Halusitpa sitten uuden tatuointisuunnittelun tai arvostat vain kauniita taideteoksia, usko minua, kun sanon, että haluat käyttää seuraavat kymmenen minuuttia selataksesi tätä hämmästyttävien ja upeiden tatuointimallien luetteloa naiset. Ajattele sitä kuin 10 minuuttia elämästäsi, jota et koskaan halua takaisin. Vieritä alas nähdäksesi upeita kukkakuvioita, leikkisästi luovia kappaleita ja kaikkea muuta, mitä et tiennyt tarvitsevasi.

Tämä perhonen siipi.

Michele Volpin perhossiipi

(Kuva: Michele Volpi)

Ei ole kiistetty, että kaksoisvalotustatuoinnilla on mahdollisuus ottaa hengitys pois tavalla, jota harvat muut tatuointimallit voivat. Yksityiskohdat, loputtomat konseptimahdollisuudet, pelkkä määrä tavaraa tekevät kaksoisvalotustatuoinnista yhtä kiehtovan. Tämä perhonen, tai ehkä koi -siipi, sisältää hyönteisen luonnollisen ympäristön.

Tämä kukkainen reisiosa.

Kukkainen reisiosa Nandolta

(Kuva: Nando)

Aina silloin tällöin tulee kukka -tatuointi, joka on niin kaunis, että haluat kehittää sen ja kiinnittää sen seinälle. Tämä on yksi niistä malleista. Nandon kukkaiset taideteokset ovat aina olleet juuri sitä – taideteoksia. Ja kaikille teille, jotka sanotte, että kukkakimput eivät ole yhtä kauniita kuin erilliset kukat, tämä muotoilu on yleensä eri mieltä.

Nämä upeat fuksiakukat.

Joice Wangin upeat fuksiakukat

(Kuva: Joice Wang)

Olen nähnyt vain muutamia fuksia -malleja, mutta sen jälkeen Nandon upea fuksiakappale muutama viikko sitten voin sanoa aivan varmasti, että niistä on nopeasti tulossa suosikkini. Tapa, jolla fuksiakukat ripustetaan varteensa, tekee niistä upeita kohteita kyynärvarren malleihin.

Tämä akvarelli elämän puu.

LUNA -akvarellipuu

(Kuva: Luna)

Kaikista Lunan upeista töistä tämä muotoilu on ehdottomasti suosikkini. Elämänpuun symboli oli aiemmin erittäin suosittu malli, josta on sittemmin tullut harvinainen näky. Kuitenkin, kun tämä luettelo julkaistaan, olen varma, että uusiutuminen tulee, joskin hieman vähäistä;).

Tämä kukkainen kolmio.

Gabriela Blaezerin kukkakolmio

(Kuva: Gabriela Blaezer)

Tämä kukkainen kolmionmuotoinen kuvio tuo mieleen muistoja siitä ajasta, kun julkaisimme Felipe Krossin mestariteoksen vuonna 2016. Se oli samanlainen malli, mutta esitteli hibiscus -kukkia, joissa tämä malli esittelee kolmea eri lajiketta.

Tämä puolikuu.

Ghinkon puolikuu

(Kuva: Ghinko)

Kukkaiset puolikuun tatuoinnit ovat kymmeniä kymmeniä näinä päivinä. Näemme heidät kirjaimellisesti joka käänteessä, mutta jostain syystä emme koskaan sairastu heihin. Tämän suunnittelun koostumus, kuinka tatuointi näkyy lakanoiden tai verhojen tunnelissa, käyttää luovaa kehystysvaikutusta, joka antaa suunnittelulle enemmän merkitystä.

Auringonkukka.

Lohikäärmeen auringonkukka

(Kuva: Dragon)

Auringonkukan tatuoinnit liittyvät kesäyn. Ruusut, pionit ja tulppaanit ovat kaikki hienoja ja pirteitä, mutta yksikään niistä ei todellakaan huuda kausiluonteista enemmän kuin auringonkukat. Nyt, kun ajattelen sitä, tulppaanit ovat melko keväällä, kun kevät tulee, mutta ymmärrät pointin.

Tämä luistelija.

Jefreen rullaluistelija

(Kuva: Jefree)

Mitä tulee iskuun ja tuohon “wow” -tekijään, mikään ei voita hyvin toteutettua realismisuunnittelua. Näin sanottuna, jotta realistinen työ voidaan saada aikaan tehokkaasti, sinulla on oltava helvetin taiteilija. Koska mikään ei näytä huonommalta kuin realismin pala, joka on vain vähän pielessä. Fotorealismi on avain. Kuten myös, työn pitäisi olla lähes erottamaton valokuvasta.

Tämä akvarellikirja.

Ondrashin akvarellikirja

(Kuva: Ondrash)

Kirjatatuoinnit ovat suosittu käsite, koska kuka ei rakasta lukemista? Aiemmin olemme koonneet luettelon kirjan tatuoinneista, jotka saivat suhteellisen hyviä arvosteluja ja kunnollisen määrän osakkeita ja näkemyksiä. Tämä malli on yksi suosikeistani, ja jos minulla olisi se silloin, voit lyödä vetoa, että se olisi tehnyt tämän listan.

Nämä jalkatapit.

Jalkatatuoinnit Lilin linnalta

(Kuva: Lil Castle)

Juuri kun luulet nähneesi kaiken, syntyy muotoilu, joka on niin kaunis, niin innovatiivinen ja niin rohkea, että se hengittää. Nämä mallit toistavat leggingsien ulkoasun ja tekevät melkein välttämättömäksi, että käytät shortseja riippumatta siitä, mikä lämpötila ulkona on.