Whitney er ekspert på piercinger og tatoveringer, med erfaring fra kroppsendringsverdenen.

Her kan du se om piercing i navlen er infisert.

Her's hvordan du kan fortelle om navlepiercing er infisert.

Malik Skydsgaard via Unsplash; Canva

Dr. Amesh A. Adalja, brett-sertifisert lege for smittsomme sykdommer og seniorforsker ved John Hopkins University, understreker at "når noe bryter mot huden – en sentral del av immunsystemet – vil det være fare for infeksjon. Enhver type forurensning, enten det er's fra svetten, urent vann eller skitne fingre, kan lett være synderen. Omhyggelig hygiene er viktig for å redusere denne risikoen de første dagene etter en piercing." Dette er grunnen til at du må vaske piercing to ganger daglig med en saltoppløsning og ren bomullspinne for å forhindre bakterievekst og infeksjon.

Mange mennesker tar feil av tegn på helbredelse for en infeksjon. Du kan oppleve vedvarende rødhet rundt navlen, ømhet eller smerter som bare er et symptom på helbredelse, selv om disse også kan være tegn på et problem. Nedenfor vil vi diskutere tegn på en infisert navlepiercing versus en helbredende og lære hvordan du behandler en infeksjon.

Tegn på en infisert navlepiercing

Noen ganger kan det være vanskelig å vite om piercing er infisert eller bare irritert. Vær nøye med at en infeksjon blir verre, mens litt tid kan lindre irritasjon. Riktig etterbehandling bør forhindre problemer, men noen mennesker er bare mer utsatt for komplikasjoner enn andre.

Definitive tegn på infeksjon

 • Rødhet rundt piercing som blir mer intens.
 • Grønn-gul, brun, grå eller off-white utslipp.
 • Røde linjer som stråler fra piercingstedet.
 • Sviende følelse.
 • Økende og vedvarende hevelse rundt piercingområdet.
 • Voksende magesmerter (litt ømhet i overflaten er greit så lenge det ikke gjør det'ikke bli verre).
 • Lukt fra utslipp.
 • Huden rundt piercing er varm eller varm å ta på.
 • Feber og/eller kvalme.

Mulige tegn

 • Rødhet rundt piercing.
 • Utslipp: Hvis det's gulaktig-grønn, kan du ha en infeksjon.
 • Smerter rundt piercing: Selv om du kan forvente noen blåmerker og skarpe smerter, betyr det at det fortsatt er alvorlig smerte'er det noe galt.

Ikke sannsynlig å være en infeksjon

 • Crustiness eller det som ser ut som død hud. Dette kan være tørr hud forårsaket av overrens. Med mindre det's ledsaget av et annet symptom, du'er nok greit.
 • Svak rødhet.
 • Sårhet.
 • Klar eller veldig lys gul utslipp er normalt i en helbredende piercing.

Hvis du har et av de klare tegnene på infeksjon, bør du begynne å behandle umiddelbart for å forhindre ytterligere komplikasjoner som abscessdannelse. Hvis du tror at piercing kan være infisert, må du ikke fjerne smykkene. Dette kan blokkere infeksjonen og forårsake en abscess under huden. Du vil ha skikkelig drenering slik at piercing kan gro.

Hvordan behandle en infisert navlepiercing

Nedenfor er instruksjonene fra Dr. Ryan Neinstein, plastisk kirurg MD, om hvordan du skal behandle en navle piercing infeksjon. Følg disse instruksjonene nøye og nøye.

 1. Ikke fjern smykkene, spesielt hvis du opplever drenering. Hvis du fjerner smykkene, tappes ikke piercing skikkelig, og bakteriene vil bli fanget inne i kroppen din, noe som kan føre til at en abscess dannes når hullet lukkes.
 2. Vask hånden din med antibakteriell såpe før du rengjør piercing (og ikke'ikke rør den av en annen grunn).
 3. Rengjør piercing med en saltoppløsning eller en saltvannsblanding (1 ts havsalt og 5 oz. Varmt vann). Du kan bruke en ren bomullspinne for å gni løsningen på piercing, eller du kan snu koppen med løsningen opp ned på piercingen mens du legger deg ned for å senke den helt i 10 minutter. Dette vil drepe bakteriene som forårsaker infeksjonen. Gjør dette ikke mer enn to ganger om dagen.
 4. Vurder å bruke en antiseptisk krem ​​for en mild infeksjon (ikke en salve, som er fetere). Du don'Jeg vil ikke la det være rundt piercing, da dette kan tiltrekke seg flere bakterier. Bare legg litt på stedet og tørk av overflødig. Prøv å skyve smykkene forsiktig inn og ut slik at du kan trekke noen av antibiotikakremen inn i såret.
 5. Hvis det ikke er't noen pus, bør du vurdere å bruke en varm kompress for å øke blodsirkulasjonen til området. (Sørg for å desinfisere kompressen med varmt vann og salt.) Tørk av området etterpå.
 6. Selv om det er pus, ikke bruk hydrogenperoksid eller alkohol, da de kan tørke ut området og forårsake mer sprekker og irritasjon.
 7. Du kan bruke litt fortynnet tea tree olje, men ikke't gjør dette mer enn to ganger i uken fordi tea tree olje er veldig astringent og ekstremt tørkende. Unngå tea tree olje hvis du har sensitiv hud.
 8. Gå til legen umiddelbart hvis du opplever feber eller kvalme. Du kan trenge antibiotika, spesielt hvis infeksjonen sprer seg.

Hvis du tror at navlepiercing er infisert, ikke gjør det't ignorer symptomene og håp at infeksjonen forsvinner av seg selv. Du vil behandle det før det utvikler seg til en abscess eller sprer seg til magen.

Helbredende navle piercing vs infisert

Helbredende navle piercing vs infisert

Healing navle piercing vs. infisert

Som du kan se på bildet, vil en helbredende navlepiercing ha litt rødhet og litt skorpe som bare er konsentrert rundt piercingområdet. Hvis du har en infeksjon, vil imidlertid rødheten spre seg til det større underlivet og kan til og med se ut som røde linjer som stråler ut av piercing; det vil føles varmt og smertefullt, og det vil være ildeluktende fitte som siver fra stedet.

Hvorfor føler jeg fortsatt smerte?

Det er helt normalt å føle smerte under og etter en navlepiercing. Du kan også føle ømhet i opptil et år fordi det er så lang tid det tar en piercing i magen å helbrede.

Men hvis smertene blir verre over tid og det er andre medfølgende symptomer (for eksempel grønn eller gul utslipp, en stygg lukt eller en brennende følelse), kan du ha en infeksjon. Søk profesjonell hjelp med en gang før infeksjonen sprer seg!

Belly Piercing Healing Time

Ifølge Dr. Neinstein, "Generelt sett bør piercing leges med 3- til 6-månedersmerket, men hver person varierer i tempoet de helbreder. I noen tilfeller kan en person oppleve ubehag i opptil ett år. Nøkkelen er å skille mellom ubehag og faktisk infeksjon." Med andre ord kan en navlepiercing se helbredet ut etter tre til seks uker, men det kan ta 6 måneder til et år for å bli fullstendig helbredet, uansett hvor bra det ser ut på utsiden.

Helbredelsesprosess

Fordi det tar 6 til 12 måneder før en navlepiercing blir fullstendig helbredet, det er veldig vanlig å oppleve rødhet, ømhet/smerte og hevelse i opptil et år. Ikke ta feil av disse tegnene på infeksjon.

