Chignon on klassinen muodollinen kampaus, jossa hiukset kammataan takaisin ja kiinnitetään solmuun tai pullaan ja asetetaan yleensä niskan ympärille. Tarvittavasta tyylistä riippuen chignon -pulla voi olla hyvin yksinkertainen tai monimutkainen punonnalla ja muilla muotoilutekniikoilla. Chignon on nykyaikaistunut ja erilaisia ​​pullakuvioita on kehitetty lisäämään tämän vintage -kampauksen hienostuneisuutta. Olitpa syömässä mukavan brunssin tyylikkäässä ravintolassa, nauttimassa poreilevien cocktailien kanssa tyttöystävien kanssa, arkistoimassa paperit toimistolla tai jopa kävelemässä käytävällä, et voi koskaan mennä vikaan tyylikkään chignonin kanssa. Ja yksi asia on varma: chignon ei koskaan mene pois muodista – se on ikuisesti au courant.

Sana “chignon” on ranskalaista alkuperää ja tarkoittaa kirjaimellisesti “niskassa”. Chignon kampaus on kuitenkin muuttunut tavanomaisen kaulan laiduntamisen pullaasi. Kuten voit kerätä alla olevista chignon -opetusohjelmista, tämä kampaus voi nojata sivulle, sijoittaa korkealle tai matalalle ja ottaa monia muotoja.

Tyylikkäät Chignon -pullat

Brigitte Bardot inspiroi ChignoniaInstagram @adornsalon

Tämä ajaton updo ja täysi otsatukka on rento kampaus, joka voidaan tehdä muutamassa minuutissa! Sopii suorista aaltoileviin hiuksiin, tämä runsas tyyli on klassinen pelinvaihtaja.

Ranskalainen punos Chignon Bun

Ranskalainen punos ChignonInstagram @maya_heart_hairstyles

Voit kokeilla lukemattomia punontatyylejä, kun sinulla on paljon hiuksia leikkiä-kuten tämä vesiputouksen punottu pääpanta ja erittäin kaunis pulla. Se näyttää hienostuneelta, kun sitä käytetään huivilla, jotta saat raikkaan ja korostetun kampauksen.

Kukka Chignon -pulla

Tyylikäs Chignon kukkatapillaInstagram -kuvat ja -videotby_thuy_vi

Käytä yksinkertaista mutta hienostunutta lisävarusteella. Jätä joitakin kiharaisia ​​jänteitä eteen saadaksesi pehmeämmän naisellisen ilmeen!

Aaltoileva Chignon -kampaus

aaltoileva chignonInstagram @rogeriokrisan

Tämä on leukaa pudottava, ehdottoman seksikäs pulla, joka saa sinut liikkeelle koko päivän! Se toimii balayaged hiukset ja joitakin pieniä aaltoja flirttaileva tunnelma.

Yksinkertainen Chignon

yksinkertainen chignonInstagram @theblondielocks

Tämä tyylikäs ja yksinkertainen chignon, jonka kuka tahansa voi luoda uudelleen, on ihana lomajuhliin! Sinun ei tarvitse viettää tunteja näyttääksesi upealta!

Morsiusneito Chignon

Morsiusneito chignonInstagram @hairspray_studio

Q&A tyylin luoja, Sara Ortega

Omistaja & Henkilökohtainen stylisti @ HairSpray Studio Chula Vistassa, Kaliforniassa

Miten kuvailisit tämän ilmeen?

Se on erittäin taiteellinen updo, mutta silti puettava ja tyylikäs. Parasta siinä on valtavat ruusut. Päätin tehdä ne sinisenä talvikauden vuoksi. Se antaa sille kylmän/talven tunteen.

Vinkkejä sitä harkitsevalle?

Tämä ilme voidaan luoda vain laajennusten avulla. Asiakkaalla on oltava jo 20 tuuman pitkät hiukset ja oltava erittäin runsas. Näiden ruusujen luominen vie paljon hiuksia.

Kihara Chignon

Kihara ChignonInstagram @nicozak_beauty

Kesyttää hienoja kiharoitasi hieman sitomalla se valtavaksi pullaksi, joka on koristeltu söpöillä kukilla naisellisen kosketuksen saamiseksi. Jos jätät joitain jänteitä kasvojen viereen, ulkonäkö on pehmeä.

