Kun sinulla on muodollinen tilaisuus, puoliksi kampaukset ovat loistava vaihtoehto. Jos kiinnität hiuksia, voit pitää jonkin verran pituutta kasvojesi ympärillä, mutta niissä on kuitenkin “yläpään” rakenne, mikä pitää kehon ja muodon paikallaan. Jos harkitset puoliksi tyyliä, tässä on 20 muodollista puoliksi kampauksen ideaa inspiroimaan sinua.

Suloinen puoliksi hiusten rusetti

Suloinen puoliksi hiusten rusettiInstagram @hairbysaretta

Q&A tyylin luoja, Saretta Bowerman

Omistaja / stylisti @ Blue Water Salon Napolissa, FL

Miten kuvailisit tämän ilmeen?

Se on hiusten rusetti punotulla nauhalla! Rakastan sitä, että näyttää siltä, ​​että hiuksesi on sidottu lahjaksi! Se on ainutlaatuinen ja kaunis.

Vinkkejä sitä harkitsevalle?

Tarvitset vähintään keskipitkät hiukset, joissa on minimaaliset kerrokset keulan ja pitkän punoksen luomiseksi. Kiinnitettävät laajennukset voivat myös auttaa lisäämään pituutta ja täyteläisyyttä. Hiusten tekstuurin aloittaminen auttaa luomaan jousen, joten se ei luista.

Yksinkertainen Half-up Half-Down

Yksinkertainen Half-up Half-DownInstagram @petulajadehairstylist

Q&A tyylin luoja, Petula Jade

Kampaaja / Omistaja paikassa Gold Coast, Australia

Miten kuvailisit tämän ilmeen?

Tämä tyyli on bohon innoittama. Pehmeät kuvioidut aallot, joita täydentää kierretty puolipunos, ovat täydellisiä niille, jotka haluavat jotain hieman erilaista kuin vain aaltoja.

Parasta tässä tyylissä on se, että se on niin monipuolinen ja että sitä voi käyttää nykypäivän boho -morsian tai musiikkifestivaaleilla.

Vinkkejä sitä harkitsevalle?

Tämä tyyli sopii erinomaisesti ihmiselle, joka on sydämeltään hieman boho. Tyylissä on volyymia, joten se sopisi jollekulle, jolla on paksut hiukset tai joka mielellään lisää pidennyksen luomaan ylimääräisen äänenvoimakkuuden ja pituuden.

En ole suuri fani käyttää liikaa tuotetta muotoilun suhteen. Vaikka en voi elää ilman Natalie Anne Haircaren S1 + S2 -jauheita. Täydellinen antaa ulkonäölleni lopullisen äänenvoimakkuuden ja tekstuurin, ja sitten käyttämällä Nak -kiinnityssuihketta, joka antaa sille pienen lisäpidon.

Fishtail Braid

Fishtail BraidInstagram @tanssilaakso

Q&Tyylin luoja Stephanie Michellen kanssa

Omistaja @ Stephanie Michelle Hair LLC paikassa Virginia Beach, VA

Miten kuvailisit tämän ilmeen?

Häästylistinä tämä oli minulle erittäin hauskaa! Ei ole joka päivä, että saan pyynnön mohawk -kalahäntäpunoksesta.

Kuvailisin ehdottomasti tätä morsianta riskinottajaksi ja muotia rakastavaksi. Hänen mekko oli hyvin yksinkertainen siluetti, joka teki keskittymisen hiuksiin vieläkin suuremmaksi.

Vinkkejä sitä harkitsevalle?

Tämä tyyli vaatii paljon hiuksia! Punonta syö paljon hiuksia, joten jos sinulla ei ole tiheyttä, harkitsisin hiustenpidennysten käyttöä. Saadakseen hiuksensa sivut erittäin liukkaiksi ja lisäämään pituutta ja tilavuutta punokseen, minun piti luoda kaksi eri osaa ja yhdistää ne sitten keskelle.

