Historiallisilla tatuoinneilla on ainutlaatuinen kosketus ja järki, ja ne sopivat täydellisesti tatuoinnin rakastajalle, joka näkee tatuoinnissa enemmän kuin suunnittelun. Lukuun ottamatta kiehtovia geometrisia malleja, samoalaisilla tatuoinneilla on rikas kulttuuri ja historia. Samoalainen heimo piti tatuointia olennaisena rituaalina, ja he käyttivät kiviä ja tikkuja prosessin loppuun saattamiseksi. Tatuointiprosessi kesti kuukausia ja oli melko tuskallinen mutta hyvin pyhä.

Tähän päivään asti monet ihmiset saavat samoalaisia ​​tatuointeja, etenkin uudistettujen mallien käyttöönoton jälkeen. Kallio ja muut kuuluisia WWE -painijoita on hämmästyttäviä samoalaisia ​​tatuointimalleja kehossaan.

Jos sinusta tuntuu, että olet yhteydessä Samoa -tatuointien historiaan ja kulttuuriin, sinun pitäisi hankkia sellainen. Seuraavassa on joitain jännittävimpiä samoalaisia ​​tatuointeja, joiden merkitykset ja täydelliset sijoitteluvaihtoehdot auttavat sinua. Joten älä missaa jännittäviä yksityiskohtia ja anna Samoan tatuointimetsästyksen alkaa!

Samoalaisten tatuointien merkitys

Samoalaiset tatuoinnit ovat yksi harvoista tatuoinneista, joilla on erilaisia ​​merkityksiä ja jotka symboloivat monia asioita. Samoalainen tatuointi sisältää monia symboleja ja esineitä; jokaisella näistä on eri merkitykset. Monet ihmiset uskovat, että vaikka heillä voi olla sama samoalainen tatuointi, sillä ei välttämättä ole samaa merkitystä.

Samoalaisen tatuoinnin kauneus on, että voit liittää siihen minkä tahansa merkityksen tai kehittää tulkintasi, erityisesti sellaisen, joka tuntuu oikealta sinulle. Useimmat näistä merkityksistä ovat hengellisiä ja herättäviä. Samoalaisilla tatuoinneilla on historiallinen merkitys, sillä 14 -vuotiaat pojat saisivat nämä tatuoinnit symboloimaan maskuliinisuutta. Tatuointiprosessi oli oikea rituaali.

Samoalaisilla tatuoinneilla on syvä perheen symboliikka. Monet ihmiset saavat nämä tatuoinnit edustamaan sukujuuriaan ja osoittamaan, kuinka ylpeitä he ovat perinnöstään. Samoalaiset tatuoinnit edustavat monia rituaaleja; yksi sen tärkeimmistä merkityksistä on sitkeys ja rohkeus. Tämän tatuoinnin saaminen osoittaa rohkeat ominaisuudet ja vahvuutesi.

Kuten aiemmin mainittiin, eri Samoa -symboleilla on monia muita syviä merkityksiä. Useimmat näistä symboleista sisältävät kuoria ja erilaisia ​​meren asioita. Riippumatta siitä, millaista samoalaista tatuointia saat, muotoilu ja kuvio ylittävät historiallisen merkityksen. Joten vaikka et ole varma tatuoinnin pääsyystä tai merkityksestä, muotoilu on enemmän kuin tarpeeksi puhua sen historiallisesta symbolismista.

Ihanteellinen paikka Samoalaisille tatuoinneille

Samoalaisilla tatuoinneilla oli erityisiä sijoitteluja heimomallien ja joidenkin näiden mallien takana olevien rituaalien vuoksi. Naiset saisivat mieluiten pieniä samoalaisia ​​tatuointeja jalkoihinsa ja käsiinsä, ja miehet saisivat sen polvillaan selälleen polviin asti. Nykyaikana samoalaiset tatuoinnit ilmestyivät käsivarsille, erityisesti ne, jotka yhdistyvät rintaan. Samoalaisen tatuoinnin saaminen käsivarteen edustaa luovaa luonnetta ja osoittaa, että saatat olla liikkeellä luomassa jotain uutta elämässä.

