Joka kerta, kun joku kysyy minulta parhaita tatuointityyppejä naisille elämänsä myöhemmässä vaiheessa, suosittelen aina hankkimaan kaiken, mitä he pitävät kauniina. Tatuoinnit ovat taidetta ja tapa ilmaista itseäsi tavalla, joka tekee sinut onnelliseksi. Ikä ei määrää suunnittelua, mutta jos etsit malleja, joita yli 40 -vuotiaat naiset pitävät keskimäärin parempana kuin muut, tässä on muutamia, jotka sopivat laskuun.

Tämä kukka sydän.

Ziheen kukka sydän

Naisellinen tatuointi, jos sellaista on koskaan ollut, tätä mallia voidaan kuvata paremmaksi ja luovemmaksi versioksi tyypillisestä sydämen tatuointisuunnittelustasi. (Kuva: Zihee)

Tämä yhdistävä lehti.

Yhdistävä lehti, kirjoittanut Maan Simbajon

En ole koskaan ymmärtänyt, miksi ihmiset päättävät ottaa tatuointeja lehdistä, mutta tämä muotoilu saa minut ymmärtämään hieman paremmin. Yhdistävät tatuointimallit ovat hieno konsepti. Yleensä suurin osa yhdistävistä tatuointimalleista asuu jaloissa ja käsissä, ja siksi tämä yhdistävä tatuointi – ainutlaatuisella sijainnillaan – kiinnitti heti huomioni. (Kuva: Maan Simbajon)

Tämä kukka kruunu.

Tina Choin kukkakruunu

Pysähdyimme tungosta tatuointikaupassa viime viikonloppuna ja huomasimme naisen saavan melkein samanlaisen tatuoinnin kuin tämä. Noin 5 tuntia myöhemmin olin kotona ja törmäsin tähän pieneen kauneuteen ja ajattelin, että sattuma oli liian suuri ohittamaan. Ehkä se antaa minulle onnea! (Kuva: Tina Choi)

Tämä loistava majakka.

Majakka, Hello Tattoo

Jos olet usein lukija (kyllä, meillä on muutama!), Saatat muistaa, että omistimme täydellisen artikkelin näille valonheittimille ajoissa. Ja jos meillä olisi ollut tämä malli silloin, voit lyödä vetoa, että se olisi ehdottomasti tehnyt listan. (Kuva: Hello Tattoo)

Tämä hevonen.

Rayn hevonen

Toinen suosikkitaiteilijoistani on Ray, Samurai Tattoyn omistaja Shanghaissa. Hän on tällä hetkellä suhteellisen tuntematon, mutta yritämme saada hänen työnsä esiin mahdollisimman paljon. Hänen taitonsa, luovuutensa ja työnsä laatu ovat tasalla maailman parhaiden taiteilijoiden kanssa. Tulet varmasti näkemään paljon hänen töitään täällä. (Kuva: Ray)

Tämä portaali.

kirjoittanut Nando

Vietin vähintään 5 minuuttia tuijottaen tätä tatuointimallia. Ja jos luulet, että viisi minuuttia ei ole niin pitkä aika tuijottaa tatuointia, kokeile itse ja huomaat pian, kuinka väärässä olet. Rakastamme Nandoa ja olemme esitelleet hänen töitään sivustollamme ensimmäisestä päivästä lähtien. (Kuva: Nando)

Tämä kukka puolikuu.

Kukkainen puolikuu

Jos et tiennyt, kukkapuoliset puolikuut ovat ja ovat olleet trendejä viime vuosina naisten tatuointisuunnittelun maailmassa. Eli on helppo nähdä miksi. Ne ovat kauniita, ja se on loistava tapa tehdä kukista tai puolikuusta mielenkiintoisempia kuin kumpikaan aihe olisi yksin. (Kuva: Tatuaggi)

Tämä piste kaulakoru.

Pisteviivainen kaulakoru, Manu3occhio

Taiteilija kuvailee tätä kappaletta ”pisteestä pisteeseen kaulakoruksi”, mutta ehkä parempi etiketti olisi ”solisluun kuristin”. Okei, kaikkien vuoksi lopetamme uusien lauseiden keksimisen, koska olemme tänä vuonna noin 0-20. Mutta tapa, jolla tämä koru seuraa solisluun linjaa, vain inspiroi meissä olevaa sisäistä sanaseppää. (Kuva: Manu3occhio)

Tämä upea unikko.

Upea unikko Amanda Wachobilta

Amanda Wachob on värikkäiden kukka -kyynärvarren osien kuningatar. Hänen työnsä puhuu puolestaan, mutta aina kun esittelemme yhden hänen suunnitelmistaan, tykkäykset, nastat ja kommentit ovat näennäisesti loputtomia. Tämä unikko on yksi niistä malleista, jotka sinun on todella nähtävä henkilökohtaisesti arvostaaksesi todella. (Kuva: Amanda Wachob)

Tämä lemmikki kani.

kirjoittanut Youyeon

Siitä hetkestä lähtien, kun katselin tätä kaunista pupu -kanin tatuointia, se muistutti minua lemmikkikanistani, joka minulla oli pienenä, jota en valitettavasti muista, mitä tapahtui. En usko, että se pääsi karkuun, en muista sen kuolleen, eikä äitini ole millään tavalla antanut sen osua ruokapöytään niin huminaksi. (Kuva: Youyeon)