#1 Söpö ja puristettu

Kirjoittanut Carly Bowers

Tämä puoliksi ulkonäkö on hieman edgier, koska se sisältää sekä puristusta että punomista.

Edgy Crimped Half UpdoTyyli: Connie Masullo, Ainutlaatuinen hiusten muotoilu, Lincoln Park, NJ Edgy Crimped Half Updo BackTyyli: Connie Masullo, Ainutlaatuinen hiusten muotoilu, Lincoln Park, NJ

Tyyli:

 1. Aloita kuivilla hiuksilla. Käytä puristinta ja purista muutamia satunnaisia ​​osia hiuksistasi (enimmäkseen sivuilla), jotta ne näkyvät puoliksi.
 2. Käytä backcombing -harjaa luodaksesi volyymin hiusrajallesi. Luo suuri pompadour -tyyli ja aloita sitten ranskalainen punos.
 3. Kun hiusten yläosa on punottu, kiinnitä punoksen pää kirkkaalla hiusnauhalla.
 4. Kierrä loput hiuksesi pienellä kihararaudalla.
 5. Kun kaikki hiuksesi ovat käpristyneet, irrota punos sormillasi tai rattail -kammalla, jotta se näyttää isommalta ja täyteläisemmältä. Muista piilottaa hius solmio!
 6. Suihkuta kaikki vahvalla hiuslakalla.

Suositellut tuotteet:

Tällaisen toimituksellisen ilmeen saavuttamiseksi tarvitset vahvan pidon hiuslakkaa, joka pitää hiukset paikallaan koko yön. Kokeile L’Orealin El Net -hiuslakkaa.

Paras kasvojen muoto ja hiustyyppi:

Jos sinulla on keskipitkät tai paksut pitkät hiukset, tämä on loistava vaihtoehto sinulle. Sydämen muotoiset kasvot sopivat tähän tyyliin.

#2 Erinomainen toimituksellinen

Kirjoittanut Carly Bowers

Tämä ylivoimainen ulkonäkö on hauskaa illalla kaupungissa! Se pukeutuu rentoon asuun ja esittelee kauniit meikkisi tai asusteet.

Hauska Edgy Half UpdoTyyli: Thresa Venables, meikki: Kristian Bailey, Pelkkiä ammattilaisia, Wooster, OH

Tyyli:

 1. Aloita kuivilla hiuksilla.
 2. Taivuta kaikki keskikokoisella kiharrusraudalla.
 3. Kun kaikki on käpristynyt, erota kiharat sormillasi tai harjalla, jotta ne näyttävät luonnollisemmilta.
 4. Käytä backcombing -harjaa ja luo äänenvoimakkuus pään yläosaan.
 5. Kerää hiusten yläosa ja tasoita sivut. Kiinnitä hiukset pään takaosaan/keskelle käyttämällä rintaneulaa.
 6. Suihkuta kaikki voimakkaalla pidolla viimeistelysuihkeella.

Suositellut tuotteet:

Jos haluat saada vakavan vartalon, käytä takasiveltimen harjaa kamman sijasta. Se on hellävaraisempi hiuksillesi ja luo pehmeämmän ilmeen. Kokeile Spornette Little Wonder Brush -harjaa!

Paras kasvojen muoto ja hiustyyppi:

Tämä ulkonäkö on hieno, jos sinulla on hienot tai keskipitkät hiukset, joiden toivot näyttävän paksummilta ja täyteläisemmiltä. Pyöreä kasvomuoto pidentää tätä tyyliä.

#3 Punottu vauva

Kirjoittanut Carly Bowers

Muutama punos, pieni runko ja violá! Sinulla on trendikäs, moderni ote klassiseen puoliksi ylös -alas -tyyliin.

