Pitkät laatikkopunokset ovat suojaava punoskampaus, jolla on laatikonmuotoiset halkeamat juurissa ja jotka ovat tyypillisesti rinnasta vyötäröön. Sinun on hyväksyttävä, että tämä perinteinen afrikkalainen naisten punoskampaus ei voisi näyttää kuumemmalta ilman lisättyä pituutta!

Julkkismuotihahmot Zoe Kravitz, Kehlani ja Jordyn Woods urheilivat erilaisilla dramaattisilla laatikkopunoksilla jumbo-laatikkopunoksista helmillä koristeltuihin keskiosan tyyleihin ja suloisiin sateenkaarenvärisiin laatikkopunoksiin ja saivat meidät unelmoimaan niistä! Helmet, metalliset hihansuut ja muotivärit ovat vain muutamia toistoja, jotka tekevät punoksistasi erityisen muodikkaita ja ainutlaatuisia.

Luonnollisten hiusten asiantuntija ja punos taiteilija Angela Perrantes näyttää erilaisen käsityksensä tästä todella monipuolisesta kampauksesta. Päivittäisistä sivupunoksista puoliksi ylös-puoliksi alaspäin-tyylit, joita voit tehdä joka päivä, ovat loputtomia!

Sinun ei tarvitse huolehtia sen ylläpidosta, koska vain muutama vaihe on tehtävä – suojata hiuksiasi yöllä nukkuessasi, pitää päänahka kosteana ja pestä hiukset muutaman kerran viikossa. Jos saat nämä asiat oikein, nämä seksikkäät punokset voivat olla sinun noin 6-8 viikkoa.

Ennen seuraavaa hiustapaamista tutustu näihin valokuviin kauneimmista pitkistä laatikoista, kampauksista, ideoista.

Paksu pitkä laatikko punokset

Paksu pitkä laatikko punoksetInstagram @reformedhair

Näyttää rouva Rihannalta! Parempi työskennellä, työskennellä, työstää ne paksut pitkät laatikkopunokset, kulta!

Ruskeat Ombre -laatikot

Ruskeat ombre -laatikotInstagram @spritzhairstudio

Ruskeat ombré -laatikkopunokset saavat haluamasi värin ilman sitoutumista. Pitkät laatikkopunokset ja siirtyminen ruskean ombrén lisäämisestä lisää hohtoa yleisilmeeseen.

Boxy Micro Braids afroamerikkalaisille naisille

Boxy -mikro punokset afroamerikkalaisille naisilleInstagram @stylesbyhips

Kokeile boxy -mikro punoksia afrikkalaisamerikkalaisille naisille, jotta voit muodostaa trendikkään suojaavan kampauksen. Mikropunokset tarvitsevat aikaa asentaa ja poistaa. Nämä punokset sopivat parhaiten naisille, joilla on keskipitkät tai paksut hiukset hiusten follikkelien säilyttämiseksi.

Pitkät laatikkopunokset, joissa on kiharat päät

Pitkät laatikkopunokset, joissa on kiharat päätInstagram @betty_bella_braids

Kun olet mennyt siivotun pitkän laatikkopunoksen päälle, lisää pizzazzia loppuun jättämällä kiharat löysiksi ja upeiksi.

Pitkät laatikkopunokset ajeltuilla sivuilla

Pitkät laatikkopunokset ajeltuilla sivuillaInstagram @nafisthebarber

Piristä ulkonäköäsi näillä pitkillä hiuksilla varustetuilla punoksilla! Jätä se punottu pulla updo pään päälle. Lisää hiuksiin tatuointeja, jotta saat kiiltoa.

Pitkät vaaleat laatikkopunokset

Pitkät vaaleat laatikkopunoksetInstagram @queenofbraids_leslie

Ota nuo tummat juuret ja kierrä ne pitkiksi kultaisiksi vaaleiksi laatikkopunoksiksi. Lisää helmiä ja nauhoja lopullisen boho -ilmeen saavuttamiseksi.

Pitkä Bob laatikkopunoksilla

Pitkä Bob laatikkopunoksillaInstagram @hair_nails_by_ashanty

Pitkä laatikko punottu bob kultaisilla hihansuilla ja narulla? Jos olet tyttö, jolla on pyöreä kasvomuoto, muista pitää pituus muutaman tuuman olkapään yläpuolella pidennyksen aikaansaamiseksi.

Pienet pitkät laatikkopunokset

Pienet pitkät laatikkopunoksetInstagram @hiustyyppi_1

Yksityiskohtainen malli, kuten nämä pienet laatikkopunokset pitkille hiuksille, ansaitsee pitkän kankaan, eikö niin? Voit vapaasti muotoilla nämä laatikkopunokset matalassa poninhäntässä helmillä ja hihansuilla luodaksesi boho -ilmeen.

Pitkät isot laatikkopunokset

Pitkät isot laatikkopunoksetInstagram @bellahairstyler

Enkelien täytyy hymyillä sinulle tuon taivaallisen laatikon punomisen takia! Paksu pitkä kampaus, jossa on laatikkopunokset, näyttäisi hyvältä, kun edessä on joitain hiuskoruja kasvojen kehystyksen vuoksi.

