Raye számos testmóddal, SFSI képzéssel, korábbi CFR-D hitelesekkel és egy évtizedes BellaOnline szerepkörrel rendelkezik's body art szerkesztő az öve alatt.

Ismerje meg a különböző típusú orr piercing és ékszer stílusokat.

Ismerje meg a különböző típusú orr piercing és ékszer stílusokat.

ButterflySha, CC BY 2.0, a Flickr -en keresztül

A fül után az orr a második legnépszerűbb hely a test piercinghez. Az indiai, afrikai és a csendes -óceáni déli kultúrákban régóta jelen lévő, az elmúlt három évtizedben ez a kis ékszerdarab ritkáról szinte mindenhol az Egyesült Államokban és Európában lett. Bármennyire is elterjedtnek tűnik ez a piercing, bonyolult lehet komplikációk nélkül gyógyulni, és sok vitát okoz a szakmai munka világában.

Itt talál információkat az orr piercing különböző típusairól, tanácsokat a piercing előtt, ékszerek, opciók videókat, néhány piercinget "nem-nos" elkerülni, és még sok más. Itt'az Ön által felkínált témák listája'itt megtalálod a lefedettséget.

Minden, amit az orrlyukasztásról tudni kell

 • A piercingek típusai (Orrlyuk, septum és híd.)
 • Piercing információk és linkek (Hogyan kell ápolni az orrlyukasztást és így tovább.)
 • Az ékszerek típusai (Gyűrűk, csontok, csapok és csavarok.)
 • Előzetesen kérdezze meg Piercerét (Kérdések, amelyeket fel kell tennie, mielőtt elkezdené.)
 • Orr piercing No-Nos (Mit kerüljünk el, amíg Ön'még gyógyul.)
 • Utógondozási termékek (Javasolt termékek a gyógyító piercing tisztítására és ápolására.)
 • Mi történik, ha kivesszük az ékszereket? (Ha véglegesen el szeretné távolítani, vagy ha az ékszereit előtte kiütik'gyógyult.)
 • Mikor ne kapjon orrlyukasztást (Vannak olyan esetek, amikor valóban jobb, ha nem kap orrlyukasztást. Emellett vannak életkori minimumok a piercinghez.)
 • Gyakran ismételt kérdések és fórum (Ha még van kérdése, itt'ahol megkérdezheti a szerzőt.)

Az orr piercing típusai

Az orr lehetővé teszi a piercing néhány variációját. Azt'a porc, a szövet, amelyet nehezebb átszúrni, és problémásabb gyógyítani, mint a lágy fülcimpák.

Az orrlyukban viselt egyszerű ménes az egyik leggyakoribb ékszer.

Egy egyszerű csap az orrlyukban, az egyik leggyakoribb ékszer.

Orrlyuk

Ez az orr piercing leggyakoribb helye. Az ékszert valahol az orrlyuk pereme mentén, az orr bal vagy jobb oldalán helyezik el. Nincs jelentősége vagy jelentése, hogy melyik oldalra kapsz áttörést; azt'csak az Ön preferenciája. Bármi, amit az ellenkezőjéről hall, csak városi mítosz. A gyűrű vagy szegecs a legjobb a kezdéshez, de győződjön meg arról, hogy az ékszer nem túl szoros, ha szegecs. Ez gyógyulási problémákhoz vezethet.

Az alábbiakban láthatja, hogy néz ki az orrlyuk piercing elvégzése. Vegye figyelembe, hogy nem használ piercing pisztolyt.

Septum piercing kör alakú súlyzó ékszerekkel.

Septum piercing kör alakú súlyzó ékszerekkel.

Válaszfal

Ezeket az orrkamrák közötti porcfalba, az orrlyukak aljára helyezik. Azt's néha a -nak hívják "aréna" ahogy láthatnád a marhákat ezzel a stílusú piercinggel. Ez a pont kissé érzékeny lehet, különösen akkor, ha a gyűrű beszorul. Ez az egyetlen típusú orr piercing, amely teljesen és valóban láthatatlanná tehető.

Az alábbi videóban láthatja, hogyan szúrják át a szeptumot.

Egy híd, vagy Earl, piercing súlyzó ékszerekkel

Egy híd, vagy Earl, piercing súlyzó ékszerekkel

Híd piercing

Néha an "Gróf" piercing után az első ember, aki megkapta ezt a fajta módosítást, ezt az orrnyereg felszínén, a szemek között sorakoztatják fel. Ezt a piercinget nagyon nehéz gyógyítani, és nagy az elutasítás vagy a gyógyulás lehetősége.

A következő videóban láthatja, hogyan szúrják át.

Az orr ékszerek típusai

Sajnos sok ember minden típusra hivatkozik "orrgyűrűk," ami pontatlan. Sokféle ékszer létezik, például az alábbiak.

Gyűrű: Csak kör alakú súlyzók, hurkok vagy karikák igazán "orrgyűrűk." Az apró fogságban lévő vagy rögzített gyöngygyűrű nagyon népszerű.

A gyűrűk a legjobb lehetőség kezdő ékszerekhez a kezdeti gyógyulási időszak végéig, mivel megkönnyítik a piercing alapos tisztítását és teret engednek minden duzzanatnak.

A gyűrűk a legjobb lehetőség kezdő ékszerekhez.

A gyűrűk a legjobb lehetőség kezdő ékszerekhez.

AbbyD11, CC BY-SA 2.0, a Flickr-en keresztül

Csont/csap/csap: Ez egy rövid poszt stílusú ékszer, kis gyöngyökkel vagy díszítéssel, amely az orrlyuk külső részén nyugszik. A leírt elemek "csontok" vagy "csapok" gyakran nincs hagyományos hátlapjuk. Néha csak egy egyenes oszlop, és néha a belső vége egy nagyobb gyöngyvéggel végződik.

Sok e -mailt kapok olyan emberektől, akik panaszkodnak, hogy a csontokat nehéz be- és kijuttatni, és fájdalmasak a változásuk. Ne kapjon csontot, amikor először átszúrja az orrát. Lényegében te'Később csak kitéped, ha valaha is változtatni szeretnél rajta.

Ne kapjon csontot, csapot, csapszeget vagy (ahogy olvasni fogjátok a lejjebb) tüskét, amikor először átszúrja az orrát.

Csavar: Az orrlyukacska egy ékszertípus Indiából, és nagyon népszerűvé vált a nyugati piercingben. Van egy rövid hozzászólása, amely aztán egy kis göndörbe megy. Ez a fürt a hátlap helyett működik, hogy az ékszereket a helyén tartsa. Ennek a stílusnak egy modernebb változata a "L-bár," amelynek belső végén szögletes egyenes darab van göndörítés helyett.

U-Bend: Ez egy ékszer lehetőség csak szeptum piercingekhez. Ez egy kicsi "U"-formájú darab, amelyet úgy lehet viselni, hogy a végeit felfelé forgatjuk az orrlyukak belsejében, így a piercing észlelhetetlenné válik. Ez az egyetlen típusú orr ékszer, amely valóban teljesen láthatatlan lehet.

