Sivut pyyhkäisi otsatukka on otsatukka, jossa on sivuosa. Hieman pidemmät kuin suorat otsatukka, sivuttain pyyhkäiset otsat voivat piilottaa hienot viivat ja rypyt silmiesi ympärille. Toisin kuin tavalliset sivutangot, hiukset yksinkertaisesti kehysttävät kasvosi, kun otsatukkaasi pyyhkäistään sivuttain. Löydä inspiraatiota näistä sivuttain hiottuista kampauksista ja hiustenleikkauksista.

Joten ennen seuraavaa hiustapaamista tutustu näihin sivuilla pyyhkäiseviin otsatukkaisiin.

Aaltoileva Swept Fringe

aaltoileva pyyhkäisyInstagram @micahblue7

Aaltoileva pyyhkäisevä hapsu on loistava ottelu keskipitkästä lyhyeen, aaltoilevaan leikkaukseen. Tämä hapsu heiluttaa ja sekoittuu kauniisti muihin lukkoihin. Koko kampaus antaa täydellisemmän kaskadin otsatukka, joka antaa hiuksille enemmän kehoa ja tilavuutta. Näiden ranta-aaltojen saavuttamiseksi käytä joko pyöreää harjaa puhalluskuivauksen aikana tai taivuta hiuksiasi sileällä raudalla.

Sweeping Fringe naisille, joilla on kiharat hiukset

Laaja hapsu naisille, joilla on kiharat hiuksetInstagram @epikasalonandboutique

Kokeile lakaista hapsua naisille, joilla on kiharat hiukset, lisätäksesi kiharoihisi ja korkeutta. Pidemmät haalistuneet otsat sulautuvat kerroksiin, mikä antaa kiharoille enemmän pomppia. Ne luovat myös pyöreämmän muodon, joka pehmentää kasvoja.

Sivulla lakaistaan ​​höyhenpeitteiset mustat hiukset

Sivulla lakaistaan ​​höyhenpeitteiset mustat hiuksetInstagram @alexandrmaslovsky

Sivulla lakaistaan ​​höyhenpeitteisten mustien hiusten etu on lisätä liikettä kasvojen yläosan ympärille. Tummemmat hiusvärit ovat onnekkaita, koska niissä on paljon kiiltoa. Ne voivat kuitenkin tarvita hieman nostoa ja liikettä, jotta hiukset eivät putoa liikaa. Tavoita pitkä kerroksinen muoto, joka parantaa ja korostaa hohtavia lukkoja.

Sivulla pyyhkäisty tyyli paksuille otsille

Sivulla pyyhkäisty tyyli paksulle otsalleInstagram @nellcarmo

Kokeile sivuttain pyyhkäistä tyyliä paksuille otsille, jos olet yksi niistä naisista, joilla on paljon hiuksia. Joskus paksummilla hiuksilla voit tuntea, että ne ovat hukassa, ja otsatukkaiden lisääminen voi lisätä tätä tunnetta. Valitse siis sivuttain pyyhkäistävä tyyli, joka vaalentaa hiukset visuaalisesti. Se luo liikettä alueelle, jossa hiuksiasi painotetaan.

Virtaava hapsu hienoille hiuksille

Virtaava puoli pyyhkäisi hapsut ohuille hiuksilleInstagram @rikkikauppa

Virtaava hapsu ohuille hiuksille on toivottavampaa, koska pienempää hiusosaa voidaan käyttää ottamatta liikaa hiuksia verrattuna täysipainoiseen. Olipa hiuksesi kuinka pitkä tahansa, pitkä virtaava hapsu pyyhkii kasvot kauniisti. Se luo äänenvoimakkuutta kasvoalueelle lisätyn leveyden vuoksi. Se on myös loistava vaihtoehto, jos hiuksesi ohenevat taantuma -alueella, koska niiden ansiosta hiukset voivat istua eteenpäin ja peittää alueet, joista saatat olla tietoinen.

Syväpuolen osa

syvä sivuosa hapsutInstagram @ssilvaniasil

Syvä sivuosan hapsut sopivat mihin tahansa hiustenleikkaukseen, ja yksi niistä on lohko. Parasta otsassa olevissa otsatukkaissa on se, että se lisää hiuksiin mausteita ilman suuria muutoksia. Swept bangs -kampaukset ovat parhaita naisille, joilla on suorat hiukset, jotka tarvitsevat lisävolyymia.

Tyylikäs sivuttainen otsatukka pitkille hiuksille

Tyylikäs sivuttainen otsatukka pitkille hiuksilleInstagram @joeltorresstyle

Tyylikkäät sivuttain pyyhkäistyt otsatukka pitkille hiuksille näyttää hyvältä aaltoilevalla tekstuurilla. Yhdistelmä luo liikkeen, joka lisää elämää tresses. Sivulla pyyhkäisty hapsut voivat muuttaa ulkonäköäsi ilman, että sinun on katkaistava pituus. Ne eivät näytä yhtä dramaattisilta kuin eteenpäin suuntautuvat pitkät paukut. Tämä suuntaus on naisille, jotka eivät halua rajua muutosta.