Trendikäs puolihousut punoksillaTyyli: Onita Luisi, Chips Salon, Marlboro, NJ Trendikäs puolihousut punoksillaTyyli: Onita Luisi, Chips Salon, Marlboro, NJ

Tyyli:

 1. Aloita kuivilla hiuksilla. Erota hiukset viiteen osaan alkaen toisesta korvasta toiseen, kukin osa noin 1-2 tuumaa leveä.
 2. Punota kaksi osaa kummankin korvan yläpuolelle ja kiinnitä punosten päät kirkkaalla hiusnauhalla.
 3. Takaa kampa ylä-/keskiosaa.
 4. Kerää hiusten yläosa ja luo kolme solmua. Helpoin tapa tehdä tämä on erottaa hiusten yläosa kolmanneksiksi ja solmia ne sitten.
 5. Kiinnitä puoliponin pää hiusliitoksella.
 6. Jos hiuksesi ovat luonnostaan ​​kiharat, olet onnekas! Sinun ei tarvitse tehdä sille paljon. Jos ei, käytä pientä curling -rautaa käpertyäksesi puoleen ponista jäänyt.

Suositellut tuotteet:

Kun tämä ilme on luotu, lisää kiiltoa sisältävää seerumia tai suihketta hiusten latvoihin saadaksesi hieman lisää kiiltoa! Rakastan Bumble ja Bumble’s Shine Spray.

Paras kasvojen muoto ja hiustyyppi:

Pyöreää kasvojen muotoa täydentää tämä ilme. Paksut hiukset, joilla on luonnollinen aalto, ovat ihanteellisia tähän tyyliin, vaikka luonnollisesti suoraan aaltoilevat hiukset toimivat myös.

Kärki:

Jos sinulla on ohuemmat hiukset ja sinulla on vaikeuksia saada pienet punokset pysymään paikoillaan, suihkuta hiuslakkaa hiuslakalla ennen punomista. Se antaa hiuksille hiukan karkeutta ja tekee niistä vähemmän liukkaita.

#4 Puolipunottu kauneus

Kirjoittanut Carly Bowers

Punos on loistava tapa tehdä tavallisesta puoliponistasi hieman modernimpi ja trendikkäämpi!

Moderni puoliponi punoksellaTyyli: Danielle Albrecht, meikki Jenna Romeo, William Wesley Grand Salon & Kylpylä, Davenport, Yhdysvallat Moderni puoliponi punoksellaTyyli: Danielle Albrecht, meikki Jenna Romeo, William Wesley Grand Salon & Kylpylä, Davenport, Yhdysvallat

Tyyli:

 1. Aloita kuivilla hiuksilla, jotka on jaettu toiselle puolelle.
 2. Suihkuta kaikki tekstuurisuihkulla tai kuivashampoolla.
 3. Kierrä hiuksesi jokaiseen osaan 1 tuuman kihararaudalla.
 4. Luo vesiputous tai ranskalainen punos hiuksilla, jotka alkavat pään toiselta puolelta ja laskeutuvat korvaasi. Kerää punoksen pää kohdataksesi puolesi ponin toiselle puolelle pään takaosaan/keskelle. Kiinnitä bobby -nastoilla.
 5. Suihkuta kaikki kevyesti viimeistelyllä.

Suositellut tuotteet:

Rakastan Davines Medium Hold -hiuslakkaa sekä toimivana että viimeistelysuihkeena. Käytä sitä ennen ja jälkeen käpristymistä!

Paras kasvojen muoto ja hiustyyppi:

Jos sinulla on neliön muotoinen kasvot, tämä ilme täydentää sinua. Hienot ja keskipitkät hiukset, jotka ovat minkä tahansa pituisia, sopivat tähän ulkonäköön! Se on erittäin monipuolinen.

#5 Yksinkertaisesti upea

Kirjoittanut Carly Bowers

Tämä tyyli on yksinkertainen, mutta niin klassinen ja kaunis. Pehmeät aallot ja syvä sivuosa tuovat todella huomiota upeisiin ominaisuuksiisi!