Voit myös valita samoalaisen tatuoinnin jalallesi tai vasikan lähelle. Tämä sijoitus edustaa ponnisteluja, joita teet siirtyäksesi eteenpäin ja jättääksesi menneisyyden taakse. Niin monilla uusilla Samoan tatuointimalleilla käsivarsinauha on paras ja näyttää ainutlaatuiselta. Jos sinulla on vahva yhteys samoalaisiin perinteisiin ja haluat mennä ylhäältä samoalaisilla tatuoinneillasi, voit saada koko kehosi tatted erilaisilla samoalaisilla tatuointimalleilla. Tämä on melko rohkea liike, mutta on hyvin symbolinen.

Jokaisella samoalaisen tatuoinnin sijoittelulla on erityinen merkitys itsessään. Jos saat samoalaisen tatuoinnin selällesi, tämä edustaa kaikkea mitä olet tehnyt aiemmin. Samalla tavalla, jos saat sellaisen rintaan tai mihin tahansa kehon etuosaan, se edustaa tulevaisuuttasi.

Kun saat oikean samoalaisen tatuointisuunnittelun, parhaan sijoittelun valitseminen on helpompaa. Alla mainitut samoalaiset tatuointiideat auttavat sinua valintaprosessissasi valitsemaan täydellisen samoalaisen tatuoinnin.

125+ Samoan tatuointiideaa

Samoalainen heimojen lineaarinen tatuointi

samoalaiset tatuoinnit

Samoalaiset heimojen tatuoinnit ovat melko yleisiä ja ne ovat yksi parhaista samoalaisista tatuoinneista, joita voit saada. Tämä tatuointi sisältää erilaisia ​​geometrisia viivoja ja malleja mustalla värillä. Erilaiset mallit sopivat tähän tatuointiin; harkitse paikkaa, jossa teet sen, kun valitset suunnittelun. Paras paikka saada samoalainen heimo tatuointi on käsivartesi tai jalkasi. Rintakehään ulottuvat käsivarsitatuoinnit ovat täydellinen paikka samoalaisille heimojen tatuoinneille. Joten valmistaudu kokemaan uudelleen samoalaisten jännittävä kulttuuri hankkimalla tämä erinomainen tatuointi.

Samoalaiset tatuoinnit

Monet symbolit näkyvät samoalaisissa tatuoinneissa, koska se on monipuolinen tatuointisuunnittelu. Yksi yleisimmistä ja symbolisimmista symboleista on hain hampaat. Tämä hain hampaiden samoalainen tatuointi on täydellinen sinulle, jos haluat symbolisen ja luovan vartalon. Tämä tatuointi sisältää erilaisia ​​heimomalleja pienillä kolmioilla, jotka edustavat hain hampaita.

Ne, joilla on kaksinkertainen kolmion vaikutus, ovat monimutkaisia ​​hain hampaita, jotka näyttävät aivan upeilta. Tämän tatuoinnin hain hampaat edustavat voimaa, ohjausta ja suojaa. Se kuvaa myös tiettyyn kulttuuriin sopeutumisen helppoutta ja merkitystä. Tämä tatuointi näyttäisi hurjalta koko käsivartesi päällä.

Tiki Face Samoan Tattoo

Tiki face Samoan tatuointi on ainutlaatuinen tatuointi, joka on hyvin pyhä samoalaisille. Tämä tatuointi sisältää Tikin kasvot mustalla musteella. Tiki edustaa kaikkia puolijumalaisia, jotka vastustivat Atua-jumalia, ja esiintyy enimmäkseen ihmisen kaltaisina hahmoina. Kasvojen ympärillä on muutamia pyöreitä heimomalleja, jotka sisältävät myös tärkeitä symboleja, kuten hain hampaat, aallot ja Tiki -silmät. Tämä tatuointi symboloi myös hedelmällisyyttä ja suojaa. Koska tämä tatuointi sisältää pyöreän muotoilun, se näyttää parhaalta kyynärpäässä, kämmenessä tai selässä.

