Jeg har tretten tatoveringer samt flere piercinger, og jeg tror de'alle er ganske kule.

Nedre leppepiercing

Nedre leppepiercing

David Fanuel via Unsplash

Leppepiercing er en gammel kroppsmodifisering, fremdeles vanlig blant visse afrikanske stammefolk som strekker nedre lepper for å passe til store, diskusformede leppeplater. Du har kanskje trodd at mennesker bare har ett sett med lepper, så piercingalternativene var begrensede, men leppepiercing faller faktisk inn i åtte separate kategorier:

  1. Basic Lip Piercing
  2. Labret Piercings
  3. Vertikale Labret -piercinger
  4. Lowbret Piercings
  5. Vertikale Lowbret -piercinger
  6. Horisontale leppepiercinger
  7. Madonna Piercings
  8. Medusa Lip Piercings (Upbret or Cleft)

De to vanligste piercingene gjøres på leppen og labret.

Grunnleggende nedre leppepiercing med en bøyle

Grunnleggende nedre leppepiercing med en bøyle

Freestocks via Unsplash

Off-Center leppepiercing med en bøyle

Off-Center leppepiercing med en bøyle

Sandy Millar via Unsplash

1. Basic Lip Piercing

De grunnleggende leppepiercing beskriver enhver piercing som trenger inn i området direkte rundt leppene, vanligvis langs den nederste leppen, men noen ganger også funnet langs toppen. En leppepiercing er gjennomboret med en leppering enten direkte i midten av leppen eller like ved siden av. Det vil nesten alltid bli gjennomboret med en ring i fanget perle, men etter at såret er helt helet (som kan ta opptil 4-6 uker) kan du senere bytte til en pigg hvis du velger det.

2. Labret Piercings

Hvis du endrer det til en stud, blir det imidlertid en labret piercing (uttales "la-brett", ikke "la-bray"). Forvirrende, jeg vet, men prøv å følge med. Fordi dette er en oral piercing, er etterbehandling viktig i begge ender: innsiden av munnen og utsiden. Piercer bør utdanne deg om riktige ettervernmetoder, vanligvis med hyppig skylling av Listerine inne i munnen og vasking forsiktig med antibakteriell såpe på utsiden, ikke mer enn to ganger om dagen.

En Vertikal Labret Piercing

En vertikal labret piercing

Gorilla Warfare via Wikimedia Commons

3. Vertikale Labret -piercinger

EN vertikal labret passerer gjennom det direkte sentrum av underleppen. Det skiller seg fra en standard labret piercing ved at en buet vektstang er satt inn og begge ender av smykket kan sees – den ene under underleppen, den andre i munnen mellom leppene.

4. Lowbret Piercings

EN lowbret er en horisontal labret som er plassert så lavt som umulig inne i leppen, like før haken brusk begynner.

Vertikal Lowbret Piercing

Vertikal Lowbret Piercing

5. Vertikale Lowbret -piercinger

EN vertikal lowbret er plassert vertikalt inne i munnen, piercing gjennom kinnet og dukker opp nær kjevelinjen. Stangen som brukes for denne typen piercing må være minst 1,5" I lengde.

Horisontal leppepiercing

Horisontal leppepiercing

Daisy Romwall via Wikimedia Commons

6. Horisontale leppepiercinger

EN horisontal leppe piercing, som navnet tilsier, passerer direkte gjennom hver leppe i en horisontal vinkel.

Horisontal Labret

Horisontal Labret

EN horisontal labret piercing, derimot, passerer horisontalt like under leppen.

En Madonna og en vertikal leppepiercing med en bøyle

En Madonna og en vertikal leppepiercing med en bøyle

SuicideGirls via Wikimedia

7. Madonna Piercings

De Madonna piercing (ja, hun får en piercing oppkalt etter seg) kalles noen ganger en Monroe piercing, oppkalt etter den opprinnelige skjønnhetsmerke -dronningen, Marilyn Monroe. En Monroe ligger i overleppen, litt utenfor sentrum for å etterligne utseendet til et skjønnhetsmerke eller en føflekk.

Medusa Piercing: En stud i midten av overleppen

Medusa Piercing: En stud i midten av overleppen

Timothy Paul Smith via Unsplash

8. Medusa Lip Piercings (Upbret or Cleft)

EN Medusa piercing er det motsatte av en labret piercing, som ligger i midten av overleppen. Det kalles noen ganger en "upbret" eller "kløft" piercing.

Dette innholdet er nøyaktig og sant etter beste forfatterens kunnskap og er ikke ment å erstatte formell og individualisert råd fra en kvalifisert profesjonell.

