On niin monia hienoja tapoja muotoilla lyhyempiä hiuksia, ja tässä me aseistamme sinulle arsenaalin joitain parhaita päivityksiä lyhyille hiuksille niille erityistilaisuuksille. Ota bobby -nastasi, kuumat työkalut ja hiuslakka ja valmistaudu hämmästyttävän hauskoihin uusiin tyyleihin, jotka haluat ehdottomasti lisätä “Minun täytyy kokeilla tätä!” lista! Nämä helpot lyhyet päivitykset saavat sinut näyttämään ja tuntumaan seksikkäältä!

Ennen seuraavaa salonkikäyntiäsi tutustu näihin inspiroiviin valokuviin lyhyiden hiusten päivityksistä.

Lyhyet kiharat hiukset

Lyhyet kiharat hiuksetInstagram @kaye_adam_hair

Lisää ulottuvuutta ja vartaloa lyhyisiin lukkoihisi lisäämällä hiustyyliin hiustasi. Tämä sotkuinen kiinnitetty pääntie ei ole täydellinen ilman pieniä valkoisia kukkatarvikkeita.

Sotkuinen tukka lyhyille kiharoille

Messy Updo lyhyille kiharoilleInstagram @laura_steele_hairstylist

Heiluta kullanruskeita hiuksiasi ja kiharoitasi kiehtovaan lyhyeen tukkaan, joka sopii täydellisesti juhlaan. Tällainen löysä sotkuinen kihara voi saada ohuet hiukset näyttämään täyteläisemmiltä.

Loose Side Braid Updo lyhyille hiuksille

Loose Side Braid Updo lyhyille hiuksilleInstagram @liz_lavoie7

Tämä viehättävä pastellin vaaleanpunainen tukka, joka on kudottu vaaleiden kohokohtien ja brunettien juurien läpi, luo lumoavan löysän sivupunoksen kampaus lyhyille hiuksille, joilla on eri mitat.

Tyylikäs ja muodollinen updo

Tyylikäs ja muodollinen updoInstagram @pinmeupbride

Houkuttele vieraasi erityispäivänäsi kiiltävillä lyhyillä hiuksilla. Viimeistele tällaiset updo -kampaukset lyhyille hiuksille söpöllä lisävarusteella flirttailevalle ilmeelle!

Kierretty Chignon Low Bun lyhyemmille hiuksille

Kierretty Chignon Low Bun lyhyemmille hiuksilleInstagram @hiukset.by.nata

Tämä chignon -updo lyhyille hiuksille on suosittu valinta. Parasta tässä matalassa pulla -tyylissä on, että se on vaivatonta ja kaunista samaan aikaan. Tyylin ja punojan Nata Chivadzen Georgiasta luoma tyylikäs ja todella mukava käyttää.

“Suosittelen tätä chignon -hiustyyliä lyhyemmille hiuksille naisille seuraavista syistä: se sopii kaikenlaisiin tapahtumiin, joissa haluat näyttää tyylikkäältä, ja se voidaan tehdä kaikentyyppisille tai -pituisille”, Chivadze sanoo.

Jos haluat luoda tämän kampauksen uudelleen, aloita tekemällä yksi tai kaksi matalaa poninhäntä kiertämään ne yhteen. Taivuta hiuksia tarvittaessa lisätäksesi tekstuuria ja lieviä liikkeitä.

Lyhyt aaltoileva päällinen

Lyhyt aaltoileva päällinenInstagram @leah.mooney.hair

Tämän kuvioidun pyyhkäistyn lyhyen hiuksen updo on tehnyt Oregonin morsiamen stylisti Leah Mooney, ja se näyttää erittäin naiselliselta ja romanttiselta. Se antaa sinulle yksityiskohtia tekstuurin kautta ja pitää asiat pehmeinä ja tyylikkäinä kaikkialla.