Lob, jossa sivuttain pyyhkäistyt otsatukka ja tummanruskeat aallot

Lob, jossa sivuttain pyyhkäistyt otsatukka ja tummanruskeat aallotInstagram @hairarchitech_by_georgepopescu

Tämä lohko, jossa on sivuttain pyyhkäiset otsat ja tummanruskeat aallot, on monipuolinen. Se ei ole liian lyhyt, jotta hiukset voivat pukeutua päänsä päälle. Se ei myöskään ole liian pitkä, joten hiukset säilyttävät täyteläisyytensä. Tämä lohko on myös erinomainen aaltojen kanssa tai ilman! Naiset, joilla on mikä tahansa kasvomuoto, voivat nauttia tällaisesta leikkauksesta.

Pitkä Pixie ja pitkät lakaisutangot

Pitkä Pixie ja pitkät lakaisutangotInstagram @alejandraespinoza

Heiluta pitkää pikseliä pitkillä sivuttaislaukauksilla näyttääksesi terävältä ja raivokkaalta! Tämä lyhyt leikkaus toimii paljon paremmin, jos hameet ovat suorat tai hieman aaltoilevat. Lyhyillä hiuksilla ja pitkillä sivutangolla voit pitää sen yksinkertaisena muotoilun suhteen. Kevyt mattapintainen kitti hiukan rakeisuuden ja tekstuurin lisäämiseksi on kaikki mitä tarvitset.

Keskipitkä kampaus ja pyyhkäiset otsatukka

keskipitkä kampaus pyyhkäisi otsatukkaInstagram @hs.miguelized

Tämä on keskipitkä kampaus, jossa on pyyhkäiset otsatukka, joka voi vetää pois milloin tahansa. Päät syövät solisluuta, mikä antaa leikkaukselle täydellisen pituuden. Se on ihanteellinen, jos et voi päättää, haluatko lyhyt vai pitkä. Tällainen otsatukka sopii myös naisille, joilla on pieni otsa. Tämä koko tyyli osoittaa, että keskipitkät hiukset ja sivuttain pyyhkäiset otsat ovat loistava yhdistelmä.

Käännetyt Swoopy Bangs

Käännetyt Swoopy BangsInstagram @guillermoantunano

Käännetyt swoopy-otsat sulautuvat saumattomasti monikerroksisiin hiuksiin, joten ne sopivat naisille, jotka rakastavat paljon liikkumista hiuksissaan. Sivulla pyyhkäistyt otsatukka-kampaukset ovat hieman pidempiä ja laiduntavat poskipään ja antavat hiuksille erittäin pehmeän naisellisen tunteen. Yritä puhaltaa otsatukka suurella pyöreällä harjalla pään päällä ja anna sen kääntyä sivulle täyteen pyyhkäisyyn.

Tyylikkäät suorat hiukset, joissa sivuttain pyyhkäistyt otsatukka

tyylikkäät suorat hiukset sivuilla pyyhkäisty otsatukkaInstagram @martafeschuk

Tyylikkäät suorat hiukset ja sivuttain pyyhkäistyt otsatukka kehystää kasvot upeasti. Se on luokiteltu beige blondi sävy, imarteleva neutraali ihon sävyjä. Tällaiset pitkät hiukset tarjoavat monipuolisuutta, koska ne voidaan pukea ponin kanssa tai alas aaltojen kanssa, jolloin saadaan todella ainutlaatuisia punaisia ​​mattoja.

Tylsä Bob, jossa sivuttain pyyhkäistyt otsatukka

tylppä bob sivulta pyyhkäisevillä otsatukkaillaInstagram @brunalippo

Suora tylppä bob, jossa sivuttain pyyhkäistyt otsatukka, näyttää hohdokkaammalta ja vaalealla sävyllä. Se on niin moderni ja helppo muotoilla. Tylsää, hieman kulmaista bobia, jossa on sivuttain pyyhkäistyt otsat, voidaan käyttää myös aaltoilevilla aalloilla! Pidempi sivuttain pyyhkäistävä tyyli on ihanteellinen, jos haluat poskiluun laiduntavia otsatukkaita, mutta et voi sitoutua suoralle reunalle.

Lyhyt sivu pyyhkäisi Fringe

Lyhyt sivu pyyhkäisi FringeInstagram @jennifer.bstyling

Lyhyt sivuilla pyyhkäisevä hapsut ohjaavat otsatukka liikaa vastakkaiselle puolelle, jossa jaat hiuksesi. Stylisti Jennifer Bomes Coloradosta käytti pisteen ja dian leikkausmenetelmien yhdistelmää tälle pilkulle. “Olen jopa teksturoinut päät päättämään ja lisäämään liikettä”, hän sanoo.