Kommentarer

Mandy 7. desember 2016:

Jeg vil virkelig ha en vertikal labret og en medusa, men jeg'Jeg er for redd for at de vil avvise. Jeg'Jeg er også bekymret for sjansen for infeksjon på grunn av det høyere bakterielle innholdet i munnen.

blandet skjønnhet 18. februar 2012:

Jeg har akkurat fått min Monroe piercing for 4 dager siden. Kan jeg bytte bar? Den'er litt rød og hovent, men gjør det ikke'ikke vondt i det hele tatt. Takk skal du ha!!

Ps. JEG ELSKER DET!!!

Cassie 7. januar 2012:

Har nettopp gjort mitt vertikale laboratorium 🙂

Rea 3. januar 2012:

Jeg har labret gjort til venstre. Smerten var bare en klype, den's etterbehandling må du bekymre deg for ikke å få det gjort. Det var min første piercing, og jeg planlegger å få snakebitt snart 🙂

Miriam 27. desember 2011:

Spiller det noen rolle siden du får piercing på leppene ?

brit 20. desember 2011:

hei im ner ous

dette nigguh (x 17. desember 2011:

Jeg vil få en piercing på nedre venstre side av leppen min, jeg trenger bare å skjule det for mamma. Jeg burde nok finne en klar holder og unngå kontakt med henne i noen dager. haha håper bare jeg gjør det't har en fet leppe for alltid … Jeg begynte å strekke ørene i oktober og det'er nå desember. bare 3 måneder og jeg'm ved 000g eller 7/16". og mamma tror fortsatt de'er falsk. damnnnn smh. Jeg'Jeg gleder meg til å få lepperingen min, bare håper å beholde den (:

Kaelighh. 16. desember 2011:

Jeg har en bro, slangebitt og septum.

Deanna 4. desember 2011:

Jeg har akkurat gjort mitt vertikale labret, og det gjorde vondt da jeg fikk det, men det'har gått 3 dager og det gjør det ikke'det gjør ikke lenger vondt'er bare hovent fremdeles, men jeg elsker det, og når du først våkner kan det gjøre vondt fordi det'er hoven, men det's om det, så hvis du vil få det gjort forhåpentligvis kan du håndtere smerten ved å bli ferdig og dagen etter, men da bør du være smertefri

ali 3. desember 2011:

Fikk akkurat labret min gjort for noen uker siden-teknisk sett er begrepet ikke avledet fra det franske språket, så det skal uttales lay-bret, ikke luh-bray, men … jaja. Den's helbredet pent på bare 6 uker, fristed't endret det ennå- Jeg vil gi det minst 2 måneder før jeg stikker noe nytt der inne. Enkel etterbehandling- swish med alkoholbasert munnvann etter å ha spist, drukket, etc. Vask med grunnleggende antibacac såpe 1 x daglig, og bløt med varmt havsaltvann for å berolige, både inne i munnen og på utsiden (jeg koker filtrert vann og tilsett ekte sjø salt, og så snart det er'Det er kult nok til at jeg orker. Jeg svisker det i munnen og klemmer mettede bomullsballer over det). Mine originale smykker er lange for å tillate puste-/hevelsesrom, men jeg planlegger å bytte til noe kortere for mindre henging. Det blir fanget på nedre tannkjøttet og tennene hvis jeg'Jeg er ikke forsiktig når du spiser eller snakker, mer når piercing var fersk. Opprinnelig hadde jeg lyst til å rive det ut, noe som er en normal reaksjon når du har et fremmedlegeme innebygd i en hvilken som helst del av kroppen, men etter et par uker gikk hevelsen ned og jeg'har blitt mer vant til det. Jeg har også min navle, venstre konkylie og høyre nesebor. Jeg'har diskutert om å gjøre skilleveggen eller broen min, men burde sannsynligvis være selvstendig næringsdrivende først … meh. Jeg elsker piercinger som er godt plassert! Kjæresten min og mamma hater det. Det plager meg at folk oppfører seg så sjokkert når de ser det, som på jobben min'er bare en piercing, og mange mennesker har dem, og de'er ikke permanent. Kom over det. Så lenge du tar godt vare på dem og knapt berører dem bortsett fra å rengjøre dem, vil det gro godt, hvis pierceren din gjorde en god jobb. Åh, og sov på rene putetrekk for å unngå å få bakterier i dem.

Liz 2. desember 2011:

Jeg'Jeg får lowbret på begge sider i dag ^^

Så langt har jeg broen min, nesen, septumet, cyberbittene, haibittene, engelbitene.

Så snart jeg får de 2, jeg'vil ha 13 piercinger ^^

Jeg'm venter på mer som; Dimples, øyenbryn [2 på den ene siden], giftbitt, nesebor, hofter, mageknapp [igjen], & kanskje anti-øyenbryn på begge sider

Kym 15. november 2011:

Mye god informasjon her! jeg er så spent på å få labret mitt ned til høyre !! Jeg er mer spent på at han er nervøs og bare klar til å få denne tingen!!

