Oletko nähnyt Oprah Winfreyn, Viola Davisin ja Alfre Woodardin pukeutuvan lyhyisiin hiuksiin? Eivätkö ne ole niin ikonisia? Lyhyet luonnolliset hiustenleikkaukset mustille yli 50 -vuotiaille naisille ovat imartelevia ja helppoja muotoilla ja ylläpitää. Se on paras tapa näyttää, miten omaksut luonnollisen hiusten rakenteen.

Mutta ensin sinun on harkittava, sopiiko lyhyt luonnollinen leikkaus sinulle ja hiustenhoitotarpeisiisi. Vernita Ali, havaijilainen stylisti sanoo: ”Minun sääntöni on valita oikea leikkaus naisen pään kokoon, elämäntapaan ja mahdollisiin terveysongelmiin. Kuuntele jonkun kanssa, johon luotat ja arvostat hiusalalla, niin saat palautetta. ”

Kun muotoillaan lyhyitä mustia kampauksia, Ali suosikkituotteisiin kuuluu hänen omaa luonnollista oliiviöljyä. Hän suosittelee sekä Nairobi Foam- että Silk Elements MegaSilk Oliivishampoota. Hän rakastaa myös teepuu -shampoota ja Paul Mitchellin Awapuhi -shampoota ja hoitoaineita.

Alin neuvo viisivuotiaille mustille naisille on hyvä olla rohkea ja lyhyet hiukset. Hän lisää: “On hyvä olla tyytyväinen lyhyiden hiustenleikkauksiin luonnollisille hiuksille ilman muiden vahvistusta.”

Joten ennen seuraavaa hiustapaamista tutustu näihin suosittuihin valokuviin nuorekkaan näköisistä lyhyistä luonnollisista hiustenleikkauksista yli 50-vuotiaille mustille naisille.

Luonnollinen Fohawk Low Fade vanhemmille naisille

Luonnollinen fohawk pienellä haalistumisella vanhemmille naisilleInstagram @s_eff_jaye

Kokeile luonnollista fohawkia, jolla on alhainen haalistuminen mustille yli viisikymppisille naisille. Ensinnäkin lyhyet sivut ovat vähän huoltoa vaativia. Toiseksi, päällä olevat luonnolliset kelat ottavat kaiken huomion. Lisää äänenvoimakkuutta poimimalla kelat hieman ulos muodon lisäämiseksi. Anna joidenkin kelojen pudota kasvojen etuosan ympärille muotoilemaan otsaa.

Ajeltu pää harmaatukkaisille naisille

Ajeltu pää yli 50 -vuotiaille harmaille naisilleInstagram @mrs_tahirah

Lyhyiden luonnollisten afrikkalaisamerikkalaisten kampausten, kuten harmaatukkaisten naisten ajeltu pää, ei tarvitse olla äärimmäisiä. Leikkurit ovat eri pituisia ja suojan pitäminen suurempana voi luoda kauniin pään halaavan sadon. Hopeanharmaat hiuksesi tekevät niistä entistäkin näyttävämmän. Lisäksi siihen ei tarvita muotoiluaikaa.

Lyhyet 4c kiharat vanhemmille mustille naisille

lyhyet 4c -kiharat vanhemmille viisikymppisille mustille naisilleInstagram @curlbossunlimited

Lyhyet 4C -kiharat vanhemmille mustille naisille nostavat kasvoja ja lisäävät hauskan leikkisän tunteen mustille hiustyypeillesi. Hiusten luonnollinen käyttö auttaa sinua omaksumaan tekstuurisi. Vedä kelat varovasti ulos lisää korkeutta ja avaa kasvot, jotta ominaisuudet, kuten silmälasit, loistavat.

Erittäin lyhyet tiukat kelat yli 50 -vuotiaille naisille

Erittäin lyhyet tiukat kelat vanhemmille naisilleInstagram @hydrabarsalon

Yritä käyttää hyvin lyhyitä tiukkoja keloja 50 -vuotiaille naisille, jos tarvitset uutta luonnollista lyhyttä leikkausta. Anna joidenkin jänteiden pudota otsasi ympärille ja muodon kerrostamalla pehmeämpää pyöristettyä viistoa pituudelle. Tämä nostaa kasvosi muotoa.

Määritetyt kiharat lyhyille luonnollisille hiuksille

Muotoillut kiharat lyhyille luonnollisille hiuksilleInstagram @dashell_devacurl

Kun etsit luonnollisia kampauksia lyhyille hiuksille, valitse määritellyt kiharat 3C -hiuksillesi. Luonnolliset kiharat ovat aina ajattomia ja tyylikkäitä. Vaikka kiharoiden saaminen voi kestää jonkin aikaa kokeilla tuotteita ja muotoilua. Harkitse myös lyhyempää pituutta, jotta kihara nousee ylös ja kehystää kasvosi.

👉 Katso lisää luonnollisia kampauksia mustille naisille.