U-íves orrtartók

U-íves orrtartók

Tüske: Ez egy másik ékszer opció szeptumokhoz és néha híd piercingekhez. Azt's lényegében egy egyenes kúp, amelyet a piercingen keresztül vízszintesen viselnek, hegyes végeivel kilógnak. Nem új piercingekhez!

Mit kell kérdezni, mielőtt átszúrják

 • Kérdezze meg, milyen termékeket használjon a megfelelő gyógyításhoz: Tudja meg, hogy a piercer ajánl -e valamilyen speciális szappant vagy utókezelő terméket. Feltétlenül említse meg az allergiát az összetevőkre vagy illatanyagokra.
 • Kérdezze meg, hogyan működik a kiválasztott ékszer, vagy hogyan kerül be és ki az orrából: Vannak, akik átszúrják, majd hónapokkal az úton le akarják cserélni az ékszereket, és fel kell venni'nem tudom hogyan. A piercingnek képesnek kell lennie arra, hogy könnyen megmutassa.
 • Kérdezzen meg bármilyen egészségügyi problémáját: Ha aggódik a megfázás, az allergia vagy a tevékenységek miatt, vegye fel ezeket.
 • Beszélje meg az utógondozást. Ha a piercinge azt mondja, hogy van egy utógondozási lapja, amelyet át kell adnia, feltétlenül nézze át együtt, mielőtt leül és átszúrja magát. Így biztos lehet benne, hogy mindent megért, és így nem't felejtsd el, miután átszúrtad, mert kissé megkönnyebbülhetsz.

És mint minden szervizhelyzetben, ha nem'nem tetszik a kapott válasz, vagy úgy érzi, hogy a piercing lefúj, vagy úgy viselkedik, mint egy buta, don't átszúrja az a személy! Keress mást, aki jobban képzett és professzionálisabb.

Hagyományos/törzsi orr piercing

Hindu orrlánc

Hindu orrlánc

Az orrlyukasztás hiánya (és a szövődmények elkerülésének módjai!)

 1. Ne szúrja át az orrát piercing pisztollyal! Ezeket nem orrra találták ki, és a fegyverek által használt ékszerek nagyon tompák és gyakran túl szorosak. Ez növeli a fertőzés, a keloidok (hegszövet-dudorok) és a hegesedés esélyét. De az igazán nagy ok arra, hogy ne menjünk olyan helyre, ahol ilyen eszközöket használnak, az az, hogy az ilyen típusú helyszíneken dolgozók nincsenek megfelelően kiképezve a vér útján terjedő betegségek terjesztésére, és a piercingpisztolyok nincsenek megfelelően sterilizálva az ügyfelek között a terjedés megakadályozása érdekében a HIV -től vagy a hepatitis C -től!
 2. Ne viseljen ezüstöt vagy műanyagot új vagy gyógyító piercingben!

  Sterling ezüst: Ha ez a fém megfertőződik a meg nem gyógyult bőrön, akkor véglegesen elszínezheti a bőrt, fekete nyomot hagyva a helyszínen, amely soha nem tűnik el. Nincs tudomásom a festés megszüntetésére szolgáló módszerekről. Az új orrlyukakat rozsdamentes acél, niobium, titán vagy 14 k arany viselése után kell meggyógyítani. Ha megtudja, hogy ezüst van az új piercingen, látogasson el egy jó hírű piercinghez, és cserélje ki egy biztonságos fémre.

  Műanyag vagy nylon: Habár hipoallergén, ezek az anyagok porózusak, így képesek felvenni a testnedveket, amelyek fertőzéshez vezethetnek. A műanyag elszíneződhet, az ékszerek pedig a nem gyógyult bőrre tapadhatnak.

 3. Ne cserélje túl hamar az ékszereket! Az orr három hónapig vagy tovább tart a teljes gyógyulásig, és egyesek azt tapasztalják, hogy ha hamarabb veszik ki az ékszereket, akkor a piercing összeesik vagy bezárul, és'ne vegyen vissza ékszereket, így teljesen elveszíti a piercinget. Ha túl korán cserél ékszert, a piercing belseje is elszakadhat, és újrakezdheti a gyógyulási folyamatot. Ha valamilyen válságban van egy ékszer, és valóban le kell cserélnie, menjen vissza és nézze meg a piercinget, aki úgy tudja cserélni az ékszert, hogy't ne zárja be magát a piercing.
 4. Ne használjon dörzsölő alkoholt vagy hidrogén -peroxidot az új piercing tisztításához! Mindkettő szöveti égési sérülést okozhat és fokozhatja az irritációt, ami lelassítja a gyógyulást, és növeli a hegszövetek vagy dudorok kialakulásának esélyét.
 5. Kerülje az úszómedencéket, pezsgőfürdőket és úszást az óceánban a gyógyulási időszak alatt. A nyilvános medencék fenntartásához használt klór és más vegyi anyagok nagyon károsak a gyógyító szövetekre. Az óceánvíz a szennyező szennyező anyagok bakteriális fertőzésének veszélyét hordozza magában.
 6. Ha erősen edzel vagy izzadsz, az izzadságban lévő toxinok is irritálhatják a piercingeket, ezért mindenképpen öblítse le vagy mossa le az arcát, amikor befejezi a sportolást vagy az edzést.

Mi történik, ha kiveszünk egy orrlyukasztást??

 • A piercing után mennyi ideig kell várnom, hogy ideiglenesen kivegyem az ékszereket? Ötletem sincs. Néhány ember'A piercing nagyon stabil a kezdeti három hónapos gyógyulási időszak után, és egyesek sokkal tovább tartanak. Ott's nem lehet tudni, hogy mikor válik stabillá a piercing. Vannak, akik soha nem teszik!
 • Bezárul -e a lyuk, miután kiveszem az orrgyűrűmet? Többnyire. Senki nem tudja megjósolni, hogyan reagál a szervezete, miután kiveszi az ékszert, de a lyuk valószínűleg összezsugorodik. Előfordulhat, hogy egy kis gödröccsel zárul, vagy alig észrevehető.
 • Mi történik, ha előtte kiveszem az orrlyukomat vagy a septum piercinget's meggyógyította? Meg fog gyógyulni. Előfordulhat, hogy valamilyen nyomot vagy horpadást okoz. Tudom, hogy egyeseknek ez nyilvánvalónak tűnhet, de egyértelmű'másoknak nem, mivel ezt rendszeresen kérdezik tőlem.
 • Az ékszereimet véletlenül kiütötték vagy kihúzták az orromból, és megtehetem'ne tegye vissza. Mit tegyek? Sok piercing nagyon gyorsan bezárul, ha az ékszerek a gyógyulási időszakban kerülnek elő. Úgy, hogy nem't nem okoz túl sok traumát, és hegszövetet köt ki'A legjobb, ha hagyod, hogy az orrod teljesen meggyógyuljon, mielőtt újra átszúrod.

(Mivel az orr piercing egyre népszerűbb, I.'egyre többet kapok ebből a kérdéskategóriából, de a gyógyulási idő az egyik szürke terület.)