Larissa 6. november 2011:

En kommentar til Chey (for 5 dager siden) Jeg har hatt min i et år nå skal svellen gå rett ned, men det blir veldig irritert av årsaken til at jeg ble fanget på ting som min ble fanget på min genser (Snakk om smerte) og nesten dratt det ut, så vær forsiktig (puuting på skjorter, sove eller til og med vaske ansiktet ditt. 🙂

"Bare Passin Thru" Kroppspiercing 1. november 2011:

Kom og se meg kl "Bare Passin Thru" Body Piecing i Woodland Hills, CA Slå meg opp på Facebook! xo Barbi

Cheyenne 1. november 2011:

Jeg fikk min monroe ferdig for 2 dager siden, og jeg elsker hvordan den ser ut. Det eneste problemet er at det svulmet opp veldig dårlig og stangen er for kort, så jeg må gå å sette en lengre stang i den.

Rebecca 13. oktober 2011:

de har alle så fine neser!!!

Willow 12. oktober 2011:

Jeg ville bare svare på noen spørsmål om noen av leppepiercingene, slangebitt for å være mer spesifikk. Jeg'Jeg hadde slangebitt to ganger, arbeidet mitt nektet å la meg bruke klare smykker, så jeg måtte la dem helbrede da jeg fikk ny jobb og sjefen var kult med å la meg få piercinger, og jeg tok dem igjen. Spørsmålet om "Får du slangebitt samtidig" Ja, de gjør slangebitt samtidig, hvis du ikke gjør det't få dem samtidig vil helbredelsesprosessen være mye lengre, og sjansen for at slangebittene dine er ujevne er større. Legetiden for meg har vært nær en måned, men det kommer helt an på hvor godt personen tar seg av piercing. Også "Gjør leppepiercing vondt" min gjorde ikke't verken tid, men det's fordi jeg har en relativt høy smertetoleranse, tror jeg ærlig at hvis det gjøres riktig, det'er for fort til at en person kan føle smerte, men jeg kan ta feil. Alderen uten forelder avhenger av hver stat. Du bør kunne ringe rundt i de lokale butikkene og spørre dem om alderen uten foreldrenes samtykke. IKKE BRUK ALKOHOL på piercinger, dette er veldig ille'Det er som å helle gass på en brann'er en dårlig idé. Du bør bruke varmt havsaltoppbløt for å redusere hevelse og/eller rødhet IKKE BRUK NORMAL SALT, det vil brenne og være en dårlig idé lol. Noen butikker har også et sett som du kan kjøpe på det tidspunktet du får piercingene dine, som har alt du trenger for å hjelpe piercingen din med å gro raskt og uten problemer. Jeg har for tiden 7 piercinger, så jeg føler jeg'Jeg er ganske erfaren i dette emnet. Ønsker deg lykke til med piercingene dine.

lina 7. oktober 2011:

Seriøst gutter? En Monroe er på venstre side && en Madonna er til høyre. Folk som gjorde dette vet hva de snakker om.

dødshit 21. september 2011:

hindi naman masakit ee,,

det gjør ikke vondt for meg, det er veldig ok :))

Vogn 20. september 2011:

For øyeblikket biter engelen min på tungen i nesen og ørene tre ganger før jeg har fått navlen min til moren min har funnet ut at jeg forhåpentligvis får min underleppe gjort to ganger

Leslie 18. september 2011:

Jeg fikk en enkel labret for noen uker siden, nei det gjør det ikke'ikke vondt når det'er ferdig, men den uken da's hovent det gjør vondt (: Så glad jeg fikk det skjønt!

chanel 16. september 2011:

Jeg fikk hull i labret i dag, (16/09/2011). Det gjorde det ikke't vondt i det hele tatt det føltes ganske ubehagelig! IKKE vær dum og bruk noen form for alkohol på den, med mindre du vil bremse helbredelsesprosessen, altså! Bruk en alkoholfri munnvann utenpå og bare en saltvannsløsning på utsiden (som du kan få fra hvilken som helst Kjemiker) I'Jeg har også fått gjort begge neseborene mine, og de ble gjennomboret med en pistol. Didn'ikke vondt i det hele tatt. Bare fikk tårene til å renne nedover ansiktet mitt mens det klemmer noe i nesen din og får øynene til å vanne, ikke sikker på hva det egentlig heter, mitt råd er at hvis du vil at det skal gå som du'er bare ung en gang !! : D x

NeverMindFoo' 09. september 2011:

Jeg vil ha en labret piercing, men er skremt, jeg føler alt det som nålene må gå igjennom:'(

stasharra 4. august 2011:

Jeg får leppen min til å glede meg over en b-dag i år, og jeg lurte på om du får ormebiter samtidig eller venter du på at den første skal gro? i så fall hvor lang er helingsprosessen?

miranda 25. juli 2011:

Jeg fikk piercet min lavebret og jeg gjorde det hjemme veldig vondt å gå inn, men det var verdt det

Alexa 19. juli 2011:

Jeg gjorde mine egne slangebitt, og jeg elsker dem't smertefullt; de svelte litt en stund. Vennen min som fikk det profesjonelt utført sa at det var vondt.

