Etter å ha gått gjennom smerten og bryet (mer enn en gang) med dårlig utførte piercinger som ble smittet, ser jeg alltid etter en bedre måte.

Selv om det er vakkert, er gull ikke ideelt for en ny piercing. Her er hvorfor.

Selv om det er vakkert, er gull ikke ideelt for en ny piercing. Her's hvorfor.

Challiyil Eswaramangalath Vipin via Wikimedia Commons

Velge de riktige smykkene til nesepiercing

Piercing i nesen har blitt langt mer akseptert i disse dager, spesielt sammenlignet med omdømmet de hadde før. Likevel, når du velger smykker, er det'Det er viktig å huske på både eksterne bekymringer (hva kolleger, klienter og andre mener) og interne faktorer (helbredende tid, din egen livsstil og personlighet) i tankene. Den'Det er spesielt viktig at du velger smykkestartsmykket ditt nøye, siden du'Du må la den stå inne hele tiden mens du're helbredelse. Her er noen ting å ta i betraktning:

 • I dag er det færre arbeidsgivere som helt forby nesepiercing, selv om noen kan be om at arbeidere velger kjøttfargede smykker eller bare krever pigger av en bestemt størrelse eller form. Hvis du jobber utenfor hjemmet ditt, må du beholde arbeidsplassen din's retningslinjer i tankene når du velger smykkene dine – eller du kan bli tvunget til å ta den smertefulle avgjørelsen mellom å miste piercing eller miste jobben.
 • Det er også veldig viktig å velge smykker som passer din kropp og livsstil. Hvis du'er aktiv, du'vil velge noe som ikke gjør det't komme i veien for den aktiviteten. Hvis du'er følsom for visse metaller, det'Det er viktig å huske på det også.
 • For dine første nesesmykker kan det være lurt å velge noe enkelt og så gunstig for helbredelse som mulig. Dette er ikke'På tide å velge en Hello Kitty nesering, nesebein smykker eller en annen merkelig stil som kan forårsake problemer ikke bare i healing, men på jobb og/eller skole.

Les videre for noen flere ting du kanskje ikke har tenkt på når du skal få hull i nesen din for første gang.

Hva du bør tenke på før du får hull i nesen

 • Hvorfor må du velge smykker nøye FØR du blir gjennomboret.
 • Ta på forhånd healtid, smertetoleranse og smertestillende tiltak.
 • Hvilke stiler og metalltyper er de smarteste valgene for nye piercinger.
 • Hvis du'Du må ha muligheten til å skjule piercing, hvordan du planlegger deretter.
 • Hvordan ta vare på en ny piercing for å unngå helbredende komplikasjoner.

Hvert av disse spørsmålene vil bli utforsket nedenfor.

En stud er den beste stilen å velge for den første piercing, men senere kan du bytte til en bøyle.

En stud er den beste stilen å velge for den første piercing, men senere kan du bytte til en bøyle.

Matt P..

Slik velger du smartere for nesen

Som jeg sa, må du være veldig forsiktig og forsiktig når du skal velge nesesmykkene dine.

Hvordan vil de stikke hull i nesen min? Hva vil skje?

Å vite hva's kommer til å skje når du blir gjennomboret vil hjelpe deg å forstå hvorfor smykker valg er så viktig.

 1. Først vil pierceren grundig rense stedet.
 2. Deretter markerer piercer stedet med en penn. De'Jeg ber deg om å se deg i et speil for å sikre at stedet er riktig plassert.
 3. Så de'Klem nesen forsiktig med et instrument som holder den på plass.
 4. Deretter de'skyv den hule nålen gjennom med en rask bevegelse. Dette er når du'Jeg vil føle mest smerte – den blir skarp og rask.
 5. Til slutt, de'skal sette inn smykket. Noen ganger kan dette også være litt smertefullt. Du'La dette smykket ligge helt til det er helbredet, så velg med omhu!
 6. Til slutt, de'll sterilisere området nøye.

Ta helbredelsestiden i betraktning

Legetiden avhenger av mange faktorer, inkludert hvor piercing er, hvilke smykker du velger, etterbehandling, etc..