Keihäänpää Samoalainen tatuointi

Tämä keihäänkärkinen samoalainen tatuointi sisältää toisen tärkeän samoalaisen symbolin, joka on keihäänpää. Symboli symboloi todellisen soturin luonnetta. Se esittelee persoonallisuutesi maskuliinisen ja vankan puolen ja osoittaa, kuinka taistelet rakastamiesi ihmisten puolesta. Tämä tatuointi sisältää keihäsmallin, joka on muotoiltu peräkkäin muiden heimojen kanssa. Tämä tatuointi muistuttaa enemmän käsivarsinauhaa, joka ympäröi käsivartesi. Joten täydellinen paikka saada tämä tatuointi olisi käsivartesi tai ranteesi ympärillä.

Samoan valtameren tatuointi

Samoan valtameren tatuointi

Meri on aivan olennainen symboli Samoalaisesta, koska se edustaa heidän matkaansa ja paikkaa, johon heidän kohtalonsa vie heidät. Ocean Samoan tatuoinnit auttavat sinua saavuttamaan hienovaraisen ja ainutlaatuisen tatuoinnin. Tämä tatuointi sisältää mustat mustat merimallit, jotka yleensä näkyvät rannekkeen muodossa. Se tekee tästä tatuoinnista täydellisen käsivarrellesi ja näyttää siltä, ​​että sinulla on samoalainen käsivarsinauha. Tämä tatuointi symboloi myös muutoksia elämässäsi ja edustaa kuolemaa. Älä ota mahdollisuutta tai missaa tällaista merkityksellistä tatuointia, jos olet kiinnostunut sellaisesta.

Stingray Samoan tatuointi

6.

Merieläimet ovat olennaisia ​​symboleja, jotka näkyvät samoalaisessa tatuoinnissa, ja ne näyttävät aivan upeilta. Stingray Samoan tatuointi on toinen suosittu muotoilu, joka edustaa polynesialaista heimoa ja samoalaisia. Tämä tatuointi sisältää mustan musteisen stingray pitkän hännän. Tämän tatuoinnin stingray edustaa suojaa, koska rauskut voivat piiloutua hailta hautaamalla itsensä hiekkaan. Stingrays symboloi myös vaaraa, nopeutta, armoa, rauhaa ja ketteryyttä. Täydellinen paikka vetää tämä tatuointi pois olkapäältäsi, koska koko sopii sinne täydellisesti.

Samoan Turtle Tattoo

Samoan Turtle Tattoo

Voit myös valita tämän kilpikonnan samoalaisen tatuoinnin, koska se on toinen trendikäs ja suosituin samoalainen tatuointimalli. Kilpikonnan sanotaan olevan erittäin tärkeä symoalainen samoalaisheimo ja sillä on monia merkityksiä. Tämä tatuointi sisältää samoalaista kilpikonnaa, joka on värjätty mustalla värillä ja jossa on erilaisia ​​malleja ja yksityiskohtia, mikä tekee siitä ainutlaatuisen muista tavallisista kilpikonnista. Kilpikonnan ympärillä on joitain muita geometrisia malleja ja samoalaisia ​​symboleja mustalla värillä. Tämä tatuointi symboloi yhtenäisyyttä, terveyttä, pitkäikäisyyttä, rauhaa, lepoa, hedelmällisyyttä ja säätiötä. Täydellinen paikka tälle tatuoinnille olisi lähellä olkapäätäsi tai selkääsi.

Samoalainen lisko tatuointi

samoalaiset tatuoinnit

kautta janser olicio

Jos etsit kovaa heimo -tatuointia, sinun on kokeiltava tätä Samoa -lisko -tatuointia. Tämä tatuointi sisältää mustan musteisen liskon, jolla on pitkä häntä ja joitain samoalaisia ​​malleja, jotka on tehty sen vartaloon, mukaan lukien eri viivat ja symbolit. Tämä tatuointi edustaa jumalia, jotka ilmestyivät valehtelijoille samoalaisille ja polynesialaisille.

