Whitney er ekspert på piercinger og tatoveringer, med erfaring fra kroppsendringsverdenen.

Et eksempel på en hoftepiercing.

Et eksempel på en hoftepiercing.

Hoftepiercing blir ofte avvist

Noen ganger, uansett hvordan du bryr deg om din nye overflatepiercing, kan kroppen din fortsatt avvise den. Piercing på overflaten viser seg ofte å være midlertidig. I mange tilfeller er det en stor bragd å beholde denne typen piercing i ett eller to år.

Når kroppen avviser en piercing, spytter den i utgangspunktet ut som en splint. Kroppen synes det er lettere å skyve fremmedlegemet ut (i dette tilfellet smykker) enn det gjør for å helbrede huden rundt objektet.

Piercing på overflaten er tilbøyelig til å bli avvist, det samme er piercing i navlen og øyenbryn. Avvisningshastigheten for en type piercing avhenger av plasseringen av piercing, blodstrømmen i dette området og irritasjon eller overgrep som piercing lider av. Avvisningsfrekvensen for disse piercinger på hoftene er høy, fordi hoftene er et meget høyt kontaktområde med høy bevegelse, der en ny piercing kan bli irritert.

For å øke sjansen for at en overflatepiercing viser seg å være permanent, må du følge riktig etterbehandling, som beskrevet nedenfor.

Eksempler på at overflatepiercinger blir avvist

Videoen nedenfor viser en avvist hoftepiercing som henger ved en tråd og er i ferd med å falle ut og etterlater et arr.

Velg riktig smykketype

Når du får en hofteoverflate piercing, det'Det er veldig viktig å bruke riktige smykker. De riktige smykkene hjelper piercing til å vare lenger med færre risikoer.

 • Ordentlig smykker inkluderer Tygon (PTFE, en ikke-reaktiv plast) og overflate (stift) vektstenger.
 • Upassende smykker inkluderer CBR, bananstang og rette vektstang.

Tygon- og overflatevektstang reduserer risikoen for migrasjon og avvisning ved å skape mindre spenning og stress på vevet, noe som bør redusere risikoen for at kroppen vil prøve å skyve ut smykkene.

Det er veldig viktig å bruke riktige smykker. Rett vektstang anbefales ikke.

Den'Det er veldig viktig å bruke riktige smykker. Rett vektstang anbefales ikke.

Healing a Hip Piercing

Når du helbreder en hofteoverflate piercing, vil du være veldig forsiktig. Hoftene og bekkenområdet opplever mye bøyning, friksjon fra klær og generell aktivitet, noe som gjør området til et område med høy kontakt. Fordi overflatepiercing på hoftene har høy avvisning og migrasjonshastighet, er riktig etterbehandling et must.

Du kan øke sjansene for å holde piercing lenger hvis du bryr deg om piercing. Du'finner ut at det er mange forskjellige etterbehandlingstips for piercinger. Den'Det er et spørsmål om hvilken du vil følge.

Slik rengjør du piercing

Mange piercere anbefaler å bruke antibakteriell såpe, for eksempel Dial, men etter min erfaring kan Dial -såpe irritere en piercing, spesielt hvis du ikke't Skyll såpen skikkelig ut og den etterlater en rest rundt piercing der den kan irritere den.

Den enkleste måten å rengjøre en piercing er å bruke enten ferdigblandet saltoppløsning eller en løsning av ikke-jodisert havsalt. Saltvann, for meg, er det enkleste. Hvis du bruker havsalt, bland 8 gram varmt vann med 1/4 ts ikke-jodisert havsalt (ikke bordsalt).

 1. Hell saltvannet eller havsaltoppløsningen i en engangskopp (de små dixiekoppene på badet fungerer utmerket).
 2. Bøy forsiktig over koppen slik at du kan snu koppen over på piercing.
 3. Bløtlegg piercing i ca 10 til 15 minutter.

Hvor ofte skal jeg rengjøre den?

