Jumbo-laatikkopunokset ovat isompi ja paksumpi muunnelma kuuluisasta afrikkalaisjuurtavasta suojakampauksesta, joka jakaa luonnolliset hiukset boksi-muotoihin, ja ne ylittävät muut punotut suojamuodot useista merkittävistä syistä.

Niiden huolto on vähäistä, koska isompia ja paksumpia punoksia valmistettaessa syntyy vähemmän kappaleita ja ne voivat kestää jopa kolme kuukautta, mikä lopulta säästää aikaa ja rahaa. Nämä punokset ovat erittäin tyylikkäitä ja kirjaimellisesti huomiota herättäviä, kun ne yhdistetään minkä tahansa asun kanssa tai muotoillaan millä tahansa muotivärillä ja kuohuvilla hiustarvikkeella.

Lisäksi nämä seksikkäät, monipuoliset punokset voidaan vetää mihin tahansa haluamaasi kampaukseen! Älä koskaan unohda päivittäistä kosteusrutiinia terveellisempien ja upeampien tulosten saamiseksi.

Kävele kuin diiva, kun nämä silmiinpistävät palaset virtaavat selkääsi! Tässä on mahtavia jumbo box punokset kampaus luoda seuraavan suojaava tyyli.

Kaksoiskierretyt Jumbo -laatikkopunokset

Kaksoiskierretyt Jumbo -punoksetInstagram @shurba_by_samri

Hanki upeat jumbo-käänteesi XL-koossa saadaksesi upeamman päivityksen. Mitä vähemmän kappaleita sinulla on, sitä helpompi huoltaa ja muotoilla!

Tuoreet mustat Big Box -punokset

Tuoreet mustat laatikotInstagram @ebonisgiftedhands_

Näiden hienojen kappaleiden asettaminen saa meidät rakastumaan enemmän tähän suojaavaan jumbo -laatikkopunostyyliin! Ota kaksi tai kolme lankaa edestä ja solmi takana, jotta saat naisellisen ilmeen.

Pitkät hiukset paksuilla punoksilla ja hihansuilla

Pitkät hiukset paksuilla punoksilla ja hihansuillaInstagram @hairbydtx

Nämä vaaleat jumbo -laatikkopunokset koostuvat kolmesta paksusta kappaleesta, jotka on punottu täydellisyyteen ja joiden välissä on kaksoiskudokset erinomaisen kontrastin aikaansaamiseksi. Huomaa, kuinka hohtavat kultaiset säikeet, jotka on koristeltu metallirenkailla, tekevät tästä kokonaisuudesta todella ainutlaatuisen!

Täydellinen yläsolmu

Täydellinen yläsolmuInstagram @locsbylexx

Upea esimerkki siitä, kuinka punokset ja päivitykset sopivat aina yhteen. Täällä kirkkaanpunaiset punokset on kelattu kruunaavaksi korkeaksi pullaksi ja koristeltu söpöillä kultaisilla hihansuilla.

Korkea poninhäntä pitkillä punoksilla

Korkea poninhäntä pitkillä punoksillaInstagram @jos_hair

Korosta hienoa muotoilua, jossa on vastakkaiset paksuudet ja käytät palasesi siistiksi ja näyttäväksi jumbo-laatikon punokseksi!

Upea High Bun Updo

Upea High Bun UpdoInstagram @stylesbydaniij

Tämä on huopasolmu, jossa käytetään jumbo -laatikon punoksia. Se on ihanteellinen sinulle, joka haluat näyttää kauniit kasvosi ja asusteet ja tuntea olosi raikkaana koko päivän!

Viileät kolmion osat

Viileät kolmion osatInstagram @karja.liyah_

Nosta jumbo -laatikkopunoksesi korkeammalle näillä täysin söpöillä kolmiomaisilla laatikkopunoksilla, jotka kiinnittävät kaikkien huomion!

Epäsymmetriset lohkorasiapunokset

Epäsymmetriset kaulanauhatInstagram @jessbeautydesigner

Nämä paksut, epätasaiset ja pitkät koristelut ovat varmasti pommi! Tämä jumbo -laatikon punoskampaus on täydellinen työ- ja liikenaisille.

Pitkät Bob -punokset

Pitkät Bob -punoksetInstagram @elyssetl

Vapauta groovy-puolesi tällä todella söpöllä punotulla jumbo-laatikolla, jossa on punottu lohko, joka sopii ehdottomasti paikalleen soikeilla kasvoilla!

Big Box punokset

Big Box punoksetInstagram @thembraidedgals

Mene suureksi ja neliömäiseksi! Tämä jumbo -punottu työ osoittaa, kuinka siisti ja helppo tämä funky -suojaustyyli voi olla.

Ainutlaatuinen Updo -pulla

Ainutlaatuinen Updo -pullaInstagram @taylordddd._

Hyödynnä molempien maailmojen parhaat puolet, kun menet puolivälissä ylhäällä solmulla! Tämä ulkoasu on loistava esimerkki monista tavoista, joilla voit muotoilla ja muokata jumbo -boxy -punoksia. Punomisesta on tullut taidemuoto.

Kauniita paksuja laatikkopunoksia

Kauniit paksut punoksetInstagram @mshollywood919

Erilainen ja söpö ulkonäkö, joka sopii täydellisesti uuteen vuoteen-nämä jumbo-kerroksiset syöttölaatikkopunokset saavat sinut tuntemaan olosi loistavaksi koko päivän!