Hvor lang tid tar det for en nesepiercing å gro?

 • Septum piercinger helbreder vanligvis den raskeste, fra 6 til 8 uker.
 • Piercing (oppe på toppen av nesekammen, mellom øynene) er nest raskest, fra 8 til 12 uker.
 • Piercing i neseboret ta 3 til 6 måneder.
 • Piercing i Nasallang (en tri-nasal piercing gjort horisontalt over nesen) kan ta 4 til 6 måneder å helbrede.
 • Neshorn piercinger (utført vertikalt, gjennom nesetippen) ta fra 6 til 9 måneder.

Vurder din smertetoleranse

Selvfølgelig opplever alle smerter annerledes. Så hvis du vet at du er relativt følsom for smerter, må du ta hensyn til det når du planlegger en avtale.

Hvor vondt gjør det?

Den'er vanskelig å si. Til sammenligning's skyld, Det vil sannsynligvis gjøre mer vondt enn å få hull i ørene, og en septum piercing vil være en ekstra grad av smerte. Men å få hull i et nesebor bør være vesentlig mindre smertefullt enn en bruskpiercing. Hvis du'har aldri blitt gjennomboret, kan du beskrive smerten som skarp, rask og til slutt utholdelig, selv om du'vil føle meg kjedelig i noen dager etterpå.

Hvordan kan jeg unngå piercing smerter?

 • Som med de fleste ting, jo mer rolig og avslappet du er, desto mindre belastende blir det. Øv angstreduserende teknikker, hvis du trenger det.
 • Hvis du har en lav smerteterskel, bør du vurdere de tynneste smykkene – de vil være de 20 gauge. Jo lavere tall på måleren, desto større hull blir det'er nødvendig for piercing. For eksempel betyr dette at en 16 gauge piercing er større enn en 20 gauge.
 • Sørg for å bruke en anerkjent piercer som har de riktige verktøyene. Hvis du ber fetteren din om å stikke hull i nesen med en piercingpistol av plast, du'vil sikkert føle mye mer smerte.
 • Sørg for å holde området rent og følg alle anbefalingene etter behandling til stedet er helt helbredet.

Vurder nøye typen metall, spesielt hvis du'er følsom

De to vanligste problemene med smykker er allergiske reaksjoner og infeksjon. Å ta metallet i betraktning bidrar til å lindre problemer.

nese-piercing-tips-2

SuicideGirls via Wikimedia Commons (CC BY 2.0)

Hva er det beste metallet for nesepiercing?

Beste metall for starter nese smykker

 • Titan. Implantatgitan G23 er biokompatibel (samsvarer med kroppen din), motstandsdyktig mot kroppsvæsker og nikkelfri. Den'Det er relativt dyrt, men du gjør det ikke't vil rote med dårligere metaller til du'er helt helbredet.
 • Niobium. Niob er mykere, tyngre og dyrere enn titan, men det er et godt valg for ditt smykkemetall. Sørg for å få noe laget av minst 99,9% niob.

Metaller du kan bruke etter at piercingen din er helbredet

 • Kirurgisk rustfritt stål (SSS): Tyngre og billigere enn titan. 316L eller 316LVM karakterer er trygge å ha på seg i helbredede piercinger, men selv de beste karakterene har nikkel i seg og kan forårsake problemer hvis du'er følsom for nikkel, og det'hvorfor det'Det er best å lagre selv SSS-smykker i implantat til du'er allerede helbredet.
 • Gull. Enda dyrere enn titan, men hvis du har råd, er det et godt alternativ. Siden gull er et mykt metall og inneholder legeringer, er det imidlertid fare for irritasjon og reaksjon. Av denne grunn, det'best å vente til du'har helbredet for å bytte til gull, og hvis du gjør det, unngå smykker som er mindre enn 14 k gull – jo høyere karat, desto bedre.
 • Glass kan være et trygt smykkemateriale, men siden det's ingen universell standardisering eller merking for glass av implantatkvalitet, kan du vanligvis't være sikker på hva du'får igjen. Glass fungerer bare hvis det er blyfritt: soda-kalk, smeltet kvarts eller borosilikatglass kan alle være fine for en gammel (helbredet) piercing, men glass brukes aldri til første piercing på grunn av størrelsesproblemer. Det pleier å løpe stort, så noe som heter "18 gauge" er ofte tykkere enn det, og hvis en piercer bruker en 18 gauge nål, de'Jeg vil ha mange problemer med å tappe inn glasset. Huske: jo tynnere glasset er, jo mer skjørt er det, noe som kan føre til fare for skade.