Du vil rengjøre piercing minst to ganger om dagen de første ukene, og deretter rengjøre den minst en gang om dagen til piercing er helbredet. Noen hevder at det er gunstig å rengjøre en piercing daglig selv om du tror at den er helbredet, siden denne typen piercing kan være ganske finurlig.

Hvis du føler ubehag i løpet av dagen, kan du spraye piercing med Simply Saline eller Wound Wash Saline i løpet av dagen. Bløtlegging av en ny piercing som vanlig rengjøring vil være bra for den, da den renser utsiden og innsiden av piercingen mens løsningen trekker gjennom.

Bare pass på å holde øye med migrasjon, avvisning og irritasjon.

Bilder av Hip Piercings

Piercing -prosessen

Hvis du bestemmer deg for å få en hoftepiercing, It'Det er viktig å forstå hva du'komme inn på før du går gjennom prosessen. Husk at mikrodermale implantater er et fint alternativ til piercing på overflaten, og de varer vanligvis mye lenger. Nedenfor er videoer av en hofteoverflate piercing og en mikrodermal hoftepiercing.

Smykker er for store: bundet til å bli avvist

Videoen ovenfor viser en hoftepiercing pågår. Men smykkene er for store og vil definitivt bli avvist.

Dermal Implant Hip Piercing

Videoen ovenfor viser en hoftepiercing ved hjelp av en annen teknikk som kalles dermale implantater.

Hoftepiercing gjort med dermal implantatmetoden.

Hoftepiercing gjort med dermal implantatmetoden.

Andre typer overflatepiercing

I tillegg til hoftepiercing, blir andre typer overflatepiercinger veldig populære i disse dager. Med noen unntak kan piercing på overflaten utføres på et hvilket som helst plant plan i kroppen.

Vanlige overflatepiercinger inkluderer:

 • Piercing mot øyenbryn: under eller ved siden av øyet
 • Korsett piercing: en serie symmetriske piercinger beregnet på å bli snøret som et korsett
 • Piercing i nakken: på baksiden av nakken
 • Piercing i nakken: på siden av nakken (kan kalles "vampyr biter")
 • Madison piercing: horisontal piercing over kragebenet ved nakkebunnen
 • Brystbenet piercing: på brystbenet
 • Piercing i magen: hvor som helst på magen, vanligvis i nærheten av navlen (kan bli referert til som en omvendt navlepiercing)
 • Vertikal tragus: foran øret, på siden av ansiktet
 • Håndledende piercing: på eller i nærheten av håndleddene, vanligvis på oversiden

Alle disse piercinger er utsatt for avvisning eller migrasjon. I mange tilfeller, hvis smykkene ikke er't fjernes når avvisning starter, arrdannelse kan utvikle seg.

Dette innholdet er nøyaktig og sant etter beste forfatterens kunnskap og er ikke ment å erstatte formell og individualisert råd fra en kvalifisert profesjonell.

Kommentarer

en 1. desember 2014:

Jeg har gjort hoftene mine og jeg elsker dem. Det gjorde det ikke't vondt i det hele tatt Jeg antar at smertetoleransen min er veldig høy. Jeg'Jeg er forelsket i hoftene og tenker på å få en til over de jeg allerede har.

Magenta618 4. august 2014:

Jeg'Jeg har fått hull i hoftene i nesten 2 måneder. Hvis du vil ha disse, anbefaler jeg at du byr på bukser med høy midje, løsere bukser og noen kjoler. Jeg've måtte unngå å bruke jeansene mine fordi de sitter på stengene. Mine smykker har en lignende form som navlen min, men den ene siden ble innebygd i løpet av den første uken. Imidlertid hadde jeg forlenget baren, og de helbreder pent. Dette er en piercing som ganske enkelt krever konstant vedlikehold, men det er virkelig sexy. Mine gjorde enormt vondt for å bli gjennomboret, men etter de fem minuttene har jeg fristet'hadde egentlig ingen smerter av dem. Bare konstant rødhet.