Tegn på en helbredende navlepiercing

 • Piercing er rød eller rosa. Så lenge det ikke er betent eller smertefullt, er dette normalt. Den'Det er normalt å se rød eller rosa hud i opptil et år.
 • Det er noe kløe de første ukene.
 • Fjern utslipp eller puss som tørker og danner en skorpe rundt hullene.
 • Noe misfarging.
 • Du kan være sår i opptil et år. Dette er normalt.
 • Hevelse i opptil et år.
 • Etter 4 til 6 uker skal huden rundt piercing ha samme farge som resten av huden på magen. Dette er et positivt tegn på at navlepiercing helbreder, men den er ikke helt helbredet før den har vært minst 6 måneder.

Allergisk reaksjon

Du kan også oppleve kløe, hevelse og rødhet hvis du'lider av en allergisk reaksjon på metallet i smykkene dine.

Symptomer på en allergisk reaksjon inkluderer:

 • Kløende, spredende utslett rundt piercingområdet
 • Et hull som ser større ut enn det var før
 • En ømhet som kommer og går

Hvis du'Hvis du får en allergisk reaksjon, må du kontakte piercer umiddelbart for å få smykkene byttet ut.

Beste navlepiercing smykker for sensitiv hud

De beste smykkene til en navlepiercing kommer til å være laget av et allergivenlig metall som er bra for sensitiv hud.

 • Titan: Dette er det sikreste metallet for personer med sensitiv hud.
 • Niob: Ligner på titan. Bra for sensitiv hud.
 • Kirurgisk rustfritt stål: Kirurgisk stål er litt billigere enn titan og er et veldig vanlig metall som brukes til kroppssmykker. Det er trygt å bruke, men det er ikke 100% biokompatibelt som titan er. De fleste tåler det helt fint, men folk med sensitiv hud bør velge titan i stedet.
 • Platina: De fleste med sensitiv hud tåler platina, men det er et veldig dyrt metall og tyngden kan trekke og irritere en ny piercing.
 • Gull: Gull er nydelig, men det blir lett avvist av kroppen. Noen mennesker kan være i stand til å trekke av seg den uten irritasjon når piercingen er helbredet, men gull bør ikke brukes på nye piercinger. Når piercing er helt helbredt, velg 14k eller 18k gull. Ikke bruk gullbelagte smykker.
 • Sølv: Igjen, bare bruk rent sølv for å minimere risikoen for en allergisk reaksjon. Sterling sølv er nest best, men enhver legering med mindre enn 92,5% sølv bør unngås.

Hvordan forhindre en navlepiercinginfeksjon

Den beste måten å forhindre infeksjon på er å ta godt vare på den nye piercing fra dag én. Ikke berør navleområdet med mindre du rengjør det, rengjør det med saltvann en eller to ganger om dagen, og vask alltid hendene før du begynner å rengjøre. Husk å bruke nye bomullsdott eller vattpinner for å tørke området rundt piercing forsiktig, og tørk deretter med et rent håndkle.

Du kan også forhindre infeksjon ved å velge en anerkjent profesjonell piercer som bruker en renset piercingnål i stedet for en piercingpistol. En piercingpistol skal ALDRI brukes til navlepiercing!

Hvordan rengjøre en magepiercing

 1. Vask hendene med antibakteriell såpe.
 2. Bløtlegg en ren bomullspinne med en saltoppløsning (1 ts. Havsalt og 5 oz. Varmt vann) og tørk forsiktig på piercingområdet.
 3. La området tørke helt før du bruker klær.
 4. Ikke bruk hydrogenperoksid eller alkohol for å rengjøre, da dette vil tørke ut og irritere huden.
 5. Gjør dette minst en gang om dagen, men ikke mer enn to ganger hver 24. time.

Slik hjelper du magen din til å helbrede raskere

Følg disse ettervernene'ts for å hjelpe piercing med å gro raskere.

Dos:

 • Vask alltid hendene med antibakteriell såpe før og etter rengjøring av piercing!
 • Bruk rene bomullspinner eller Q-tips i stedet for håndklær eller loofahs, da disse kan feste seg (de inneholder også bakterier).
 • Bruk en havsaltløsning (ikke bordsalt) for å suge stedet to ganger om dagen de første ukene, og minst en gang om dagen til det er helbredet.
 • La smykkene være på plass i hele helingsperioden (6 måneder).
 • Bruk løse klær som ikke gjør det't forårsake friksjon og lar piercing "puste."
 • Sov på ryggen.
 • Hold alle gjenstander som kommer i kontakt med piercing rene, spesielt til de er helt helbredet. Dette inkluderer klær, men også ting som håndklær, sengetøy og tepper.

Don'ts:

 • Ikke tuk med eller bytt smykker før piercing er helbredet.
 • Unngå å rengjøre piercing for lenge siden dette kan forårsake irritasjon. Rengjør den ikke mer enn to ganger om dagen.
 • Ikke bruk alkohol eller hydrogenperoksid. Disse kan tørke ut huden og forårsake ytterligere irritasjon.
 • Unngå å bruke salver, som er fete og forhindrer at huden puster. Overflødig fuktighet kan også være en grobunn for bakterier.
 • Unngå solarium til du er helt helbredet.
 • Unngå å bruke dangly navle smykker; dinglende eller tunge smykker kan forårsake irritasjon.
 • Unngå å bruke CBR (fangeperler) og andre runde ringer, da de kan irritere piercing og vil feste seg mye lettere enn en bananstang. Snagging kan irritere og til og med rive huden, avhengig av hvor hardt smykkene trekkes.
 • Unngå å svømme eller tilbringe lang tid i vann (alt vann, inkludert badevann, boblebad, bassenger eller havet).

Hva'er den beste starter navlen ringen?

Hvis dette er første gang du får en navlepiercing, er gode smykker til å begynne med en 14-gauge titan buet vektstangring. Hvorfor? 14g er standardstørrelsen for de fleste mage ringer, titan er det sikreste metallet, og en buet vektstang er den beste for å forhindre infeksjoner fordi den sitter nærmere kroppen din enn andre typer smykker og er mindre sannsynlig å klemme seg i klær.

Etter deg've helbredet, kan du velge mer forseggjorte smykker som vist i dette galleriet med forskjellige typer navlepiercing.

Hvor snart kan du fjerne magen din?

Vent minst 6 måneder før du bytter navlering. Hvis du gjør det før, vil du risikere infeksjon fordi piercing sannsynligvis ikke er helt helbredet. Noen rapporterer å bytte smykker etter 6 til 8 uker uten infeksjon, men dette gjør det ikke'ikke mener det kan't skje. For å være ekstra trygg, vent minst 6 måneder.

Hva du skal se etter i en profesjonell piercer

For å forhindre en infeksjon, må du gå til en profesjonell piercer på en anerkjent piercingbutikk. Spørsmål å stille:

 • Har studioet lisens? Lisensen bør være synlig når du kommer inn i butikken deres.
 • Er studioet rent? Sørg for at det er et eget område for piercing og et annet dedikert område for rengjøring og sterilisering av utstyr.
 • Bruker butikken en autoklav for å rengjøre verktøyene sine?? Hvis ikke, løp! Hver profesjonelle butikk bør rense utstyret sitt ved hjelp av en maskin som kalles en autoklavsterilisator.
 • Spør dem om de gjør piercing i navlen med en pistol eller en nål. Hvis de sier at de bruker en pistol, så finn en annen butikk. Piercingpistoler bør ikke brukes på andre deler av kroppen enn ørene, og selv det er tvilsomt. De er et fristed for bakterier, og enhver profesjonell piercer ville vite at den sikreste måten å stikke hull i navlen er med en piercingnål.
 • Kan de vise en portefølje av arbeidet sitt? En full portefølje indikerer at folk stoler på denne pierceren og har hatt gode resultater.

