Mikä on Bald Fade Haircut?

Kaljuun häivytetty hiustenleikkaus on haalistunut kampaus, jossa on pidemmät hiukset päällä ja lyhyt selkä ja sivut, yleensä ajeltu ihoon (kalju). Haalistuminen viittaa sujuvaan siirtymiseen hiusten yläosasta kaula -aukkoon, kun hiukset laskeutuvat ihon tasolle. Kaljua haalistumista käytettäessä käytetään tarkkaa sekoitusta.

Kuinka leikata kalju haalistuminen leikkureilla?

Kun teet kaljuhaalistavia hiustenleikkauksia, on tärkeää tietää, mistä haalistuminen alkaa. Tämä erottaa käytettävän suojuksen koon.

Käytä leikkureita poistaaksesi ylimääräisen irtotavaran sivuilta ja taka -alueelta. Jotkut stylistit käyttävät myös leikkureita poistettaessa paljon pituuksia. Saumattoman ja luonnollisen näköisen haalistumisen saavuttamiseksi leikkureiden tai suojuksen koon muuttaminen tekisi tempun.

Kalju haalistuminen vs ihon haalistuminen

Kalju haalistuminen ja ihon haalistuminen ovat samat. Molemmat viittaavat ihoon sivujen ympärillä ja niska leikataan niin lyhyeksi, että se näyttää kaljuilta ja iho on täysin näkyvissä.

Tämä on se, joka tuottaa suuren kontrastivaikutuksen ihon ja hiusten värin välillä, minkä vuoksi tämä haalistuminen on suosittuja tyylejä. Tämän nykyaikaisen hiustenleikkauksen hieno etu on, että se voi pidentää parturikäyntien välistä aikaa, koska kestää hetken ennen kuin hiukset kasvavat jälleen paljaalta iholta. Toinen on se, että sen ylläpito on erittäin vähäistä ja se voi vähentää muotoiltavien hiusten määrää säilyttäen silti vaikuttavan ilmeen.

Ennen seuraavaa leikkausta, katso nämä kuvat parhaista kaljuista haalistumisista!

Kalju Fade Mohawk

Kalju Fade MohawkInstagram @r23barber

Kuinka muuten voit kallistaa tätä kaljua haalistua mohawk -kampausta, jos ei siististi ajeltu puoli? Näin voit saada enemmän muotoa pään päälle tyyliin.

Bald Fade mustille miehille

Bald Fade mustille miehilleInstagram @icutyobarberhair23

Tarkkuus on avain sellaisen erinomaisen muodon saamiseen, kuten tämä kalju haalistuminen mustille miehille. Leikkaa hiukset lyhyiksi ja lähelle päänahkaa puhtaan ja ammattimaisen ulkonäön saamiseksi.

Afro Temple Bald Fade parta

Afro Temple Bald Fade partaInstagram @lordfader1

Hemmottele luonnollista tekstuuriasi tällä kaljuun haalistuvalla afrolla. Saavuta tämä puhdistamalla temppelit iholle parran ja karvan väliin, jotta saat terävän ja siistin tunnelman. Yhdistämällä tämä afro kalju haalistuminen partaan luo rento mutta silmiinpistävä viimeistely, jota useimmat miehet rakastavat.

Kalju haalistuminen muotoilulla

Kalju haalistuminen muotoilullaInstagram @theclutchbarbers

Muotoiltu kalju haalistuminen on puhdas sivu ja täydellinen kumppani mihin tahansa kampaukseen. Lisää viileä ajeltu kuvio saadaksesi huomionarvoisen ilmeen.

Parasta tässä kaljuun haalistumisessa hiussuunnittelussa on, että se toimii kaikilla hiusten pituuksilla ja tyypeillä.

Korkea kalju haalistuminen

Korkea kalju haalistuminenInstagram @mrliptrot

Antaa hiuksillesi välittömästi virkistävän tunteen korkealla kaljuuntumisella, jotta hiukset näyttävät siistiltä ja vähemmän rosoisilta. Aivan kuten pompadour, tämä tyyli voi ehdottomasti olla silmiinpistävä.

Crew Cut ja Bald Mid Fade

Crew Cut ja Bald Mid FadeInstagram @jayy_blessed

Tämä miehistöleikkaus kaljuilla mid fade -tyyleillä sopii lähes kaikkiin leikkauksiin, lyhyisiin tai pitkiin. Katso hiuksenhieno ja siistit sivut, kuten tässä leikkauksessa, tasoita hiuksesi.