Hvilke materialer du bør unngå for en nesepiercing

 • Sterling sølv. Sølv er ikke ideelt for nesepiercing. Den inneholder ikke bare andre metaller som kan komme i veien for helbredelse, men den blir også flekkete når den kommer i kontakt med kroppsvæskene dine, og som kan føre til at flekken permanent flekker huden din. (For mer om dette, les Hva du skal gjøre hvis huden rundt piercingen din blir grå eller svart.)
 • Belagte smykker eller "Mysterium" Metall. Siden du ikke't vet hva den er laget av, det er aldri en god idé å kjøpe billige, tvilsomme smykker. Du kan spare penger, men du'Jeg vil sannsynligvis ende opp med å kaste smykkene når det begynner å misfarge og irritere kroppen din.
 • Plast eller nylon. Disse materialene er myke, nedbrytbare og vanskelige å rengjøre, så de'egner seg ikke for nesepiercing.

Profftips: Start med en liten stud

Du kan't bytte nesering i minst flere uker mens den's helbredelse. En enkel stud er en god forrett for de fleste. Du kan deretter bytte til det som passer din smak bedre når den tiden kommer.

Hvilken smykkestil er best for en ny nesepiercing?

 • Neseborringer eller bøyler vil lage et buet hull for hull, så piercere anbefaler nesten alltid å bruke en rett stolpe for en første piercing.
 • Neseborskruer ha rette stolptråder som går gjennom piercing og slutter med en bøy som holder smykkene på plass. Å sette inn, fjerne og sette inn en neseborskrue kan være vanskelig uten øvelse, men du'skal venne meg til det.
 • Barbells kommer i to forskjellige stiler: regelmessig (en av endene skrues av) eller trykkpass (en av endene dukker av og på med trykk). Enden som skrur eller dukker av er slitt på utsiden av nesen din for enkel tilgang.

Husk at uansett hvilken type du velger, må de første smykkene dine være løstsittende.

Hvorfor kan't Jeg får en veldig tettsittende nesebøyle, ring eller vektstang?

En for stram ring eller vektstang vil trekke og irritere vevet. Fordi det vevet vil bli hovent i begynnelsen og i de første fasene av helingsprosessen, må smykkene dine passe litt løst for å imøtekomme dette. Du liker kanskje ikke hvordan det ser ut når smykkene stikker ut, men vent til du'bli helt helbredet før du bytter til noe mer formpassende.

En septumholder kan enkelt vendes opp slik at smykkene blir helt skjult.

En septumholder kan enkelt vendes opp slik at smykkene blir helt skjult.

Rozmiar pierwotny via Wikimedia Commons

Hvordan kan jeg skjule en nesepiercing?

Etter at en piercing er helt helbredet, kan du ta ekstra skritt for å gjøre den så skjult som mulig. En septum piercing kan lett skjules for synet med en hesteskoholder som flipper opp i neseborene, men for en piercing i neseboret er det en måte å gjøre smykkene 100% usynlige. Men her er noen triks for å gjøre det mindre åpenbart:

 • Vurder smykker laget av et diskret materiale. Noen materialer er mer diskrete enn andre. For en sunn, ren løsning, bør du vurdere en matt titan anodisert i en farge som matcher hudtonen din. Selv om sensitive mennesker sannsynligvis vil reagere på smykker av klar plast eller kjøttfarget akryl, kan det være en løsning for deg'vurdere på kort sikt.
 • Velg smykker i minimal stil eller bruk en holder. Selvfølgelig vil forseggjorte design alltid fange øyet, men et minimalt stykke er kanskje ikke det.
 • Kamuflere den. Dekk piercing midlertidig med en liten, flat plate malt med neglelakk som matcher hudtonen din. Du kan også skjule det under en strategisk kuttet bandasje eller et sted med sminke.