Vee 16. juli 2011:

det er ikke veldig god informasjon om rengjøring. IKKE BRUK LISTERINE. NOEN GANG. Bruk en alkoholfri munnvann som Biotene på innsiden av munnen og en saltvannsløsning (fra en metallboks, ikke klemplaten eller skruetoppen fordi bakterier kan komme inn og gjøre det uhygienisk) for rengjøring av utsiden. don'Ikke bruk antibakteriell såpe, fordi den er for hard og får de positive mikrobene som bekjemper infeksjon til å dø, så vel som dårlige bakterier, og forlenger derfor helingsprosessen. Ikke bruk Bactine heller.

hvordan vet jeg? har piercing profesjonelt i 8 år.

Soloppgang 30. mars 2011:

Jeg fikk labret gjort på min nederste høyre opp leppe. Det stakk, men det gjorde det ikke't så vondt bc det's

En veldig rask prosess. Du'Jeg vil føle en svimlende smerte i de neste par timene. Jeg fikk min ferdig rundt kl. 18.00. Jeg gikk hjem og slappet av og sov neste svale var borte, og det gjør det ikke'ikke vondt lenger. En annen ting, sørg for at du tar godt vare på det. Jeg anbefaler et glass vann med en klype havsalt. Bruk den som en munnvask, og butikken gir deg vann's også havsalt, ville jeg tatt det og sprayet utsiden. Men don't over do ting føre det vil litt irritasjon. Jeg anbefaler å ikke røyke eller drikke alkohol. Du ville ikke't vil at leppen din skal bli smittet, grovt .. Lykke til, glad piercing alle !! :)'

30. mars 2011

Eash 23. mars 2011:

Jeg har vertikal labret, slangebitt og medusa. De er alle veldig enkle å gjøre, don't virkelig vondt, og se KILLER!!

Monica 19. mars 2011:

Definitivt få hull i leppen min! Jeg har imidlertid en bekymring, jeg har en jobb der jeg snakker i telefon hele dagen, vil det påvirke talen min i det hele tatt med hevelsen? I så fall hvor mange dager ville jeg trenge for at det skulle gro før jeg prøvde å jobbe med det? Også, jeg skal til stranden veldig snart, og vil gjerne få det rundt den tiden, jeg kan'ikke drikk alkohol med det! Hvor lenge må jeg vente før jeg drikker alkohol !? Også saltvannet på stranden og bassengvannet? Ville det virkelig påvirket det hvis jeg fikk litt på det? Jeg vil ha det gøy på ferie, men samtidig vil jeg ha den leppepiercing!

Michelle 08. mars 2011:

Jeg fikk hull i leppen og når jeg skulle bytte den, stakk den veldig ille. nå vil jeg ha hull i håndleddet; D

barbwire7 08. mars 2011:

Ta vare på alle piercinger! Jeg kan ikke stresse nok. De kan bli smittet, uansett hvor god din piercer er. Rengjør 3 ganger om dagen med en Q-tip og antibakteriell såpe. Tørk med vev. Håndklær har bakterier. La tørke. don't spinn piercing, eller bruk noe på den. Det må gro rundt smykkene dine. ved konstant bevegelse, eller ved bruk av vaselin eller andre aktuelle kremer, vil det holde såret åpent, så la det være i fred. rengjør det, la det stå. Beste råd. Åh, og nyt det!

troll 7. mars 2011:

lol madonna? det er en monroe. lær tingene dine

aison 5. mars 2011:

så du kan være 14 og få hull i leppen hvis du har tillatelse fra voksne? Ja eller nei?

Meg 09. februar 2011:

Så jeg'm 40-åringen og jeg fikk piercing OG tat! Bot ser super GORGEOUS ut! Jeg byttet monroe fra sølvkulen til en diamant … beholdt den 16 gauge lengre pinnen fordi jeg kan se at den fortsatt må gro seg litt inni … Jeg var redd for å bytte den og sølvkulen var på super stramt! Jeg tok til og med den lange delen ut og måtte finne ut hvordan jeg skulle sette den inn igjen! Jeg vasket hendene og smykkene hele tiden! Hvordan legger vi ut bilder her?