“Naisille, joilla on hiustenlähtö kasvojen ympärillä, otsatukka on loistava vaihtoehto”, Bomes toteaa. “Ne auttavat hiuksia kasvamaan terveellä, tyylikkäällä ja imartelevalla tavalla!”

Edgy Lob sivutangolla

ärtyisä lohko sivutangollaInstagram @jojo.moxiepark

Tämä särmikäs lohko sivutangolla on monipuolinen ja helppo jazz. Hapsut lisäävät hiuksiin volyymia ja vartaloa, varsinkin kun koko tyyli on aaltoileva. Pitkä bob, jolla on tällaiset otsatukka, voi näyttää vieläkin pehmeämmältä, jos se on maalattu kirkkaan beige vaalea sävy.

Pitkä sivu pyyhkäisevä haara olkapäälle ulottuvissa hiuksissa

pitkä sivu pyyhkäisi hapsut olkapäähän ulottuvissa hiuksissaInstagram @markgarrisonsalon

Pitkät sivuttaisharjat hartioiden pituisissa hiuksissa näyttävät tyylikkäiltä ja pehmeiltä kasvojen ympärillä. Pyydä vain hiustenleikkausta sivuttain pyyhkäisemällä otsatukka ja jaa hiukset toiselle puolelle. Se toimii eniten suorilla, vaaleilla lukkoilla. Vaakasuuntaisempi pyyhkäisy sopii pidemmille kasvomuodoille, joiden hiukset ovat rakenteeltaan ja tiheydeltään keskipitkät. Pystysuuntaisempi pyyhkäisy sopii leveämpään kasvomuotoon ja hiuksille, joiden rakenne ja tiheys ovat keskipitkät.

Wispy Sweeping Side Fringe

Wispy Sweeping Side FringeInstagram @renoir_e_ricardomaia

Viisas lakaistaan ​​sivuhapsut ovat aina niin pehmentäviä, joista useimmat kasvot voivat hyötyä, etenkin pidemmät. Viisas puoli lyö leikkausliikkeitä otsaan, mikä lyhentää kasvojen pituutta ja kiinnittää huomion silmiin.

Sivuttaiset otsatukka pitkillä kerroksilla

puolella pyyhkäisi otsatukka pitkillä kerroksillaInstagram @melanie.s.stylist

Kokeile sivuttain pyyhkäiseviä otsatukkaita, joissa on pitkät kerrokset erittäin tyylikkääseen ja naiselliseen viimeistelyyn. Tämä pitkä kerroksinen hiustenleikkaus antaa hiuksille enemmän kehoa ja elämää. Erinomainen tapa kehystää kasvot kerrostamatta hiuksia liikaa. Tulos on moitteeton, kun pitkähiuksinen nainen käyttää sitä solmussa, jossa muutama pala putoaa kasvojen ympärille.

Juuri kerrostetut sivuttaiset otsatukka

kerrostetut hiukset sivuilla pyyhkäisi otsatukkaInstagram @belximenes

Koe juuri kerrostetut sivulta pyyhkäistyt otsatukka tasoittaaksesi keskipitkän leikkauksen. Hapsut lisäävät liikkuvuutta aaltoileviin hiuksiin. Lisää hiuksiin myös joitakin kerroksia ja nauti tekstuurisemmasta ja tyylikkäämmästä viimeistelystä.

Kuvioitu kerroksinen Bob -leikkaus Choppy Bangsilla

Kuvioitu kerroksinen Bob -leikkaus Choppy BangsillaInstagram @marisam.hair.makeup

Käytä kuvioitua kerrostettua bobia, jossa on sivuttain pyyhkäisevät rypyt, jotta saat nykyaikaisemman, elävän tunnelman. Hapsut muokkaavat bob -leikkauksen ulkonäköä. Muista, että otsa on tärkein tekijä, joka on otettava huomioon päätettäessä paras otsatukka. Jos reunus on pidempi, siitä tulee monipuolinen muodikkaaseen muotoiluun.

Pitkät sivut pyyhkäisi otsatukka

Pitkä sivu pyyhkäisi otsatukka ombreInstagram @timpascoe_hair

Pitkät sivulle pyyhkäiset otsatukka ombre-värillä ovat ihanteellinen valinta naisille, jotka eivät voi sitoutua täydellisiin otsatukkaihin. Australian stylisti Tim Pascoe muotoili tämän sivusuunnassa leikatun hiustenleikkauksen ottaen huomioon korkeuden ja kulman.

“Se sopii useimpiin kasvomuotoihin, mutta on erityisen hyvä pienemmällä otsalla”, Pascoe ehdottaa. “Se on myös ihanteellinen kulmikkaammalle kasvomuodolle, koska otsatukkainen pehmeä käyrä antaa illuusion soikeasta muodosta.”