Ezt az arcot.

Egy arca K. úrnak

(Fotó: K úr)

Az emberi anatómia az egyik legnehezebb dolog a művészek számára. Legyen szó egyszerű kézről, pár szemről és orrról, mindenképpen meg kell vizsgálnia a művészét, hogy megbizonyosodjon arról, hogy elfogadható módon tudja elvégezni a feladatot..

Ezek a vadvirágok.

Vadvirágok: Doy

(Fotó Doy)

Itt van egy másik vadvirágos alkotásunk, amelyet minden virágkedvelő azonnal értékelni fog. Az apró vadvirágok a maguk módján gyönyörűek, amelyek a nagyobb, népszerűbb kereskedelmi fajták soha nem lesznek. Szeretetemért nem nevezhetem meg e virágok egyikét, anélkül, hogy egy kicsit kutakodnék, de ez nem jelenti azt, hogy nem tudom értékelni a szépségüket.

Ez a virágos vállrész.

Zihwa virágos vállrésze

(Fotó: Zihwa)

Ezeknek a listáknak az a célja, hogy inspiráljanak másokat, és a lehető legjobban tájékoztassák őket, hogy meg tudják hozni a számukra legjobb tervezési döntést. Próbálok nem túl sok hasonló megjelenést feltüntetni, de sok művésznek van egy sajátos stílusa, amitől nem szokott túl messzire térni, így műveik némileg származtatottnak tűnnek, de nem rossz értelemben, ez csak az ő stílusuk.

Ezek a látó kezek.

írta: Pawel Indulski

(Fotó: Pawel Indulski)

Pawel Indulski azok közé a művészek közé tartozik, akikről tudja, hogy nem engedheti meg magának. Általában nem beszélek az árakról, mert azok annyira változnak, de ha ilyen részleteket egy olyan nagynevű művésszel párosítasz, mint Pawel, tudod, hogy a “megfizethető” nagyon relatív kifejezés lesz.

Ezek a kis levelek.

Doy kis levelei

(Fotó: Doy)

Apró levelek díszítik a combodat, mit nem szeretni? Ha érdekli a „kevesebb több” koncepció, és valami olyasmire gondol, amely megragadja a természet természetes szépségét, akkor egy apró, finom levelekkel tarkított ág érdekelheti Önt.

Ez a kis röntgenvirág.

Egy kis röntgenvirág Hongdamtól

(Fotó: Hongdam)

Mindannyiunkat lenyűgöztek azok az extravagáns röntgen tetoválások, amelyek úgy néznek ki, mintha túllépnének minden törvényen, amely szabályozza, hogy mit tehetünk és mit nem tetoválással kapcsolatban. De az utóbbi időben felbukkannak ezek a kisebb röntgentervek, és nem lehetünk boldogabbak. Most talán rávehetem a helyi tetoválómat, hogy próbálja ki az egyik ilyen mintát, amelyet korábban „fölötte” utasított el.

Bordás rózsa.

Nando bordája emelkedett

(Fotó: Nando)

A koreai tetoválóművészek valóban a ponton vannak, amikor fényképeket kell rendezni. Vagyis hacsak ennek a lánynak a rózsa alapszínéhez illő szoknyájának meztelen tónusa csak egy boldog véletlen. De ez egy ismétlődő téma, amelyet a legtöbb koreai tetoválónál észrevettem, ami arra enged következtetni, hogy ez több, mint puszta véletlen.

Egyetlen cseresznyevirág.

Egyetlen cseresznyevirág Nando

(Fotó: Nando)

Az egyetlen cseresznyevirág minták most nagyon népszerűek. Valójában azt gondolom, hogy szinte minden „apró tetoválás” listán, amelyet az elmúlt évben készítettem, legalább egy cseresznyevirág volt – egyszerűen nem lehet megkerülni. A fenti példában a vaku vakító fénye kissé kifújja a formatervezést, de a design szépsége még mindig nyilvánvaló.

Egy fülmák.

Fülmák Virágtól

(Fotó: Virág)

Kétségtelen, hogy a Virág megfelelő név egy tetoválónak, aki szeret virágokat festeni. Bevallom, ez egy kicsit zavaró az új olvasók számára, de amikor olyan műalkotásokat készít, mint a fenti, azt hiszem, ez tényleg nem számít. Az ezen a helyen található tetoválásokat „fültetoválásnak” nevezik, de szeretem őket „a fül mögött” tetoválásnak nevezni, hogy ne tévessze össze őket a valódi fülön található tetoválásokkal..

Ez a pillangó.

Pillangó, Victoria Do

(Fotó: Victoria Do)

Ami a pillangós tetoválásokat illeti, az éles és tiszta vonalakkal rendelkező minták mindig kiemelkedtek számomra. Egy darabig a pillangótervek a delfintetoválás útjába estek, mélyen a klisék országába. De a delfintetoválással ellentétben a pillangótervek soha nem mentek sehova, annak ellenére, hogy nem látunk annyit, mint korábban.

A TattooBlenden is:

60 gyönyörű tetoválás, ami igazán felizgatja

50 gyönyörű tetoválás 40 év feletti nőknek

50 ujj tetováló ötlet azoknak, akik keresik

85 pattanás, amely minden nőt meggyőz a tintáról