Yksinkertainen klassinen puolihoitoTyyli: Kyle Brooks, Perry Anthony Salon, Wilmington, Saksa

Tyyli:

 1. Aloita kuivilla hiuksilla, jotka on jaettu toiselle puolelle.
 2. Suihkuta kaikki toimivalla suihkeella ja käpristä sitten jokainen osa 1 tuuman kiharrusraudalla.
 3. Kerää hiustesi toinen puoli ja kierrä se taaksepäin kohdataksesi puolesi ponin toiselle puolelle pään takaosaan/keskelle. Kiinnitä nastalla.
 4. Suihkuta kaikki kevyesti pidettävällä hiuslakalla.

Suositellut tuotteet:

Muista suihkuttaa hiuksesi lämpösuojalla ennen kuin käytät kuumia työkaluja. Kevin Murphy tekee mahtavan Damage Managerin. Se tuoksuu ihanalta ja on erittäin kevyt, joten se ei tahmea!

Paras kasvojen muoto ja hiustyyppi:

Tämä ulkonäkö on uskomattoman monipuolinen ja oikeastaan ​​mikä tahansa hiusten pituus tai rakenne toimii! Neliönmuotoinen kasvomuoto imartelee tätä ulkoasua.

Suloinen puoliksi hiusten rusetti

Suloinen puoliksi hiusten rusettiInstagram @hairbysaretta

Tämä rento, boheemi tyyli on selvä pään kääntäjä. Vau kaikille, joilla on löysä, keskellä oleva kalahäntäpunos, jonka päällä on ihana hiusnauha.

Puoli ylöspäin aksenttipunoksella

Puoli ylöspäin aksenttipunoksellaInstagram @facebylinda

Kukka -mestariteos tämä mehevä kampaus on! Löysästi punotut ja määritellyt palaset kierrettyjen lukkojen päällä tunnet itsesi heti prinsessaksi!

Ihana puolityyli, jossa sivuttain pyyhkäiset otsatukka

Ihana puolityyli, jossa sivuttain pyyhkäiset otsatukkaInstagram @katsbeautybox

Erinomainen juhliin ja tapahtumiin, jotka korostavat luonnollista kauneuttasi. Otsatukka toimii kuin verho, paljastaen viehättävät kasvot.

#9 Kaksinkertainen punottu vauva

Kirjoittanut Carly Bowers

Kaksi punosta kohtaavat luodakseen tämän kaksinkertaisen punotun puoliksi puoliksi alas mestariteoksen!

Double Braid Half UpdoTyyli: Selah Frese, meikki Tekoa Ferro, Blaze Värisalonki, Cedar Rapids, Yhdysvallat Double Braid Half Updo BackTyyli: Selah Frese, meikki Tekoa Ferro, Blaze Värisalonki, Cedar Rapids, Yhdysvallat

Tyyli:

 1. Aloita kuivilla hiuksilla, jotka on jaettu halutulla tavalla.
 2. Tasoita hiukset käyttämällä tasaista rautaa tai hiustenkuivaajaa ja pyöreää harjaa.
 3. Luo ranskalainen punos puolikkaalle.
 4. Kun kaksi punosta kohtaavat, yhdistä ne yhteen. Kiinnitä päät hiusnauhalla. Purista halutessasi muutamia hiusten osia, jotka eivät ole puolikkaassa.
 5. Suihkuta kaikki kevyesti pidättävällä suihkeella.

Suositellut tuotteet:

Tasoitava seerumi on loistava vaihtoehto lisätä tällaista tyylikästä tyyliä sekä ennen kuivaamista että sen jälkeen! Rakastan Paul Mitchellin Super Skinny Serum -seerumia.

Paras kasvojen muoto ja hiustyyppi:

Tämä ilme on ihanteellinen, jos sinulla on pitkät hiukset, joiden rakenne on keskipaksu tai paksu. Soikeita tai sydämen muotoisia kasvoja täydennetään tällä tyylillä.

#10 Iso, seksikäs ja sassy

Kirjoittanut Carly Bowers

Tämä puoli ylös tyyli on iso, seksikäs hiukset parhaimmillaan!