Jagger 08. februar 2011:

Så jeg'Jeg er interessert i å få en leppepiercing, bare en, med en bøyle. Jeg'Jeg er en fyr og rett, spiller det noen rolle hvilken side jeg får det gjort på?

calsifer 5. februar 2011:

og tungen gjør ikke så vondt, enten jeg sier at å falle på rumpa gjør mer vondt enn å få en piercing

calsifer 5. februar 2011:

ingen av disse vondt i forhold til en tunge piercing lol jeg hadde det gjort sist onsdag på et profesjonelt sted alene og jeg er seksten fra og med 26. januar

Meg 19. januar 2011:

Fyller 40 og er veldig spent på å få piercing til Monroe (kan være en Madonna – bestemmer fremdeles) og en vakker tat med mannen min 'n barn' navn på den … hvorfor mannen min? B/c uansett hva, han'er barna mine' Pappa…

Emiily 6. januar 2011:

Gjør Gettinqq The Lowbret Hurt ?

katt bayless 2. januar 2011:

kan du få piercing i leppen på den ene siden 3 ganger, eller er det et helseproblem

karrie 20. desember 2010:

jeg har øyenbrynet mitt pirret og navlen peirced, så igjen gjør jeg det hver gang, og jeg har hatt de 4 lenge de definitivt ikke't vondt når du får dem og jeg hadde spiderbites4 i året nå, men im bout2 gjøre det 3studs i stedet for 2 idk wat u ville kalle det n idc jeg bare elsker å få peircings haha, men jeg kan ikke vente

amy cx 10. desember 2010:

Lowbret og madonna må få dem

michael 2. desember 2010:

jeg hadde slangebitt og ima får edderkoppbitt snart: D

B 29. november 2010:

K, labret piercinger + englebitt? hvordan er det?????? jeg tror jeg'får dem

Brianne 22. november 2010:

Jeg fikk slangebitt i forrige uke (jeg'm 19) og jeg elsker dem. Du må ta godt vare på dem og sørge for å lese deg opp etter behandling.

Å få det gjort var ikke'ikke for vondt. Det føltes som å få et skudd, i leppen min to ganger. Det var langt mindre smertefullt enn de bedøvende skuddene du får under tannarbeid!

Når det gjelder foreldreting, hadde foreldrene mine det bra. "Du'er voksen, og du kan ta dine egne beslutninger nå". Selv om mamma syntes de var rare. Den'er alle personlige preferanser.

Dimples Girl 17. november 2010:

glemte invers verticle labret

becky 17. november 2010:

monroe piercinger gjør litt vondt etter at studsen er satt inn … så får du en klump på innsiden av tannkjøttet i ca 3 måneder som kan være smertefullt hvis du leker med studsen eller trekker den

Så sjalu 13. november 2010:

Definitivt kommer til å få en vertikal labret! jeg elsker dem!

suzzanne 10. november 2010:

jeg fikk midten av underleppen min for 3 uker siden, det gjorde bare vondt i et par timer, den verre biten er fettleppen en stund …….. lol

krystallmoral 6. november 2010:

Jeg har 1 måned med piercing og det gjorde litt vondt, ikke slim

zobo 88 3. november 2010:

så ærlig skala 1 – 10 hw smertefull er en madonna??

Sasha 2. november 2010:

Jeg gjorde det like under nedre venstre leppe og det var fantastisk !!! Jeg gjorde alt selv med is og min øredobbe da jeg fikk min brusk piercet den fantastiske

kiki 30. oktober 2010:

mamma er så halt at hun ikke engang lar meg få en grunnleggende !! gjør meg sint

sassie 14. oktober 2010:

Jeg fikk akkurat hull i leppen min for to uker siden. Jeg fikk det gjort på venstre side fordi jeg har nesen min hullet til høyre, og det gjorde jeg ikke'Jeg vil så mye på den ene siden av ansiktet mitt. Jeg liker virkelig å ha piercede lepper fordi jeg har små lepper, og det gjorde jeg ikke'tror ikke jeg ville sett bra ut med det, men jeg tror jeg gjør det. nå er min andre favoritt piercing leppen min og min første er min tunge.

dom 08. oktober 2010:

jeg har min tunge dobbelt hullet og slangebitt som er målt til en 8 pluss en labret piercing målt til en 12 hvis du vil se send meg en fb forespørsel på dominique runyan profilbildet mitt er meg med hatt på og rett brunt hår

Phillip 7. oktober 2010:

Jeg fikk mine 14 gauge slangebitt gjort 11. mai 2010, og det tok dem omtrent en måned å helbrede. Ærlig talt, den verste delen var hevelsen, jeg har tykke lepper til å begynne med lol, så jeg hadde en stor fettleppe en stund. Den første nålen gjorde det ikke't vondt, men den andre gjorde, smerteopphopning. Jeg har dem og de fortsatt'har aldri blitt smittet. Pinnar er det enkleste å ha på meg, det ble fanget på tennene når jeg spiste til jeg ble vant til det, 1/2" ringene er for store, men 3/8" ringene kan være for små for noen mennesker, men som jeg sa, jeg har et tykt sett med lepper og jeg kan bruke 3/8" ringer behagelig. Ringer don'Jeg føler meg ikke så bra når du spiser med dem. (For meg, uansett.) Når jeg tar ringene ut kan du se hullene, ja. Gjennom hullene, nei. Ingenting (ingen sikling, drikke, mat) faller gjennom hullene mine (på en 14 gauge)

Jeg fikk slangene mine til å stille opp med kantene på neseborene, i stedet for øyekrokene flyttet dette bittene mine litt nærmere hverandre. Jeg hadde også henne (artisten min) til å flytte dem opp en liten bit, slik at de sitter rett på kanten av leppen min i stedet for nærmere haken min, slik at når jeg holder leppene mine i en standard avslappet posisjon, peker pinnene nedover. Jeg synes det ser ganske sykt ut, hvis jeg skal si det selv.

Jeg har bilder av meg selv på min facebook; Jeg slettet de fleste bildene mine fra MySpace, så jeg vant'ikke legge det ut.

facebook.com/DarkSwagger ta en titt, venn meg eller hva som helst, hvis du vil.

sassie 21. september 2010:

min favoritt piercing er min tunge og min andre er nesen min. Hvis du elsker piercinger, vil jeg sterkt anbefale deg å få gjort tungen din, det gjorde ikke't gjorde vondt i det hele tatt og jeg hadde min i omtrent tre måneder.

Tabitha 15. september 2010:

Jeg fikk akkurat min lowbret i går 🙂 det gjorde ab 6 på en skala fra 1-10 for meg. Jeg hater det som ga meg en lang årsak til hevelsen, men får ta den ut på 3 uker.

Shealin 13. september 2010:

Så jeg har slangebitt. når min siste helbreder jeg'm gunna satte de små diamantene i den, så den er ikke så stor. BUTTTT Jeg vil ha det horisontale labret. Problemet er idk hvordan det ville se ut med bitybittene. =)

anon 12. september 2010:

Den'er ikke la-brett, det's en "eh" slutter … det'er fransk

Jasmine Lair 10. september 2010:

Jeg'Jeg tenker på å skaffe meg en labrett i helgen .. Jeg've faktisk pierced mine ormebitt av meg selv .. så jeg'Jeg kommer nok til å gjøre labbet også:] Jeg elsker mine slangebitt … de gjorde litt vondt etter å ha stukket hull i dem, men de'er fantastisk (:

katherine 06. september 2010:

Jeg har et vertikalt labret og jeg elsker det, det gjorde det faktisk ikke't gjorde ikke så vondt engang.

chi 1. september 2010:

im får en percing denne fredagen, folk forteller meg å ta ormebitt i stedet for edderkoppbitt. men personlig synes jeg at slangebitt er bedre, hvilken gjør mer vondt?

Kaytlyn. : 3 28. august 2010:

LOOOL,

Jeg har alle 4: de'kalles hundebitt.

2 på toppen: englebiter

+

topp på bunn: slangebitt.

Jeg'Jeg skal gjøre verticle labret snart. : D

Etter hvert jeg'Jeg skal ha medusa snart, og jeg'Jeg skal sette en kjede gjennom dem og lage et funky design. ; D

… Jeg elsker piercinger. : 3

taytay 19. august 2010:

im får min ferdig tomoro im får slange biter min Monroe og min medusa kommer til å bli søt

Jay 19. august 2010:

Jeg gjorde mine egne piercinger (1labret, 2earpiercings og 1brow ring) n jeg ble aldri smittet eller noe. Jeg har hatt dem i 5 måneder nå, og folk vil vite hvor jeg har dem fra …. det kan være flaks, men jeg gjør ikke det'Jeg ser ikke behovet for å betale så mye for å få en profesjonell til å gjøre det når alt jeg gjorde var GOOGLE for instruksjoner 🙂

rhiannon 18. august 2010:

Jeg har gjort mitt vertikale labret. Selv om jeg ikke''t liker å accociate det med en labret. Labrets don't virkelig suite mange mennesker…

blø 14. august 2010:

khhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Chaiticus 08. august 2010:

Å mann. Franske termer kan ikke motsiges når du ikke er klar over hvordan du bruker proppppper ENGELSK.

For det første. Mer informasjon bør brukes.

Bitt har blitt hovedsakelig avslørt, selv om lukkede dører har avklart noen ting.