Bald Drop Fade

Bald Drop FadeInstagram @dacelebritybarber

Tämä kalju pudota haalistua hiustenleikkaus on sileä viimeistely täydentää mitä tahansa trendikästä kampausta tällä kaudella.

Täysi Bald Fade Undercut

Täysi Bald Fade UndercutInstagram @melissa_barberonfire

Tämä on muodikas ja monipuolinen täysin kalju haalistuva kampaus, joka voidaan sekoittaa mihin tahansa rentoun tyyliin vaikuttavan tuloksen aikaansaamiseksi. Sen tarjoama kontrasti on vain niin merkittävä.

High Top Bald Fade pitkille hiuksille

High Top Bald Fade pitkille hiuksilleInstagram @gabybarbertnf

Korkea haalistuminen tuo huomiota hiusten yläosaan. Korkea kalju haalistuvat kampaukset ovat ihanteellisia miehille, joilla on pidemmät hiukset, koska niiden avulla voit saada uuden ilmeen pitäen pituutesi ennallaan. Yhdistämällä pidemmät hiukset ja ihon haalistuminen luo ainutlaatuisen tyylin.

Kalju Taper Fade kovalla osalla

Kalju Taper Fade kovalla osallaInstagram @jo_barbers

Jos haluat hienovaraisen ja tyylikkään ilmeen, käytä kaljua kartionpoistoa kovalla osalla. Se sopii erinomaisesti liikeympäristöön tai joka päivä, jolloin haluat näyttää komealta herralta.

Kalju haalistuminen tekstuurilla

Kalju haalistuminen tekstuurillaInstagram @toni.luci

Yhdistä vintage -sivuosa moderniin puhtaaseen parranajoon ja saat tämän erinomaisen ihon haalistuvan leikkauksen kuvioidulla leikkauksella. Tämä toimii miehillä, joilla on ohuet hiukset, koska se luo täyteläisemmän lopputuloksen. Kun muotoilet tätä kaljua haalistumista kuvioiduilla leikkauskarvoilla, voit vapaasti käyttää pienen määrän geeliä kiiltävämmäksi, tyylikkääksi viimeistelyksi.

Kalju iho haalistuu

Kalju iho haalistuuInstagram @britnie_shears

Tämä kalju iho haalistuu sivuilla tarjoaa ratkaisun näyttää viileältä joka päivä. Tällainen korkea ajeltu puoli lisää kontrastia ja raikkautta.

Quiff ja Bald Fade

Quiff Bald Faden kanssaInstagram @iamkanvas

Kalju haalistuminen on puhdas, klassinen leikkaus, joka vaatii vähän huoltoa vaativaa muotoilua.

Parasta tässä leikkauksessa on sen monipuolisuus. Voit yhdistää ja päivittää tämän kaljuun haalistumisen saadaksesi yleisesti monipuolisen ilmeen, joka sopii hyvin mihin tahansa tyyliin, jonka haluat. Valitse vain kampaus tai jokin korkea toppi.

Bald Cut Fade ja aallot

Bald Cut Fade ja aallotInstagram @walt.daddy

Tämä on minimalistinen kalju leikkaus, joka yhdistyy luonnollisen aaltoilevan yläosan kanssa. Se korostaa ja puhdistaa ulkonäköäsi hellävaraiseksi.

Kalju haalistuminen kiharoilla

Kalju haalistuminen kiharoillaInstagram @nicks.clips

Miehet, joilla on kiharat, voivat rock haalistua kuten tämä. Täysin puhtaan puolen ja kuvioidun pitkän yläosan kontrasti kiinnittää varmasti kaikkien huomion. Tämä kalju haalistuminen kiharoilla on ainutlaatuinen ja erottuva tyyli, joka sopii miehille, joilla on pitkät hiukset.

Leikattu takaisin Bald Fade

Leikattu takaisin Bald FadeInstagram @stefanofasano2015

Tällaiset leikkautuneet kaljuun haalistuvat leikkaukset luovat terävän ja puhtaan viimeistelyn harjattuihin hiuksiin. Voit lisätä kirurgisen linjan kontrastin lisäämiseksi. Combover -haalistumiset on helppo ylläpitää, mutta pituuden säilyttäminen on tärkeä osa.

Low Bald Fade ja Pompadour

Low Bald Fade ja PompadourInstagram @monsieur.joel.barbier

Lyhyt pompadour, jolla on alhainen kalju haalistuminen, on ajaton ja monipuolinen, joka voi saavuttaa useita ulkonäköjä.

Tämä kalju haalistuminen pompadourilla oli ikoninen leikkaus varhaisessa rap- ja hip-hop-kohtauksessa ja on tähän päivään asti ollut katkottua leikkausta afroamerikkalaisessa yhteisössä.