Pitkät Jumbo -laatikkopunokset

Pitkät Jumbo -laatikkopunoksetInstagram @kiss_and_makeupgh

Jos haluat lisätä juhliin, käytä joitain laajennuksia, helmiä tai nauhoja lopullisen pitkän laatikon punosten kampaukseen.

Pitkät keskipitkät laatikkopunokset

Pitkät keskipitkät laatikkopunoksetInstagram @_b.rad__

Näiden pitkien laatikkopunosten saavuttamiseksi pitkillä hiuksilla voit pannukakuttaa paksuiset punokset. Tasoita ne, jotta ne ovat leveämpiä, joten hieman isompia.

Pitkät virkatut laatikkopunokset

Pitkät virkatut laatikkopunoksetInstagram @magesticbraids

Miehet haluaisivat päästä linjaan niiden upeiden pitkien laatikkopunostujesi kanssa! Pieni laatikkopunonta sopii pitkälle, kun yhdistät laatikko- ja virkkauspunokset.

Pitkät kolmiolaatikot

Pitkät kolmiolaatikotInstagram @yaki_hair_braiding

Ole luova käyttämällä kolmikärkisiä vyötäröllä laiduntavia laatikkopunoksia lukkoihisi! Mitä enemmän malleja, sitä parempi?

Tämä ilme on mitä ammattimainen punoja Yaki Windsor Millistä, MD kutsuisi kolmio -osarasian punoksiksi. Ne ovat vyötäröpituisia ja hinnoittelu vaihtelee 160 dollarista 200 dollariin koosta ja pituudesta riippuen.

Yaki huomauttaa: “Parasta näissä pitkissä laatikkopunoksissa on se, että ei kestä kauan tehdä kuten useimmat tyylit, kuten tavalliset laatikkopunokset ja kulmakarvat.”

Nämä punokset näyttävät hämmästyttäviltä kaikille hiustyypeille, 1-4c hiuksiin. Punostyylin ansiosta sinun ei tarvitse herätä joka aamu ja joutua kamppailemaan hiusten valmistamisen kanssa.

Yaki lisää: “Tämä tyyli voi kestää jopa kaksi kuukautta riippuen tyylisi säilyttämistavasta rutiinista, eli hiusten kääriminen yöllä huivilla voi varmasti auttaa pitämään ne tuoreina.”

Pitkät laatikkopunokset helmillä

Pitkät laatikkopunokset helmilläInstagram @cheveuxbelle01

Tässä kampauksessa on kolmisäikeiset pitkät laatikkopunokset, jotka alkavat paksusta pieniin hienoihin säikeisiin päissä tuodakseen esiin tämän upean muodon. Sen on luonut Johannesburgin kampaaja Jenny Mpanzu.

”Parasta laatikkopunoksissa on tapa, jolla laatikot muotoilevat, ja se, että punokset ovat joustavia heti ensimmäisestä päivästä lähtien, ja kun punokset lisäävät helmiä, ne näyttävät niin jumalattareilta! Rakastan myös sitä iloa, jota se tuo naisille. On aina hyvä nähdä heidän kävelevän ulos hymyillen kasvoillaan ”, Mpanzu selittää.

Kun kyse on pitkästä punoskampauksesta, Mpanzu ajattelee, että heidän hiuslajinsa on aina otettava ensin huomioon. Heti kun tiedät hiustyylisi, voit ottaa seuraavan askeleen.

Mpanzu jatkaa: ”Esimerkki mustille tytöille, joilla on luonnolliset hiukset-lämpö ei toimi luonnollisilla hiuksilla, kuten me kaikki tiedämme, joten heidän on harkittava lämpösuojan käyttöä hiuksissaan ennen hiusten kuivaamista. Tällä tavalla lämpö ei vahingoita hiuksia. ”

Mpanzu korostaa, että muotoilu on yksi tärkeä osa. “Tyylit, kuten solmio (poninhäntä), laiska pulla tai yksinkertaiset pullot, ovat pakollisia tyylejä. Ne säästävät niin paljon aikaa. ”

Pitkät laatikkopunokset punaisiin hiuksiin

Pitkät laatikkopunokset punaisiin hiuksiinInstagram @braidme_tt

Nämä punaiset pitkät laatikkopunokset tunnetaan suojatyylinä. Se voidaan tehdä kaikille hiustyypeille. Pukeutunut tai pukeutunut, se sopii kaikkiin tilaisuuksiin. Se on täydellinen lomahiukset.

”Minun suosikkini tästä pitkästä kampauksesta on sen joustavuus muotoilussa ja sen pitkäikäisyys. Se edistää myös hiusten kasvua ”, sanoo punoja Natalia Moses Trinidadista ja Tobagosta.

Mooses neuvoo naisia, kun muotoilet pitkiä laatikkopunokampauksia, älä vedä reunoista tai hiusrajasta liian tiukasti, koska se voi aiheuttaa hiustenlähtöä. Jos sinulla on erittäin aktiivinen elämäntapa, Mooses ehdottaa myös kevyen kevennyksen saamista, koska se voi olla raskasta riippuen siitä, miten se tehdään.