Hvor lenge til jeg kan bytte smykker?

Ideelt sett, spesielt hvis du'er følsom eller utsatt for infeksjon, du'd vent seks måneder før du bytter nesesmykke. Men realistisk sett, du'er sannsynligvis helbredet nok etter 6 til 8 uker til å bytte smykker, men bør bare gjøre det hvis det er nødvendig (for eksempel hvis du trenger å ta en røntgen, eller hvis du utvikler en reaksjon på metallet). Hvis du må bytte smykker tidlig, kan du gå tilbake til pierceren og la dem gjøre det for deg.

Hvor lenge til jeg kan la piercing være tom?

Den'Det er ikke lurt å ta ut smykkene. På grunn av slimhinnen på innsiden av et nesebor, har nesepiercing en tendens til å lukke seg og gro seg raskt – selv om en time eller to – hvis smykker fjernes. Så fjern bare smykker hvis du har en erstatning for hånden.

Riktig piercing etterbehandling

Infeksjoner kan forårsake uønskede og til og med skumle utfall. Omsorg for piercing kan gjøre en verden til forskjell. Her er noen ting du bør vurdere for å unngå komplikasjoner:

 • Å velge riktig person og sted for piercing er det første viktige valget du må gjøre. En god piercer kan hjelpe deg med å unngå utallige infeksjoner og andre problemer som kan ha en negativ innvirkning på lommeboken og helsen din. Don't undervurdere fordelen med en profesjonell piercer!
 • Velg dine første smykker ekstremt nøye, siden valget ditt vil påvirke helbredelsen din.
 • Hvis du blir smittet eller får en alvorlig reaksjon på nesenringen din, kan det være lurt å fjerne den, la den gro og begynne piercingprosessen på nytt. På den annen side kan det være mulig å beholde piercing ved å bytte smykker og forbedre ettervernet ditt. Rådfør deg med pierceren din før du bestemmer deg for hvilken handling du vil ta.
 • I hele den første helbredelsesprosessen må du følge pierceren din's instruksjoner om etterbehandling flittig.

Septum piercing med stor måler: Hvor stor er for stor, for deg?

Septum piercing med stor måler: Hvor stor er for stor, for deg?

Wikimedia CC BY-SA 3.0

Slik holder du piercing ren og smittefri

 • Den'Det er veldig viktig å alltid vaske hendene grundig med antibakteriell såpe før du berører området rundt piercing eller endrer, justerer eller fjerner smykkene. Hygiene og renslighet er svært viktig for å holde piercinger smittefrie.
 • Rengjør piercingstedet to ganger hver dag – en gang om morgenen og en gang før sengetid – med en skikkelig steril saltvannsløsning. Overrengjøring kan forårsake irritasjon og senke helingstiden, men underrensing kan føre til infeksjon.
 • De fleste piercere av kvalitet vil tilby rengjøringssett for å forhindre infeksjon. Mange vil gi dem din første piercing, og du kan vanligvis returnere for mer hvis du går tom.

Slik rengjør du din nye nesepiercing

 1. Løs opp 1/4 teskje ikke-jodisert havsalt i en kopp varmt vann.
 2. Dypp en ren bomullsdott i saltløsningen, trykk den forsiktig mot hullet og hold den der i 3 eller 4 minutter.
 3. For den andre siden (inne i nesen), bruk en saltvannskledd q-spiss for å rengjøre og fjerne skorpe. Don't gni for hardt.
 4. Hvis du har tid, er det en god idé å suge godt minst en gang om dagen. I stedet for å bruke bomullsdott og q-tips, dypp hele nesen i saltvannet beskrevet i trinn #1. En 3-5 minutters bløtlegging en gang om dagen er ideell.