Iso seksikäs puoliksi updoTyyli: Brown Aveda -instituutti, Mentori, OH

Tyyli:

 1. Aloita kuivilla hiuksilla.
 2. Suihkuta toimivaa suihketta ja/tai kuivaa shampoota juurillesi. Käytä backcombing -harjaa luodaksesi paljon vartaloa kaikille hiusten osille juurista latvoihin.
 3. Kerää hiustesi yläosa ja vedä se taaksepäin luodaksesi puoliksi ylös puoliksi alas. Kiinnitä se bobby -nastoilla.
 4. Suihkuta kaikki kevyesti viimeistelyllä.

Suositellut tuotteet:

Tämä ulkoasu vaatii paljon “karkeutta”, joten Big Sexy Hairin Backcomb in a Bottle -tuotteen kaltainen tuote toimisi hyvin! Yhdistä se tarvittaessa toimivaan hiuslakkaan.

Paras kasvojen muoto ja hiustyyppi:

Keskipitkät ja pitkät paksut hiukset sopivat tähän ulkoasuun. Neliönmuotoisia kasvoja täydennetään tällä tyylillä.

#11 Pehmeästi kiinnitetty puoliksi updo

Kirjoittanut Steph Brinkerhoff

Kiharat on kiinnitetty pehmeästi, vähäisellä määritelmällä, mikä antaa hiuksille mukavan muodon, joka virtaa edelleen kuin kaikki alaspäin.

puoliksi päivityksiäTyyli: Kathy Adamsin salonki, Buford, Yhdysvallat puoliksi updo kampausTyyli: Kathy Adamsin salonki, Buford, Yhdysvallat

Tyyli:

 1. Aloita käpristelemällä hiuksesi 1 ½ tuuman kiharrusraudalla, lisäämällä suihkevahaa tekstuurin lisäämiseksi.
 2. Hanki ja kiinnitä osia hiuksista sormillasi pehmeästi ja kiinnitä ne korvatason ympärille.
 3. Aseta bobby -nastat hiuksiin ja työnnä hiuksia hieman ylöspäin, kun kiinnität lisää vartaloa.

Suositellut tuotteet:

Kun kiinnität hiukset pehmeästi, auttaa hieman tarttumaan juuriin. Käytä Big Sexy Hair Powder Playa juurillasi auttaaksesi bobby -nastat pysymään.

Paras kasvojen muoto ja hiustyyppi:

Pehmeästi kiinnitetyt hiukset toimivat minkä tahansa kasvomuodon ja minkä tahansa hiustyypin kanssa. Koska se on niin luonnollisen näköinen, se on helppo saavuttaa.

#12 Kääritty

Kirjoittanut Steph Brinkerhoff

Hiukset kääritään itsensä yli edestakaisin, kiinnitetään hiusten takaosaan.

puoliksi updo kampausTyyli: Bella Capelli Sanctuario, Westlake, OH puoliksi updo -kampaukset 2Tyyli: Bella Capelli Sanctuario, Westlake, OH

Tyyli:

 1. Käytä sileää rautaa tai suurta curling -rautaa käpristääksesi hiuksesi helposti.
 2. Aloita kruunusta ja nosta pieni osa hiuksista ylös, kunnes se on haluamasi kokoinen, ja kiinnitä se paikalleen. Kiinnitä vielä muutama tällainen kappale kruunun läpi, jotta saat hyvän muodon.
 3. Kun liikut sivuja alaspäin, kääri hiukset vasemmalta oikealle ja päinvastoin kiinnittämällä molemmat puolet käärittyinä toiselle puolelle. Ota 2-3 osaa kummallekin puolelle.

Suositellut tuotteet:

Jotta kiharat pysyvät sileinä, käytä pomadia jokaisessa osassa ennen kiinnittämistä. Pidän Schwarzkopf Got2b Defiant Shine Pomadesta

Paras kasvojen muoto ja hiustyyppi:

Tämä kampaus näyttää parhaiten pyöreiltä tai soikeilta kasvoilta. Se on liian ankara neliömäisille tai pitkille kasvomuodoille. Keskikokoiset ja paksut hiukset, joissa on kerroksia, toimivat myös hyvin tämän ilmeen kanssa.