Når det gjelder Monroe. Den ligger til venstre. Som var føflekken hennes. Og noen sier at det'Kallenavnet er Madonna, men dette er feil. Kallenavn, nei. Nabo, ja. Madonna eller (Cindy) Crawford ligger på samme posisjon, men til høyre.

Chaiticus 08. august 2010:

Selv om noe av dette er nyttig … jeg'har funnet ut at en god del av det er feil. Sammen med kommentarene.

Informasjon kan legges til. Som kombinasjonen Dolphin.

Og det faktum at en monroe og en madonna er ganske forskjellige. de har likheter, men er ikke akkurat like. En monroe er til venstre. Som var føflekken hennes. En madonna eller (cindy) crawford er i samme posisjon, men på høyre side.

Når det gjelder labret … 80% av menneskene går med LAH-BREY for uttale.

blahblahblah… 1. august 2010:

Den tradisjonelle uttalen av labret i antropologi er /? Le? Br? T / LAY-br? T. Det stammer fra det latinske labrum "leppe" og det lille suffikset -et. Imidlertid gir mange i kroppspiercingindustrien det feil "fransk" uttale / l ?? bre? / l? -bray, selv om det ikke er et fransk ord. (sitert fra Wikipedia)

Jimmy 28. juli 2010:

Dette må sies, det uttales ikke "La-BRAY" fordi den ikke er av fransk opprinnelse.

Bambi 26. juli 2010:

Jeg fikk en grunnleggende leppepiercing for omtrent en uke siden, og er det normalt at baksiden av studen bulker leppen din?

Takk (=

kiana 21. juli 2010:

lmaaooo im bettn edderkopp biter i ah par dager nd im 13 yay meh ……………… buh im ah lil redd lol

Yaneesha 11. juli 2010:

Jeg vil såååå doble edderkoppbitt …. Arghhhhhhh

mamma vant't la meg få dem fordi jeg'm 14

WTF bryr hun seg … Det's min blodig kropp !

Emily 08. juli 2010:

Piercingene jeg har i ansiktet mitt for øyeblikket er snakbitt og septum. Slangebittene gjorde det ikke'ikke vondt i det hele tatt. Det er alltid forskjellig for alle. Alt avhenger av om pierceren er veldig god og erfaren. Alt jeg følte var en liten klype og ikke noe mer etterpå. Mens septum var ekstremt smertefullt, var slangebitt ingenting i forhold til det.

Erika 6. juli 2010:

Hva med slangebitt?!

Sofs 28. juni 2010:

Jeg vil virkeligååååå ha en leppe som ser ut, men jeg'jeg er virkelig redd også. og jeg gjør ikke't vet hvordan jeg ville se ut med det på: | hvor vondt gjør det? hvor lang tid tar det?

x33 27. juni 2010:

Jeg'm fjorten og jeg har akkurat fått edderkoppbittene mine gjort. jeg ville ha dem i et år, men jeg måtte vente til sommeren fordi jeg'Jeg var en danser. jeg trengte en helbredende tid, slik at jeg kunne ta dem ut på timene. den første jeg fikk gjort gjorde jeg ikke't gjorde i det hele tatt vondt, men den andre gjorde veldig vondt. Dette var fordi det var på leppelinjen min. den'er ikke helt helbredet ennå, så når jeg våkner det'er fortsatt hovent. men jeg elsker det. Jeg'Jeg er glad jeg fikk det gjort. c:

justin 23. juni 2010:

så jeg tenker på å få det vertikale labret, men jeg er usikker ettersom smertenivået på det ser hvordan det går gjennom toppen av leppen.

isaac ka'ai 21. juni 2010:

hva kalles det når du har en grunnleggende leppepiercing og en monroe -piercing på motsatte sider?

Aimee 21. juni 2010:

Jeg fikk labret gjort på bursdagen min, for 4 dager siden. Det gjorde det ikke't gjorde så vondt når jeg ble ferdig, piercinger i brusken i øret gjorde vondt verre. Men det gjør helt sykt vondt nå. Jeg kunne akkurat begynne å spise fast mat igjen for omtrent 2 timer siden, før det måtte jeg spise babymat fordi det var forbanna nesten umulig å tygge. Jeg'Jeg begynner virkelig å ønske jeg hadde fått brynet mitt i stedet.

Steven 17. juni 2010:

Så jeg hadde hull i tonque siden jeg gikk i 8. klasse, jeg er nå senior på Hiqh school lol. Det gjorde det ikke't vondt i det hele tatt, selv om swellinq er irriterende. Jeg tester labret eller labray hvilken vei som er riktig piercet sist torsdag (6-10-10) Didn't vondt i det hele tatt, jeg tror bare at etterbehandling og helbredelsesprosess tar for lang tid. Jeg hater crutiness under healinq -prosessen. Hvor lang tid tar det for å slutte å bli sprø rundt piercing?