Vegye ki az orr piercing szavazást!

Don't Get Pierced If

 • Az iskolája vagy a sportban való részvétele nem't megengedni. Ha úgy gondolja, hogy gyógyítás közben többször is sikeresen kiveszi, vagy valahogy elrejti, és nem fog gyógyulási problémákba ütközni, akkor téved.
 • A munkád nem't megengedni. Ha úgy gondolja, hogy átlátszó ékszereket viselhet, vagy eltakarja, vegye figyelembe, hogy mindkettő valóban nyilvánvalóvá teszi, hogy orrlyukasztása van.
 • Aggódik amiatt, hogy később hogyan nézhet ki, vagy ha úgy gondolja'Hagyja abba az ékszerek viselését. A lyuk nagyjából akkora, mint egy füllyukasztó. Néha a lyuk nyitva marad az ékszerek eltávolítása után, és néha kissé zsugorodik, de leggyakrabban valamilyen gödröcske marad utána. Ha ez aggaszt, akkor ne'ne is menj oda.
 • Aggódsz, hogy mennyire fájhat. Minden ember másképp érzi a fájdalmat, így te is tudod't kérdezzen meg másokat, milyenek voltak a tapasztalatai, és kapjon választ, amely segít megjósolni, hogy mi van'érezni fogja. Ön nyert'nem tudom, mennyire fáj az orr piercing, amíg nem kap egyet. Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem minden testrész fáj annyira, mint mások, és hogy a piercing készségei növelhetik vagy csökkenthetik a fájdalmat. (E -mailt küld és azt mondja, "De tényleg, milyen rossz?" nem fog választ kapni. A tested nem az én testem.)

Orr- és testpiercing törvények – részletek ahhoz, hogy hány évesnek kell lenni ahhoz, hogy átszúrják

Mielőtt feltennél egy kérdést:

 • Ha olyasmit kérdez, amire a cikk nyilvánvalóan választ ad, akkor'Azt mondják, olvassa el újra ezt a részt.
 • Ha kérdése van a költségekkel vagy az árazással kapcsolatban, akkor kérdezzen meg egy testápolót, mert csak ők tudják, mit számítanak fel.
 • A jogi kötelezettségek miatt nem adunk tájékoztatást arról, hogyan kell öngyúrást végezni.
 • nyertem'ne adjon tanácsot arra vonatkozóan, hogyan győzze meg a szülőket, hogy engedjék át a kiskorút. Látogasson el egy családi tanácsadóhoz, hogy segítsen kezelni ezeket a konfliktusokat.
 • Ha információra van szüksége a gyógyításról vagy az utógondozásról, tekintse meg az orrlyukasztó gyógyítással kapcsolatos cikkemet.

Ez a tartalom a szerző legjobb tudása szerint pontos és igaz, és nem helyettesíti a szakképzett szakember hivatalos és személyre szabott tanácsát..

© 2008 Raye

Megjegyzések és kérdések

Tara 2020. május 10 -én:

Sziasztok 3 hónapja átszúrták az orrom. Átnyomhatom egy vastagabb orrgyűrűt? Bárki kérem

Fúrótorony 2020. május 08 .:

Szóval én'Nem tudom, hogy ez gyakori -e az orrcsavarokkal, de én'november vége óta átszúrták az orrom. Azóta soha nem vettem ki a piercinget'én csináltam meg az egyetlen dolgot, amit én'Végeztem, hogy visszamentem a piercingemhez, és kicseréltettem az ékszereket, amíg az alap még bent volt. Most, hogy'm közel ahhoz, hogy meggyógyuljon I'észrevettem, hogy tudok't ne érezzen belülről semmit a piercinget illetően. A kérdés az, hogy aggódjak -e, vagy ez gyakori a csapoknál?

Angyalgyökér 2020. február 10 -én:

Normális, hogy az orrom piercing lyuka nagyobb lesz

Zsálya 2020. január 07 -én:

Szóval … nem tettem'Ezt nem olvastam, vagy tudtam, hogy ez valami, pisztolyt kaptam az orromhoz … De amikor beszereztem, egy új dobozból jött ki, mintha új lenne. Az is nem volt'nincs háttere. Tehát a piercingem csak egy bejegyzés, és azt mondták egy hét múlva (ami holnap lesz), cseréljem le csonttá … mit tegyek?

Jázmin 2019. november 20 -án:

én'Körülbelül egy éve átszúrták az orrom, de ebédkor kiesett az orrom piercing, és nem tudom, mi történt vele. Begyógyul -e az orrom, mielőtt megtalálom a módját az elveszett horogcsap pótlására?

Megan 2019. november 04 -én:

Tehát 2 nappal ezelőtt szó szerint elvégeztem a ménes piercinget, és ez egy “L” alakú ménes, és ez SUPER vesztes, és megfordultam, és visszatoltam a rosszat, és elveszett. Az a személy azonban, aki ezt tette, több mint 2 óra távolságra dolgozik tőlem, és nem tudok belépni, hogy kijavítsam a történteket. Sok problémám volt azzal, hogy véletlenül megérintsem, mint az osztályban, vagy valami ilyesmi, mert amikor kellemetlen helyzetekben vagyok, hajlamos vagyok megérinteni az arcomat, ha megérintem, tágul a lyuk, vagy lehet, hogy a duzzanat elmúlik, mert észrevette, hogy nem túl piros vagy nem duzzadt? Várjam meg, és megoldódik, vagy tegyek valamit?

Ősz 2019. október 15 -én:

Milyen gyakran cserélhetem a piercinget, ha meggyógyult?

Hawraa 2019. szeptember 30 -án:

Néhány nappal ezelőtt piercingeztem az orrom, a harmadik napon volt némi irritációm, a piercingem nagy karót adott a gyógyulási folyamat végéig, így a harmadik napon az orromat tisztítottam és áttettem a lyukas lyukat. félig kimaradt a lyukból, nem tudtam tovább belépni túl fájdalmas volt, majd kivettem a nagyobb piercinget, és azt mondták, hagyjam, hogy az orr magától meggyógyuljon, amíg újra át nem szúrom, a lyuknak csak össze kell zsugorodnia Először is, vettem egy sokkal kisebb szegecset, és behelyeztem a csapokat az egészbe, idk, ha ez volt a helyes, és tehetek -e utána nagyobb csapokat?