Forbered deg på piercing

Navelpiercing er en av de mest populære piercinger for kvinner (etter den grunnleggende øreflippen piercing) og er mest vanlig blant ungdom mellom 12 og 18, men det gjør det ikke't bety at middelaldrende kvinner kan't ha en navlering.

Fordi denne typen piercing er ganske vanlig, er det mye informasjon på nettet om det, men ikke all informasjon er nøyaktig.

Gjør noen undersøkelser før du får piercing, for å sikre at du får riktig informasjon og riktig kunnskap før du dukker opp i butikken. Hvis du er informert, du'vil finne din helbredende tid vil være en lek og du'vil redusere potensielle risikoer.

Risiko for navlepiercing

Navelpiercing er ofte plassert på den øvre kanten av navlen, men de kan også plasseres på bunnen, venstre og høyre kant.

Uansett beliggenhet, er det grunnleggende risiko som bør vurderes. Navleområdet er utsatt for svette, bøyning og irritasjon. Å sitte, løpe, snu og andre aktiviteter kan irritere piercing, det samme kan trange klær og aktiviteter som innebærer mye bevegelse eller kontakt..

Mulige komplikasjoner inkluderer:

 • Infeksjon (det vanligste problemet med piercing i navlen).
 • Overdreven blødning og nerveskade (som kan være forårsaket av en uerfaren piercer som piercerer navlen for nær en nerve).
 • Allergiske reaksjoner på smykkene. Rustfritt stål, niob og titan er ideelle for piercinger.
 • Keloider (tykk arrdannelse på piercingstedet).
 • Migrasjon eller avvisning av piercing.

Årsaker til bekymring inkluderer:

 • Smykker av feil størrelse, type eller metall. Smykker som er for små kan kutte blodtilførselen, det samme kan smykker som er for tynne eller for tunge. CBRer og ringer kan irritere piercing og kan henge lettere, noe som potensielt kan forårsake irritasjon og rive i huden.
 • Smykker av feil metall kan forårsake allergiske reaksjoner.
 • Piercing utført med piercingpistoler forårsaker for mye traume på piercingstedet, spesielt ettersom piercingpistoler bare bruker piggsmykker, som er ALT for små for en navelpiercing, og selve piercingpistolen ikke kan steriliseres ordentlig.

Hvis du ønsker å få en navelpiercing, må du sørge for at du velger en profesjonell body piercer. Du vil også sørge for at du kjenner de riktige ettervernprosessene, slik at du ikke gjør det't irritere det.

Infeksjoner er alvorlige. Skaff foreldrene dine' Tillatelse.

Fordi en infeksjon kan være ganske alvorlig og noe som ikke burde'ikke bli rotet med, du vil være veldig forsiktig. Dette er en av hovedgrunnene til at jeg anbefaler at unge tenåringer ikke får piercing uten foreldrene' kunnskap. Hvis en infeksjon utvikler seg, må du fortelle foreldrene dine, noe som vil få deg til større problemer fordi du gikk bak ryggen for å gjøre noe du ble bedt om ikke å gjøre.

Dette innholdet er nøyaktig og sant etter beste forfatterens kunnskap og erstatter ikke diagnose, prognose, behandling, resept og/eller kostholdsråd fra en autorisert helsepersonell. Legemidler, kosttilskudd og naturmidler kan ha farlige bivirkninger. Rådfør deg med en kvalifisert leverandør individuelt hvis du er gravid eller ammer. Søk øyeblikkelig hjelp hvis du opplever en medisinsk nødssituasjon.

Kommentarer

Rileyyyy 18. mars 2020:

Personen som gjorde navlen min piercing for å komme tilbake om 4 uker .. er det for tidlig, bør jeg unngå å gå tilbake og vente til den foreslåtte tiden på 6 måneder? Vennligst svar på dette. Jeg er 16

kyla 13. desember 2019:

min er superrød på toppen og ser ut som den begynner å gå under. resten er bra, hva gjør jeg?

Emma 16. oktober 2019:

Hei, jeg fikk hull i navlen min for 2 dager siden. Alt ser ut til å være bra, og jeg rengjør det to ganger om dagen. Toppen av piercing er fin, men bunnen har fortsatt blod rundt seg (blodet er tørt.) Jeg ser ikke ut til å få det vekk, da det gjør vondt hvis jeg rengjør det fordi det er så nær hullet. Kan jeg bare la være eller kan det forårsake infeksjon?

Destiny Grewell 29. september 2019:

Dette er ikke en kommentar, men et spørsmål. Jeg fikk akkurat piercing navlen min for 5 dager siden, og den er rød, litt varm og kløende, og som om det kommer lett fitte ut av piercingen min, er det et tegn på infeksjon, jeg renser den to ganger om dagen?

Shannon 15. juli 2019:

Jeg har hatt piercing i magen min i 7 år nå, og jeg våknet i morges og det er vondt og veldig rødt i midten og litt på toppen, hva skal jeg gjøre? Dette har aldri skjedd i det hele tatt siden jeg først gjorde det, jeg har aldri hatt noen problemer. Hva burde jeg gjøre?

MaryJade1 17. juni 2019:

Jeg er 44 og hadde en ring i omtrent 20 år, og jeg tok magen min ut for 9 år siden da jeg hadde sønnen min, og hullet plager meg fortsatt. Det er et hull. Det er arrvev. Det helbreder aldri helt. Jeg måtte bare tømme den i går kveld. Jeg er usikker på om det bare er en syklus med konstant helbredelse, eller om det er en merkelig metallallergi for å ha en ring så lenge? Kanskje forårsaket denne gråten i navlen mine sønner autisme? Det helbreder aldri. Hvis det ikke føles bra – ta det ut. Moten er ikke verdt det. Du er fortsatt vakker uten den.

briana 6. juni 2019:

idk hvis navlepiercing min er infisert eller helbreder, men den har en litt rosa støt i nærheten av piercingen min, og tingen er bare at den øverste halvdelen av navelpiercing gjør dette. den nederste halvdelen er helt ok

Høst 26. mars 2019:

Hei, jeg har nettopp fått navlen min for rundt 1 uke og en dag siden, og jeg har tørr hud rundt hullet, og jeg vil vite om jeg ikke kan svømme hvis det ikke er fullt

skredder 17. januar 2019:

Jeg har nylig fått navlen min på nytt med den “flytende navlen” siden jeg ikke hadde den riktige navlen for en normal navlering. Det er fortsatt ganske rosa, men arret mitt er ganske lyst der det andre avviste, og jeg er nervøs for at det kommer til å ødelegge selv om det ser ut til å helbrede mye bedre enn forrige gang

anonym 6. januar 2019:

Jeg fikk hull i navlen min for en uke siden, og toppen av navlen min piercing gikk ganske gjennom hele det er en helhet rundt piercing

engel 16. oktober 2018:

Hei jeg er engel, jeg har fått min piercing i 3 måneder, den er rød, den gjør vondt, den ser ikke smittet ut, kan noen hjelpe meg

laylaxrose14 20. september 2018:

hei im layla, jeg er 14 og for 2 dager siden fikk jeg navlen min. Jeg har fått det gjort tidligere, men jeg tok det ut, det er rødt og litt sårt, bare for å se om noen kan gi meg noen tips eller muligens gi meg nummeret ditt, så jeg kan ta et bilde av det og sende det til deg for å se hva du har å si

Yas 24. juli 2018:

hei jeg fikk hull i magen min for 5 dager siden, jeg renser den'ikke vondt det er en liten bit rødhet ville jeg være i stand til å bade ??