Hva du bør unngå når piercingen din helbreder…

 • Unngå å bruke strenge produkter. Sterke antiseptika (som alkohol, hydrogenperoksid, tea tree olje eller hånddesinfeksjonsmidler) bør unngås siden de kan irritere og skade huden og hindre helbredelse.
 • Don'ikke påfør kosmetikk, solkrem eller andre lotioner over piercingstedet til det'er helt helbredet. Du vant't kunne bruke sminke til å dekke piercing til den er ferdig.
 • Unngå å dyppe piercing i bassenger, innsjøer, elver, bad, boblebad, etc., da disse farvannene kan inneholde bakterier.
 • Ikke fjern smykkene før piercing er helt helbredet. Selv å fjerne smykkene i en time eller to er risikabelt.

ofte stilte spørsmål

Hvorfor skulle ikke'får jeg hull i nesen med en pistol? Den'det er så billig og enkelt!

Unngå piercing våpen for enhver pris. De ble ikke bygget for jobben, vil sannsynligvis forårsake unødvendig smerte, er langt mindre nøyaktige og fører oftere til blodbårne infeksjoner og helbredende komplikasjoner. Bare ikke't gjøre det. En hul nål i hendene på en utdannet profesjonell er det beste valget.

Hva er en piercing holder?

EN "holder" er bare en type smykker, men det'er vanligvis ekstremt vanlig, fordi formålet med en holder ikke er å dekorere, men bare å fylle og forhindre at en piercing lukker seg.

Kan jeg ta nesesmykkene mine ut ved sengetid?

Nei. Å fjerne smykkene i en eller to timer er en risiko.

Vil en nesepiercing etterlate et permanent merke eller arr?

Ja. Selv om den lukker seg, vil en nesepiercing etterlate et merke eller arr. Hvor uttalt arr er avhengig av hvor lenge du hadde piercing: Jo lenger du brukte det, jo mer åpenbart blir arret.

Dette innholdet er nøyaktig og sant etter beste forfatterens kunnskap og er ikke ment å erstatte formell og individualisert råd fra en kvalifisert profesjonell.

Spørsmål & Svar

Spørsmål: Skal jeg begynne med en ring eller en nesepiercing?

Svar: Det er et spørsmål om personlig preferanse. Jeg vil anbefale å starte med en pigg eller stolpe for å minimere sjansen for å få en ring eller bøyle ved et uhell fanget i klærne eller håret mens du sover.

Spørsmål: Jeg ble gjennomboret med en nesestudie (skuddmetode). Den ble værende i to dager, og så byttet piercer min den til en neseben type. Jeg føler at studsen ikke gjør det't gå helt gjennom nesen min. Jeg presser den ut hver gang jeg rengjør. Men så snart jeg slipper trykket, gjemmer det seg igjen. Bør jeg gjennombore det? Hvilken type nesering er den beste for raskere helbredelse?

Svar: Det høres ut som om erstatningsbolten ikke er ganske lang nok. Noen ganger er dette et resultat av hevelse. Jeg vil foreslå å gå til noe litt lengre mens du er tett nok til ikke å floppe for mye. En stud er sannsynligvis bedre enn en bøyle eller ring under den første helbredelsesprosessen, så jeg vil holde fast ved det for raskere helbredelse.

Spørsmål: Er det normalt å ha en metallisk smak i munnen etter en neseboring?

Svar: Selv om det skjer, er en metallisk smak i munnen etter en piercing ikke normal, og kan være et resultat av enten en reaksjon på metallet som brukes eller mest sannsynlig en infeksjon. Tilstedeværelsen av pus i kroppen kan etterlate en metallisk smak i munnen. Det første jeg ville gjøre er å fjerne piercing for å se om det løser problemet, og ta passende tiltak hvis du mistenker en infeksjon.

Spørsmål: Jeg har nettopp byttet nesestubbe til en mindre lengde, og det var fint i går kveld, men nå er det ganske følsomt. Er det normalt? Eller skal jeg fjerne den og sette den andre inn?

Svar: Er dette en ganske ny piercing? I så fall kan det være lurt å fjerne den og erstatte den med den lengre til smertene avtar. Hvis det er en etablert piercing, kan det være at den nye nesestudsen rett og slett er for kort. Uansett, hold øye med tegn på infeksjon. Litt smerter kan skje når du skifter smykker, men for mye er et tegn på at noe er galt.

Spørsmål: Jeg stakk hull på nesen av meg selv og satte en bøyle i, kommer jeg til å være ok?