Annie 2019. augusztus 28 -án:

Nemrég átszúrtam az orrom. Eltelt 2 hét. De most nem tudom visszahelyezni az orrgyűrűt az orrába. Mikor kell mennem repieringre

vanessa 2019. július 17 -én:

én'Szeptemberben Hawaiira megyek (alig két hónap múlva). Még mindig rendben van, ha ezen a héten megkapom a piercingem? Elég -e a majdnem két hónapos gyógyulási idő ahhoz, hogy úszhassak az óceánban, medencében, és ki tegyem a piercinget a napnak (korlátozottan)? Segítség! Kösz. 🙂

Katie 2019. július 7 -én:

Már egy ideje megcsináltattam az orrom, és ki akarom cserélni a csapokat, de nem vagyok biztos a vastagságban, de van egy durva elképzelésem, de ha vékonyabb szegecset tennék bele, akkor tudnék vastagabbat tenni. később a sorban…

Casey 2019. július 2 -án:

Kérem segítsen, 12 hét után vettem ki először az orrcsavaromat, és nehezen tettem be a kisebb 8 mm -t, az eredeti piercing sokkal nagyobb volt, ez azt jelenti, hogy a lyuk kisebb lesz, és nem tudom betenni a nagyot vissza. (Megpróbáltam visszahelyezni a nagyot, de annyira feldagadt az orrom, hogy nem tudtam, és körülbelül 2 nap telt el azóta.) Kérem, mondja meg, hogy a lyuk kisebb lesz -e, és hogyan kell a nagyot elhelyezni egyet vissza! Nagyon stresszes vagyok, és folyamatosan meghibásodok emiatt, sajnálom!

Aasha 2019. június 18 -án:

Most szúrtam ki az orrom, és van egy egyenes csapom, aminek a végén nincs golyó, és a piercer azt mondta, hogy változtassam egyre úgy, hogy a végén golyó legyen, így kiesik, három nap múlva próbáltam, és nem tudtam ki, visszakaptam a másikat, ha várnom kell három hónapot, vagy hamarabb próbálkozom?

Jenee 2019. május 31 -én:

Az orrlyukasztást professzionálisan, tűvel ferdén kell elvégezni, különösen, ha azt tervezi, hogy átszúrja a piercinget a csapszegből a karikába. soha nem fülpiszkáló pisztoly. Személyes tapasztalataim szerint az orrom körülbelül 1 hétig vörös és duzzadt volt, néhány kéreg alakult ki, amelyeket óvatosan letöröltem egy meleg ruhával. Ezenkívül annyira megijedtem, mert mivel az orrom duzzadt, a piercing úgy nézett ki, mintha az orromba süllyedne, ezért éjszaka lecsípem a kötszer sarokdarabját, és lefekvés előtt bedugom a peiring alá..

az orr piercing nem rossz, csak vigyázzon rá a gyógyulási folyamat során.

Remélem ez segít ! 🙂

Natalie 2019. május 24 -én:

Testtörő vagyok Ausztráliából, és amikor valaki hozzám jön buborékkal az orrlyukán, azt javaslom, menjen el egy vegyészhez, és vásároljon talán 12 alkoholos tampont és egy sterilizált tűt (kb. buborékot, és nagyon óvatosan nyomja össze, hogy eltávolítsa a buborékból/dudorból a szokatlan dolgokat, és győződjön meg róla, hogy eltávolította az egészet, majd fogjon egy új alkoholos törlőkendőt, és tartsa a terület felett 12 másodpercig, ne törölje le, vegye ki a tampont és hagyja békén, ne érintse meg azt. Mielőtt lefeküdne, óvatosan törölje át az alkoholos törlőkendőt, ne törölje le, csak finoman nyomja meg. Vigyél rá napfényt, és ne nyúlj hozzá, hacsak nem nagyon tiszták az ujjaid. Ne tisztítsa túl a piercinget. Remélem ez segít. Jó éjszakát

Leslie 2019. május 10 -én:

Elaludtam, amikor megfordítottam néhányat, hogy a körmöm a piercing alá húzódott, és húzta a héjat, és száraz vér jött ki, megtisztítottam, és most már tényleg piros és jobban fáj, ma van a 3. nap. Remélem, semmi nem történik, mint a fertőzés vagy dudor alakul ki körülötte:.: szerinted jól vagyok!!!

perel 2019. május 08 .:

Tudja, hogy hány százaléka jut oda oda piercing fertőzött?

Kyle 2019. április 15 -én:

Tehát tegyük fel, hogy bemegyek a medencékbe és az óceánokba, mikor lenne a leghamarabb az, amikor bedughatnám az orrom?

Jenni 2019. március 30 -án:

Szia

Még februárban átszúrtam az orrlyukat (tűvel), így tudom, hogy még mindig gyógyul. Körülbelül 4 héttel az elkészítése után nagyon rosszul kopogtam, és elvérzett, majd észrevettem, hogy egy dudor jelenik meg. Visszamentem a piercingeimhez, és azt mondták, hogy ez egy apró keloid, és hogy sóoldattal tisztítsam, és le kell mennie. Van egy kicsit, de van'még mindig ott vagyok, és nagyon aggódom, hogy nagyobb lesz. Ma is észrevettem, hogy egy kis piros dudor képződik az orrom belsejében, ahol a lyuk fájdalmasabb. Fontolóra veszem, hogy kiveszem, de nagyon tetszik a kinézete, és csak akkor csinálnám, ha segíthetne a dudorok gyógyításában. Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban, vagy van valami tanácsa? Kösz

Dolog 2019. március 07 -én:

A piercing állítólag ferde vagy egyenes az orrában?

Nicki 2018. szeptember 16 -án:

2 és fél hónapja áttörtem az orrom. Az első 3 hétben úgy tűnt, hogy jól gyógyul. Aztán a lányom véletlenül orron ütött, és egy nappal később orrdugrást kaptam. Azt kaptam, hogy másfél héten belül elmúlik. Aztán néhány nappal a gyógyulás után azonnal visszajött. Az elmúlt hónapban ez egy csata volt. Kezd elmúlni, kicsi lesz, aztán megint csak nagy lesz, majd csak ismétlődik. Nem fog teljesen elmúlni. Mindent kipróbáltam, amit a neten találtam. Tengeri só. Teafa olaj. Advil paszta stb. De semmi sem fog működni. Nem vagyok biztos abban, hogy az orrgyűrű -mérő túl nagy -e. Mert akkor kaptam az újat, amikor meggyógyul, és 18 g, és sokkal kisebbnek tűnik, mint az orromban. Valaki kérem segítsen !! Szinte csak fel akarom adni és kihúzni. De annyira szeretem.

Annie 2018. június 14 -én:

Kérem, most közel hónapig átszúrták az orrom. Én nem'nem tudom, hogy's fertőzött vagy sem.de szerintem a gyógyulási folyamat lassú. Egy héttel a piercingem után észrevettem, hogy az orrlyukamon kívül és belül valami dudor kerekedik a ménes körül, de'm zavaros, mert a színe sötét ahhoz képest, mint egy dudor. OK én'Próbáltam tengeri só oldatot, aszpirin pasztát, figyelmeztetni a borogatást, de nem tűnik jobbnak. én'm kezdtem megfigyelni valamilyen mozgást a piercing régióm körül. És a fejfájás és a fájdalom inkább civia. kérlek mit tegyek.?

Sors 2018. március 11 -én:

Az orrom egy héttel ezelőtt átszúrtam, véletlenül kétszer húztam ki az L alakú piercingem, először kétszer mentem vissza, de másodszor úgy éreztem, hogy nem egészen a belső orrlyukomon keresztül, és mint egy bőrrétegben pls segítsen, mit tegyek tedd

Antonio 2018. február 26 -án:

Három hónappal ezelőtt átszúrták az orrom. Azt mondták, hogy hagyjam el a titáncsapot a 3 hónap elteltével. Amikor elmentem behelyezni a 14 ezer csontot, ugyanazon a napon vettem, amikor megkaptam a piercinget, túl rövid volt ahhoz, hogy az orrlyukon keresztül. Hogyan találhatom meg a szükséges hosszúságot??