Tiffany 2. mai 2013:

Ok, så jeg har hatt hoftepiercing i omtrent et år nå, og har fremdeles ikke avvist og allerede blitt smittet veldig ille, og jeg fikk en stab infisert av dem og døde nesten på grunn av det 🙁 pussing og rødhet er helt normal og bare en del av helbredelsesprosessen. Når noen forteller deg at det bare tar 8 uker eller 2-3 måneder å helbrede, det's dritt. De tar minst et år til et og et halvt år å helbrede og når du kan bytte stenger. Mine er fremdeles ikke't helbredet ennå, og hullene er bare en liten garver enn hudfargen min, men det'er bare fordi de prøver å komme tilbake til sitt normale hudpigment, men jeg har allerede bestilt nye barer, og de er fantastiske! Håper jeg hjalp til!!

Fred 23. mars 2013:

Jeg vil virkelig at begge hoftehudene skal gjøres, men jeg'Jeg er faktisk redd for infeksjon nå, hvor lang tid tar det vanligvis før de vokser ut. Eller don't de ?

Chloeejoness 10. mars 2013:

Jeg'Jeg har piercet hoften min i nesten 3 måneder nå, og jeg elsker den så høyt, jeg brukte en stift, men byttet smykker for tidlig mens det helet, dette forårsaket irritasjon og rødhet rundt piercing. Ikke bra! Jeg'Jeg anbefaler en hoftepiercing til alle som ønsker en, ettersom min ikke gjorde vondt for å bli piercet i det hele tatt, men alt avhenger av personens smerteterskel.

courtney 11. mai 2012:

Vel, jeg'Jeg har fått hull i hoftene i halvannen måned, og det gjør det ikke't ser bra ut for dem akkurat nå. de er virkelig røde rundt hullene, og i det siste har de blødd og pusset noen ganger. denne tatovereren sa å bruke havsalt, men kanskje jeg'Jeg brukte for mye. Først brukte jeg dial -såpe, og de begynte å klø hele tiden og ville føle meg super tørr og begynte å bli rød. så jeg gjorde havsalt og nå tapper de mye puss og noen ganger har det litt blod i er dette normalt? Jeg gjør virkelig ikke't vet hvordan de ville se ut som dette er min første gang. Jeg virkelig elsker min og don't ønsker å se dem gå. fyren sa hvis de ikke't rydde opp om 2 uker jeg må ta dem ut. vennligst hjelp meg.

Ja det er meg 25. april 2012:

Jeg har helt hullet tungen min, magen, klitoris og overflaten på hoftene. de var perfekte, men ikke't med et profesjonelt sett som ble gitt til meg. alt var bra og ingen infeksjoner. da jeg stakk hull i hoftene, bøyde jeg industrielle stenger og satte dem i. De så ille ut, men jeg tenkte bare på etterpå når jeg får en kortere stang. don't pierce dem selv !! Jeg MÅ jeg ville'ikke gjør det igjen. jeg dro til MudFest og de ble virkelig smittet og huden min begynte å spise piercingballene mine. det var skremmende. Jeg har 4 små arr på hoftene nå 🙁

courtney 14. april 2012:

Jeg fikk gjort hoftene mine for omtrent 3 uker siden, og jeg elsker dem, men det er mye arbeid. Og personen som gjorde dem fortalte meg å bruke antibakteriell såpe som bare gjorde dem rødere og skummel. Også gjorde de en tynnere enn den andre. elsker dem veldig, men jeg gikk og fikk en annen mening og ble fortalt å bruke havsalt og at jeg trengte å klemme dem for å få pusen ut, ellers blir det en infeksjon. Jeg har også 7 piercinger, og jeg tenkte at det å gjøre hoftene mine gjorde vondt verre. Men det var helt verdt det 🙂 Jeg'd gi opp alle mine piercinger for bare disse to.