Svar: Hold den ren med en steril saltvannsløsning, så skal du ha det bra.

Spørsmål: Jeg vil få hull i nesen min ved tretten, men spørsmålet mitt er, kan jeg ha en vektstang på et nesebor piercing? Jeg vet at vektstangene vanligvis er en indikasjon på en septum piercing, men jeg liker hvordan de ser ut. Jeg gjør n't ønsker en septum piercing. Hva tror du?

Svar: Mitt svar ville være at etter at piercing er skikkelig grodd, er det ingen grunn til at en stolpe -type stolpe ikke ville fungere.

Spørsmål: Jeg fikk hull i neseboret mitt for tre måneder siden (titanium stud). En måned senere dukket det opp en støt av samme størrelse som studen på siden av piercingen min. Jeg gikk til hudlegen; han gjorde en laboratorietest. Han sa at det ikke var noen infeksjon, og at det var en fremmedlegeme -reaksjon. Han ga meg beskjed om at det sannsynligvis aldri vil forsvinne med mindre jeg tar det ut, og at det kanskje ikke forsvinner selv da. Har du noen gang hørt om noe slikt som løser seg selv mens du forlater smykkene?

Svar: Jeg hadde en lignende situasjon med ørepiercing. Jeg fjernet smykkene, og støtet ble til slutt oppløst. Vi snakker et par år om at det skal forsvinne helt. Den originale piercing er fortsatt der, så det ville være veldig enkelt å åpne den igjen hvis jeg velger det. Det kan være lurt å vurdere å fjerne din for å se om det blir bedre. Ikke for å bestride hudlegen din, men jeg har sett dem forsvinne av seg selv, men dette var med smykkene fjernet.

Spørsmål: Jeg har akkurat hullet nesa selv hjemme. Hva må jeg gjøre for innsiden av nesen min?

Svar: Hvis det er hoven, bør du finne ut hva som forårsaker hevelsen. Det kan være en infeksjon, en reaksjon på materialet ringen er laget av, eller bare en naturlig reaksjon på piercing. Hvis det er det siste, hold det rent og is det ned, vær forsiktig så du ikke legger is direkte på piercing, da det kan forårsake skade på huden. Hvis den er infisert, bruk en saltvannsløsning på den, og hvis du kan't få kontroll over infeksjonen, kan det være lurt å oppsøke helsepersonell.

Spørsmål: Jeg'Jeg er planlagt for en operasjon. Vil de be meg om å fjerne smykkene mine?

Svar: Det kan avhenge av et par ting. Den første er typen operasjon, og den andre er materialet smykkene er laget av. Hvis den er laget av metall, må den kanskje komme ut. Dette er helt opp til kirurgen og/eller sykepleieren, ettersom jeg har hørt om tilfeller der metallsmykker kan tapes ned og legges igjen under operasjonen.

Jeg foreslår at du ringer på forhånd og finner ut. Hvis de insisterer på å ta det ut, må du se om det er greit å sette noe plast der inne for å holde hullet åpent.

© 2012 Hal Gall

Reeder Feedback – Hva synes du?

Hal Gall (forfatter) fra Bloomington, IN 25. juni 2019:

Det høres ut som om du opplever en normal hevelse som skjer etter en piercing. Hold øye med eventuelle infeksjoner, og hvis det blir altfor smertefullt, kan du ta det ut for en dag eller to, bare sørg for å holde det rent og prøv å hindre at piercingen vokser igjen.

Krystall 24. juni 2019:

Jeg har fått hull i nesen i 4 dager! Det ser ut som neseringen min synker? Må jeg bytte nesering?

Connie 14. mai 2019:

Jeg ventet til jeg var 72-burde ha gjort klokken 22-jeg elsker det!

Basmi 17. april 2019:

Skyler. Den's en så rask piercing du vant't engang få en sjanse til å reagere på smerten.

Skyler 28. desember 2018:

Jeg er så nervøs for å få nesen til å se rundt. Jeg har et par spørsmål. Føles en side mer smertefull enn den andre siden? Hvordan er noen måter å redusere smerten uten å bruke nummen krem? Hva er den beste måten å distrahere meg selv og beholde roen på? Sammenlign smerten med noe annet.