Rene 2018. február 20 -án:

Pár napja átszúrtam az orrom egy fegyverrel, és kész's jelenleg ménes. Ha az első gyűrű jobb a gyógyuláshoz, akkor biztonságos -e, ha elmegyek és kicserélem, vagy túl korai még egyáltalán kivenni?

Reah 2018. január 18 -án:

Az orrcsavarom félúton jött ki az éjszaka folyamán, és egy kis vért okoz, amikor visszahelyezem, mi a legjobb dolog számomra, hogy ne essen ki ?

Sophia 2018. január 18 -án:

Szia, Sophia vagyok, és olyan információkat kerestem, amelyek segítenek nekem abban, hogy elvegyem az orrgyűrűmet, és van egy ménesem, és nem tudom kivenni. Amikor megpróbálom, a piercing belülről jön ki, de kívülről nem's valahogy ott ragad, és én nem'Nem tudom, hogy a labda tarthatja -e, hogy megtartsa, néhányszor cseréltem már piercinget

Shannon 2018. január 18 -án:

Szia,

Már egy ideje vágyom egy orrlyukasztásra, és végül körülbelül 2 héttel ezelőtt elkészítettem, és a drágakő kiesett magából a tényleges ménesből, biztonságos -e megváltoztatni a ménest ugyanarra a formára, amit jelenleg hordok ( disznó farok alakja)? Kérjük, válaszoljon mielőbb.

Köszönöm 🙂

Alorrah 2018. január 15 -én:

Az 5 éves húgom egy napja kivette az orrom piercinget, és már meggyógyult .. Újra átszúrjam, vagy várjak tovább? Nincs nyitott lyuk az orromban, és nem fáj, vagy nincs dudor, ahol átszúrtam. Biztonságos ilyen korán visszaállítani?

nekem 2017. december 18 -án:

Ha kiveszem az ékszereimet az orr és az ékszerek tisztítására, majd visszahelyezem, megváltozhat -e a lyuk, vagy bezáródhat -e.

Heidi 2017. december 02 -án:

Szóval a barátnőm átszúrta az orrom, ő pedig egy piercing pisztollyal csinálta, és nem volt ménesünk, ezért karikát használtunk, ha mozgatni tudom a karikát?

tammin gale 2017. november 18 -án:

meddig várjak, hogy karikára cseréljem az orrom piercinget

JAde 2017. október 28 -án:

Ma ki kellett vennem az orrcsapomat az unokahúgom rángatása és a lüktetés miatt. Miután kivettem, nagyon kemény és kissé fájdalmas ütést éreztem a piercing helyén. Ezenkívül vizuálisan vörös/lila, és ismét nagyon kemény.

ellie 2017. október 26 -án:

alapvetően várnom kellett volna, hogy kicseréljem az orrlyukasztásomat, ménesről karikára változtattam, a lyuk mérete csökkent, ami azt jelenti, hogy már nem tudom beszerezni a ménest, van -e olyan méret, amelyet javasolsz, vagy csak egy méret felel meg a csapoknak?

diák 2017. október 26 -án:

ebbe az iskolába járok, ahol nem engedélyezik az orrlyukasztást, és már meg is csináltam. nem engedik, hogy gipszet tegyek a tetejére, vagy rögzítőelemet, mivel ez nem része az iskolai szabályzatnak. Arra késztettek, hogy menjek be a konzultációs szobába/ elkülönítő szobába. Ha nem tudod, mi ez, akkor ez csak egy szoba egy csomó más rosszul viselkedő gyerekkel, és egész nap a falat bámulod, és fekete falak vesznek körül, így nem tudsz megfordulni vagy más embereket látni. 2 hét telt el azóta, hogy átszúrtam az orrom, és 2 hete bent vagyok ebben a pokolban, és számolok. Szerencsére ma van az utolsó nap, mert akkor 1 hetes iskolai szünet van, és nyaralni megyek, és nem jövök vissza csütörtökön, így kihagyom az iskola hetének nagy részét. addigra 4 hét lett volna, és a piercingem azt mondja, hogy 4-6 hét között meg tudom változtatni a ménest. eredetileg 6 hetet akartam várni, így aztán tudom, hogy meggyógyult. de az iskola miatt csak 4 hetet kell várnom, és félek, hogy nem gyógyul meg, és továbbra is be kell vennem és ki kell vennem az iskolában, és félek, hogy fertőzést okozhatok.

Vizzle 2017. szeptember 30 -án:

A bal orrlyukamat átszúrtam, és csapszeget hordok. Az orrcsapom nem esik le, de ha futok vagy mosom az arcom vízzel, vagy alszom a bal oldalon????

burgonya 2017. szeptember 18 -án:

Szeretnék oldalsó piercinget csinálni, de véletlenül kaptam egy középső gyűrűt, akkor is használhatom az oldalsó gyűrűt?

magyal 2017. augusztus 15 -én:

Lehetséges -e kivenni az l alakú csapokat néhány hét után a piercing után?

Elise 2017. július 20 -án:

Átszúrtam az orrom, és jelenleg 22 méretű L-alakú ékszert tartok be'3 éve van piercingem. De régebben csapokat hordtam, és a hajam állandóan beleakadt és kihúzta, és nemrég elvesztettem az egyetlen ménesemet emiatt, és ez 20 -as volt. Vajon ez a nálam lévő ékszer most feltépi az orromat, ha véletlenül kihúzom?

Éden 2017. július 16 -án:

Szia én'Csak azon tűnődöm, hogy tényleg szeretnék orrlyukasztást, de az iskolám nyert't ne engedje meg nekik'Hamarosan itt a nyári szünet, és 6 hét szabadságom van az iskolából, ha a nyaralás alatt elvégezhetném, majd világos iskolába léphetnék, amikor visszamegyek az iskolába ????

Tasha 2017. június 28 -án:

4 hete átszúrtam az orrom, és az orrom felülről vérzik, és a vérzés szörnyű's állandó csöpögés. Tisztítottam tárcsázó szappannal és forró vízzel, egy csipettel, ahogy a piercingem mondta, és továbbra is folyamatosan vérzik. Nemrég vettem észre, hogy az orrom belsejében van egy dudor. Tehát kivettem az orrgyűrűmet, és megpróbáltam újat behelyezni, és a piercingem azt mondta, hogy a 4. héten megtehetem, és amikor megpróbáltam, annyira fájt, és nem tudtam visszahelyezni. Mit tegyek, bc nem vagyok újra átélni ezt a fájdalmat.

Borostyán 2017. április 22 -én:

Áthatoltam az orromon a tűvel és februárban kaptam egy gyűrűt a közepe felé, és jó volt egy ideje, majd hirtelen felébredek az orrom felénél, és félúton a labda elakad, és eldönteni, hogy menjek -e vissza, hogy átszúrhassák, vagy hagyhassák, hogy kivegyék, hogy meggyógyuljon, majd átszúrják ??