Luonnolliset lyhyet kelat nuorekkaaseen leikkaukseen

luonnolliset lyhyet kelat yli 50 -vuotiaille mustille naisilleInstagram @curlfactor

Luonnolliset lyhyet kelatut hiukset luovat nuorekkaan leikkauksen. Kun harkitset luonnollista aliarvostusta lyhyille hiuksille, leiki sivuttain, jolloin hiuksille tulee hieman korkeutta. Jos sinulla on pulleat kasvot, se korostaa kauniita piirteitäsi, kun pituus istuu poskelle.

Undercut -mallit mustille yli 50 -vuotiaille naisille

Undercut -mallit mustille yli 50 -vuotiaille naisilleInstagram @touchofheavenartistry

Harkitse alle 50 -vuotiaiden mustien naisten malleja, koska käytettävissä oleville vaihtoehdoille ei ole rajoituksia. Mukava, kapeneva luonnollinen muoto sivuillesi, erilaiset mallit lisäävät hieman kiinnostusta. Ne voivat parantaa leikkauksen muotoa ja antaa raikkaan, tyylikkään ilmeen klassiselle leikkaukselle.

Luonnollisesti kiertyneet lyhyet hiukset

Luonnollisesti kiertynyt lyhyt kampausInstagram @pamshair_tea

Luonnollisesti käärittyjen lyhyiden hiusten käyttäminen parantaa ja määrittää jokaisen upean kelan muodon. Älä pelkää vetää kiharaa hiukan enemmän, jotta hiuksiin tulee elämää, ja omaa äänenvoimakkuus uskomattoman hauskan ja röyhkeän tyylin vuoksi. Tämä on yksi parhaista lyhyistä kampauksista luonnollisille hiuksille.

Lyhyet luonnolliset käänteet näyttävät 10 vuotta nuoremmilta

Lyhyt luonnollinen kierre kampaus 50-vuotiaille naisilleInstagram @theloftmedford

Lyhyet luonnolliset käänteet ovat kampauksia, jotka voivat määrittää luonnollisen tekstuurisi. Voit mieluummin työskennellä kuivilla hiuksilla löysemmän vaikutuksen aikaansaamiseksi tai märillä kevyemmällä kelalla. Kierteet lisäävät varmasti määritelmää ja lisäävät elämääsi luonnolliseen lyhyeen kampaukseen.

Luonnollinen TWA mustille naisille

Luonnollinen twa -kampaus mustille naisilleInstagram @theloftmedford

Luonnollinen TWA mustille naisille on täydellinen tasapaino hiusten muodon suhteen ja se on täydellinen afrikkalaisamerikkalaisille naisille, joilla on ohuet hiukset. TWA -kampausten upea muoto virtaa pään kanssa ja tarvitsee vähän muotoilua.

Luonnollinen afro kiharat hiukset

Luonnollinen afro yli 50 -vuotiaille naisille, joilla on kiharat hiuksetInstagram @seedsofgseedsof

Käytä hiuksiasi luonnollisessa afrossa, jos pidät lyhyistä, kiharoista hiuksista, joissa on hieman pomppia. Kun pidät muodon pyöristettynä, afro kiharat ponnahtaa. Älä pelkää antaa joidenkin jänteiden pudota kasvojen ympärille parantaaksesi silmänympärysihoa.

Lyhyt Afro luonnollisille hiuksille

Lyhyt afro luonnolliseen hiustenleikkaukseenInstagram @sybilelie

Lyhyt afro luonnollisille hiuksille on vähän huoltoa vaativa tyyli. Upeiden lukkojen lyhyempi käyttö lyhentää muotoiluaikaa. Sinulla on myös vähemmän salongikäyntejä.

Cornrows -kampaus aikuisille mustille naisille

Cornrows -kampaus kypsille mustille naisilleInstagram @carmichael_touch

Aikuisille mustille naisille tarkoitetut suola- ja pippurimaissit ovat tyylikkäitä eivätkä koskaan vanhene. Lisää sivuosa lyhyisiin punoksiin, niin saat muotoa parantavan tyylin juuri sinulle, mummo.

Harmaa Pixie 50+ mustalle naiselle

Harmaa pixie -leikkaus 50+ mustalle naiselleInstagram @lipstickcurlsstudio

Rock harmaa pixie-leikkaus 50-vuotiaille mustille naisille ja saavuta upea tonaalinen leikkaus. Harmaat hiukset eivät ole koskaan vain yhtä värisävyä, ja ne todella leikkivät. Voit vapaasti pitää hieman pituutta päällä, jotta saat lisää ulottuvuutta ja äänenvoimakkuutta.

Löysät renkaat luonnollisille afrikkalaisamerikkalaisille hiuksille

Löysät renkaat luonnollisille afrikkalaisamerikkalaisille hiuksilleInstagram @chez.luisa

Kun on kyse lyhyistä luonnollisista kampauksista yli 50-vuotiaille mustille naisille, ota löysät renkaat luonnollisille afrikkalaisamerikkalaisille hiuksille. Lyhyemmällä kerroksellisella tyylillä lisäät muotoasi pehmeästi. Älä pelkää kerrostaa pehmeästi kasvojen kaarevuuden ympärille tuodaksesi lisää yksityiskohtia tyyliisi. Anna vaaleiden hiusten kuivua ilmassa, jotta niiden kihara on löysempi kuin volyymi.