Q&A tyylin luoja Nicolas Silveira Zakorchinin kanssa

Kampaaja @ Espaço Equilíbrio paikassa Londrina, PR

Miten kuvailisit tämän ilmeen?

Tämä chignon luotiin toistamaan klassinen kampaus, mutta pehmeällä ja nuorella tavalla, ja vaikka se on morsiamen muotoilu, jossa on joitain mukautuksia, sitä voidaan käyttää jopa päivittäin. Paras osa tätä ulkonäköä on se, että se on valmistettu ainutlaatuisella tavalla hiusten tekstuurin kanssa, kunnioittaen kiharoiden muotoa ja käyttämällä luonnollisuutta ulkonäön rakentamiseen. Pullaan asetetut kiharat hiukset voivat todella toimia hyvin, jos ne tehdään oikein.

Vinkkejä sitä harkitsevalle?

Asiakkaat, jotka haluavat tämän tyyppisen kampauksen, voivat olla konservatiivisimpia, jotka rakastavat klassisia inspiraatioita (jos se on tehty pienemmällä äänenvoimakkuudella ja tukilla, jotka on upotettu järjestäytyneempiin kuvioihin), niihin, jotka pitävät nykyaikaisemmasta ulkonäöstä, mutta haluavat silti käyttää kampauksia täysin kiinnitetty nykyaikaiseen tapaan (jos kampausta on käsitelty satunnaisilla rakenteilla, kunnes se on hieman sotkuinen). Kampaus voidaan tehdä kaikilla hiusten tekstuureilla, mutta tämän kampauksen taustalla oli kuitenkin arvostaa hiusten luonnollista koostumusta kampauksen muodostamiseksi.

Hiusten tekstuurin tehostamiseksi on ihanteellista käyttää hiuksiin jätettäviä kiharaa tai tehostajia, jotka parantavat kiharoita, ja vahvaa kiinnitysvaahtoa, joka antaa äänenvoimakkuuden ja määritelmän. Ihanteellinen kuivaus on, kun hajotin käyttää aina käsiä hiusten rakenteen stimuloimiseksi. Täysin kuivilla hiuksilla sydänsuolat on järjestettävä, ja jos pörröisyyttä on liikaa, kevyt seerumi voi antaa kiiltoa ja pitää johdot kohdakkain.

Jos hiukset ovat ohuet ja niillä on vähän volyymia, täyteainetta voidaan käyttää hiuksen rakenteen antamiseen. Suihkukiinnike on liittolainen, joka auttaa pitämään kampauksen paikallaan, antamaan langalle rungon ja tekemään täydellisen viimeistelyn.

Täydellinen Chignon lyhyille hiuksille

Täydellinen Chignon lyhyille hiuksilleInstagram @kärsivällisyys. täydellisyys

Q&A tyylin luoja, Josie Huntington

Stylist @ Pro Do Blow Dry Bar Barissa, UT

Miten kuvailisit tämän ilmeen?

Tämä ilme on luonnollinen mutta kuvioitu tyyli, joka voi myös kuvata eleganssia niille treffi -iltoille, häille tai jopa vain tapa pitää hiukset pois kasvoiltasi. Rakastan, että voit tehdä tämän minkä tahansa pituisena ja tehdä siitä oman!

Vinkkejä sitä harkitsevalle?

Se on helppo ja nopea tyyli, joka voidaan toteuttaa sekä salongissa että kotona – voit pitää sen pehmeänä tai kuvioiduna käyttämällä yksinkertaisia ​​tuotteita! (Hieman menee pitkälle) Uskon, että tämä tyyli sopii kaiken ikäisille, kasvojen muodoille ja hiustyypeille, ja tee siitä oma! Voit aloittaa trendin mistä tahansa näinä päivinä, olla luottavainen ja tukahduttaa tavarasi! Tekstuuri ja sotkuinen on uusi tyyli nykyään, mutta tyylikäs on yhtä tyylikäs ja kaunis!

Sotkuinen Boho

Sotkuinen BohoInstagram @emilyjoannehair

Tässä on söpö pieni boheemi pulla, jossa on luonnollinen aksentti. Se on varmasti helppo tyyli luoda uudelleen vain muutamassa minuutissa!

Q&Tyylin luoja Emily Giangrasso

Omistaja / stylisti @ Knotty Hair Salon paikassa Suisun City, CA

Miten kuvailisit tämän ilmeen?