Anneri 2017. március 28 -án:

Sziasztok, március 25 -én kaptam meg a piercingemet, nem akartam, hogy a kishúgom és a sógornőm zaklassák, ezért azt gondoltam, hogy amikor elmennek, csak kivehetem, így tovább 27 -én. Hihetetlenül fáj az orrom, akkor volt, amikor még bent volt. Azt hiszem, fertőzésem lehet, de nem súlyos, mert nagyon kevés puszi volt. De most az orrom kívülről rendben van, de belül annyira dagadt, hogy szinte be sem tudom tenni az ujjamat, hogy felemeljem, hogy lássam, mi folyik ott. Nagyon érzékeny, amikor megérintem, kemény lány vagyok, de sírni akarok, valahányszor a kutyám véletlenül rámugrik, és megérinti az orromat … Gyors segítségre van szükségem. bármilyen tanácsért írjon nekem e -mailt az [email protected] címre. Szinte úgy érezte magát, mint a herpesz. Nehéz.

mrssa 2017. március 24 -én:

én'nagy tüsszentő vagyok és gyakran orrfolyásom van, de mindig szerettem volna átszúrni az orrom. menjek érte?

Renae 2017. március 10 -én:

Csont segítségével átszúrtam az orrom & rendesen meggyógyult. 12 éve van nálam.

Callie 2017. március 07 -én:

Mi történik, ha véletlenül csavaros orra van piercing és a csavar kijön, mit csinál?

Sara 2017. február 18 -án:

Amikor átszúrták a fülemet, azt mondták, hogy mindig fordítsam el, amikor megtisztítom. Ugyanez vonatkozik az orrcsavarokra is?

Julia 2017. február 12 -én:

Néhány napja átszúrtam az orrom, és kissé túl messzire húztam a gyűrűt, és most a lyuk kifeszült, így a drágakő a bőrömben ül, hogyan tudom ezt kijavítani, hogy a drágakő a lyuk tetején üljön, ahogy kell kellene?

Debbie 2017. február 01 -én:

A cikk egy részében említ valamit a korával kapcsolatban. Van -e korhatár, idősebb vagyok, és csak kíváncsi voltam.

Courtney 2017. január 26 -án:

Az orrlyuk, ahol az orrom gyűrű, állandóan fut. az orrom másik oldala nem't volt. ez csak véletlen, vagy az orrgyűrűm miatt lehet

Alexus 2017. január 21 -én:

Körülbelül egy hete újra átszúrtam az orrom ugyanott, ahol korábban. Ismerve a tapasztalatokat, körülbelül három hétig cseréltem orrgyűrűt a gyógyulási folyamatra, és először rendben voltam, de kicsit fájó. Tudni, hogy milyen érzés volt az orrom, amikor teljesen meggyógyult, körülbelül ugyanaz az érzés, mint most, hogy gondolod'Rendben lesz, ha megváltoztatom?

Kayla Hill 2017. január 05 .:

Tehát 1 hete és 1 napja szó szerint áttörtem az orrom. A munkám hirtelen azt akarja, hogy tegyek bele egy világosat. 6 hetes szabadságom van a baba kötésére, tehetek -e be egyértelműet február 20 -a előtt, vagy tegyem be a piercinget, hogy ne't bezárni???

Jess 2017. január 04 -én:

2 hete átszúrtam az orrom, és holnap elkezdem az iskolát, így átlátszó műanyag csapokat kell behelyeznem, különben én'Teljesen el kell távolítani a köteget. Mit kellene tennem?

Megan 2017. január 01 -én:

én'Fiatal korom óta szeretnék orrgyűrűt szerezni, de nagyon alacsony a fájdalomtűrésem. Nagyon szeretnék egyet, de igen'félek, hogy a folyamat sokat fog fájni. Van valami tippje, hogy vegyek -e egyet, vagy mikor?

Tom 2016. december 28 -án:

szeretnék egy orrlyukasztást lyuk nélkül az orromon, hol találok ilyen fajtát?

Abby 2016. december 01 -én:

Szia, hát én'm karácsonykor áttörtem az orrom és én'hallottam, hogy nagyon könnyű keloidokat szerezni belőle. Arra voltam kíváncsi, hogy van -e módja ennek megakadályozására, vagy csak a tested reagál rá?

Éva 2016. november 20 -án:

3 hónap után kivettem a dugóhúzómat, és visszahelyezhettem. Végül betettem egy orrcsont csapszeget. Jól ment (fájdalom érintése), de amikor érzem, hogy az orrlyukomban, akkor tudok'egyáltalán nem érzem jól a fémet. Lehetséges, hogy valóban meggyógyult, annak ellenére, hogy bekerültem a csapba?

Nat 2016. november 19 -én:

Így két hónappal ezelőtt úgy döntöttem, hogy átmegyek a septumom átszúrására, miután öt hónappal korábban átgondoltam. Amikor azonban elmentem piercinget venni, az illető először felnézett az orromra. Tudom, hogy néha ellenőrzik, hogy nincs -e eltért septum, de nekem nincs. A személy egyenesen elmondta "NEM" mert láthatóan van egy halmaz erem az édes helyen, ahol szeretném've megkaptam a piercinget .. Nagyon fel voltam háborodva emiatt, és megpróbáltam megnézni az interneten, hogy vajon mást utasítottak -e el egy piercingetől, amiért ugyanez történt, de csak olyan embereket találtam, akiket elutasítottak az eltérés miatt. Csak kíváncsi voltam, hogy ez valóban mondható -e "NEM" hogy … vagy ha a piercing egyszerűen csak azt mondta "NEM" a tapasztalatlanság vagy a tudás hiánya miatt.

Dzsessz 2016. november 05 .:

Szia, én'm azt tervezem, hogy orrlyukasztást kapok, de a fülemet átszúrták (csak a lebenyt), és 5 évig elutasította a piercinget, jelen volt a pikkely és néha genny. Éjszaka öt órán keresztül kint tartottam, és bezárt. Gondolja, hogy a testem elutasítja az orrlyukasztást? Mindenképpen menjek érte? Kösz!

Margot 2016. október 26 -án:

Nem lesz probléma, ha nyáron átszúrom az orrom

Kathy 2016. október 13 -án:

Kaptam egy orrgyűrűt egy pisztollyal, amelyet a szokásos módon használtak, amikor először használnak piercinget. De szeretném kicserélni egy kisebb gyűrűre, de ez a fajta folyamatosan megjelenik. Egy hónapja volt a piercingem. Továbbra is sarok, és ha igen, akkor az egész kisebb lesz?

Shae Allen 2016. október 12 -én:

A szemüvegem most kétszer kiütötte az orromat, ez hátráltatja a gyógyulási időt? Ezúttal az orrom kissé vérzett, így aggódtam. Gondoskodtam róla, hogy megtisztítsam a piercinget és az orromat, mielőtt visszahelyeztem a csapokat'majdnem egy hónapja átszúrtam az orrom, várjak még három hónapot?