Mooney selittää: ”Tämä tyylikäs hiustyyli lyhyille aaltoileville hiuksille on saavutettavissa, kun käytetään oikeaa tuotteiden ja tekniikan yhdistelmää kuumilla työkaluilla. Kasvojen muodon, asusteiden ja pukeutumistyylin arvioiminen auttaa määrittämään, sopiiko tämä muodollinen ilme sinulle parhaiten! ”

Hassu & Hauska Updo

Hupaisa & amp; Hauska UpdoInstagram @tanssi

Tämä ainutlaatuinen mutta rento päällinen lyhyemmille hiuksille on hassu ja hauska. Se voi toimia satunnaisessa tai muodollisessa tilaisuudessa. Sen loi stylisti Ashli ​​Shade, Severna Park, MD.

“Jos hiuksesi ovat ohuet, tämä tyyli voi näyttää erilaiselta ja vaatii enemmän vaivaa ja mahdollisesti enemmän tuotetta. Ulkonäkö koostuu yhdistelmästä käänteitä ja punoksia, jotka vedetään hieman ulos täydellisemmän ilmeen luomiseksi tai aukkojen täyttämiseksi ”, Shade selittää.

Romanttinen punottu kruunun updo

Romanttinen punottu kruunun updoInstagram @emilymillerstylist

Tämä lyhyt kampaus on hauska ja romanttinen punottu kruunu, jossa on kiinnitetyt päät. Se on tarpeeksi kiillotettu varmistaakseen, että se kestää tanssin yön! Lyhyiden/hienojen hiusten ottaminen voi olla haastavaa, jos haluat luoda hiuksen. Kuitenkin, kun käytät punoksia, jotka osoittavat ulottuvuuden hiusväriä ja lisäävät tekstuuria ja pitoa hiuksiin, voi olla täydellinen ratkaisu!

Stylisti Emily Miller Williamsburgista, VA sanoo, että tämä on niin hieno kampaus melkein mihin tahansa tapahtumaan. ”Otan aina asun ja asetukset huomioon ennen kampauksen valintaa. Hiusten pituudella ja rakenteella on valtava ero, mutta jos sinulla on vähintään hartioihin ulottuvat hiukset, sanoisin, että voit saavuttaa jotain lähelle tätä ulkonäköä. Tuotteet auttavat hämmästyttävän lyhyiden hiustyylien saavuttamisessa ”, hän lisää.

Edgier -punokset lyhyisiin hiuksiin

Edgier -punokset lyhyisiin hiuksiinInstagram @rozithestylist

Parasta tässä punotussa updo -kampauksessa lyhyillä hiuksilla on se, että se lisää erittäin kuvioituja hiuksia! Lahjakas stylisti, joka loi sen, oli Rozi Clarey Dubbo, NSW.

Tällaisille lyhyille hiuksille valmistelu on avain! Clareyn ykkösvinkki on saada punokset näyttämään mahdollisimman siistiltä, ​​joten ei ole kovin vaikeaa tasoittaa hiuksia myöhemmin.

“Käytin” pöly “-tuotetta tekemään hänen hiuksistaan” likaiset “, joten niissä oli jonkin verran otetta. Käytä tarpeeksi pitääksesi tyylin koko päivän, koska lyhyet hiukset punokset taipuvat putoamaan, jos ne eivät ole tarpeeksi tiukkoja tai jos tuotetta ei käytetä tarpeeksi ”, Clarey selittää.

Kaikkien tilaisuuksien hieno updo

Kaikkien tilaisuuksien hieno updoInstagram @kauneushoitola

Tätä lyhyille hiuksille tarkoitettua hiustyyliä voidaan käyttää ulkoasuna tai erityistilaisuudessa. Kampaaja Kaylie Aichner Michiganista rakastaa sitä, miten tämä tyyli näyttää hyvältä tytöillä, joilla on hartiat ja pitkät hiukset.