Huomiota herättävät Jumbo-laatikon punokset

Huomiota herättävät Jumbo-punoksetInstagram @braidsbybre1

Kohokohdat on luova tapa kiinnostaa ja liikuttaa erittäin pitkiä laatikkopunoksia. Näin pitkällä sinulla on varmasti paljon vaihtoehtoja jumbo -laatikon punoksen leikkaamiseen ja saamiasi kohteliaisuuksia.

Suojaavat isot laatikkopunokset

Suojaavat isot laatikkopunoksetInstagram @hairbykneetay

Kallista tätä jumbo -suojaavaa kampausta laatikkopunoksilla menemällä klassiseksi. Yksinkertainen sivuosa korostaa soikeita kasvoja ja jättää sinulle söpön ja helpon tunnelman.

Klassinen punottu poninhäntä

Klassinen punottu poninhäntäInstagram @bunnybraids

Jos sinulla ei ole aikaa ylläpitää luonnollisia hiuksiasi, nämä upeat jumbo-syötteet ovat sinua varten! Voit lisätä kontti -punoksia kontrastin väliin ja todella söpöjä metallisia hihansuita ainutlaatuisen kosketuksen saamiseksi.

Hauska punottu yläpulla

Hauska punottu yläpullaInstagram @home.braids

Q&A tyylin luoja, Tulie Francois

Braidstylist Québecissä, Kanadassa

Miten kuvailisit tämän ilmeen?

Tämä ilme on jumbo -laatikon kruunupunos! Se on kaunis ja kohonnut tyylikkäällä kosketuksella. Sinun on ehdottomasti käytettävä sitä ylpeydellä ja armosta. Rakastan sen monipuolisuutta. Voit käyttää sitä eri kokoisilla punoksilla, suunnitella sen haluamallasi tavalla ja lisätä hiukan kosketusta hiuskoruilla tai värillisillä punoksilla vahingoittamatta hiuksiasi. Se ei vie liikaa aikaa, ja antaa hiusten levätä.

Vinkkejä sitä harkitsevalle?

Tämä ilme sopii kaikille hiustyypeille. Se näyttää kasvosi erittäin hyvin, joten sinun on oltava varma sen käyttämisestä. Se on myös erittäin kypsä ja ammattimainen kampaus. Täydellinen kiireiseen elämäntapaan, koska sen valmistuttua sinun ei tarvitse huolehtia siitä tai lisätä siihen mitään.

Puoliksi pulla

Puoliksi pullaInstagram @laatikko

Q&A tyylin luoja, Tiffany Shuler

Braider @ Box Braids Tiffany, Columbus, OH

Miten kuvailisit tämän ilmeen?

Tätä tyyliä pidetään jumbo -laatikon punoksina. Se on trendikäs otos laatikkopunoksista, suosittu kampaus afroamerikkalaisessa kulttuurissa. Pidän tästä tyylistä sen monipuolisuudesta. Se voidaan pukeutua ylös tai alas, kyse on punonnasta.

Vinkkejä sitä harkitsevalle?

Kaiken tyyppisiä Jumbo -laatikkopunoksia pidetään suojaavina. Ne eivät ole vain muotia, vaan niiden on tarkoitus tuhota hiukset pois ja tukea kasvua ja säilyttämistä. Se säästää myös aikaa valmistautuessasi aamulla, koska sinun ei tarvitse tehdä omia hiuksiasi. Tämä tyyli voi tuntua raskaalta sen ensimmäisen viikon aikana. Tämän tyylin saamisessa voi olla jännitystä, mutta on tärkeää kommunikoida stylistisi kanssa, jotta vältyt epämukavuudelta tai tuskilta. Tämän tyylin saavuttaminen kesti noin 8 pakkausta esijännitettyjä hiuksia (merkki: Lock’N Hold).

Puoli ylöspäin

Puoli ylöspäinInstagram @Bethdefinesbeauty

Q&A tyylin luoja, Imebet Thompson

Johtaja / Luonnollinen kampaaja / Professional Braider @ Beth määrittelee kauneussalonin Atlantassa, GA: ssa

Miten kuvailisit tämän ilmeen?

Kutsuin tätä puoliksi ylös/puoliksi alaspunosmalliksi tai jumbo -laatikon punoksiksi takana/cornrowsissa edessä. Nämä voidaan tehdä paljon pienempinä, jos asiakas haluaa, tai pidempään. Heidän on aina päätettävä punonnasta. Ne ovat kauniita jumbo-laatikkopunoksia, jotka on luotu puoleen päähän ja joissa on syöttöruuvit edessä. Isot ja pienet punokset antavat kampaukselle söpön kontrastin ja muotoilun. Rakastan tätä tyyliä on, että se on erittäin monipuolinen lisäksi cornrows.

Vinkkejä sitä harkitsevalle?

Tämä tyyli sopii kaikkiin tilaisuuksiin, työväenluokalle ja juhlia varten. Naiset, joilla on mikä tahansa hiustyyppi tai -rakenne, voivat rokata tätä ulkoasua. Se on erittäin helppo ylläpitää, vain nukkua silkkikuvussa tai huivissa, ja se kestää jopa 4-6 viikkoa. Päänahka voidaan myös kosteuttaa päivittäin lisäsuojaksi ja estämään kuivumista.

Sitä voidaan käyttää kuten kuvassa tai kaikki alaspäin. Se voidaan myös punoa yhdeksi punokseksi ja kiinnittää siihen. Voimme myös luoda täyden poninhäntä, jonka päät roikkuvat harjoitushetkiä varten tai pullaan, jotta yritys näyttää tyylikkäämmältä ja ammattimaisemmalta.