Donna 13. november 2018:

Jeg er 58 og fikk akkurat hull i nesen for 3 uker siden. Jeg sier go for it .. Jeg elsker min.

En person 18. oktober 2018:

Sherri, for alt vi vet, lever vi bare en gang. Du kan også alltid ta den ut! Jeg har hatt mange piercinger og arrene mine/hullene er't bry for meg. Brohullene mine er åpenbare, det samme er mitt målte septumhull, men de don't bry meg personlig og annenhver piercing jeg've had har et ikke-rett-av-flaggermus merkbart arr eller hull.

Hal Gall (forfatter) fra Bloomington, IN 12. juli 2018:

At'er en tøff. Jeg gjør n'husker ikke å ha hørt noe om å øke samtykkealderen til 70!

Sherri 11. juli 2018:

Jeg kommer til å være 70 år og vil få hull i nesen. Familien min sier NEI! Den eneste piercing jeg har er ørene. Kommentarer..

Hal Gall (forfatter) fra Bloomington, IN 16. april 2018:

Den's min forståelse av at rustfritt stål og titan er mye bedre enn gull når det gjelder sikkerhet. Gull og sølv er mykere måltider og mer utsatt for irritasjon eller infeksjon. Du må også passe på noen av de falske gullene der ute, da det kan forårsake mange problemer, spesielt med nye piercinger.

Mouli Rana 16. april 2018:

Jeg har brukt sølvarmbånd, øredobber tidligere, men vanligvis irriterer det huden min. Ikke noe problem med gull skjønt. Vil rustfritt stål og titan være trygt for meg? Eller gull blir bedre?

Hal Gall (forfatter) fra Bloomington, IN 14. mars 2018:

Siden det er noen timer siden du skrev dette, vet du sannsynligvis bedre enn meg om det fungerte. Hvis du ikke gjør det't har mye mer enn noe mindre ubehag, vil jeg si at du har det bra.

Hva er en "hippiebutikk"? Er det noe som ligner på "hovedbutikk" hvor du kan kjøpe ting som røkelse, lavalamper, krystaller, svarte lys, røyketilbehør, etc..

🙂

En person 13. mars 2018:

Jeg fikk en ny nesering for ca 2 og en halv uke siden, og jeg've endret det i dag med en ny ring som's regnbue jeg fikk fra en hippiebutikk … Er det bra? Eller farlig å allerede endre det?

jae 11. oktober 2017:

alltid få det gjort av en profesjonell! du vil unngå ekkelt arrvev eller feilplassering av piercing! Gjør research før hånden, og ring til pierceren din for å være sikker på at du er i gang! alltid holde piercing ren og holde smykker du har sterilt selv om det ikke er i bruk

keviyonne Harrison 28. juli 2017:

Jeg hullet min egen nese for 2 måneder siden. da jeg først gjorde det, føltes det sårt, lekket ut klare væsker og var rødt. Jeg byttet ringen flere ganger (inkludert å miste dem, og krevde at jeg måtte sette den "fremmed" øredobber i). For tiden er det på det sterkeste punktet for helbredelse. Jeg kan gå en uke uten ørering, og det gjør sjelden vondt. men spørsmålet mitt er, jeg liker hestesko piercinger, men foreldrene mine vant't la meg få en septumring. så kan jeg bruke en hestesko piercing i neseboret ?

Hal Gall (forfatter) fra Bloomington, IN 10. juni 2017:

Avhengig av sensitivitetsnivået ditt, vil jeg si ja, men jeg vil sørge for at eventuelle infeksjoner blir oppklart. Ikke til det punktet hvor hullet heler helt, eller du må stikke hullet igjen.

Tana 6. juni 2017:

Jeg hullet min egen nese i går, jeg har for tiden en liten stud i, men jeg gjør det ikke'vet ikke hva'er det'er laget av eller hvor stor (jeg kjøpte den ut av et smykkeskrin i et kjøpmannssenter) lol). jeg tenker det's Sterling sølv. Hvis den begynner å bli smittet, kan jeg bare kjøpe en ring av mer kvalitet, rense nesen og sette den nye ringen?