Tämä on kaunis juhla- tai hääasu niille ilmaisille hengeille, jotka haluavat pitää hauskaa ilman täydellisten hiusten huolta. Tein huvikseni pehmeän chignonin, jossa on vihreyttä.

Vinkkejä sitä harkitsevalle?

Jos asiakas harkitsee tämän tapahtuman etsimistä, suosittelen, että hän kysyy stylistiltään mittaväriä ennen tyylin saamista. Kohokohdat tai matalat valot lisäävät heijastusta ja syvyyttä hiuksissa. Tämä on välttämätöntä liikkeen esittelemiseksi kaikissa tyyleissä.

Halo Braid

Halo BraidInstagram @kristinagasperasmua

Q&A tyylin luoja, Kasia Fortuna

Kampaaja @ Kristina Gasperas Academy Richmondissa, Iso -Britanniassa

Miten kuvailisit tämän ilmeen?

Se on kierre punos boho chic updo. Tämä kuvioitu pulla on pehmeää ja imartelevaa. Sitä voidaan käyttää farkkujen ja T-paidan tai kimaltavan mekon kanssa. Parasta tässä updossa on, että se voidaan säätää siistiksi ja tyylikkääksi tai suureksi, kuvioituksi ja sotkuiseksi persoonallisuutesi ja tilaisuutesi mukaan.

Vinkkejä sitä harkitsevalle?

Tämä ilme olisi parhaiten saavutettavissa pitkillä hiuksilla. Jos hiuksesi ovat lyhyemmät, sinun on ehkä leikattava hiustenpidennykset volyymin ja pituuden mukaan. Aluksi puhalla hiukset föönaavalla vaahdolla Maroccanoilista ja suihkuta sitten juurillesi Bumble and Bumble Thickening Dry Spun. Tee lopuksi kaksi kierrettävää punosta, jotka alkavat temppeleistä ja jotka risteävät kahvoilla niskassa ja kohtaavat jälleen kruunun kohdalla. Muista, että punokset on vedettävä ulos mahdollisimman paljon pehmeän ja vaivattoman vaikutuksen aikaansaamiseksi, ja säädä aina kasvojen ympärillä olevat jänteet kasvosi mukaan.

Chignon Fishtail -punoksen avulla

Fishtail BraidInstagram @carolabelleetlatete

Q&Tyylin luoja Caroline Coiffeuse

Yhteisomistaja @ La Belle & La Tête Quebecissä, QC

Miten kuvailisit tämän ilmeen?

Tämä fishtail punos tyyli on välttämätöntä sotkuinen pulla vaikutus. Pidän tästä ulkoasusta, koska se voi olla hyvin glamouria, mutta myös sopeutuu kaikenlaisiin tilanteisiin.

Vinkkejä sitä harkitsevalle?

Tämän tyyppistä punosta on kuitenkin vaikeampi toteuttaa kuin klassista punosta. Käytä vain aikaa harjoitteluun äläkä odota täydellistä tulosta ensimmäisellä kerralla. Punoksen asettamiseen käytä ulkonäköä Bobby -nastoilla ja kiinnityssuihkeella. Tässä on Youtuben opetusohjelma, joka auttaa sinua ymmärtämään kampauksen suorittamisen: https://youtu.be/be6jGqWmu4g

Matala Chignon

Matala chignonInstagram @tuomari

Q&Tyylin luoja Devon Baltimore

Freelance -stylisti/kouluttaja @ Up Do Specialist LLC paikassa Ashburn, VA

Miten kuvailisit tätä ulkoasua ja mikä on suosikkisi siinä??

Tämä ilme on ajaton ja klassinen kampaus, joka voi olla niin monipuolinen. Rakastan sitä, että voit käyttää sitä “Plain Jane” tai laittaa hauska hiustarvike erilaiseen ulkoasuun.

Suosikkini ajatella tätä tyyliä on, että voit kallistaa tätä ulkoasua riippumatta siitä, onko sinulla erittäin ohuet hiukset tai erittäin paksut hiukset.

Mitä vinkkejä tai tuotteita suosittelet tämän ilmeen luomiseksi uudelleen??

Tällä morsiamella on erittäin ohuet/hienot hiukset. Aloitan aina rakentamalla hiusten pohjan, kiusoittelemalla jokaista osaa ja sitten taivuttamalla sitä saadaksesi mahdollisimman paljon volyymia ja liikettä. Käytän Kenra #25 ja #30 hiuslakkaa, koska rakastan niiden antamaa kiiltoa ja pitoa.

