Tizenhárom tetoválásom van. azt hiszem ők'nagyon szépek (és biztosan nem't minősíteni "rossz minőség").

A tarkó piercingek azok, amelyek a hátán vannak, ill

A tarkó piercingek azok, amelyek a hátán vannak, ill "tarkó," a nyak.

Tapasztalatom

Egy volt barátnőm 2003-ban úgy döntött, hogy a tarkóját átszúrja. Ez egy pillanatnyi döntés volt, főleg azért, mert már ékszerek voltak a nyelvében és az ajkában, több piercing a fülében, és határozottan ellenállt a piercingnek köldökét, de még mindig több fémre vágyik. Ez nem't piercing bárhol elvégezhető. A nyak- és tarkó piercingek a hatalmas kategóriába tartoznak "felszíni piercingek," és csak tapasztalt karosszéria -technikus végezheti.

Elvittük az utat Phillybe, hogy eljussunk a Infinite -be a 4. és a Déli utcában, ahová a középiskola óta különféle piercingekre jártunk. Magam is elvégeztem a nyelvpiercinget (mindkettőt), a köldökgörcsömet (mindkettőt), az elülső hélixet és a porcfül -piercinget, és még a nemi szervet is – ez olyan bensőséges cselekedet, amelyben csak a Végtelenben bíznék (hé) … ez lehet az új szlogenjük!).

A tarkójának piercingje gond nélkül ment le, és elmondása szerint kevésbé volt fájdalmas, mint az ipari füllyukasztása. Az egyetlen dolog, amit nem tett'nem tetszett neki "nem lehetett'nem látom a szemével" és nem tudott'hogy maga tisztítsa meg – ezért rám kellett támaszkodnia.

Fontos információk a felszíni piercingekről

A különbség a szabványos piercing és a felszíni piercing között az, hogy a felszíni piercing be- és kimeneti lyukakkal rendelkezik, amelyek átmennek a bőr sík területén. A BMEzine Encyclopedia szerint, "A legtöbb felszíni piercing kudarcot vall, nem azért, mert a felszíni piercing lehetetlen, hanem azért, mert sok teljesen alkalmatlan piercing van ott,'nem érti, hogyan gyógyul a test."

Egy tanulatlan piercing megpróbálhat felszíni piercinget végezni az egyenes súlyzókkal, amelyeket általában a szokásos piercingeknél használnak. Ez szinte mindig sikertelen, mert az ékszer teljesen rugalmatlan – a bőr körül vándorol, mivel a szervezet elutasítja, ami rendkívül irritációt és esetleges hegesedést eredményez. A sikeres nyak- vagy tarkó piercing kulcsa az, hogy találjunk egy jó hírű piercinget, aki kapcsos alakot használ felületrúd a piercinghez. Kifejezetten felszíni piercingekhez készültek, és egyedi kialakításukat a természetes gyógyulási folyamat elősegítésére hozták létre. Hacsak nem tapasztalt piercing szúrja át, a nyakpiercing szinte mindig fennáll annak a veszélye, hogy a felszíni piercing elutasításra kerül.

Tarkó piercing

Általánosságban elmondható, hogy a tarkó piercing a piercinget jelenti a nyak hátsó részén, közvetlenül a hajszálvonal alatt. Az ékszerek elhelyezése, mérete és alakja változhat, és nincs hatással a kifejezés meghatározására. Ebben az esetben a tarkó egy helyre utal, nem egy piercing vagy ékszer típusára.

Nyak piercing

A nyakpiercing, amelyet néha Madisonnak is neveznek, általában a nyak elején található, gyakran a húsos részen, közvetlenül a kulcscsont között. Ez utalhat bármely piercingre is, amely az egész nyak elején vagy oldalán található, az Ádámtól's alma (ha te'újra hím) a kulcscsontig a hajszálig és a fülig.

Ez a tartalom a szerző legjobb tudása szerint pontos és igaz, és nem helyettesíti a szakképzett szakember hivatalos és személyre szabott tanácsát..

Hozzászólások

gt 2019. június 08 -án:

jól néz ki

jessica 2012. szeptember 26 -án:

janna, lehet, hogy csak túlzott nyomás az's mi történt az enyémmel, csinálod a sós áztatásokat? várjon még néhány napot, majd térjen vissza a piercinghez, hogy megnézzék.

Janna 2012. szeptember 25 -én:

Három napja végeztem az enyémmel, aggodalomra okot adó szemölcs a piercingeimről

Danielle Roberts 2011. július 01 -én:

Most szúrtam át a tarkómat && Én nem't rezzenéstelen. Ez egy műanyag és rugalmas rúddal történt. Kicsit fájt, de bot nagyon rossz.

Louise 2011. május 18 -án:

Nem dermálisak, lapos felső felületi piercingeket kaphat, a kapcsos rudak segítségével. Az egyiken meg lehet állapítani, mivel magas bőr van közöttük; Bármelyikük is tartalmaz dermált, az, amelyen 3 golyó van, egyértelműen dermális.

Varnadore a The 334, AL -tól 2010. január 10 -én:

A harmadik és kilencedik kép mikrodermális implantátum, nem felszíni piercing. A második lehet mikrodermális, de nehéz megmondani.

Igen Mann 2009. március 16 -án:

Menta D: D

Don't kérdezzen 2008. december 27 -én:

nem az én dolgom, de élveztem az iskolát. Kösz

csillagosan felcsigázott Arizonából 2008. december 21 -én:

Félelmetes képek