Dys 11. juli 2018:

Jeg fikk min ferdig igjen for tredje gang, og det gjør veldig vondt, jeg kan være over å rengjøre den litt, men det ser ut til at den øverste ballen på ringen kommer inn i huden. Er det noen måte å hjelpe dette eller få det ut igjen?

Cait 1. juli 2018:

Jeg fikk piercing i magen da jeg var 15. Jeg'm 17 nå, men det'helbreder det fortsatt? Den'har gått over 2 år nesten og det'er fortsatt sår og har utflod, men de gjør det ikke't ser ut til å være tegn på infeksjon. Er det normalt at det fortsatt helbreder etter all den tiden?

Nona 5. juni 2018:

Veldig nyttig informasjon takk

Lisa 25. april 2018:

Så jeg fikk piercing i navlen min for 2 dager siden, og det ser ut til å gjøre det'Jeg har gjort veldig mye for å holde det rent, men det er noe som's bekymrer meg huden på det nederste hullet ble hvit som papirhvit og det så ut som puss, så jeg prøvde å få det ut med en bomullspinne

Jay 11. april 2018:

er det en bestemt doktor du trenger å se eller din vanlige doktor ok, og å ha skorpe rundt perceringen er ok riktig eller galt ?

Kourtney 15. mars 2018:

Huden min er rød mellom de to ballene og litt sprø! Er det ok, eller bør jeg kontakte piercer???

Mackenzie 20. februar 2018:

Jeg hadde en infeksjon i piercing (mild, men veldig rød og hoven på topphullet, hvit puss og vondt!) Og etter en uke med havsaltet, varmt komprimering og en liten mengde baktin for å rydde opp i dårlige bakterier .. det viste fremdeles symptomer på en infeksjon. Jeg hadde min piercing nesten 4-5 måneder på dette tidspunktet, og jeg bestemte meg for å besøke min primærlege, han ga meg et enkelt 5-dagers antibiotika for hudinfeksjoner. Mobbet meg ikke for å ta den ut, og den ble 100% klarert på 4 dager. Moralen i historien, det er verdt å bare få et antibiotika hvis det viser symptomer i mer enn et par dager. Jeg husker at jeg så på millioner av disse severdighetene til det punktet hvor jeg bestemte meg for at det var på tide å oppsøke lege, og det var min eneste lettelse! Jeg deler dette fordi jeg skulle ønske at noen delte dette med meg før!

Britt 18. februar 2018:

Hele meg på den øverste delen av piercingen min er større enn den faktiske størrelsen er normal?

Og det er rødt av utslipp, jeg har rengjort det 1-2 ganger om dagen

Victoria 09. februar 2018:

Hei, navlen min har ingen lepper på den, men den'er fortsatt gjennomboret. Det gjør også konstant vondt. Hva burde jeg gjøre?

Cassidy 10. desember 2017:

Jeg fikk hull i navlen min for 3 dager siden og der'Det har ikke vært rødhet eller utslipp. Jeg har rengjort/ plukket opp ting mye og der'er bare litt vondt når jeg gjør dette. Er alt dette normalt?

Kayla 24. oktober 2017:

Jeg fikk piercing i magen min for 4 dager siden, og det er litt av en rød støt på piercingen min. Det er infisert ?

Calista 5. september 2017:

Jeg er CNA og gikk på jobb rett etter at jeg fikk hull i navlen. Huden mellom ballene er rød og sår å ta på. Jeg rengjør det to ganger om dagen med havsaltvann. Bør jeg være bekymret? Kan jeg ta den ut? Det er veldig vondt

Nikita 17. februar 2017:

Jeg fikk magen min i desember måned 2016

Og det er vondt nå. Og jeg har en type rød blodblemme av en eller annen art under bunnen min som piercing hva jeg skal gjøre ?

Ava 31. januar 2017:

Hei meg magepiercing har jeg lite blod i midten av huden hvilken dose det betyr er å avvise eller hva og huden blir tynnere

Rav 24. januar 2017:

Jeg'Jeg hadde piercing navlen min i ca 5 måneder, og det'begynner å ligne på det'er akkurat nå smittet. Er det mulig? Den'er litt rød rundt piercing og litt sår.

Brooke 22. januar 2017:

Hei jeg'm 17, fikk hull i navlen min for to uker siden, og jeg bare lurte på at navlen min helbreder på ringen, jeg rengjør den to ganger om dagen, og det'er litt rødt på toppen og den har skorper, er dette infisert eller bare helbredende?

Dronning Emz 20. januar 2017:

Hei, hvorfor er hele på toppen av min piercing større enn originalstørrelsen? Det er 6 dager siden jeg gjorde min piercing og jeg'Jeg er veldig bekymret fordi hele toppen er større n ballen på toppen sitter rett i den.

Gabi 5. januar 2017:

Hei … Hver gang jeg tar ut navlesmykkene mine for å rengjøre det, kommer det helt fint ut, men når jeg setter det inn igjen kommer det ut et langt kjøttstykke og smykkene er vanskeligere å gå tilbake i. Når jeg fjerner det kjøttet begynner det å blø. Hva burde jeg gjøre?

Ellie 29. juni 2016:

Hei, navlen min har en mindre klump på toppen av viftenavlen piercing.?

Barbie 29. mai 2016:

Jeg fikk min første knyttneve for noen år siden, men endte opp. Avviser meg n stayd scard jeg gikk bare på nytt til butikken n fikk det gjort, og nå merker jeg at ved siden av arr ser det ut som en ball vokser inne i huden ved siden av min peirceing ni presser det gjør litt vondt n samtidig klør det cums out n det ser ut som om det har pus inni rødt til hva skal jeg gjøre

Jayonna 5. november 2015:

Jeg fikk gruver gjort 3. november for bursdagen min, og det gjorde veldig vondt, og det gjør det fortsatt

Abigail 11. februar 2015:

Hei, jeg gjorde min navelpiercing, så gikk det 2 uker til mamma fant det ut. Jeg ble sint fordi hun ba meg ta det ut .. jeg tok det ut, men nå vil jeg sette det tilbake, men jeg synes det stoppet opp hva skulle jeg gjøre?

kelia 25. januar 2015:

Hei er 17 ville pierce navlen min, men er redd for smerter, hva kan jeg gjøre sugession takk

Kyndra 20. november 2014:

Så, jeg fikk akkurat piercing navlen min 1. november 2014. Jeg fikk min gjort på bunnen skjønt. Men det er denne røde, blæretypen inne i navlen min. Hver gang jeg setter meg ned, eller legger meg på magen, kommer det stygge klissete ting ut av det & noen ganger blør det. Jeg gjør n'vet ikke hva det er, men det'får meg til å føle meg syk. Hva burde jeg gjøre?

ansley f 24. oktober 2014:

Jeg har fått hull i navlen min i litt over tre uker, og når jeg prøver å flytte den'er litt vanskelig … det'er egentlig ikke rød, så det gjorde jeg ikke'tror ikke det er infisert. Kan noen fortelle meg om dette er normalt?