Ajattele sitä kuin palapelin kokoaminen täyttämällä kaikki aukot ja ole tietoinen siitä, kuinka paljon hiuksia sinun on työskenneltävä. Aloitan takaa, jättäen ylä- ja sivut ulos. Tällä tavalla voit käyttää näitä ylimääräisiä hiuksia peittämään kaikki näkyvät bobby -nastat ja viimeistelemään luomuksesi.

Minkä tyyppistä asiakasta suosittelisit tämän näköiseksi?

Tämä on kaunis morsiamelle, joka haluaa upean ajattoman ilmeen. Kutsun tätä tyyliä moderniksi klassiseksi morsiamena. Haluat, että hiukset täydentävät koko ulkonäköä, eivät kilpaile niiden kanssa. Hän katsoo tätä tyyliä 20 vuoden kuluttua ja rakastaa sitä edelleen.

Nykyajan vaalea Chignon

Moderni Chignon -kampausInstagram @emjacksonhair

Q&A tyylin luoja, Emily Jackson

Hiusmuotoilija @ Tuore salonki paikassa Lincoln, Nebraska

Miten kuvailisit tätä ulkoasua ja mikä on suosikkisi siinä??

Tämä on kuvioitu, nykyajan chignon. Suosikkini siinä on, että se näyttää tyylikkäältä, mutta myös erittäin luonnolliselta ja yksinkertaiselta. Voit käyttää tätä tyyliä helposti häissä tai illalla.

Mitä vinkkejä tai tuotteita suosittelet tämän ilmeen luomiseksi uudelleen??

Suosittelen käyttämään Unite Texturiza -suihketta (tai muuta kuivaa tekstuurisuihketta) hiuksiin joidenkin ranta -aaltojen asettamisen jälkeen, mutta ennen chignonin luomista. Tämä antaa hiuksille täydellisen rypistyneen ja paksuisen rakenteen, joka pitää tyylin “tekemättömänä”.

Minkä tyyppistä asiakasta suosittelisit tämän näköiseksi?

Mielestäni tämä kampaus voidaan tehdä kenelle tahansa, jolla on hienot tai keskipitkät hiukset. Tärkeintä on valmistaa hiukset rantaviivaiseen, elävään tekstuuriin ennen muotoilua kokonaan. Olitpa sitten menossa tyylikkäämpään tilaisuuteen tai vain illanviettoon, tämä tyyli voidaan helposti luoda molemmille.

Suuri pulla

iso pulla chignonInstagram @drennyj

Q&A tyylin luoja, Dren Jeffcote

Mobiilit hiukset & Meikkitaiteilija @ Hiukset ja meikki Drenin kanssa Somersetissa, Iso -Britanniassa

Miten kuvailisit tätä ulkoasua ja mikä on suosikkisi siinä??

Rakastan chignoneja, koska ne ovat niin ajattomia ja tyylikkäitä, suosikkini tästä chignonista on se, että sillä on moderni tunnelma olemalla hieman isompi ja tiukempi. Pidän myös siitä, kuinka upeat ja kiiltävät hänen hiuksensa!

Mitä tuotteita suosittelisit tämän ilmeen luomiseksi ja ylläpitämiseksi??

Tämä ilme vaatii erittäin hyvän valoa heijastavan kiillosuihkun ja kevyen hiuslakan. Kiiltoaine, jota käytin, oli peräisin Tonilta ja Guylta, ja käytin sitä koko ajan, kun olin lopettanut hiusten pukeutumisen. Hiuslakka oli L’Oréal Pro Range. Hiuslakkaa ei saa tehdä liikaa, koska tämä voi saada chignonin menettämään sileytensä. Usein tarvitaan pieniä suihkeita, jotta hiukset pysyvät paikoillaan.

Minkä tyyppiselle henkilölle tämä ulkonäkö toimisi parhaiten?

Tämä tyyli voi toimia melkein minkä tahansa hiustyypin kanssa, useimmissa tapauksissa hiuspehmusteiden avulla! Oikeiden muotoiluvälineiden avulla hiukset pysyvät tyylikkäinä, melkein kuka tahansa voi käyttää tätä ulkoasua. Se on erittäin hienostunut ja yksinkertainen tyyli, mutta se on myös erittäin rohkea ja rohkea. Se toimii hyvin koruilla, mehevillä ripsillä ja kovalla huulivärellä.

