Tämä naama.

Herran K kasvot

(Kuva: Mr.K)

Ihmisen anatomia on yksi taiteilijan vaikeimmista luoda asioita. Olipa kyseessä yksinkertainen käsi, pari silmää ja nenä, sinun kannattaa ehdottomasti vetää taiteilijasi varmistaaksesi, että hän pystyy suorittamaan käsillä olevan tehtävän hyväksyttävällä tavalla.

Nämä luonnonkukat.

Doyn Wildflowers

(Valokuva Doy)

Tässä meillä on toinen wildflower -luomus, jota kukkien rakastaja arvostaa heti. Pienet luonnonkukat ovat kauniita omalla tavallaan, mitä suurempia, suositumpia kaupallisia lajikkeita ei koskaan tule. Rakkaudestani en voi nimetä mitään näistä kukista tekemättä pientä tutkimusta, mutta se ei tarkoita, ettenkö voisi arvostaa niiden kauneutta.

Tämä kukka -olkapää.

Zihwan kukka -olkapääkappale

(Kuva: Zihwa)

Näiden luetteloiden tarkoitus on innostaa muita ja tehdä heistä mahdollisimman asiantuntevia, jotta he voivat tehdä parhaan suunnittelupäätöksen. Yritän olla sisällyttämättä liikaa samankaltaisia ​​ulkoasuja, mutta monilla taiteilijoilla on erityinen tyyli, josta he eivät yleensä harhaile liian kauas, joten heidän teoksensa näyttävät jonkin verran johdannaisilta, mutta eivät huonolla tavalla, se on vain heidän tyylinsä.

Nämä näkevät kädet.

Kirjailija: Pawel Indulski

(Kuva: Pawel Indulski)

Pawel Indulski on yksi niistä taiteilijoista, joille tiedät, ettei sinulla ole varaa. En yleensä puhu hinnoista, koska ne vaihtelevat niin paljon, mutta kun sinulla on tällaisia ​​yksityiskohtia yhdessä Pawelin kaltaisen suuren taiteilijan kanssa, tiedät, että “edullinen” tulee hyvin suhteelliseksi.

Nämä pienet lehdet.

Doyn pienet lehdet

(Kuva: Doy)

Pienet lehdet koristavat reidesi, mitä ei pidä rakastaa? Jos olet kiinnostunut “vähemmän on enemmän” -konseptista ja suunnittelet jotain, joka vangitsee luonnon luonnon kauneuden, pieni haara, jossa on herkkiä pieniä lehtiä, saattaa kiinnostaa sinua.

Tämä pieni röntgenkukka.

Pieni röntgenkukka Hongdamilta

(Kuva: Hongdam)

Meitä kaikkia ovat hämmästyttäneet nuo ylelliset röntgentatuoinnit, jotka näyttävät ikään kuin ylittävän kaikki lait, jotka säätelevät mitä voimme ja mitä emme voi tehdä tatuoinnin suhteen. Mutta viime aikoina näitä pienempiä röntgenkuvioita on tullut esiin, emmekä voisi olla onnellisempia. Nyt ehkä saan paikallisen tatuoijani kokeilemaan yhtä näistä malleista, jotka hän aiemmin hylkäsi “hänen yläpuolellaan”.

Rintakehä ruusu.

Nandon rintakehä

(Kuva: Nando)

Korealaiset tatuointitaiteilijat ovat todella paikallaan valokuvien lavastamisessa. Eli jos tämän tytön hameen alaston sävy, joka vastaa ruusun perusväriä, on vain onnellinen sattuma. Mutta se on toistuva teema, jonka olen huomannut useimpien korealaisten tatuoijien kanssa, mikä saa minut ajattelemaan, että se on enemmän kuin pelkkää sattumaa.

Yksittäinen kirsikankukka.

Yksi kirsikankukka Nandolta

(Kuva: Nando)

Yksittäiset kirsikankukat ovat todella suosittuja juuri nyt. Itse asiassa luulen, että melkein jokaisessa viimeisen vuoden aikana luomassani “pienessä tatuointiluettelossa” on ollut ainakin yksi kirsikankukka – sitä ei yksinkertaisesti voi mitenkään kiertää. Yllä olevassa esimerkissä salaman heijastuma puhaltaa muotoilua hieman ulos, mutta suunnittelun kauneus näkyy edelleen.

Korvaunikko.

Flowerin unikko

(Kuva: Kukka)

Ei ole epäilystäkään siitä, että Kukka on sopiva nimi tatuoijalle, joka rakastaa mustistaa kukkia. Myönnän, että se on hieman hämmentävää uusille lukijoille, mutta kun luot edellä kuvatun kaltaisia ​​taideteoksia, mielestäni sillä ei todellakaan ole väliä. Tämän paikan tatuointeja kutsutaan “korvatatuointeiksi”, mutta haluan kutsua niitä “korvan taakse”, jotta en sekoita niitä itse korvan tatuointeihin.

Tämä perhonen.

Victoria Doin perhonen

(Kuva: Victoria Do)

Perhonen tatuoinneissa raikkaat ja puhtaat linjat ovat aina eronneet minulle. Hetken perhonen suunnittelee eräänlaista delfiinitatuoinnin tietä, syvälle klisee -maahan. Mutta toisin kuin delfiinitatuointi, perhosmallit eivät koskaan menneet minnekään, vaikka emme näe aivan yhtä paljon kuin ennen.

Myös TattooBlendissä:

60 kaunista tatuointia, jotka todella saavat sinut innostumaan

50 kaunista tatuointia yli 40 -vuotiaille naisille

50 sormen tatuointiideaa etsiville

85 nappia, jotka vakuuttavat jokaisen naisen saamaan mustetta