Shannon Keogh 11. februar 2014:

Jeg fikk hull i navlen min på lørdag, det er nå tirsdag og det gjør vondt å røre ved det, jeg tror huden rundt den er blåst fordi den er en grønn/gul farge og er smertefull, jeg finner av og til tørt blod, men det er ingen andre væske som kommer ut av det, bare lurer på om dette er normalt, jeg vasker det med havsalt og vann i 10 minutter hver natt

alexis brim 11. januar 2014:

Jeg fikk hull i navlen min i august, og jeg hadde ingen problemer med det, ingen blødende puss eller noe … for noen dager siden hadde søsteren min ved et uhell sparket magen min, og jeg la merke til at det i går kveld var en boble ved den øverste ballen. .Jeg kan fortsatt endre det og alt, men jeg lurte på..er dette tidlige tegn på infeksjon, eller ble det bare revet og hovnet opp noen? vær så snill, hjelp meg't vet noe om denne typen ting … takk

keesha 17. november 2013:

Jeg fikk hull i magen i april. Jeg fikk den i fødselsdagsgave, og det var greit til juli begynte det å gjøre vondt og jeg tok den ut den kvelden og morgenen etter i badet i tore! Og jeg har veldig lyst til å stikke hull på det igjen, men vil det være noen infeksjon?

Becca 5. juli 2013:

Hei, jeg'Jeg har hatt navlen min piercet i nesten 4 måneder, og jeg har byttet den et par ganger. I går for fjerde juli endret jeg den til en dangly en, og vi svømte, etter omtrent 20 la jeg merke til at den falt ut. Jeg kom raskt ut av bassenget og fikk en ny ring, men da jeg prøvde å presse den gjennom den, ville den ikke't gå så jeg må tvinge det gjennom, og hele jeg gjorde at det blødde og denne grønn gule væsken kom ut, men jeg fikk det gjennom. Men den som er i den nå er ikke't den jeg gt den gjennomboret med så baren ikke er't så lenge det burde være og det ble hovent igjen. Så skal jeg bytte den til den jeg fikk den piercet med nå, eller skal jeg bare vente ?? Hvis ikke, hvor lenge skal jeg vente??

Amy Janne fra Gold Coast, Queensland 27. juni 2013:

Jeg fikk hull i navlen min for ca 5 måneder siden. Jeg har endret det et par ganger, men jeg gjør det ikke't har min originale stang i, og i det nederste hullet ser det ut som en slags bobleting, og den fortsetter å stikke ut og det blør noen ganger fra bunnhullet. På det øverste hullet har dette flytende stoffet kommet ut i et par dager nå, og jeg blir bekymret. Også rundt det øverste hullet ser det ut til å ha blitt skadet. Og huden der baren ser ut til å skrelle av hele tiden, og en ting til't gå gjennom det øverste hullet.

Alison 16. mai 2013:

Jeg trenger litt hjelp, jeg vet at magen min er infisert, men det skremmer meg fordi huden under den store ballen forsvinner, det er en åpning der ballen ligger, noen har sett dette før hvor seriøst dette er?

stephanie 08. mai 2013:

hei jeg fikk magen min rett under en måned, og siden jeg fikk det gjort har det ikke vært annet enn trøbbel, jeg bryr meg om det hele tiden siden det har blitt gjort, det røde, rene smertet fullt og det gule pus kommer ut av det, og jeg virkelig ikke'vil ikke miste det

Lucy 30. april 2013:

Hei, på lørdag gikk jeg for å få magen min peirced&det gikk greit, men jeg har rengjort det godt 3 ganger om dagen, men i dag (tirsdag) blør det. Jeg tror jeg kan ha slått det, men er dette greit, det er ikke infisert eller avviser er det?

McKenna 06. mars 2013:

Hei, jeg har fått hull i navlen min for ca 7 måneder siden, og jeg la merke til at det er et lite snitt mellom det øverste hullet og den andre enden av hullet. I tillegg skiller dette kuttet ut den talgvæsken som selve piercing gjør. Dette snittet er, som jeg sa, rett mellom vektstangene på toppen av navlen. Er dette et tegn på infeksjon eller noe å være bekymret for fordi det ikke gjør det'det gjør ikke vondt, og det er heller ikke skabb? Vær så snill å la meg få vite det. Takk.

Bretagne 20. november 2012:

Baren min til magen min er for kort. huden helbreder rundt ballen, og jeg vet ikke hvor jeg skal finne en lengre stang. Kan jeg bruke noe annet til å putte i det.

jovie 5. oktober 2012:

vennligst hjelp? i utgangspunktet har jeg hatt piercing i magen min i 2 år nå, og ikke lenge siden endret jeg baren. etter si en måned, la jeg merke til det gjorde vondt, men jeg gjorde ikke'tenker ikke noe på det. Jeg begynte å få gulaktig utslipp av blod, men jeg trodde det var fordi da jeg satte inn stangen, rørte jeg en nerve. for noen dager siden begynte det å bli veldig vondt, så jeg tok det ut for å se hva'skjer. der piercingområdet var så rødt, syntes jeg at baren var for kort, så jeg sammenlignet den med min originale og viste at den var mer krøllet og for kort. så jeg renset magen med savion og den originale baren og la den tilbake. dagen etter var det enda mer sårt og mer PUSS! så jeg dro til sykepleieren min for å se hva hun ville si om det, og hun rengjorde det og la et stort gips på for å se hvor mye puss som kommer ut. da jeg kom hjem, gikk gipset av, så jeg tok på et lignende (hypoalergisk eller noe sånt), gikk ut og da jeg kom tilbake, følte jeg at det kløte der gipset var, så jeg tok det av og syntes rødheten hadde spredd seg alt i navlen min. Jeg tok umiddelbart bukstangen ut (fra å ha lest dette nå innså jeg at jeg ikke burde't av) og renset magen min med antiseptisk væske og påført antiseptisk lotion. det var så utrolig vondt at selv å bruke savion på det gjorde vondt. jeg gikk til legen neste dag, og hun sa at det er infisert ga meg plaster og satte meg på antibiotika sa også at jeg må vente 3-4 måneder på at det også skal helbrede og deretter reprodusere det? men tror du jeg burde prøve å sette den inn igjen nå eller bare la den stå?

sarah 10. juli 2012:

VENNLIGST HJELP MEG. Jeg'har bekymret og skremt oss i flere dager. Jeg fikk akkurat piercing navlen min i 3 dager og det'er rød på toppen og varm. den'er som sår. er det infisert?

ayeelj 28. juni 2012:

Jeg har piercing min om en uke, og jeg'Jeg er virkelig redd for infeksjon eller avvisning. Kan noen gi meg tips om hva slags ring jeg skal bruke og gode måter å holde den ren og irriteret på? Jeg'jeg er så redd! Hjelp vær så snill!

Hannah 30. april 2012:

Så jeg og søsteren min gikk forrige helg, så for omtrent en uke siden for å få hull i navlene … vi har begge hatt de samme symptomene, så jeg antar at alt er ok … det er ingen oser, ingen kløe, det gjør det ikke't vondt svie eller brenne det er bare litt sår og litt rødt rundt de øverste ballene … det er normalt ikke sant?