Mikä on paras vinkkisi jollekin, joka harkitsee tätä ulkoasua?

Huolehdi hiuksistasi. Mitä sileämmät hiukset, sitä parempi chignon näyttää. Muista käyttää hiusöljyä rauhoittamaan ja pehmentämään halkeamia, ja leikkaa säännöllisesti, jotta hiukset näyttävät terveiltä.

Tyylikäs häät Chignon

tyylikäs häät chignonInstagram @emily_gaj

Q&A tyylin luoja, Emily Gargiulo

Kampaaja @ Luminez Salon Merrickissä, NY

Miten kuvailisit tätä ulkoasua ja mikä on suosikkisi siinä??

Tämä ilme on tyylikäs ja tyylikäs updo. Se sopii erinomaisesti kaikkiin erityistilaisuuksiin, erityisesti häihin. Se sopii erinomaisesti kaikille, jotka eivät pidä kasvoista ja haluavat jotain, jota he voivat tanssia ja ravistella huoletta.

Mitä tuotteita suosittelisit tämän ilmeen luomiseksi ja ylläpitämiseksi??

Parhaat tuotteet tämän ulkonäön saavuttamiseksi ja pitämiseksi kestävänä koko päivän ja yön olisivat Kerestase L’incroyable Blowdry kosteisiin hiuksiin ennen puhalluskuivausta suojaamaan kuumuudelta. Tämä tuote aktivoituu uudelleen, joten sinun ei tarvitse käyttää sitä uudelleen, kun käytät rautaa. Hallitse hiuksia Baume Double Je -viimeistelynä viimeistelynä lisäämällä kiiltoa ja pitämällä kärjet alhaalla. Viimeistele ulkonäkö erityisen vahvalla hiuslakalla, kuten Laque Noire.

Minkä tyyppiselle henkilölle tämä ulkonäkö toimisi parhaiten?

Tämä täyteläinen mutta tyylikäs chignon korostaa kasvoja ja on kaunis, rohkea huuli ja dramaattinen silmä.

Yksinkertainen tyylikäs Chignon

Yksinkertainen tyylikäs kampausInstagram @hairbydanileah

Q&A tyylin luoja, Danielle Waterman

Kampaaja @ Alibi NYC Salon New Yorkissa, NY

Miten kuvailisit tätä ulkoasua ja mikä on suosikkisi siinä??

Näen tämän tyylikkäänä tyylinä, joka ei näytä liian valmistetulta, joten se sopii sekä rentoihin että muodollisiin tapahtumiin. Useimmat upstyles ovat hyvin käpristyneitä, joten pidän siitä, että tämä on suorempi vaihtoehto, joka on edelleen pehmeä ja romanttinen.

Mitä vinkkejä tai tuotteita suosittelet tämän ilmeen luomiseksi uudelleen??

Mallini hiukset olivat silkkisen sileät, joten kuiva shampoo (tai vastaava kuiva teksturointituote) on pakollinen! Tässä tyylissä oli kyse yksinkertaisuudesta, ei lainkaan curlingia. Aloitin luomalla matalan kiusatun poninhäntä, joka oli sidottu molemmista päistä. Käärin sen pullaksi ja varmistin sen niin, ettei se heilunut, kun hän pudisti päätään. Vain muutamia bobby -tappeja käytettiin lopun peittämiseen, ja ne työnnettiin löysiin päihin samalla kun pidemmät palaset putosivat orgaanisesti.

Minkä tyyppistä asiakasta suosittelisit tämän näköiseksi?

Tämä on itse asiassa loistava tyyli hartioille ulottuville hiuksille! Monet naiset ajattelevat, että hiuksensa ovat liian lyhyet sietettäväksi, mutta mielestäni aina löytyy ratkaisu. Tämän pitäisi olla nopea ja helppo tyyli luoda itse, koska se ei vaadi lämpöä, pari kuminauhaa ja muutamia bobbi -nastoja. Huolettoman tyylin avulla voit näyttää kokoonpanolta joko toimistossa tai häissä. Se on todella monipuolinen!