Morgan 2016. október 11 -én:

Idén júniusban áttörtem az orrom, a munkahelyem most hirtelen azt mondja, hogy nem szabad vele dolgoznom, és most október van, de tegnap elmentem kivenni, hogy visszatérhessek dolgozni, Azon tűnődtem, hogy van -e valami tennivalóm azután, hogy kiszereltem.

Raye (szerző) Seattle -ből, WA 2016. szeptember 29 -én:

Katie, beszélj az elhelyezésedről a piercereddel. Mielőtt eldöntenék, hol kell átszúrni, kézzel kell ellenőrizniük az orrát, hogy érezzék -e a hegszövetet, és zseblámpával ellenőrizniük kell a környék véredényeit..

Raye (szerző) Seattle -ből, WA 2016. szeptember 29 -én:

Megan, bárki, aki pofázik, azt gondolja, hogy bármit is viselt akkoriban, az volt a rosszabb megoldás. Nincsenek begyűjtött adataim az orr piercing kihúzásáról.

katie 2016. szeptember 26 -án:

7 évig átszúrták az orrom, amikor a munkám miatt ki kellett venni. azt'6 éve nincs orrgyűrűm, de elhagyom ezt a munkát, és szeretném újra átszúrni az orrom. Van egy kis jelzésem, ahol régen volt- át kell szúrnom ugyanazon a helyen? vannak olyan problémák, amelyekkel tisztában kell lennem?

Megan 2016. szeptember 25 -én:

Csak arra voltam kíváncsi, hogy milyen típusú gyűrűt könnyebb kihúzni, ha beakad valamibe. Most karikám van, de általában csontot hordok. A karika könnyebben beszorul, vagy a csont?

Raye (szerző) Seattle -ből, WA 2016. szeptember 07 -én:

Emily, a fertőzés kockázata nagyon eltérő lesz az emberektől's ápolási rutinjai. Nincsenek olyan statisztikák, amelyekről tudom, hogy pontosan melyik pillanatot határozza meg.

Raye (szerző) Seattle -ből, WA 2016. szeptember 07 -én:

Nur, nem tudom megjósolni, hogyan gyógyulhat most az orrod, de minden alkalommal, amikor megváltoztatod az ékszerek méretét, kinyújtod a lyukat, majd hagyod, hogy ismét összeomoljon, és ez'ne legyél jó.

Raye (szerző) Seattle -ből, WA 2016. szeptember 05 -én:

Bookaholicpr, ahogy a Hubban írják, tanácsolok egy gyűrűt.

Bookaholicpr 2016. szeptember 01 -én:

Helló!

én'már régóta kerestem orrgyűrűt. Kérdezem, hogy melyiket ajánlják jobban, a ménest vagy a gyűrűt?

én'd olvassa el, hogy a csap jobban ajánlott, mert a gyűrű általában helyenként beakad. De itt én'm az ellenkezőjét olvasom.

Bármilyen információ hasznos lenne ezzel kapcsolatban.

Kösz!

Emily 2016. augusztus 29 -én:

Miután orrlyukasztást kapott, mikor van a legnagyobb fertőzésveszély?

Raye (szerző) Seattle -ből, WA 2016. augusztus 27 -én:

Luiza, nyilvánvalóan látnod kell valakit személyesen. Rajtad áll, hogy orvoshoz vagy más piercerhez próbálsz -e.

Nur 2016. augusztus 27 -én:

én'már 7 hónapja átszúrtam az orrlyukaimat, és az elejétől fogva háromszor cseréltem le az ékszeremet (mert minden darab valahogy kiütött). 18K arany orrméreggel kezdtem, majd 22K arany ménesre és később 22K aranygyűrűre váltottam. A lyuk egyre kisebb lett a gyűrűben, így most átváltottam a kezdeti 18K arany orrcsavarra. Ez rendben van, vagy rosszabbodik a gyógyulás ezzel a 22K -ról 18K -ra történő változtatással?

Raye (szerző) Seattle -ből, WA 2016. augusztus 24 -én:

Lila, én nem't azt sugallják, hogy az igazán megijedt embereket egyáltalán átszúrják. Ott's nincs oka rohanni, ha érzelmileg kényelmetlen. Szánjon időt arra, hogy többet megtudjon arról, hogyan választja el a részeit't nem érti a munkát, például a piercinget vagy a gondozást, és idővel meggondolhatja magát. Azt'jobb, ha nem félsz, ha félsz.

Raye (szerző) Seattle -ből, WA 2016. augusztus 24 -én:

Allison, ha fémérzékenysége van, akkor az egész szervezete ezt fogja érezni. A fémekre reagálás más, mint a fertőzések, bár mindketten kényelmetlenül érzik magukat. Érdemes felkeresni egy allergológust, hogy pontosan megtudja, mire reagál, és mit tud elviselni.

Lila 2016. augusztus 23 -án:

Át akarom lyukasztani az orrom, de én'félek, ha'fájni fog és én is'félek, ha megfertőződik, mert megtehetem'viseljen hamis ékszereket, az ékszer más, mint a szokásos fül piercing?

Raye (szerző) Seattle -ből, WA 2016. augusztus 23 -án:

Carol, ha a "világos dolog" műanyag, a válasz nem. A műanyag rettenetesen reagál a gyógyító piercingekkel, és kerülje ezt az anyagot, amíg csak teljesen meg nem gyógyul.

Raye (szerző) Seattle -ből, WA 2016. augusztus 23 -án:

Nicole, a gyógyító piercingnek más a tisztítási igénye, mint a gyógyult piercingnek, és meg kell duzzadnia és lefolynia. Továbbá, az igazán apró ékszereket készítő fémek nem biztonságosak a gyógyításban, különösen az ezüst maradandó fekete nyomokat hagy a bőrön, ha gyógyítás közben viselik. Tehát válaszolni a kérdéseire, igen és igen.

Raye (szerző) Seattle -ből, WA 2016. augusztus 23 -án:

Nguyenenthanh, tudom't nem érti, mit ért a magasabb orrlyuk piercing és a rendszeres között. Ön nem adott leírást arról, hogy mit ért ezeken a kifejezéseken.

Raye (szerző) Seattle -ből, WA 2016. augusztus 23 -án:

Sam, abból, amit az MMA -harcokból megértek, függetlenül attól, hogy mit viselsz a piercingekben, fennáll annak a kockázata, hogy beszorul és ütődik a piercingekre. Nem ajánlok semmilyen piercinget senkinek, aki rendszeres harci helyzetekben lesz.

Luiza De Miranda Rosa 2016. augusztus 13 -án:

Helló, van egy orrgyűrűm, és a múlt héten elmentem egy piercinghez, hogy majdnem egy évig viselni próbáljam eltávolítani.

A pástétom minden erejét összeszedte, és én a lehető legjobban próbáltam elviselni a fájdalmat, de egyszerűen nem tudta't még a gyűrűt sem mozdítsa el a helyzetéből.