Saidat 11. april 2012:

Hei, jeg fikk hull i magen 8. desember 2011, jeg skiftet piercing 7. april 2012, og det har vært vondt siden det føles kløende og hver bevegelse jeg gjør påvirker det..Hva betyr dette ??? litt hjelp!!!!

megan 8. april 2012:

Helo, jeg hadde gjort magen min nesten i år og nå. Men under den nederste helheten er det en boble som ser ut som om den er full av blod, den har vært der en stund nå, jeg er bare usikker på hvordan jeg skal bli kvitt den. Noen forslag, vær så bekymret? Takk skal du ha

ekm12096 27. mars 2012:

Magen din RING blir infisert før den blir bedre! Du trenger bare å holde den ren og ikke leke med den bortsett fra å vri den så den vant't bli sittende fast. Noen mageringer kan også føre til at du blir smittet, så sørg for å rengjøre alle ringene og hullene ordentlig. Da jeg fikk min gjennomboret, fikk den en grønn boble og det kom ut snørrete ting. Jeg måtte bytte bukring og rengjøre den ekstremt godt flere ganger om dagen. Alt du kan gjøre er å holde det rent. Hvis det ikke gjør det't gå bort i løpet av en uke eller er skadet eller ser veldig ille ut, bør du mest sannsynlig gå til lege.

ShiAnne 27. mars 2012:

Jeg fikk hull i navlen min for omtrent en uke siden, og den øverste ballen har begynt å synke inn i huden min, det begynner å bekymre meg. den er virkelig rød, og den svir noen ganger. alt som kan stoppe, vær så snill å komme med forslag.

Deanna 21. mars 2012:

Hva gjør du når navlen din har en abscess?

tiffany 18. mars 2012:

Hei, jeg fikk hull i navlen min i desember. 26, 2011, og jeg rengjorde det to ganger om dagen først med baktinen og deretter med havsalt. Men i omtrent to uker nå har jeg've hadthis clear kinda yellow ish sticky stuff come out the top hole. Det gjør ikke vondt å bevege det eller å snurre hullet rundt baktinboblene bt ikke stikker havsaltet bare går inn. Det nederste hullet virker tett til ringen mens det øverste hullet er lett bevegelig. Spørsmålet mitt er om det er infisert? Pinnen kommer til toppen når jeg berører lett rundt hullet, og jeg tørker det av med en bomullsdott og kaster den bort og får en til å rengjøre rundt hullet.

skredder 7. mars 2012:

Så jeg fikk hull i navlen min for omtrent 3 dager siden, og jeg rengjorde den, og jeg løftet den for kulen, og jeg fikk en hvitaktig klar hud som så ut derfra. Er det greit?

Lucy 7. mars 2012:

ok, så jeg har piercet navlen min i 4 måneder nå, og jeg har rengjort den to ganger om dagen. i dag renset jeg det, og jeg så denne kloden av disse grågrønne tingene blandet med blod (yucky). Jeg har ikke hatt noen problemer med det så langt, og jeg har ikke hatt smerter bortsett fra da jeg fikk det hull. er dette en infeksjon, og hvis det er det, er det noe jeg kan gjøre for å forhindre at det blir verre?

plz og tank u! ?

høflighet 03. mars 2012:

jeg fikk buken min å se rundt 14. januar 2012, og det er nå den 3. mars 2012, jeg rengjør regelmessig peircing, men jeg får normalt skorpe rundt toppen av bunnballen og forleden begynte det å blø igjen og det slutter ikke å blø kan noen hjelpe meg !! [email protected]

Vesha Warren 29. februar 2012:

Hvorfor er det større hull i navlen min?

veshia 29. februar 2012:

Ok, så jeg hadde min navle i noen uker nå. N tha øverste hullet har strukket så nå sitter min toppball n tha hele wat shud jeg gjør????

Stephanie 21. februar 2012:

Ok, så jeg har søkt etter piercing i det siste, så jeg kan forhindre infeksjoner. Im 14 og jeg fikk akkurat hull i magen 18. februar 2012 … Og nå er det's. 22. februar og jeg har vasket den 2 ganger om dagen med denne såpen som pierceren ga meg. Den'heter TATTOO GOO for tatoveringer og piercinger .. Jeg vil bare si tusen takk for slik informasjon .. Men da de hullet meg i magen besvimte jeg og han sa at det var normalt fordi jeg var nervøs .. Men det er denne gulaktige kommer ut av baren når jeg rengjør den. Den'er som klissete. Men jeg har ingen skorper. Jeg rengjør det godt. Men jeg'jeg bare lurer. Ville det bli smittet. ? Svar meg på [email protected] (: takk det vil bety mye.

Icey 19. februar 2012:

er det mulig å bli smittet etter 7 måneders piercing i magen?

? 17. februar 2012:

Ok, så jeg fikk hull i navlen 9. februar og det er litt rødt og klør litt. Den har små skorper rundt den nedre toppkulen, og jeg klemte den når jeg rengjorde den og det kom ut lysegrønne ting. Jeg'Jeg er ikke sikker på om dette er greit, men jeg ringte pierceren min og han sa at jeg bare skulle rense det slik jeg har vært, og om det blir verre å gå ned dit, så han kan se på det. Jeg'Jeg er ganske sikker på at det er greit, og det som er galt med min piercing, vil forsvinne. Vel, jeg håper det. ?

Ciara 17. februar 2012:

Hei gutter

Jeg fikk magen din sist lørdag

Og i dag renset jeg det som vanlig n Jeg hadde et frynsete pussnett Jeg svettet det, men jeg rengjorde det 2 ganger om dagen med tcp og varmt vann, og varmt vann og havsalt og jeg la tea tree olje 5% på det for å

Omg noen hjelpe meg ?

Rani 16. februar 2012:

Jeg fikk hull i navlen min for omtrent en og en halv uke siden, alt virket fint, svak kløe og ømhet de første dagene. Jeg har rengjort det 3 ganger om dagen, en gang med saltvann og 2 ganger med savlon anticeptisk spraay og holdt det veldig tørt, de siste dagene har toppballen sett veldig rød og sår ut, men ikke for smertefull og litt kløende, og det ser ut til at det kan dannes en skorpe under den øverste ballen ved hullet't vet om dette er normalt eller om piercing er irritert eller blir infisert. vær så snill å hjelpe, med et øyeblikk ser det ut som det første øverste bildet på denne siden av delingen.

lauryn 11. februar 2012:

jeg fikk navlen min gjort den 3. desember 2011, så for 2 måneder siden .. og ballen du skruer i toppen har falt ut nå to ganger i løpet av søvnen min, og jeg burde ikke'fordi jeg ikke har'har ikke lekt med det engang! forrige uke på skolen gjorde det veldig vondt for meg, så jeg sjekket det og ballen var ute, så jeg måtte sette et gips på det til jeg kom hjem, jeg og min venn måtte gå til huset hennes og hun måtte gi meg videre av ballene hennes har vi bare vasket den med vann .. Min er rød bare nede inne i min egentlige navle i den delen den er helt rød, og det er like godt som alle gooy gell -ting som kommer ut av det hvert 5. minutt og alle harde sprø ting hvis de stikker til baren .. og som noen ganger lukter den ikke hevelse eller noe sånt .. det er helt ekkelt jeg har rengjort den som gal anol .. noen råd vil du si at den er infisert ?

Marilyn 25. januar 2012:

Hei, så jeg fikk hull i magen min for omtrent 3 uker siden og rundt hullet i piercingen'er rød og sprø, det gjør den ikke'gjør ikke veldig vondt. Kan det være infisert?

