerfarget Monroe Piercing

Hvis du er noen som elsker å se galakse, på grunn av at det er et utvalg av fargespekter og forbløffende kombinasjoner, kan du bli overrasket over å vite at du kan få den samme effekten i din Monroe piercing ball.

Den piercing ballen ville endre sin farge med intensiteten av lys og vinkel. De fleste tar det som en kombinasjon av himmelblå og skinnende sennep, men i virkeligheten består det av alle regnbuens farger og gir en annen effekt hver gang det observeres nøye.

Hvem vil ikke ha en heterogen natur Monroe piercing, det er svært brukervennlig og komplimenterer ethvert utseende.

Hudfarge Skinnende piercing

Motivet bak Marilyn Monroe skjønnhetssted var å eie din naturlige farge, flekker, kviser eller noe du ble født med, og noen tar det bokstavelig talt, noe som ikke er en dårlig ting. I stedet ser det ganske bra ut på noen individer.

En slik ekstraordinær piercingidee er kjent som skinnende skinnende Monroe -piercing, noe som betyr at folk velger den samme fargebollen som hudfargen, forskjellen er at ballen er skinnende, slik at du kan se den når lys faller i ansiktet.

Hudfarget ballpiercing ser elegant ut, viser også at du eier hudfargen din og du ikke trenger noen annen mørk farge for å få den til å skille seg ut, den er allerede under søkelyset.

Hvit og blå piercing

Hvitt og blått er en flott kombinasjon som hovedsakelig ble brukt av kvinner om somrene, da de motstår varme og skildrer en kul og rolig stemning av noen som bærer den.

Bruk av en lys piercingball hjelper deg med å oppdage bakterier eller smuss lett og kan være et kontrapunkt mot plutselig uønsket infeksjon.

De fleste mennesker med havblå eller enkle blå øyne foretrekker også dette Monroe -piercing -designet; de tror det går bra med øyet og forbedrer ansiktsskjønnheten.

Hvit og blå piercing ser bra ut i middels størrelse; også et diamantsnitt gir verdi til det i stor grad.

Enkel White Pearl Piercing

I årevis har hvit en tydelig kvalitet på å forbedre alt den er parret med, i denne forbindelse, hvis en hvit perle er en del av en Monroe -piercing, vil den gi et subtilt utseende, også gjøre ansiktet ditt friskere enn noensinne.

Perler er en ting i alle aldre og kan aldri gå ut av trenden, så hvis du er noen som bare vil investere i en Monroe -piercing en gang i livet, er det bedre å velge en hvit matt eller skinnende hvite perler. Begge vil ikke skuffe deg og kan være den beste investeringen du noen gang har gjort.

Videre vil perler se bra ut med hvilken som helst nyanse av leppestift, eller hvilken som helst øyefarge og også nesepiercing.

Side om side Monroe Piercing

Enkelte individer har kraften og intensiteten til å trekke ut noe utseende; de bærer seg selv på en måte som alt ser bra ut på dem; det samme er tilfellet med side om side piercing.

Du må tenke, hvorfor få to piercing i samme rad, bare med litt avstand, så la oss fortelle deg at noen har usedvanlig lyktes med å se bra ut på en slik måte som piercing.

Noen anmeldelser av slike menn og kvinner med piercing side om side sa at de var fornøyd med hvordan de så ut, de trodde det ga dem et dristig utseende med et snev av uskyld som var en perfekt kombinasjon, og nesten alle ser etter en slik fremstilling.

monroe-piercing monroe-piercing

Bunnlinjen

Å velge riktig type Monroe piercing er viktig. Personen som velger en slik handling, bør også ta vare på hygiene og skylle munnen for å utrydde ytterligere bakterier i munnen før prosedyren. Påføring av medisiner og spray for å helbrede såret etter prosedyren er også avgjørende. Oppretthold konsistensen til den heler helt.