Ellah 12. mai 2017:

Jeg hullet nesen min for to måneder siden, men pinnen jeg bruker har en stopper, men da jeg prøvde å bytte den, skjønte jeg at det var noe nytt, frisk utvikling, informere om et arr ,,, skal jeg fjerne pinnen, er jeg bekymret

Hal Gall (forfatter) fra Bloomington, IN 13. april 2017:

Jeg vil tro det. Vrikre eller vri det litt for å sikre at det ikke er det't alle sprø og fast på nesen din.

Msdome 12. april 2017:

vil det være greit å bytte nesering etter to måneder

Hal Gall (forfatter) fra Bloomington, IN 10. april 2017:

Hvilket materiale er bøylen laget av? Er det annerledes enn det du hadde i før? Bruker du en annen rengjøringsløsning? Noe forårsaker irritasjon. Prøv å la det gro litt, og sett inn en av dine gamle pigger og se hva som skjer.

Madeline Gonzalez 8. april 2017:

Er det normalt at en nesepiercing brenner etter å ha byttet fra en stud til en bøyle for første gang? Jeg've hadde min piercing i nær et år og jeg've byttet mellom studs flere ganger, men dette er første gang jeg'har satt i en bøyle.

Christina 29. mars 2017:

Jeg har hatt neseringen min i to uker nå, og jeg er veldig fornøyd med den. Den eneste bekymringen jeg har er hvordan jeg bytter den ut når den er helbredet. Jeg har en korketrekker, og jeg er sikker på at jeg finner ut av det etter at det er helt helbredet. Jeg rengjør min 3 ganger om dagen med såpe og vann. Jeg berører det ikke, ellers, og det helbreder pent. Jeg har den lille, og arbeidet mitt tillater det fordi de sa at det er enkelt. Jeg vil mest sannsynlig la det stå til bursdagen min for å sikre at det er helt helbredet. Det vil være omtrent 6 måneder. Jeg vil bare være trygg, heller enn å beklage.

Hal Gall (forfatter) fra Bloomington, IN 4. oktober 2016:

@shyteria: litt smerte er normalt, men jeg vil holde et øye med eventuelle infeksjoner.

shyteria 3. oktober 2016:

hvordan kan jeg få nesepiercing til å slutte å gjøre vondt fordi jeg nettopp fikk det for 2 dager siden

konord16 28. juni 2016:

Er det størrelsesforskjell på pigger og ringer som jeg'Jeg vurderer å få en nesering, men vil også gjerne sette i en stud

Hal Gall (forfatter) fra Bloomington, IN 26. april 2015:

Hvis du pleier å være på den sensitive siden så langt som til piercinger og lignende, så er titan definitivt veien å gå. Det er mange mennesker som gjør det bra med kirurgisk stål på de første piercinger, men hvis det er tvil, hold deg til titan.

Gjennomboret 24. april 2015:

"den'Det er lurt å velge kirurgisk stål eller titan neseringe som er mindre sannsynlig å irritere piercing" – falsk. Kirurgisk stål er ikke et godt valg i begynnelsen fordi det inneholder nikkel og kan forårsake allergisk reaksjon på grunn av det. Titan er det eneste gode valget. Etter at piercing er helbredt, kan kirurgisk stål betraktes som et alternativ.

Hal Gall (forfatter) fra Bloomington, IN 08.08.2013:

@Coffee-Break: Skjønnhet er i betrakterens øye, som de sier!

Dorian Bodnariuc fra Ottawa, Ontario Canada 08.08.2013:

Piercing, som tatovering, er en fin måte å uttrykke seg selv på. Piercing i nesen kan være veldig vakker, hvis den gjøres med smak.

miaponzo 22. februar 2013:

Jeg har hatt en nesepiercing i over 30 år .. og jeg elsker det! (Selv før det var fasjonabelt!!!!

FallenAngel 483 3. november 2012:

Utmerket råd for alle som vurderer en piercing, godt gjort.

JoolsObsidian LM 29. oktober 2012:

Skål for informasjonen – veldig nyttig!