Nishy Noo 10. juni 2010:

Jeg fikk hull i leppen til høyre, ikke sant't vondt, og hvis du har hele bunnen lepper kan det se veldig attraktivt ut på jenter! jeg vil sette en diamant i. men leppeglans for jenter gjør også lepperingene mer attraktive!

Victoria 7. juni 2010:

Jeg'har hatt min trippel labret i 5 måneder nå, og jeg elsker det. Den beste måten jeg beskriver følelsen da nålen gikk inn var … knasende, haha. Den'er morsomt skjønt. Mange mennesker får slangebitt. Jeg'm den eneste i mitt område med en trippel labret. Den'trist å se at alle etterligner hverandre. Spesielt med kroppsmodifikasjoner.

vanessa 7. juni 2010:

fint det' utrolig glad i det: s

Claire 30. mai 2010:

Jeg var redd for at min nye lowbret var for høy. Men den på bildet ser ut akkurat som min. jeg føler meg mye bedre!

Kira 26. mai 2010:

Jeg hadde labret gjort i over 7 år. Det fikk tannkjøttet til å trekke seg tilbake, så jeg ble tvunget til å ta det ut. Jeg'Jeg skal bytte den ut med en vertikal labret i løpet av neste uke! ^-^

danielle x 22. mai 2010:

Jeg hadde akkurat gjort overleppen min, og det gjør det ikke'Jeg har ikke vondt i det hele tatt, akkurat som å få nesen og ørene dine gjort, jeg elsker det, jeg vil ikke gjøre tungen min nå, og jeg får det gjort om to uker.

alys 7. mai 2010:

etterlater monroe eller madonna piercing et arr når du tar det ut? og i så fall vil det være ille?

Leah 2. mai 2010:

Hei folkens hva'er det piercing under øyet, jeg gjør ikke't mener den dermale tingen mahoosy =] men den som sitter litt høyere på kinnbenet … snakker jeg om det samme her eller er de to forskjellige? mye kjærlighet og slikt og ville virkelig sette pris på et svar hvis du kan hjelpe!

Jackie 2. mai 2010:

Jeg fikk min Madonna ferdig for et par dager siden, men jeg kaller det fortsatt Monroe lol. Jeg handlet for en kortere labret, men var ikke'ikke sikker på hvordan det ble uttalt, så jeg pekte bare på ansiktet mitt da de spurte hva jeg trengte hjelp med haaha 🙂

toodlepip 22. april 2010:

Ok til folk som spør "er det vondt" Dens forskjellige slag osv …. La-bray eller La-brett ?? spiller det egentlig noen rolle hvordan du sier det? en piercer kommer til å vite hva du sier om uansett, og den beste måten å finne ut om riktige piercinger er din vennlige lokale piercer: D

jannette 12. april 2010:

ii virkelig liker den vertikale piercing tenker på å få iit men ive hind som iit vokser ut iis thiis sant?

megan 11. april 2010:

Jeg gjorde ikke't tror monroe i det hele tatt gjorde vondt; Jeg har gjort det. Jeg får slangebitt om noen uker. Jeg er så spent!

Wolfman ™ 27. mars 2010:

Jeg fikk The "Angel Bittes" og "Snake Bittes"!! : D

serah 27. mars 2010:

jeg fikk septum gjort for ikke lenge siden, og jeg'jeg er bare seksten.

til min mor skuffelse, skjønt.

ser på å få anker dermal i hoftene, og tungen min ferdig, snart. (:

muligens får 'edderkoppbitt' også.

lukkede dører fra Round Rock, Texas 17. mars 2010:

Wow gutter hva i helvete lol

fordi: du utelot flere piercinger, og de du gjorde hadde noen unøyaktigheter. SÅÅÅÅÅÅ

Spiderbites er to piercinger på underleppen tett sammen. Angelbites er i utgangspunktet en monroe på hver side av munnen din. Monroe er på venstre side. Madonna'er til høyre. Slangebitt er bare en enkel, midtre leppepiercing på hver side av munnen din. Angelbitt er det motsatte av slangebitt. Medusa er baksiden av en vertikal labret. Uttalt la-BRAY. Ikke la-brett.

Jeg'Jeg får en madonna denne uken og er ganske spent, men har halvt lav smertetoleranse. Forhåpentligvis gjør jeg det ikke't skremme >.

Sarah 16. mars 2010:

""ok, så jeg har hatt mange piercinger.

som for eksempel:

edderkoppbitt (monroe på begge sider)…""

emily de arend edderkoppen biter xD de're engelen biter 🙂

edderkoppbitt er to piercinger tett sammen på siden av underleppen 🙂 vennen min har dem ^^