”Käytä muotoilua varten hyvää hiuslakkaa ja pienempää tynnyriä. Käytin Aveda Air Control -hiuslakkaa tähän ilmeeseen ”, Aichner kertoo.

Jos olet sellainen nainen, joka pitää sotkuisesta mutta tyylikkäästä ulkonäöstä, tämä on sinua varten! Tämän tyylin saavuttaminen on paljon helpompaa, jos sinulla on vahva tukipohja, jolla voit kiinnittää hiusneulat ja bobby -nastat.

Aichner lisää: “Saadaksesi näyttämään siltä, ​​että sinulla on enemmän hiuksia, aloita muotoilu alaspäin päähän ja varmista, että lyhyiden palojen päät on kiinnitetty ja kiinnitetty.”

Tyylikäs lyhyt Pixie Updo

Tyylikäs lyhyt Pixie UpdoInstagram @imgrace_st

Tämä on helposti muotoiltu päällinen, jota voidaan käyttää rennosti tai jopa muodollisesti illanviettoon. Hiussuunnittelija Grace Seo Bellevuesta, WA, sanoo: ”Useimmat naiset, joilla on lyhyet pixie -hiukset, eivät usko, että mitään voi tehdä muuta kuin mukavan räjäytyksen tai joitain ranta -aaltoja. Mutta parilla bobby -nastalla ja hiuslakalla se onnistuu helposti. ”

Seo jatkaa: ”Pidä luonnolliset hiukset likaisina (kuvioitu luonnollisesti, eli kiharat hiukset tai jopa kuivalla koostumuksella). “Suosittelen Oribe Swept Up tai Dry Texture Sprayä.”

Tällaiset lyhyille hiuksille tarkoitetut kampaukset voivat antaa kenelle tahansa tunteen, että he käyttivät paljon aikaa hiusten tekemiseen, vaikka se todella kestää vain nopean 5–10 minuutin ajan. Olitpa myöhässä töistä ja sinulla on sängynpää, voit helposti peittää sen lisäämällä kiharoita tai aaltoja ja punoksia molemmille puolille ja Bobby kiinnittämällä ne.

Prinsessamainen nauhattu tyyli lyhyelle manelle

Prinsessamainen nauhattu tyyli lyhyelle manelleInstagram @Muckenfield_hairart

Tämä lyhyt kampaus on nauhoitettu updo-tyyli, jossa on pitkät sivutangot, jonka on suunnitellut australialainen stylisti Michael Duckenfield.

”Pidän siitä, että hiusten lyhyys ei vaikuttanut tyylin yksityiskohtiin. Yksittäisten kappaleiden kerrostumisen vuoksi ne antavat sille tyylikkään kukkaistunnuksen eikä liian jäsenneltyä tunnelmaa ”, Duckenfield toteaa.

Duckenfield ei halunnut lisätä korkeutta, mutta halusi hiukset pois kasvoilta pitääkseen ne mukavina. Pehmennä päivityksiä lyhyille hiuksille lakaista sivureunalla.

Twisted Chic Updo

Twisted Chic UpdoInstagram @primper_colleen

Tämä on kierretty tyylikäs tyyli, jonka on tehnyt stylisti Colleen Hayes Louisvillesta, KY. “Tämä ilme voi olla pukeutunut tai pukeutunut alas ja sopii parhaiten lyhyemmille hiuksille”, Hayes sanoo.

Tämä on yksi niistä yksinkertaisista päivityksistä lyhyille hiuksille. Jos nainen, jolla on pitkät hiukset, harkitsee tätä kampausta, Hayes sanoo, että selkä näyttäisi täyteläisemmältä ja tarvitsisi enemmän vääntöä.

Tämä on yksi helpoista kampauksista lyhyille hiuksille, jotka kestävät. Jos tarvitset jotain pysyäksesi koko päivän tai yön, Hayes sanoo, että tämän pitäisi olla sinun! Selän kiertymän ansiosta se auttaa kiinnittämään hiukset niin, että lyhyempiä hiuksia ei putoa.