#13 Bouffant

Kirjoittanut Steph Brinkerhoff

Hiukset on kammattu ja kiinnitetty niin, että niillä on runko ja mukava täysi muoto päällä.

bouffant half updo -kampausTyyli: Brown Aveda -instituutti, Mentori, OH bouffant puoli updo kulmaTyyli: Brown Aveda -instituutti, Mentori, OH

Tyyli:

Käytä kampaa hiustesi pohjan kruunuun.

 1. Kun hiuksesi ovat kauniit ja kammatut, tasoita kammio yläosaa alaspäin niin, että se on pehmeä ja sileä sen sijaan, että se näyttäisi rosoiselta.
 2. Kerää hiukset kummaltakin puolelta korvien yläpuolelta ja vedä ne puoliksi poninhäntäksi.
 3. Kiinnitä kirkkaalla kuminauhalla.

Suositellut tuotteet:

Backcombing voi pudota helposti ilman oikeita tuotteita. Ennen kuin aloitat takakammion käytön, käytä Big Sexy Hair Backcomb in a Bottle -pulloa auttaaksesi takaiskusi pysymään.

Paras kasvojen muoto ja hiustyyppi:

Bouffant on imarteleva useimmissa kasvomuodoissa, lukuun ottamatta pitkiä. Se toimii parhaiten keskipitkille ja ohuille hiuksille, joissa on keskipitkät ja pitkät kerrokset.

#14 Punotut sivut

Kirjoittanut Steph Brinkerhoff

Molemmat sivut on punottu osasta alas korviin, loput hiukset kiinnitetty puoli ylöspäin.

punottu puoli pääntieTyyli: Brown Aveda -instituutti, Rocky River, OH punottu puoli updo -kulmaTyyli: Brown Aveda -instituutti, Rocky River, OH

Tyyli:

 1. Leikkaa hiukset korvistasi eteenpäin ja leikkaa ne sivuun myöhempää käyttöä varten.
 2. Vedä hiustesi takaosa puoliksi poninhäntäksi ja kiinnitä bobby -neuloilla tai kirkkaalla kuminauhalla.
 3. Tee ranskalainen punos hiustesi molemmille puolille alkaen omalta osaltasi ja päätyen korvillesi. Kiinnitä bobby -nastoilla.

Suositellut tuotteet:

Kun teet punoksia, on tärkeää hallita perhoja ja pörröisyyttä. Suihkuta lyhyitä seksikkäitä hiussärkyjä erilleen ja pidä suihketta hiuksiin ennen punomista lisätäksesi hallintaa.

Paras kasvojen muoto ja hiustyyppi:

Punotut sivut näyttävät parhaiten pyöreiltä, ​​soikeilta tai sydämenmuotoisilta kasvoilta. Vältä tämän kampauksen tekemistä, jos sinulla on otsatukka tai todella lyhyet kerrokset.

#15 Cascading Curls

Kirjoittanut Steph Brinkerhoff

Kiharat on kiinnitetty sivulle muotoon, joka antaa niille porrastetun vaikutelman.

punottu puoli pääntieTyyli: Brown Aveda -instituutti, Mentori, OH punottu puoliksi updo 2Tyyli: Brown Aveda -instituutti, Mentori, OH

Tyyli:

 1. Taivuta kaikki hiuksesi 1 ” – 1 1/2” curling -raudalla tai litteällä silitysraudalla.
 2. Tee yksi pieni punos osasi kummallekin puolelle, joka päättyy korviin.
 3. Kiinnitä hiusten kruunualue kauniiseen muotoon ja jatka sitten kiharoiden kiinnittämistä toiselle puolelle.
 4. Viimeistele hiuslakalla.

