65 ihastuttavaa rannetatuointia kaikkien naisten tulisi harkita | TatuointiSekoitus

Vietettyäni viime viikonlopun auttamalla ystävääni kaatamaan vähintään 1000 erilaista rannetatuointimallia – koska niin tekevät hyvät ystävät, voin henkilökohtaisesti vakuuttaa, että kaikki tämän luettelon mallit ovat erittäin suuren rannelasin vaahtoa tatuointimallit. Vaikka kyllä, jokaisella on oma maku ja tavoitteet rannetatuoinnin valitsemisessa, on joitain malleja, jotka ylittävät henkilökohtaiset mieltymykset.

Nämä tatuointimallit sopivat täydellisesti siihen kehon osaan, joka yhdistää kätesi käsiisi, ja ne inspiroivat ketään, tyylistäsi riippumatta. Kun olet lopettanut tämän luettelon vierittämisen, ihmettelet, miksi sinua kirottiin vain kahdella ranteella lukemattomien radiokarpalisten nivelten sijasta, joita tarvitset tyydyttääksesi mustehaluasi.

Ranne on yksi suosituimmista paikoista, joissa tatuointipullot saavat mustetta. Varsinkin naisten kanssa. Jos ei mistään muusta syystä kuin viileästä tekijästä yksin. Seuraavassa galleriassa on yhdistetty pieniä minimalistisia malleja, eläviä vesivärimaalauksia, tyylikkäitä rannekoruja ja monimutkaisia ​​koriste -esityksiä yhdellä iskulla. Vaikka on selvää, että tulevan rannetatuointisi näkymät paranivat paljon, toivomme silti, että pääset johonkin alkuperäiseen ja kunnioitusta herättävään, jotta voimme olla mukana tulevassa luettelossa.

Tämä segmentoitu mandala -muotoilu.

Sara Reichardtin segmentoitu mandala -muotoilu

Luovuus parhaimmillaan. Tässä hyvin suunnitellussa rannetatuoinnissa on negatiivinen avaruusalue, ja siinä on useita kerroksia mandalakukan terälehtiä. Hienovarainen varjostus antaa teokselle ylimääräisen syvyysulottuvuuden, joka täydentää negatiivista tilaa.  (Kuva: Sara Reichardt)

Nämä täplät nuolet.

Maksim Lopezin Dowork -nuolet ranteessa

Abstrakti geometrinen luominen, joka on ankkuroitu eri muotoisten nuolien muotoihin. Vaikka ranteen ylä- ja alaosa ovat perinteisimmät rannetatuoinnit, ranteen takaosasta on nopeasti tulossa suosikkimme.  (Kuva: Maksim Lopez)

Tämä kaunis vesivärilehti.

Kaunis akvarellilehtitatuointi ranteessa Banulilta

Tässä meillä on toinen malli, joka sijaitsee ranteen takana. Pehmeä ja tyylikäs lehti on upeasti korostettu hienovaraisilla vesivärimaalauksilla. (Kuva: Banul)

Nämä tähdet.

Tattooist Grainin tähtirannetatuointi

Niin yksinkertainen mutta niin kaunis. Nämä erotetut tähdet muodostavat rannekkeen, johon on kirjoitettu luokka. Kuinka Gain pystyi saavuttamaan tällaiset yhtenäiset mikrotähdet, on hämmästyttävää.  (Kuva: Tatuoija Grain)

Tämä kukka seppele ranne tatuointi.

Yeliz Ozcanin kukka -seppeleen rannetatuointi

Taiteilija piti tätä kukkakuvaa “minimalistisena”, mutta haluaisimme väittää sen. Läheltä katsottuna tämä kasvisto saattaa tuntua yksinkertaiselta, mutta kun katsot palaa kaukaa, se näyttää melko monimutkaiselta.  (Kuva: Yeliz Ozcan)

Tämä ruusu.

Zihwan ruusun tatuointi

Pienen värin lisääminen mustan ja harmaan musteen muotoiluun tekee maailmasta kaiken OK. Vaikka tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Zihwa on harrastanut tällaista kontrastia, se on ehdottomasti hänen paras.  (Kuva: Zihwa)

Tämä avaruusaiheinen rannetatuointi.

Ziheen avaruusaiheinen rannetatuointi

Avaruus tatuoinnit ovat viime aikoina suosittuja. Joten ei pitäisi olla yllättävää, että tässä luettelossa ei ole yksi, ei kaksi, vaan kolme näistä trendikkäistä kosmisista malleista. Tämä sattuu kuitenkin olemaan ainoa, jonka väri on. (Kuva: Zihee)

Tämä anatominen sydän.

Anatominen sydämen tatuointi ranteeseen, OOZY

Tämä yksityiskohtainen yhden neulan työ sisältää asiantuntevan yhdistelmän pisteitä ja viivoja. Anatomiset sydämet ovat suosittuja tatuointivalintoja, mutta tämä on ensimmäinen, jonka olemme nähneet ranteessa. Itse asiassa tämä saattaa olla seuraava tatuointimme. (Kuva: OOZY)

Tämä täplä mandala kukka.

Dotwork -mandala -kukka, Chris Jones

Kasvava trendi pisteiden mandala -malleihin verrattuna on negatiivinen tila kunkin segmentin välillä, ja tämä rannetatuointi on erinomainen esimerkki. Nämä mallit eivät ole niin helppoja kuin ne näyttävät toteutuvan oikein. (Kuva: Chris Jones)

Tämä musta työ kukka kukka ranne tatuointi.

Blackwork kukka ranne tatuointi Liana Joy

Ei ole mitään tyylikkäämpää kuin pieni mustatukkainen kukka -tatuointi. Tämä muotoilu nauttii ainutlaatuisesta sijainnista ranteen yläosassa. Suunnitteluna, joka ei koskaan mene pois muodista, tämä on loistava vaihtoehto kaikille, jotka etsivät jotain yksinkertaista ja klassista.  (Kuva: Liana Joy)