Tämä tatuointi edustaa myös Jumalan ja ihmisten välistä viestintää. Monet ihmiset pitävät liskoja onnen merkkinä, kun samoalaiset pitävät niitä voimakkaina olentoina. Mutta he uskovat myös, että se voi symboloida kuolemaa. Täydellinen paikka tälle tatuoinnille olisi kyynärvarsi, olkapää tai selkä.

samoalaiset tatuoinnit

samoalaiset tatuoinnit

FAQ: t

Kuinka paljon samoalainen tatuointini maksaa??

Samoalaisen tatuoinnin hinta riippuu eri tekijöistä, kuten suunnittelusta, sijoittelusta ja valitsemastasi tatuointisalongista. Jos aiot käyttää perinteistä samoalaista tatuointia, se maksaa vähintään 600 dollaria ja nousee paljon enemmän riippuen siitä, miten tatuoijasi veloittaa sinua. Jos saat yksinkertaisemman ja pienemmän version samoalaisesta tatuoinnista, hinta voi vaihdella 150–500 dollarin välillä. Sinun on mentävä kokeneen tatuointitaiteilijan luo, jos otat samoalaista tatuointia, ja ammattitaitoiset tatuointitaiteilijat veloittavat enimmäkseen muita.

Kuinka kauan kestää Samoalaisen tatuointini valmistuminen??

Jos saat perinteisen samoalaisen tatuoinnin, jossa on erilaisia ​​malleja ja symboleja, se kestää enintään 9 tuntia. Joskus tatuointiprosessi voi kestää yli 9 tuntia riippuen kivun sietokyvystäsi ja tatuoijan taidoista. Jos valitset tavallisen samoalaisen tatuoinnin, sen suorittaminen voi kestää 60 minuuttia, mutta taas se voi nousta.

Kuinka tuskallisia ovat Samoalaiset tatuoinnit?

Samoalaiset tatuoinnit ovat melko kivuliaita; kipu kuitenkin vaihtelee tatuointisi liittämispaikasta ja kivun sietokyvystäsi. Samoalaiset tatuoinnit vievät yleensä paljon aikaa; siksi ne tuovat lisää kipua. Jos saat sen alueille, joilla on vähemmän luita ja enemmän rasvaa, kuten vatsaan tai käsivarteen, se sattuu paljon vähemmän. Kaikki tatuoinnit, joita yrität, sisältävät kipua, ja mikä tekee tatuoinnista kauniimman, on kipu, jonka kestät täydellisten kuvien saamiseksi ihollesi. Tämän ei pitäisi estää sinua saamasta sellaista, koska tatuoinnin lopputulos on kaiken tuskan arvoinen.

Onko Samoalaisen tatuoinnin ottaminen merkki epäkunnioituksesta?

Samoalaiset tatuoinnit ovat varsin suosittuja, ja suurin osa tatuointien ystävistä käyttää näitä malleja. Siksi ei ole epäkunnioittavaa, jos saat sellaisen. Jos aiot hankkia sellaisen, on parasta tutkia ensin eri malleja ja tietää niiden merkitys. Harkitse myös tatuoinnin ottamista sopivaan paikkaan.

Kuinka Samoan sai alun perin tatuointeja?

Alkuvuosina ei ollut oikeita tatuointivälineitä tai mustevalikoimaa. Varhaiset samoalaiset käyttivät kammatikun päätä, kastoivat sen musteeseen ja osuivat tikun ihoon. Tätä varten he osuivat keppiin lujasti ja asettivat kamman sivun iholle. Tämä prosessi oli melko tuskallinen, mutta tärkeä rituaali samoalaisille.

Johtopäätös

Näiden hämmästyttävien samoalaisten tatuointiideoiden avulla voit nyt saada oikean samoalaisen tatuoinnin missä tahansa kehossasi ja kokea samoalaisten elämän uudelleen. Samoalaiset tatuoinnit eivät näytä ainutlaatuisilta pelkästään niiden sisältämien upeiden mallien vuoksi, vaan myös niiden voimakkaiden merkitysten ja symbolien vuoksi, jotka auttavat ihmisiä jokapäiväisessä elämässään. Joten älä missaa näitä upeita samoalaisia ​​tatuointiideoita!