Meghan 23. januar 2012:

Hei! Så jeg fikk hull i navlen min i juli (for 6 måneder siden?) Jeg har havnet't hadde noen problemer med det, men jeg har ikke't endret det ennå. Jeg begynte å legge merke til at det bare ikke er det't helbredelse. For ikke å snakke om det'Det begynner å bli skikkelig ekkelt, grønt og skittent når krustene er borte. Jeg'Jeg har rengjort det, men har fristet det't har brukt saltvannsbehandlingen lenger. Jeg så på navlen min i dag og på den nederste ballen under den som rød og hovent og den'kommer ut av hullet fra piercingen min. Det vant't forsvinner når jeg vasker det i dusjen.

Den'Jeg skremmer meg virkelig, og jeg aner ikke hva jeg skal gjøre lenger. Jeg gjør virkelig ikke't vil måtte ta navlen min ut, så vær så snill å hjelpe!

Oh, og det gjør det ikke't vondt. Den eneste gangen det'sårt er hvis jeg virkelig støter på det ved et uhell.

Hjelp!

Elena 21. januar 2012:

Jeg fikk hull i navlen for omtrent en måned siden, og den falt ut mens jeg var ute i går kveld. jeg vant't kunne få en ny piercing for en dag eller to. Vil hullet lukke? Og får jeg en abscess? Det kom litt hvitaktig pus ut av det nylig, og området er litt rødt, men det'er ikke vondt å ta på, og jeg gjør det ikke'tror ikke det var en infeksjon.

Michelle 19. januar 2012:

Ok, jeg hadde piercing i 2 måneder, og det var greit. Slektningene på toppen og for det meste fortsatte å holde seg til ringen, og da jeg prøvde å fjerne den, ville det ose (eww sry) enn etter å ha hatt den i 7 uker, prøvde jeg å endre den, og jeg har fortsatt ringen jeg byttet den med i . Men det er som hovent og litt hardt rundt ringen og omtrent 3 millimeter unna ringen, og det gjør vondt 2 berør det, og det oser fortsatt av et gult, flytende puss. På et tidspunkt var det litt rødt rundt toppen, men jeg begynte å sette baktin på det og rødheten forsvant. Betyr dette at det er infisert eller hva??

Sam 18. januar 2012:

Olright, så ringen min satt fast på teppet mitt mens jeg sov, så da jeg reiste meg, trakk det veldig hardt og gjorde veldig vondt. Den'er ikke rød, øm og gjør vondt å bli berørt/rengjort. Den blødde litt og er sprø med en skorpe rundt den, men ikke for stor eller merkbar. Skal jeg bare fortsette å rengjøre den til den forsvinner, eller skal jeg bruke en krem ​​som Noesporin? Eller kanskje jeg burde ta ringen ut og rengjøre den grundig for å sette den inn igjen? Hvor lenge vil det være på denne måten til det heler?

Brielle 17. januar 2012:

@savannah

Rødheten kan være forårsaket av typen ring du har, for eksempel rustfritt stål, gull ect, det kan også være forårsaket av friksjon som beveger den for mye. Hvis du begynner å se en lilla svartaktig farge & grønn gul puss kommer ut & det begynner å bli hovent, så vær årsak til at det kan være en infeksjon, gå tilbake til pierceren din & spør hva du skal gjøre. Det kan også hjelpe å bytte den tilbake til din gamle ring, men det gjør det ikke't gjør en forskjell nå fordi den allerede er tatt ut & rotet med. Bare fortsett å rengjøre det daglig 3-4 ganger om dagen & sørg for at du vasker hendene dine før & etter

Håpet jeg hjalp deg (:

Savannah 17. januar 2012:

Etter at jeg byttet navlering, har den vært litt rød, og det gjør vondt mens jeg rengjør den'Det har gått 5 og en halv måned, så jeg var sikker på at det ville være greit å bytte. Det gjør det ikke't ser dårlig ut i det hele tatt, bare litt rødt på toppen; ingen reelle tegn på en dramatisk infeksjon. Vet noen om denne rødheten skyldes selve den nye ringen min, eller er det en infeksjon? Bør jeg ta denne ut og sette min orignal til hele 9 måneder er ferdig? Takk skal du ha. :]

Joselynbg 15. januar 2012:

Vennligst hjelp så snart som mulig!

Så jeg fikk hull i navlen for omtrent 5 måneder siden, jeg byttet ring & nå har jeg lagt merke til at i bunnen av hullet mitt har jeg en rød boble som ser ut! Er det en infeksjon eller avviser den den? Moren min forteller meg at det er greit hvis jeg fortsetter å rengjøre det. Alchohal & ta et antibiotika, men jeg bare gjør det ikke'vet ikke at jeg gjerne setter pris på et svar takk (:

G, 10. januar 2012:

Hei, jeg har akkurat fått hull i magen, det er andre dagen nå, den er bare litt rød .. Men den lille ballen nederst sitter helt bak i magen min & du kan knapt se det. Min venn sier at det er bare fordi huden er stram & når den løsner vil den stikke mye mer ut & jeg kan posisjonere det & det vil mest sannsynlig bli på plass. Men jeg er fortsatt bekymret… & navlen min er litt skrubbet opp .. er dette normalt ?? hjelp…

reli 9. januar 2012:

Jeg og bestevennen min fikk hull i magen for fem dager siden. Hennes vondt kunne ikke't engang se baren. Hun rengjorde den med saltvann og med antibakteriell såpe. Det viste seg at hun var smittet! Jeg har ikke vondt eller noe .. hva skal jeg gjøre? Skal jeg få det sjekket ut eller slappe av? Meninger? Ty [email protected]

Små jenter! 08. desember 2011:

Hei alle sammen, flott nettsted 🙂

KUNNE NOEN HJELP MEG!!!!!!!!

~ im 14 og Iv hadde min navle piercet i 6 en halv uke vet og det'er litt rød og hoven, og det er litt smertefullt å bevege seg på grunn av hevelsen. ER DETTE NORMAL HELSE ELLER INFEKSJON ???? noen hjelpe takk x

Jermisia 3. desember 2011:

Jeg fikk navlen min for et år siden, det gjorde fortsatt vondt noen ganger, og ringen min fortsatte å skyve opp. jeg trenger hjelp snarest

Steph 8. november 2011:

Jeg hadde min gjort for over et år siden. Og jeg tok den av for 2 måneder siden fordi den ble infisert nå har jeg en mørk støt på navlen der den øverste ballen for å lukke ringen er..og jeg'har fått ganske vond navle .. vil noen vite hva de skal fortelle meg er det jeg har? Legen fortalte meg at det kan være årsaken til piercing, men jeg tok den av for en stund siden … Jeg trenger bedre svar fra alle som tror de vet om dette. Takk!

mxm538 18. oktober 2011:

Jeg fikk akkurat hull i magen igjen. Jeg ventet i ca 3 til 4 måneder. Det avviste omtrent 4 måneder etter at jeg hadde gjort det. Denne gangen har jeg en bioflex bar i. Den er veldig lett og bøyer seg med [email protected] Zahra Sørg for at det ikke er noen infeksjon. La piercer sjekke det. Få det noen måneder til å gro seg. Så kan han gjøre det igjen. @ karen Don't få din dotter rengjøre det for mye. Kroppen hennes kan helbrede den på egen hånd. Har hun en bio flex bar? Med en metallstang kan det legge mye press på huden hennes. At'er det som skjedde med meg. Jeg bøyer meg mye ned i jobben min. Bløter hun varmt vann? Et lite puss er normalt.