Jogilag elakadt, és én'otthon minden tőlem telhetőt megpróbáltam, hogy a piercinget újra megmozdítsam, de az' lehetetlen volt!

Kétségbe vagyok esve .. menjek orvoshoz és próbáljam ott eltávolítani??

Mit kellene tennem??

Üdvözlettel

Allison 2016. augusztus 10 -én:

Körülbelül 5 évvel ezelőtt áttörték a füleimet, és meg kellett állnom, szinte minden fémmel reagált a fülem. Ha átlyukasztom az orrom, hajlamos lesz a fertőzésre is?

Kösz

Ének 2016. augusztus 08 .:

szia, én'Nemsokára átszúrják az orrlyukamat, de az iskolám csak azokat a tiszta orrlyukas dolgokat engedélyezi. Kevesebb, mint egy hónapom van az iskola kezdete előtt, és azon tűnődtem, vajon le tudnám -e cserélni a ménesemet egy hónap alatt? Vagy még az orromat is átszúrja a tiszta dolog? Elnézést a hosszú kérdésért és nem't sok tapasztalatom van a piercingekkel! Hahaha!

Raye (szerző) Seattle -ből, WA 2016. augusztus 01 -én:

Mattanikka, ez egyike azoknak a helyzeteknek, amikor orvoshoz vagy piercinghez kell fordulnia, és segítséget kell kérnie, és nem kér vak tanácsot egy webhelyről. Nem akarja, hogy a súlyzó a bőr alatt gyógyuljon meg, vagy megfertőződjön.

Raye (szerző) Seattle -ből, WA 2016. augusztus 01 -én:

Zainab, áttört orra felduzzad, ami miatt az ékszer tovább süllyed, és a vérzés azért van's egy friss seb. Minél többet érinti és játszik az ékszerekkel, annál jobban irritálhatja a gyógyító piercinget.

Raye (szerző) Seattle -ből, WA 2016. augusztus 01 -én:

Pumbaskunk, tudok't megjósolni, hogyan reagál a szervezete, de nincs okunk azt feltételezni, hogy nem ugyanaz a reakció lesz. Én személy szerint azt javaslom, hogy a rossz elutasítási problémákkal küzdő embereket ne szúrják át.

Raye (szerző) Seattle -ből, WA 2016. augusztus 01 -én:

Rena, a szülők és a gyermekek közötti viták az orrkarikákról értékkonfliktusok, és én is tudok't lépjen azok közé. Veszélyes attól függ, hogyan határozzák meg. A legtöbb esetben nem az a legjobb mérőeszköz. Nagy dolog? Gyanítom anyádnak, hogy igen.

Nicole 2016. június 30 -án:

Néhány évvel ezelőtt átszúrták az orrom, és becsukódott. Szeretném megismételni, de az utolsó helyen, ahol ezt tették, először azt mondta, hogy nagyobb ménest kell használnia, majd kisebbre mehet, ha 6 hét alatt meggyógyul. Igaz ez? Nem lyukaszthatom át az orrom a lehető legkisebb csapszeggel? én'm megy diszkrét.

Köszönöm a segítségedet!

Nguyenthanh 2016. június 26 -án:

Sziasztok, kíváncsi voltam a gyógyulási folyamatra egy magasabb orrlyuk piercing esetében, amely eltér a "rendszeres orr/orrlyuk piercing?

Köszönöm! 🙂

– Thanh

Sam 2016. június 20 -án:

Majdnem 6 hónapja átszúrtam az ajkam és az orrom is, és most regisztráltam az MMA órákra. Az oktatóm azt akarja, hogy vigyem ki őket, de arra gondoltam, hogy szerinted rendben lenne -e, ha a monofil zsinórt használnám, hogy nyitva tartsam őket a gyakorlat során? Az óra csak egy óra, és állandóan munkára cserélem a piercingeimet. Tudom, hogy mindenki másképp gyógyít, és úgy érzem, rendben lenne, ha egy órára kihagynám őket, de én'm könnyen paranoiás.

Mattanikka 2016. június 16 -án:

Szia,

Van egy gróf piercingem hosszú évek óta. Nemrég úgy döntöttem, hogy kicserélem a piercingem, de valami szörnyen rosszul esett, és tanácsra van szükségem, hogy mit tegyek … Mindkét (tényleg MINDKÉT!) Labdát egyszerre vesztettem el, és mivel a piercing belső menetes volt, a súlyzó most bent ragadt és Meg tudom csinálni'ne vedd ki. Kipróbáltam és csak rosszabb lett. Most meg's ágyazott a híd területén. Valami javaslat? Én most azt's egy ugyan. Nagyon köszönöm

Pumbaskunk 2016. június 15 -én:

Meg tudom csinálni'ha fülbevaló van a porcomban, mert a fülem elutasítja, pénteken megcsinálom az orrom, ugyanaz lesz a problémám a fülemmel, vagy más lesz?

Zainab 2016. június 07 -én:

Szia,

Kevesebb mint egy hete szúrták ki az orrom, és úgy tűnik, hogy a ménesem elsüllyed. Ha felnyomom, vérzik, majd újra elsüllyed. Mi a baj? Mit kellene tennem?

Rena 2016. június 06 -án:

én'm 15 és olyan országban élek, ahol a velem egykorú gyerekek többségének orrgyűrűje van, és én'Próbálom meggyőzni anyámat, hogy engedjen nekem is egyet. Veszélyes vagy nagy dolog?

Raye (szerző) Seattle -ből, WA 2016. május 22 -én:

Faye, tudom'ne jósoljon az orr bezáródásával kapcsolatban, de ha szerezhet egy monofil (nylon) vonalat, akkor'régen kitüntetett módja volt, hogy vészhelyzetben nyitva tartsák a piercinget.

faye 2016. május 22 -én:

Álmomban elvesztettem az orrcsapomat'két éve átszúrtam, de fogalmam sincs, milyen gyorsan bezár, vagy milyen gyorsan tudok beszerezni egy másikat. A kérdésem tehát az, hogy mikor kezd bezárni, és van -e bármi, amit használhatok a helyemben'm tudok beszerezni egy másikat.

Raye (szerző) Seattle -ből, WA 2016. május 19 -én:

Anaya, a régi piercingek hetekig vagy hónapokig eltűnhetnek, nem tudom, hogyan gyógyul a bőröd. Lehet, hogy csak várnia kell, és meg kell néznie önmagát.

Ananya 2016. május 18 -án:

Szia

2 hónappal korábban átszúrtam az orrom. Nw úgy érzem, hogy a helyzet rossz, mivel olyan gyorsan végeztem, miközben elmentem Keralába nyaralni. Újra át kell lyukasztanom ugyanazt az oldalt bt egy kicsit felső pozícióban. Lehetséges -e. jel hamarosan?

Raye (szerző) Seattle -ből, WA 2016. május 15 -én:

Jenni, minden fémet le akarnak venni a testedről a műtéthez. Sokan úgy találják, hogy ha egy kis hurkot monofil zsinórt helyeznek a piercingbe, az nyitva marad a kórházi tartózkodás alatt. Sok sikert a műtéthez és a piercinghez.