Kanadan parturin Joel Belcourtin mukaan kaljuuden haalistumisen paras puoli on sen monimuotoisuus. “Olitpa suuren yrityksen toimitusjohtaja tai seuraava tohtori Dre, tämä leikkaus näyttää siistiltä, ​​tyylikkäältä, kypsältä ja monimutkaiselta, samalla kun se on tyylikäs, moderni ja herkkä”, Belcourt selittää.

Kaikki tämä sanotaan, kalju haalistuminen ei välttämättä ole kaikille. Ennen kuin Belcourt ehdottaa leikkausta kenellekään, on otettava huomioon ensin tekijät.

Esimerkiksi miehille, joilla on pyöreämpi kasvot ja pää, Belcourt ehdottaa matalan kaljuuden haalistumista, jonka pituus on päällä, koska siirtymä päättyy pidempään. Tämä luo neliönmuotoisen ilmeen, joka siirtyy korvasta parietaaliseen harjaan ja luo lopulta suoran pystysuoran linjan sen sijaan, että se ottaisi pään muodon. Belcourt havaitsi, että pidempi pompadour ja suora terä “kova osa” näyttävät erittäin teräviltä.

Luonnollisesti korkea haalistuminen toimisi päinvastoin. Belcourt selittää: ”Jos yläosa sumisee, hiustenleikkaus pyöristää päätä. Korkea haalistuminen on aggressiivisempi ilme altistuneen ihon määrän vuoksi. Tällainen haalistuminen, jossa osa on viilutettu sivulle pompadourilla, voi antaa klassisen ilmeen. ”

Keskikokoinen kalju haalistuminen osalla

Keskikokoinen kalju haalistuminen osallaInstagram @jerm_barber

Tämä on keskipitkän kalju haalistuminen osalla, jonka on luonut parturi Jeremy Moya Romeoville, IL.

“Menin pois hänen hiustensa luonnollisesta rakenteesta aloittamalla kalju sekoitus matalalla ja haalistumalla vähitellen #2 tai 1/4 tuumaa osan kanssa. Tein katkaisutyön päälle (pistoleikkaustekniikka) ja viimeistelin sen suorilla partaterillä kokoonpanolla, kovalla osalla ja pääntiellä ”, Moya selittää..

Koska se on niin tiukka haalistuminen, se on myös pidettävä tuoreena. Moya suosittelee leikkaamista kahden viikon välein parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

Myös pyöreämpi pään muoto tai paksumpi hiusten rakenne, voit ottaa haalistumisen sekoittumaan hieman korkeammalle sivuille. Toisaalta mitä ohuempi pään muoto tai ohuempi hiusten rakenne, jätä haalistuminen alemmaksi ja hieman korvien päälle (kalju osa).

Kalju Fade Faux Hawk

Kalju Fade Faux HawkInstagram @uzicuts

Kalju haalistuva faux hawk näyttää täydellisen sekoituksen ihosta hiuksiin. Sileä iho on haalistunut rajattomiin mahdollisuuksiin pään yläosassa.

Kanadan parturi Uzi Qidwain mukaan “ihon haalistumisen aliarvostamisessa suurin asia on se, että se voidaan yhdistää minkä tahansa tyyppiseen tyyliin yläosassa, mukaan lukien yhdistelmä, leikkaus, kuvioitu sato ja piikit.”

Tämä tyyli vaatii jatkuvaa ylläpitoa keskimäärin kahden viikon ajan, jotta hiukset näyttävät rapeilta ja raikkailta. Qidwai selittää: ”Ole valmis tapaamaan parturia usein. Etsi sellainen, jonka kanssa sinulla voi olla pitkäaikainen suhde. Yleensä haalistuminen vaatii usein leikkauksia oikean pituuden säilyttämiseksi. ”

Bald Fade Buzz Cut

Bald Fade Buzz CutInstagram @tanssi

Tämä kalju haalistuva hiustenleikkaus, jossa on buzz -leikkaus, on urbaani mutta klassinen. Viilein asia hyvin lyhyessä haalistumisessa on siirtyminen lyhyestä pitkään, sanoo parturi Miguel Lora Floridasta.

”Ensimmäinen asia, jota etsisin, on nähdä, onko heillä päänahassa arpia tai vaurioita. Tämä leikkaus on täydellinen kaverille, joka ohentaa päälle. Se tuo hiukset esiin ja saa ne näyttämään vähemmän ohuilta ylhäältä. Mielestäni haalistuminen on hieno tyyli useimmille kavereille ”, Lora toteaa.