Zahra 17. oktober 2011:

Jeg har fått hull i navlen min i ca 2 måneder nå'alt er bra, men jeg'har lagt merke til det'har ikke blitt gjennomboret rett's skrå høyre. Hvis jeg lukker den, vil den lukkes helt, og kan jeg gjenta den? og når?

Susanna22 11. oktober 2011:

HI, jeg fikk akkurat hull i navlen min for 3 uker siden, og jeg har vasket den, men med vanlig vann. OG det kommer klare og grønne ting ut av det. Er dette normalt? helbreder det eller er det smittet? jeg er litt bekymret. Vennligst svar på spørsmålet mitt. SÅ FORT SOM MULIG. oh, og det er litt rødt rundt den øverste ballen. er det fordi det er helbredende eller infisert?

Karen 08. oktober 2011:

Min 13 år gamle datter fikk piercing av beely -knappen for 4 uker siden. Like etter at nålen gikk gjennom beveget hun seg og nålen skled opp igjen gjennom det nederste hullet. Piercer måtte bevege seg og vrikke for å finne hullet for å presse nålen tilbake gjennom. Datteren min hadde det bra etterpå uten smerter i det hele tatt. Jeg stilte alle spørsmålene om rengjøring og sportsaktiviteter og tok henne til og med tilbake en uke senere for å sjekke det ut. Alt gikk bra, hun renser det ekstremt godt minst to ganger om dagen, men de siste par ukene har det kommet strenger med puss ut av det øverste hullet. Det er en gulaktig farge, mulig også litt grønn. Jeg har fått henne til å rense det enda mer, men dette har ikke't hjalp. Hun har ingen smerter i det hele tatt, det gjør det ikke't vondt å røre og hun kan bevege ringen fritt. Er pusen bare en naturlig del av helbredelsen, eller er det mer i det. Hun er veldig aktiv med dans og akrobatikk, og vi ble fortalt at så lenge hun følte seg komfortabel og ikke hadde smerter, var det ok for henne å gjøre dette. Kan du vennligst gi meg beskjed om hva du synes. Takk

skredder 4. oktober 2011:

Til alle som har fått hull i magen i omtrent en uke eller mindre, don't stress om rødhet eller ømhet – du'Jeg har akkurat stukket en nål gjennom navlen og som alle andre som stikker den'kommer til å gjøre vondt. Tenk på deg når som helst've had a scab or cut … Det blir rødt rundt det og skorper når det's helbredelse, vil navlen gjøre det samme. Så lenge du rengjør det 2-3 ganger om dagen, bør det være greit. Hvis den grønne puss kommer ut (som jeg har opplevd. Så brutto btw) sørg for at du don't berør den for mye, bare hold den ren og gi den luft, så skal den snart gå. Hvis du virkelig er bekymret, er det beste du kan gjøre å gå til fastlegen eller legen din, og hvis det er det's alvorlig de kan gi deg noen antibiotika som kan hjelpe rydde opp av infeksjoner ganske godt. Håper dette hjelper og don'ikke stress for mye gutta 🙂

moonshinegirl 2. oktober 2011:

vil noen vær så snill å svare på spørsmålet mitt im virkelig bekymret takk?

måneskinn 2. oktober 2011:

jeg fikk pierce navlen min. 31 og på bunnen av det øverste hullet har den en liten rød støt eller flekk, og det kommer ingen ting ut av det som er bra antar jeg, og det gjør ikke't virkelig vondt, men jeg er bare bekymret for det stedet eller støtet er at det er vanlig at jeg rengjør det hver dag?

……… 28. september 2011:

Angie, det du beskriver høres ut som det som skjedde med meg, jeg brukte bare rengjøringsløsningen jeg brukte da jeg fikk det, og det forsvant bare

Angie 15. september 2011:

Jeg har et problem med navlen min piercing, som noen sa det virker som "kjøtt" kommer ut som inne i navleområdet. Hva gjør jeg egentlig?!?!? !!? Jeg trenger virkelig hjelp. Skal jeg kjøpe havsalt og rengjøre det med varmt vann??

Vennligst svar på spørsmålet mitt! Takk

mell 29. august 2011:

Så jeg fikk gjort navlen min for over 2 måneder siden, og det gikk fint. Jeg'har rengjort den med en saltvannsløsning. Om morgenen blir det sprøtt på toppen. Jeg tok den ut for å rengjøre den, og den var blodig og hadde hvitaktig ose som kom ut av den. Da jeg prøvde å tørke det bort, ville det ikke't bevege seg. Jeg brukte fingerneglene til å trekke i det (jeg vet, brutto), og det kom vekk fra hullet på en veldig streng måte. Når jeg klemmer det, oppstår det samme blodet og osen. Hva gjør jeg? Avviser jeg det? Skal jeg sette inn en plaststang?

Lindsey 29. august 2011:

Jeg fikk hull i navlen min for ca 2 dager siden, og den er fortsatt rød, på topp og bunn. Det kommer ut veldig lite lite grønn utslipp, men tatoveringsfolkene sa at det var normalt. Tror du den er infisert allerede?

martina 🙂 29. august 2011:

Hei jeg'Jeg hadde gjort min i omtrent 4 måneder og den var infisert, men jeg ble kvitt infeksjonen ved å rengjøre den med fortynnet dettol, men nå er huden rundt baren min så stram at jeg kan't flytte baren, det gjør det ikke't vondt i det hele tatt med mindre jeg prøver å flytte den. vil dette bli bedre alene eller skal jeg gjøre noe for å løsne det? Hvis noen kan hjelpe ide virkelig sette pris på det 🙂 [email protected]

Tamsin 27. august 2011:

Dette kan virke litt for tidlig å spørre, men jeg fikk min ferdig i går og smertene var helt borte. Etter omtrent en time med å ha gjort det, sluttet det å gjøre vondt, og det gjør bare vondt hvis jeg banker på det, men jeg'har virkelig hatt vondt i magen som da du'kommer til å kaste opp. Jeg bare lurte på om dette er normalt og om det er det'er ikke noen forslag?

tashaaaaa101 23. august 2011:

Hei! Jeg ble ferdig med navlen min for en drøy måned siden, og jeg lurer på om jeg kan endre baren mens den fortsatt har gule ting? -task.

kelsey? 21. august 2011:

Hiyss. Har hatt navlen min gjort i 3 dager, og det klør og blir rødt på toppen? vær så snill kan du hjelpe meg

Milissa 19. august 2011:

Jeg fikk hull i navlen min for 4 dager siden, det så bra ut, men i dag la jeg merke til at den øverste ballen er irritert, og under den øverste ballen er en liten svart flekk .. Jeg aner ikke hva det er. Vennligst hjelp denne chicken

vanessa 19. august 2011:

høy igjen, ha navlen min i uken nå, men det er som en klar puss som kommer ut av det, og vennen min sa at'er det normalt at det bare helbreder og renser seg selv, er det sant ?? vær så snill å hjelpe meg

Tiffany 18. august 2011:

hei, jeg fikk hull i navlen for 4 uker siden, og jeg synes det er fint. ingen puss eller rødhet eller noe sånt, men den har død hud ved den øverste ballen og er litt gråaktig i det området også. jeg vasker det normalt med h2ocean og alt. er det infisert? eller blir det?