Luke 11. april 2012:

Etter min erfaring har jeg fått gjort hoftene, og jeg har funnet ut om du har keloid hud't få dette gjort som en person sa arrene når du først får dem gjort er ment å hæl hvis du har keloid hud jeg foreslår at du ikke't få dette gjort som blåmerker blir med deg min ser stygg minibank og jeg'm nær å bare ta dem ut: L there grea. Til å begynne med, men hvis du har feil hud etter 4 uker, ser de ekkelt ut; L og produserer overflødig puss

Rose 9. april 2012:

Jeg tror det gjorde vondt! Jeg har gjennomboret mitt eget øyenbryn, brusk, øreflipp og nese, og det gjorde jeg ikke'tror ikke det gjorde vondt, men dette var morder !! Jeg håper virkelig min don't avvise. kan jeg bandasje dem mens jeg sover så de ikke gjør det't bevege meg så mye?

Babydoll227 5. april 2012:

Jeg'Jeg har virkelig ønsket at hoftene mine peirced og mamma vil signere for det. Men jeg'Jeg er bare redd hvor vondt det gjør … Jeg har tungen og det gjorde det ikke't gjorde ikke vondt i det hele tatt, det gjorde heller ikke navlen min … Føles det akkurat som en navle som surrer rundt??

Brooklyn Alexa 22. mars 2012:

jeg vil virkelig gjøre min ferdig im 14 og få min ferdig på bursdagen min, som er om 2 uker, og jeg blir 15 .. Men etter å ha lest dette im afrid for å få det gjort … jeg har mine slangebitt, smiley, og min gift biter, og tungen min … ingen av dem har avvist, men jeg er redd denne vil ahhhhh! jeg kommer fortsatt til å få dem thogh. folk sier også at hvis din supermager det gjør mer vondt og jeg er supermager … tror du det vil gjøre mer vondt?

122410andstrong 20. mars 2012:

Jeg har en ganske liten overkropp (som i lengden) og hoftene mine ser alltid ut til å være rett på den tetteste delen av jeansene mine, så hvis jeg skulle få denne piercing, bør jeg be om å få den litt høyere enn normalt eller burde Jeg har bare på meg super low jeans? Jeg'Jeg er ganske sikker på at konstant friksjon ville få den til å migrere og/eller regregere … så hva synes du?

shortiee 20. februar 2012:

jeg fikk pirker i hoften min for omtrent en uke siden, og jeg har virkelig tatt godt vare på dem, men nå er jeg redd for at de skal avvise fordi jeg kan føle baren like dårlig ,, og denne artikkelen har også skremt meg. Jeg vil beholde disse i omtrent to år og ta dem ut selv i stedet for dem avvisende..men nå er jeg veldig redd:/

Whitney (forfatter) fra Georgia 10. februar 2012:

smerte er subjektiv

Ashleigh 08. februar 2012:

Jeg vil ha hull i hoftene mine, jeg har mange piercing og ingen av dem har avvist, jeg er bare redd for at hoftepiercingene mine vil _-, & på skala 1-10 hvor vondt de gjør?

Barbie 26. desember 2011:

Jeg fikk hullene mine gjennomboret helbredet og alt, men hullene er mørke. Når det blir lettere eller hva? Hjelp vær så snill

JesseLee 23. desember 2011:

Jeg fikk hull i hoftene for omtrent en dag eller to siden, og jeg'Jeg er ikke sikker på hvordan de skal se ut .. Men klemmen var skikkelig tett, og det blåste huden min. Jeg gjør n'vet ikke om det'er normalt eller ikke, men stedet jeg fikk det gjort på sa blåmerker er høyst sannsynlig, og der'Det er ingenting å bekymre seg for, så jeg'jeg er ikke så bekymret.

Men det blør't støter på det i det hele tatt, og jeg rengjør det to ganger om dagen med denne piercingrenseren, spesielt for piercinger. Jeg'Jeg er bare usikker på hva det er'skal se ut, men jeg'skal beskrive det.

Den'er litt lilla rundt den fra blåmerker, og den har små røde sirkler rundt hvert hull. Det gjør det ikke't ose eller noe, men det blør av og til .. Og da jeg fikk det gjort, blødde det en haug. Jeg vil bare vite om det's helbreder pent, eller hvis det'kommer til å avvise.