Helppo Chignon Bun

Helppo Chignon BunInstagram @stiledbygee1

Kuninkaallisten ulkonäkö voidaan nyt saavuttaa helposti kotona. Tämä klassinen teos on siististi kiinnitetty niskaan ja yleensä kiinnitetty hienolla pääkappaleella.

Täydellinen morsiusneito Chignon

Täydellinen morsiusneito ChignonInstagram @pati.rodrigz

Moderni eleganssi kohtaa talvisolmun glamourin! Kaikilla pyörteillä ja helmillä tunnet olosi kuninkaalliseksi sinä erityisenä päivänä.

Klassinen ranskalainen Chignon

Klassinen ranskalainen ChignonInstagram @bananasfordiana

Sotkuinen mutta hienostunut – yhdistä langat tyylikkääseen solmuun ilman vaivaa. Jätä joitain etukappaleita alaspäin ja kiharaksi seksikkään viimeistelyn saavuttamiseksi.

Sotkuinen pulla löysillä kiharoilla

Sotkuinen pulla, jossa on löysät kiharatInstagram @stellachiohair

Q&A tyylin luoja, Stella Chio

Morsiamen hiusasiantuntija @ Hiusten kauneussalonki Calgary, Alberta, Kanada

Miten kuvailisit tätä ulkoasua ja mikä on suosikkisi siinä??

Tämä kampaus on sotkuinen pulla, jossa on löysät kiharat. Rakastan kuinka löysät kiharat täydentävät pullaa ja antavat sille paljon pehmeämmän ilmeen.

Mitä vinkkejä tai tuotteita suosittelet tämän ilmeen luomiseksi uudelleen??

Suosittelen hyvää curling -rautaa. Käytimme 1 tuuman tynnyrin curling-rautaa tähän ulkoasuun. Jos hiuksesi ovat lyhyemmät tai eivät kovin paksut, saattaa olla hyvä idea sijoittaa joihinkin kiinnitettäviin hiustenpidennyksiin. Ne tekevät maailmasta eron päivityksiin.

Minun go-to-tuotteeni ovat aina Schwarzkoft Osis -hiuslakka ja Dust It takaamaan takaiskun.

Minkä tyyppistä asiakasta suosittelisit tämän näköiseksi?

Tämä ulkoasu sopii kaikille! Se on ehdottomasti yksi halutuimmista kampauksista. Voit säätää äänenvoimakkuutta ja löysiä kiharoita sen mukaan, mikä sopii parhaiten asiakkaan kasvoille, ja tietysti pitää mielessä, mitä hän pitää.

Matala kuvioitu Chignon

Matala kuvioitu Chignon -kampausInstagram @mari_sanna

Q&A tyylin luoja, Nicole Abbate

Kampaaja @ Yksinkertaisesti upea kirjoittanut Erin, Southington, CT

Miten kuvailisit tätä ulkoasua ja mikä on suosikkisi siinä??

Kuvailisin tätä ulkoasua matalaksi kuvioidulla chignonilla tai vähemmän hienolla sanalla “pulla”. Rakastan tätä ulkoasua, koska se on yksinkertainen, ei liian hankala, mutta silti niin tyylikäs ja romanttinen, kestäen ajan testin.

Mitä vinkkejä tai tuotteita suosittelet tämän ilmeen luomiseksi uudelleen??

Suosittelen hiukan käpristymistä, jotta hiuksiin tulee hieman taipumia. Tämä helpottaa huomattavasti hiusten sijoittamista, koska kaikki kulkevat yhteen suuntaan. Kun olet tehnyt nopean kiharan, suihkuta teksturoivaa suihketta koko päähän (ehdoton suosikkini on Spray Clay by Sexy Hair). Jaa hiukset kolmeen osaan (kaksi sivuilla ja yksi takana). Sitten hyvä kiusaus auttaa luomaan äänenvoimakkuutta ja antaa sinulle pohjan bobby -nastojen asettamiseen.

Lisärakenteen saamiseksi haluan käyttää Kenra Medium Hold -hiuslakkaa. Tämä antaa hiuksille hiukan karkeutta olematta tahmeaa. Kun olet asettanut kaikki nastat, suihkuta Kenra Ultra Volume -hiuslakkaa (paras ja vahvin hiuslakka siellä).

Minkä tyyppistä asiakasta suosittelisit tämän näköiseksi?