Suositellut tuotteet:

Shine spray pitää kiharat kiillotettuina. Pidän TIGI Bed Head Headrush Shine Adrenaline.

Paras kasvojen muoto ja hiustyyppi:

Cascading -kiharat näyttävät hyviltä soikeilla, neliö- tai sydämenmuotoisilla kasvoilla. Vältä tätä tyyliä, jos sinulla on pyöreät kasvot, koska se lisää vain leveyttä sivuille. Tämä tyyli sopii myös sinulle hyvin, jos sinulla on keskipitkät tai paksut hiukset ja paljon kerrostumista.

#16 Liu’uta sivut takaisin

Kirjoittanut Steph Brinkerhoff

Hiukset on kiinnitetty tiukasti sivuille pitäen vartalo selässä ja päällä.

liukas takaisin puoliksi ylöspäin

Tyyli:

 1. Aloita kiertämällä kaikki hiuksesi ja yhdistämällä ne takaisin juuriin saadaksesi lisää vartaloa.
 2. Kiinnitä etuosa pompadouriin ja kiinnitä hiukset sitten Mohawk -osaan niin, että siinä on enemmän runkoa ylä- ja takaosassa.
 3. Viimeistele kiinnittämällä sivut tiukasti taaksepäin piilottamalla nastat takana olevien kiharoiden alle.

Suositellut tuotteet:

Kiinteä hiuslakka tekee kaiken tämän hiustyylin kanssa. Käytä Retro -hiuslakkaa saadaksesi sivut todella takaisin.

Paras kasvojen muoto ja hiustyyppi:

Leikatut takaosat näyttävät epämiellyttäviltä, ​​jos sinulla on ankaria tai vahvoja piirteitä, koska ne vain korostavat niitä. Tämä tyyli sopii parhaiten keskipitkille ja ohuille hiuksille, joissa on keskipitkät tai lyhyet kerrokselliset lukot.

#17 Punota se puoliväliin

Kirjoittanut Steph Brinkerhoff

Hiusten yläosa ja sivut on punottu selkää alaspäin, pysähtyen ennen niskan luomaan puoli ylöspäin.

puoliksi punottu puoli updoTyyli: Justine Watson, Casal Avedan instituutti, Youngstown, OH puoliksi punottu puoli updo 2Tyyli: Justine Watson, Casal Avedan instituutti, Youngstown, OH

Tyyli:

 1. Tee sisäpuolelta ranskalainen punos, joka alkaa ylhäältä ja päättyy hieman korvatason alapuolelle.
 2. Kiinnitä punoksen pää paikalleen bobby -nastoilla.
 3. Viimeistele käpristymällä hiuksesi päästä muodollisemman ilmeen saamiseksi.

Suositellut tuotteet:

Pidä punos tyylikkään ja kiiltävän näköisenä sekä kiharat kiiltävällä seerumilla. Rakastan Loreal Professionnel Ultime Reflexium Shine Perfecting -seerumia.

Paras kasvojen muoto ja hiustyyppi:

Koska yläosa on kaikki takaisin, tämä tyyli näyttää hyvältä, ja hieman volyymia päällä pyöreillä ja soikeilla kasvoilla. Se toimii parhaiten myös pitkillä hiuksilla, joissa ei ole kerroksia.

#18 Kierrä taaksepäin yhdellä puolella

Kirjoittanut Steph Brinkerhoff

Toinen puoli on kierretty takaisin pään taakse, kun taas vastakkainen puoli on alaspäin.

puoli updo kierreTyyli: Kathy Brown, Kennethin hiusstudio, New Orleans, LA puoliksi updo kierre 2Tyyli: Kathy Brown, Kennethin hiusstudio, New Orleans, LA

Tyyli:

 1. Aloita kiertämällä kaikki hiuksesi ja pyyhkäisemällä ne oikean olkapääsi yli.
 2. Tee vasemmalla puolella kaksi tai kolme kierrettä, jotka alkavat vasemmasta korvasta ja päättyvät juuri oikean korvasi taakse, menemällä pään taakse.
 3. Kiinnitä kierteet bobby -nastoilla ja piilota neulat kiharoilla.

