Jami har vært en online skribent i flere år. Hennes artikler fokuserer på alt fra kjæledyrvedlikehold til ørepiercing.

Slik ser målerne mine ut etter strekking!

Her er hvordan målerne mine ser ut etter strekking!

Jami Johnson

Hva strekker seg?

Stretching (også ofte referert til som måling) er en form for kroppsmodifisering der en helbredet piercing er strukket for å imøtekomme større smykker.

Hva er kroppsmodifisering?

Kroppsmodifikasjon er bevisst endring av en'kropp av enhver ikke-medisinsk grunn, for eksempel estetikk, selvuttrykk, religiøse formål, kulturelle formål (passasjerett), etc..

Tapper og plugger, størrelse 8g (minste) til 1/2

Tapper og plugger, størrelse 8g (minste) til 1/2 “(største)

Jami Johnson

Taper, størrelse 2g og størrelse 7/16

Taper, størrelse 2g og størrelse 7/16 “

Jami Johnson

Hva er en måler?

En måler er en smykkestørrelse for mindre piercinger

Målerstørrelser

Målestørrelse: Millimeter

20 g

0,8 mm

18 g

1,0 mm

16 g

1,2 mm

14 g

1,6 mm

12 g

2,0 mm

10 g

2,4 mm

8 g

3,2 mm

6g

4,0 mm

4g

5,0 mm

2g

6,0 mm – 6,5 mm

0g

8,0 mm

00g

9,0 – 10,0 mm

Hvordan begynne å strekke

Mindre smykkestørrelser måles enten i målere eller millimeter. Målerstørrelser varierer fra 20g til en 00g (eller 0,8mm til 10mm), 20g er den minste og 00g er den største.

Før du kan begynne å strekke piercing, må den være helt helbredet, og du må vite hvilken størrelse den allerede har. Nye piercing i øreflippene er oftest enten en størrelse 20 gauge eller en størrelse 18 gauge.

  • Når en ny piercing er helt helbredet, kan du begynne strekkeprosessen ved å øke størrelsen på ringen eller måleren du bærer trinnvis..
  • Erstatt gjeldende størrelsesmåler med en annen'er en størrelse opp.
  • Aldri hoppe over størrelser; Dette kan forårsake permanent skade.
  • Taper brukes vanligvis for å strekke en piercing hvis måleren er en 00 eller mindre.
  • Etter å ha endret størrelser, gi ørene noen uker til å justere.
  • Sørg alltid for at en nystret måler er helbredet før du strekker igjen.
  • Gjenta prosessen til du når ønsket størrelse.

Plug Størrelser

Millimeter tommer

11,0 mm

16.7"

12 mm – 12,7 mm

1/2"

14,0 mm

16. september"

16,0 mm

5/8"

19,0 mm

3/4"

22 mm

7/8"

25 mm

1"

Hvordan strekke seg forbi en 00g: De større størrelsene (tommer)

Når du strekker en piercing forbi en 00g, du'll begynner å måle strekningene i millimeter og tommer i stedet for målere. For størrelser større enn 00g er den beste måten å strekke på med silikonplugger – på dette tidspunktet bør du ikke lenger bruke tapers.

Å strekke en piercing forbi målerstørrelsene er vanskeligere, og en er mer sannsynlig å oppleve en utblåsning eller annen skade på piercing.

Etterbehandling

Husk alltid å ta vare på en nylig strukket piercing. Rengjøring av den utstrakte piercing daglig vil bidra til å redusere sjansen for infeksjon og la strekningen gro seg skikkelig og raskt.

Det bør ikke være blødninger eller smerter etter en strekk. Hvis du opplever dette, reduser umiddelbart.

Hva er en utblåsning?

En piercing blowout er når en piercing blir strukket for raskt (igjen, oftest i øreflippene) og fistelen (hudtunnelen) blir tvunget ut av piercingens bakside, noe som forårsaker en uestetisk “leppe” på kanten av piercing.

Hvordan helbrede en utblåsing

Det er mange tips og råd om måter å helbrede en piercing blowout, men når du behandler en blowout er det første trinnet å umiddelbart rengjøre den skadede piercing og redusere til en mindre måler eller størrelse.

Etter at utblåsningen er rengjort og redusert, må du ikke berøre eller leke med den skadede piercingen, bortsett fra å påføre vitamin E -olje (og/eller rengjøre det berørte området). Ikke prøv å strekke deg før utblåsningen er helbredet.

Hvordan forhindre det

Noen utblåsninger helbreder aldri helt, så det er best å forhindre at en skjer. For å forhindre at dette skjer, vær forsiktig når du strekker: Strekk alltid en piercing sakte og aldri hoppe over størrelser.

Du kan også forhindre utblåsning ved å alltid strekke deg i dusjen (det varme vannet gjør huden mer elastisk) og/eller ved å bruke et smøremiddel (som også gjør huden mer elastisk). Du bør alltid la den utstrakte piercing helbrede i sin egen tid. Prøv aldri å strekke deg før den forrige har grodd.

Dette innholdet er nøyaktig og sant etter beste forfatterens kunnskap og er ikke ment å erstatte formell og individualisert råd fra en kvalifisert profesjonell.

Kommentarer

Laura Brown fra Barrie, Ontario, Canada 21. mars 2013:

Jeg'Jeg er ikke en piercing fan. Noe av det ser fint ut, men noen ser for langt ut. Jeg'har sett strekkede ører der hudklaffen er tørr og trukket tett. Det snur meg i magen. Den lille ørehuden på kanten ser ut som tynt skinn som er i ferd med å knekke. jeg kan't håndtere mennesker som har dette – mitt fokus er på øret deres i stedet for det de prøver å fortelle meg. Jeg'Jeg er ikke imot kroppsmodifisering, jeg bare gjør det ikke't vil se det når det ser smertefullt ut eller liker det'er i ferd med å kreve sting/ kirurgi for å fikse det.

Ørestrekk ser ut til å være ganske populært. Jeg'Jeg venter bare på at det skal gå til nakken som strekker seg der, hvor de bærer flere og flere metallringer rundt halsen. Jeg'Jeg er sikker på at det også vil bringe tilbake japansk fotbinding. Noen må finne en ny ekstrem.