Suloinen ja hauska punottu päällinen

Suloinen ja hauska punottu päällinenInstagram @viinit

Kuka sanoo, ettet voi pitää hauskoja ja söpöjä päivityksiä lyhyille hiuksille? Tämä malli sopii hyvin lyhyemmille hiuksille! “Tämä tyylikäs päällinen, joka sopii kaikenlaisiin tilaisuuksiin”, sanoo stylisti Ashley Brinker.

Leikkaa suorakaiteen muotoinen osa pään yläosasta alkaen leveältä otsasta ja vähitellen kapeammaksi, kunnes se pysähtyy pari tuumaa kruunun ohi. Käytä sitten teksturoivaa jauhetta ja kiusaa osaa kevyesti.

Nyt on valmis tekemään ranskalainen punos. Pidä punos löysällä ja kiinnitä se kirkkaalla kuminauhalla. Vedä punos erilleen, jotta siitä tulee niin paksu kuin haluat. Kierrä punoksen pää ja kiinnitä se bobby -nastoilla.

Brinker lisää: ”Leikkaa molemmat etupuolet korvasta korvaan. Vedä hiukset löysästi molemmista osista taaksepäin ja kiinnitä. Punosta löysästi näiden osien päät ja kierrä ja kiinnitä haluamallasi tavalla. Irrota kolme osaa niskasta. Siirrä osia hieman piilottaaksesi osaviivat. Punota jokainen osa ja kiinnitä se kirkkaalla kuminauhalla. Vedä punokset irti toisistaan ​​irrottaaksesi ja kiinnittääksesi. “

40-luvun innoittama Victory Roll Style

40-luvun innoittama Victory Roll StyleInstagram @theparlorlv_michelle

Tämä on 1940-luvun innoittama voitto roll-tyyli, jossa on sivuosa. Se on vanha Hollywood -pääntie lyhyille hiuksille, joka on luotu matkimaan taistelukoneen liikkeitä. Naiset käyttivät sitä tukeakseen aviomiehiään sodassa sekä pitämään hiukset pois kasvoiltaan, kun he tulivat ensimmäisen kerran työvoimaan.

Stylisti Michelle Corpus Las Vegasista selittää: ”Voittoheitot liittyvät yleensä pin-up-ulkoasuun. Pidän siitä, mitä tämä tyyli edustaa, ja rakastan sitä, että jotain niin klassista näyttää hyvältä lyhyillä hiuksilla. ”

Lyhyemmille hiuksille haluat taivuttaa hiukset pienemmällä raudalla (3/4 tuumaa) saadaksesi tarvittavan otteen rullan luomiseksi. Selän osalta haluat pitää pienet kiharat lähes ehjinä harjaamatta niitä, jotta saat sen pin-käpristyneen ilmeen.

Yksinkertainen lyhyt boheemi -updo

Yksinkertainen lyhyt boheemi -updoInstagram @charisse.holliday

Tämä on yksinkertainen puoliksi ylös -alas -tyyli, jossa on pieni boho -hohto. Sen on suunnitellut kampaaja Charisse Holliday Charlotte, NC.

Hyvä teksturointijauhe on pelinvaihtaja mihin tahansa punottuun tyyliin. Holliday toteaa: ”Käytimme Kristin Ess Working Texture Loose Styling -jauhetta kruunussa, jota seurasi pieni kiusaus äänenvoimakkuuden lisäämiseksi. Kun punos oli luotu, levitin enemmän tekstuurijauhetta suoraan punokseen ja vedin sen erilleen saadakseni paksumman ja täyteläisemmän ulkonäön. ”

Tämä boheemi tukka lyhyille hiuksille on täydellinen kaikille naisille, joilla on hienot hiukset ja jotka etsivät jotain yksinkertaista pienellä kierroksella.

