Nämä luonnonkukat.

Leenan villikukat

(Kuva: Lena)

Joo. Tiedän. Kaikki kukat ovat teknisesti villiä. Mutta kun näen paljon kukkia, joita näet todennäköisemmin paikallisella kentälläsi kuin paikallisessa kukkakaupassa, merkitsen ne yleensä “luonnonkukiksi”. Tässä kukkakimpussa on loistava ja monipuolinen värin esitys, mikä tekee siitä entistä mielenkiintoisemman katsella.

Tämä kukka sydän.

Saegeemin kukka sydän

(Kuva: Saegeem)

Tämä tatuointi on kiertänyt viime aikoina, joten ajattelin, että voisin myös esitellä sen. Jos olet nähnyt tämän mallin ennen, pyydän anteeksi, mutta tapa, jolla tämä sydän näyttää pieniä vilkaisuja eri lehdistä, saa minut ajattelemaan, että sillä on paljon potentiaalia abstraktina konseptina.

Tämä violetti calla.

Violetti calla Tatuoija Doylta

(Kuva: Doy)

Tämä kukka näyttää tutulta, mutta rehellisesti sanottuna minulla ei ollut aavistustakaan, mikä violetti calla oli, enkä ole edes varma kuinka lausua se nyt. Rakastan kuitenkin tämän kukan ulkonäköä ja mielestäni se näyttää erinomaiselta musteella.

Jääkarhu.

Tattoo With Me -jääkarhu

(Kuva: tattoowithme)

Jääkarhut ovat maan suurimmat karhut. Ja voin kertoa teille aivan varmasti (näin muutamia eläintarhassa), että valokuvat eivät tee kokoaan oikeiksi – ne ovat valtavia. Tatuointi minun kanssani, kyllä, taiteilija kulkee, luo nämä kauniit eläinten mallit, joissa on kosmisia osia, mikä tekee niistä varmasti mielenkiintoisempia.

Helinä-keiju.

Banul Tinker Bell

(Kuva: Banul)

Tinker Bell on pieni keiju, enkä ole koskaan kuvitellut häntä todelliseksi naiseksi, toisin sanoen ennen kuin näin tämän mallin. Disneyn tatuoinnit ovat uskomattoman suosittuja juuri nyt, ja kaikki nostalgiset animaatioelokuvat, joissa tuhatvuotiset kasvoivat, alkavat näkyä musteella nyt, kun heidän suurimmat faninsa ovat tatuointi-ikäisiä..

Tämä Van Goghin kunnianosoitus.

kirjoittanut Sol

(Kuva: Sol)

Et löydä muita taiteilijoita, jotka ovat enemmän edustettuina musteella kuin Vincent van Gogh. Tällä on luultavasti paljon tekemistä hänen impressionistisen tyylinsä kanssa, joka muuttuu hyvin musteeksi. Laajemmat vedot on aina helpompi toistaa kuin hienot viivat. Tässä suunnittelussa on taiteilija itse ja näyte yhdestä hänen maisemateoksistaan.

Tämä koristeellinen käsivarsi.

kirjoittanut Balazs Bercsenyi

(Kuva: Balazs Bercsenyi)

Jotkut parhaista tatuoinneista eivät ole mitään erityistä. Tämä käsivarsikappale on tehty Balazsin allekirjoittamalla ”erittäin mielenkiintoisella” tyylillä ja on ehdoton symmetrian voitto. Kun onnistut varaamaan Balazsin, et kerro hänelle mitä haluat, hän kertoo sinulle.

Tämä yhdistävä muotoilu.

kirjoittanut Balazs Bercsenyi

(Kuva: Balazs Bercsenyi)

Yhdistävät tatuoinnit ovat erittäin siisti käsite, mutta niillä on yksi haittapuoli: ne eivät aina näytä niin hyviltä, ​​kun ne ovat erillään. Kuten päiväsi aikana, yhdistävä tatuointi on “yhdistämätön”, joka suunnittelusta riippuen voi näyttää tai ei näyttää niin upealta. Mutta oikeasti, ketä kiinnostaa? Varsinkin kun he näyttävät niin hyviltä yhdessä.

Nämä mustat ja harmaat mustet ruusut.

Mongon mustat ja harmaat mustet ruusut

(Kuva: Mongo)

Mustat ja harmaat mustekukat eivät koskaan mene pois muodista. Joka on edelleen yksi suosituimmista kukkakuvioista vuodesta toiseen, pionien mustat ja harmaat mustesarjat ovat tyylikäs vaihtoehto jokaiselle naiselle, joka etsii jotain ajatonta ja kaunista.

Tämä akvarelli flamingo.

LWS: n akvarelliflamingo

(Kuva: LWS)

Flamingo on eläin, joka kukoistaa akvarellityyliin. Useimmiten näemme akvarellineulalla maalattuja flamingoja, ja kun lopputulos näyttää yllä olevan esimerkin kaltaiselta, on helppo ymmärtää, miksi taiteilijat eivät yksinkertaisesti voi välttää parien yhdistämistä yhteen.