Suositellut tuotteet:

Jotta sivulta pyyhittävä puoli olisi tilava ja mielenkiintoinen, suihkuta Redken Wax Blast 10 -valmistetta valmiisiin kiharoihin.

Paras kasvojen muoto ja hiustyyppi:

Tällainen sivutyylinen tyyli on imarteleva mihin tahansa kasvojen muotoon paitsi pyöreään. Tämä on loistava tyyli keskipitkille ja lyhyille hiuksille kerroksittain.

#19 Fancy Braid

Kirjoittanut Steph Brinkerhoff

Hiukset ovat käpristyneet ja kiinnitetty löysästi päälle, toisella puolella matala, pehmeä punos.

fishtail half updo kampausTyyli: Melanie Crawford Brown Aveda -instituutti, Rocky River, OH

Tyyli:

 1. Kiinnitä kiharoihin hiuksiin yläosa ja sivut ylöspäin ja poispäin kasvoistasi.
 2. Pyyhi kaikki hiukset, jotka jäävät pois, olkapään yli.
 3. Tee löysä sivupunos ja aloita punos korvan tasolta.
 4. Kun punos on valmis, löysää sitä sormillasi vielä enemmän. Kiinnitä kirkkaalla kuminauhalla.

Suositellut tuotteet:

On tärkeää antaa tämän tyylin rakenne, se erottaa sen. Ennen kuin puhalla kuivaksi ja kiharaa, levitä muotoiluvoide, kuten Pureology Color Stylist Mousse Bodifier.

Paras kasvojen muoto ja hiustyyppi:

Tämä hieno punos näyttää hyvältä missä tahansa kasvomuodossa. Se on riittävän pehmeä ollakseen imarteleva kenellekään, mutta jos haluat sen olevan vieläkin pehmeämpää, jätä hiuksia kasvojen ympärille. Tämä toimii parhaiten keskipaksuilla hiuksilla, jotka ovat vähintään kaulusluita.

#20 Matala takana

Kirjoittanut Steph Brinkerhoff

Pehmeät kiharat on kiinnitetty löysästi matalaan taakse, toinen puoli kääri toisen päälle.

aaltoileva puoli updo kampausTyyli: Kathy Adamsin salonki, Buford, Yhdysvallat aaltoilevat puoliksi updo -kampaukset 2Tyyli: Kathy Adamsin salonki, Buford, Yhdysvallat

Tyyli:

 1. Käytä 1 tuuman curling-rautaa ja taivuta hiusten päät pehmeästi.
 2. Ota hiukset vasemmalta puolelta, peitä ne löysästi taaksepäin ja kiinnitä ne niskaan.
 3. Ota hiukset oikealta puolelta, peitä ne löysästi taaksepäin ja kiinnitä ne viimeisen osan päälle.
 4. Kiinnitä bobby -nastoilla.

Suositellut tuotteet:

Joustava hiuslakka auttaa tässä kampauksessa. Se antaa sinulle liikettä, mutta myös hallintaa. Kokeile Matrix Vavoom Shape Maker -hiuslakkaa.

Paras kasvojen muoto ja hiustyyppi:

Puoliksi ylöspäin kiinnitetty tyyli, joka on kiinnitetty alhaalle selkään, näyttää hyvältä missä tahansa kasvomuodossa, erityisesti sydämessä tai neliössä, koska se pehmentää poskiluita. Pitkät hiukset, joissa on vähän tai ei lainkaan kerrostumista, toimivat parhaiten.

Kuten näette, puolivälissä on niin paljon vaihtoehtoja. Jos jokin näistä ulkonäöistä ei ole juuri sitä, mitä olet ajatellut, harkitse jotain luovaa itse. Joka tapauksessa puoliväli on aina turvallinen reitti hiuksillesi juhlatilaisuuttasi varten.