“Naiset, joilla on rajallinen aika, mutta jotka haluavat lisätä hieman hauskanpitoa yksinkertaiseen tyyliin, ovat täydellinen ehdokas kokeilemaan tätä DIY -ulkoasua”, Holliday lisää.

Kuvioitu ja punottu pääntie Bob -leikkaukseen

Kuvioitu ja punottu pääntie BobilleInstagram @hair.beautybyjen

Tämä punottu ulkoasu on tekstuurinen, monipuolinen ja sopii erinomaisesti naisille, jotka tarvitsevat hiuksiaan kasvoiltaan. Sen loi Minnesotassa sijaitseva stylisti Jennifer Wright.

Punos on sisäpuoli-punos tai hollantilaiset punokset. Jokainen lanka tuodaan toistensa alle eikä yli. Mitä tiukemmin punot alussa, sitä todennäköisemmin se pysyy. Kun olet lopettanut punoksen ja kiinnittänyt sen, voit vetää hiuksia varovasti saadaksesi niille isomman ja tekstuurisemman tyylin. Pidä ylimääräiset bobby -nastat käsillä, jos haluat kiinnittää pieniä paloja, jotka tarttuvat takaisin punokseen.

Tällaiset päivitykset lyhyille hiuksille toimivat hyvin kaikille hiustyypeille ja -rakenteille (hienoista karkeisiin, suoriin hiuksiin tai kiharoihin jne.).

Wright toteaa: “Joskus on vaikea keksiä hienostunutta ulkonäköä, joka toimii pidemmällä pixie-leikkauksella tai lyhyellä bobilla, mutta tämän punoksen ulkonäön vuoksi lyhytkarvaisia ​​tyttöjä ei tarvitse jättää taakse!”

Tyylikäs Date Night Side-Bun lyhyillä housuilla

Tyylikäs Date Night Side Pulla lyhyillä housuillaInstagram @jennapeddie

Tässä on englantilaisen hiustaiteilijan Jenna Peddien tyylikäs sivupulla, jossa on liikettä. Tällaiset päivitykset lyhyille hiuksille ovat hääpäiville!

Tarkasteltuaan erilaisia ​​ideoita Peddie päätti tehdä ruusuihin punotun tyylin. Parasta siinä on liike ja sen pyöriminen, jota käytetään päiden viimeistelyyn. Tulos on yksinkertainen, mutta ei ollenkaan tylsä.

Peddie suosittelee lyhyiden hiusten päivityksiä naisille, jotka haluavat hyödyntää lyhyitä kerroksia sivuilla sen sijaan, että liimaisivat ne hiuslakalla. Hiusten takaosa voi olla minkä tahansa pituinen, mutta se toimisi parhaiten lyhyemmillä hiuksilla.

Helppo matala sotkuinen kampauksen kampaus

Helppo matala sotkuinen kampauksen kampausInstagram @taismagram

Tämä on helppo matala sotkuinen pulla, joka luotiin kiertämällä hiuksia. Se on kampaajan Taija Pitkänen, Oulu, idea.

Pitkänen suosittelee, että hiukset eivät ole liian pitkiä tai lyhyitä. Olkapään pituinen leikkaus riitti, ellei se ole liian kerrostunut. Valtavat määrät erittäin tyylikkäitä ja paksuja hiuksia ovat jopa vaikeita työskennellä lyhyiden hiusten päivitysten suhteen.

Volyymituotteet ovat avain hienojen hiusten muotoiluun. Pitkänen käytti muun muassa sokerisuihketta, kuivashampoota, hiusjauhetta, kevyttä hiuslakkaa ja kiiltoa.

Tämä ilme tehtiin naisvieraalle, joka oli menossa ihaniin kesähäihin. Löysemmät pullat sopivat niin moniin tilaisuuksiin ja tyyleihin, koska ne voidaan yksilöidä monin tavoin.