Tämän tarkan ilmeen luomiseksi täydellinen ehdokas olisi joku, jolla on keskipitkät, korostetut hiukset. Rakastan kuitenkin tätä ulkoasua, koska kirjaimellisesti kuka tahansa voi käyttää sitä.

Mikä tahansa kasvomuoto tai hiustyyppi (lukuun ottamatta pixie -leikkausta) voi käyttää sitä niin kauan kuin sitä on muutettu. Pyöreille kasvoille lisää kruunun volyymia kasvojen pidentämiseksi. Jos sydämenmuotoiset kasvot ovat, kiinnitä pulla sivulle niin, että leuka -alue on hieman leveä. Muista vain pitää tämä ilme pehmeänä, etenkin kasvojen ympärillä, jättäen muutamia kappaleita siellä täällä. Kaikki liian jäykkä tai tiukka muuttaa ulkonäköä.

Yksinkertainen ja pehmeä ulkonäkö

Yksinkertainen ja pehmeä Updo -kampausInstagram @meganbalinski

Q&A tyylin luoja, Megan Balinski

Parturi -kampaaja @ ZOKU Salon Summit, NJ

Miten kuvailisit tätä ulkoasua ja mikä on suosikkisi siinä??

Tämä on yksinkertainen ja pehmeä, mutta ei “liian täydellinen” updo.

Mitä vinkkejä tai tuotteita suosittelet tämän ilmeen luomiseksi uudelleen??

Käytä tekstuurisuihketta juurista latvoihin saadaksesi tekstuuri ja jonkin verran pitoa tappeihin. Käytä lisäksi toimivaa hiuslakkaa pitoon ja kiillosuihketta viimeistelemään se ja pitämään se näyttämästä liian mattapintaiselta suihkeelta.

Minkä tyyppistä asiakasta suosittelisit tämän näköiseksi?

Uskon, että tämä ilme voi toimia millä tahansa hiusten rakenteella. Keskipitkä ja keskipitkä toimii parhaiten. Kasvojen muodosta riippuen joitakin paloja voidaan jättää kasvojen ympärille pehmeyden vuoksi.

Aussien inspiroima Chignon

Aussien inspiroima Chignon-kampausInstagram @dream_reflection_makeup_hair

Q&A tyylin luoja, Lianne Claire

Meikki- ja kampaaja @ Unen heijastus Sydneyssä, AU: ssa

Miten kuvailisit tätä ulkoasua ja mikä on suosikkisi siinä??

Tämä on klassinen chignon, jossa on aussie -käänne!

Mitä vinkkejä tai tuotteita suosittelet tämän ilmeen luomiseksi uudelleen??

Tykkään puhaltaa hiukset sileiksi Biosilk Smoothing Balmilla ennen kiertelyä, jotta hiukset taivutetaan tukemaan tyyliä. Rakastan myös PPS -tasaista rautasuihketta lämpösuojaksi, ja suosikki hiuslakka kaikessa korostuksessani on Fudge Skyscraper. Se tuoksuu jumalalliselta! En koskaan käytä hiuslakkaa, en voi sietää sen hajua, että siellä on paljon!

Kiusaaminen, tasoittaminen ja paikannus ovat aina tekniikoita, joita tarvitset mihin tahansa tyyliin. Meillä oli onni käyttää vain tämän morsiamen luonnollisia hiuksia, mutta usein käytän täytettä täyteyden vuoksi.

Minkä tyyppistä asiakasta suosittelisit tämän näköiseksi?

Tarvitset ehdottomasti pituutta ja äänenvoimakkuutta tähän tyyliin. Se on täydellinen morsiamelle, joka haluaa tyylikkäämmän ilmeen tasaisella ja puhtaalla muotoilulla.

Ihastuin ehdottomasti aussien alkuperäiskansoihin, jotka hänen kukkakauppansa oli tehnyt hiuskoristeeksi. Luulen, että se todella teki ilmeen!

Kierretty Chignon

Kierretty ChignonInstagram @thornebrides

Matala solmu, joka on sijoitettu niska -alueelle, herättää hienostunutta tyyliä. Lisää koru ja hapsut, niin tulet olemaan hohtava päivästä iltaan.

Yksinkertaiset Chignon -opetusohjelmat

Tässä on luettelo helpoista chignon -opetusohjelmista, jotka auttavat sinua muotoilemaan hiuksesi mihin tahansa tapahtumaan.