Vennligst svar?

Caroline 8. november 2011:

De fleste steder hvor jeg bor vant't gi deg dermal under atten selv med samtykke. Hvor kan jeg gå for å få det gjort

Natalie 30. juli 2011:

Noen som vet hvor lang tid det tar å helbrede? Jeg gjorde hoftene mine i går, men innså at jeg aldri ble fortalt. Også for de av dere som vil ha dem under 18 år, hvis du fortsatt vokser, er det mer sannsynlig at piercing vil avvise, så du'det er nok bedre å vente 🙁

Cillaa 28. juli 2011:

Jeg har bare ørene pirret, men jeg vil også gjøre magen og hoftene. Men moren min får meg til å vente til jeg er 18 -__- uansett, soo for hoften som ser ut, hvis jeg tar ut perisasjonen før den avviser, vil den fortsatt etterlate et dårlig arr? Jeg vil virkelig ha peircing, men jeg gjør det ikke't ønsker arr etterord..

kalynn. 27. mai 2011:

wow. du bør aldri gjøre en overflate felling selv. du'vil aldri få det rett. nålen vil heller ikke gå rett inn. Jeg fikk hoftene mine gjort da jeg var 15. Alt du trenger er at foreldren din signerer papirene som sier at du kan få det gjort. eller du kan vente litt til du er 18. men du gjør piercing selv't en veldig god idé. med mindre det'er ørene dine. pluss, med en overflatepiercing som hoftene dine, trenger du en større nål enn en du'd bruk for ørene. og hvis piercingen din fortsatt går etter noen uker, så gjør den det'kommer til å avvise. du bør rengjøre det en gang om dagen, jeg personlig tror at to ganger er en overkill fordi du'tørker det ut. akkurat som du burde'ikke vaske håret ditt hver dag. noen ganger for mye, ikke sant't bra.

Laura 22. mai 2011:

Jeg fikk hull i hoftene for en uke siden, og de har vært fine til de begynte å bli lilla for 2 dager siden & w

rødt rundt kulene, også ballene som går nedover synker ned i huden min, er dette normal helbredelse ?

Shayne 21. mars 2011:

Jeg fikk akkurat hull i hoftene for 2 dager siden, og jeg vil virkelig at de skal vare lenge. Jeg visste at de hadde høy avvisning, men det gjorde jeg ikke't vet at det var SÅ sjeldent at de varte mer enn 1 eller 2 år (det'er svak!). Etter å ha lest dette, jeg'Jeg legger meg definitivt ikke på magen lenger, og kommer ikke til å leke med stengene så mye. Jeg trodde å flytte dem var bra for helbredelse, som å vri en ørering, men jeg tror ikke det? Jeg vil ha min lenge, så jeg'Jeg skal rengjøre dem to ganger om dagen som alltid og være ekstra forsiktig. (hvis de avviser og ikke't etterlater arr, så jeg'Jeg skal bare gjenskape dem. Midlertidig, nei takk.)

alura 4. februar 2011:

tror du det'er en dårlig idé å gjøre det selv.

Jeg har alt det nødvendige verktøyet, og jeg kjøper allerede havsalt

for rengjøring, så jeg youtube -videoer av ppl som gjorde det selv

og det oppmuntret meg

Jeg er 17, så jeg kommer ikke til å få det gjort profesjonelt, og det gjør jeg ikke'vil ikke vente til da

jeg synes det ser flott ut og jeg har hullet i ørene, nesen, brusk, øyenbryn, leppe og navle

og ingen av dem har avvist ennå?

tips plz 🙂

høst 29. januar 2011:

Jeg'har dødd å bli 18 for å få dette gjort, men jeg'har alltid vært en som hatet å få piercinger. det tok meg evig tid bare å få hull i ørene fra da jeg var baby lol. Jeg vil ha dem sosososo dårlig skjønt. Jeg'Jeg er bare redd for smerten. Jeg'Jeg kommer til å lide gjennom det og få det gjort skjønt. bare nervøs haha

Molly Jean 23. januar 2011:

Jeg vil ha dem så ille, men nå gjorde dere meg skremt. Er dette å fortelle meg den nomatteren hva det'er midlertidig? Jeg vil ha det i minst 4 år. Og det gjør jeg ikke'vil ikke ha et arr. Blir det arr?

mikii 19. januar 2011:

Jeg fikk akkurat en hull i hoftene. Jeg liker virkelig hvordan det ser ut, litt klemt når jeg fikk det gjort. Det har vært et par dager og det er vanskelig å bevege seg rundt uten å føle at jeg'Jeg trekker den, men det er ukomfortabelt. Blodet sprang litt på hvert hull, men jeg tror det'er normalt. Jeg har ikke den mørke skygge -tingen du snakker om, men jeg håper det ikke er et tegn på tilbakemelding. Skal jeg bruke en bandaid rundt den for helbredelsesprosessen?

Trodde bare jeg'vil dele 🙂

Ashley 25. desember 2010:

Jeg'Jeg har hatt hull i hoften siden juni, og jeg har også den sorte skyggen! Jeg tror det kan være permanent, og det skremmer meg. Jeg rengjorde den med saltvann, og den er helt helbredet, ingen avvisning eller noe. Så jeg'Jeg er ikke så sikker på om den svarte tingen er permanent 🙁

kandiileena 20. oktober 2010:

hmm, jeg fikk hull i hoftene for omtrent en måned siden, og jeg er ikke sikker på om det avviser eller ikke, som om det er en svart skygge rundt hele piercingen, virker som om den blekner, men fus eller tøffe ting kommer frem av og til når jeg fikk akkurat piercing det var mørkt det var helt greit, men etter ca 3 dager ble det mørkt rundt piercing, da ble ett hull litt hevet og det's gått ned nå de andre reiste lol im forvirret. HJELP MEEEEEEEEEEE

Anjelica Rae 14. oktober 2010:

Dette er et flott knutepunkt! Jeg hadde dermal ankre i hoftene og følte meg SÅ ​​mislykket når man bare ikke ville ta og avvist veldig raskt til tross for flittig omsorg. Og så når den ene endelig kom ut, ble den andre som jeg aldri hadde hatt et problem med avvist uten forvarsel. De var morsomme, men veldig midlertidige!

Whitney (forfatter) fra Georgia 12. august 2010:

Migrasjon er hvor piercing og smykker beveger seg fra den opprinnelige plasseringen og plasseringen. Avvisning er når smykkene skyves helt ut av kroppen.

Design smykker 11. august 2010:

Jeg så tilfeldigvis tittelen på siden din og bestemte meg for at jeg ville lese den. Jeg gjør n't vet noe om piercinger, jeg antar at jeg er gammeldags. Jeg har bare 1980 -tallet 4 hull i det ene øret og 3 i det andre. Men jeg bruker bare øredobber i de første hullene. Denne artikkelen er fascinerende. Hva gjør "migrasjon" mener?

chezuk 22. juli 2010:

Jeg elsker dem !! ser så pen ut 🙂 🙂

Ville elske det gjort, men min Elvis/Gill piercing avviser, og har 'kutt meg ut' litt.

Selv om nakken min gjør det mye bedre 🙂

Må legge til at ingen av overflatepiercingene mine gjorde vondt i det hele tatt

ThreeFootHat fra Chicago 21. juli 2010:

Hoftepiercing ser bare ut til å være upraktisk å ha på seg, men hvem skal jeg dømme? Jeg hadde hull i tungen og øyenbrynet da jeg var yngre, og mange syntes det var gal. lol Til hver sin!

Whitney (forfatter) fra Georgia 20. juli 2010:

Alt avhenger av smertetoleranse

Autoaficianado fra California 20. juli 2010:

Au!! Gjør det vondt?