La som om kjæresten din nettopp ga deg lov til å tatovere hvor du vil. Du er spent, og det er endelig på tide å tenke litt på hvilket design som vil følge deg til graven. Men når øyeblikket setter inn, innser du at det er mye vanskeligere enn forventet å begrense det til et enkelt design. Det vil si, med mindre du har tillatelse til å dekke hele kroppen din med vakkert blekk. Og hvis det er tilfelle, hold henne tett og aldri gi slipp.

Uansett, uansett situasjon, kan flere designideer aldri skade. Her er 25 tatoveringsideer som representerer alt moderne tatovering har å tilby.

Dette klassiske ermet.

Klassisk erme av Oscar Akermo

Hvis du vurderer et erme, hvorfor ikke finne på noe kreativt som gir penger til det tradisjonelle e pluribus unum -temaet. Her var Oscar i stand til å skape et unikt design som innlemmet klassisk stil med tidløs eleganse. (Foto: Oscar Akermo)

Og en til.

Renessansehylse av Stephan Milovanov

Det er få ting som oser av sammenhengende kulde som et gjennomtenkt svart blekkhylse som flyter fra start til slutt. Som minner om stilen til Jun Cha, gir Stephan Milovanovs arbeid oss ​​et innblikk i det gamle Roma, gresk mytologi og det mesterverket i svart blekk han tenker på..  (Foto: Stephan Milovanov)

Disse matchende ermene.

Mønstrede ermer fra Ervand

Tungt svartarbeid kontrasterer med leopardlignende mønstre for å gi oss denne dristige og imponerende uttalelsen. Det bemerkes at dette er et pågående verk, men hvis artisten skulle stoppe på dette tidspunktet, tror jeg ikke at noen ville legge merke til det. (Foto: Ervand)

Disse spiralene.

Fantastiske spiraler av Ervand

Her har vi et eksempel på en av de gangene hvor en tatovering er så kompleks, at jo mer du ser på den, desto mer fascinerende blir den. Spiraler, sirkler, segmenterte mønstre, det er kunstfulle design som disse som får selv de anti-blekkindividene til å gjøre en dobbel oppgave. (Foto: Ervand)

Overlevelse av de sterkeste.

'Survival of the fittest' av Jun Cha

Jun kaller dette stykket “Survival of the fittest.” En slank muskelbundet angriper kjemper med en ydmyk slange med buede tak og korintiske søyler i bakgrunnen. Vi gleder oss alltid til den siste delen av Juns klassiske veggmalerier. (Foto: Jun Cha)

Disse dragene.

Dragons av Kamil Mokot

Skisse stil tatoveringer har vokst i popularitet de siste årene, og Kamil er en av de beste i bransjen. Kamil jobber strengt i denne stilen og klarer alltid å inspirere med sine kreative design og øye for detaljer. (Foto: Kamil Mokot)

Denne dotwork -mansjetten. Dotwork -mansjett av Jayce Wallingford

Dotwork design er en krone et dusin i disse dager. Men når det kombineres med glatt geometrisk mønster, skiller det seg ut over resten. (Foto: Jayce Wallingford)

Denne gitaristen.

Gitarist av Oscar Akermo

Vår favoritt Bang Banger Oscar Akermo skuffer aldri når det gjelder kreativitet. Og henrettelse. Og, vel, i utgangspunktet alle blekkrelaterte. Oscars abstrakte stil blander forvrengte segmenter i designene hans, noe som gjør alt mer interessant.

Dette laurbærbladet.

Laurel leaf headpiece av Oscar Akermo

Dette kan bare være vår favoritt tatovering så sent. Nå er det ikke alle som kan trekke ut et design av dette kaliberet, men hvis du tilfeldigvis er av gresk avstamning, eller bare en stor fan av klassikerne, ville laurbærblader være den perfekte påminnelsen til verden om at du er en vinner. (Foto: Oscar Akermo)

Utrolig bakstykke.

Bakstykke av Eric Stricker

Store geometriske brikker, som dette hypnotiske ryggmaleriet, er symbolet på moderne tatoveringsdesign. (Foto: Eric Stricker)

Dette geometriske underarmen.

Geometrisk underarmstykke av Alejandro Prada

(Foto: Alejandro Prada)

Tilbake ni.

Tilbake ni, via Sunset Tattoo

(Foto: Sunset Tattoo)

Denne ermet.

Erme fra Rachel

(Foto: Rachel)

Dette veggmaleriet.

Ryggmaleri av Matias Noble

(Foto: Matias Noble)

Disse uskarpe ansiktene.

Uklare ansikter av Balazs Bercsenyi

(Foto: Balazs Bercsenyi)

Denne bølgete mansjetten.

Bølget mansjett av Dom Wiley

(Foto: Dom Wiley)

Dette japanske blekket.

Japansk blekk av Heng Yue

(Foto: Heng Yue)

Denne designen med dobbel eksponering.

Design med dobbelt eksponering av Resul Odabas

(Foto: Resul Odabas)

Denne tigeren.

Tiger av Touche

(Foto: Touche)

Disse fire rytterne.

Four Horsemen of Apocalypse av Thomas Bates

(Foto: Thomas Bates)

Amor.

Amor av Isaiah Negrete

(Foto: Isaiah Negrete)

Denne geometriske ermet.

Geometrisk erme fra Noksi

(Foto: Noksi)

Og en til.

Geo -erme av Kenji Alucky

(Foto: Kenji Alucky)

Dette hypnotiske kalvstykket.

Geometrisk leggstykke av Noksi

(Foto: Noksi)

Denne intrikate ermet.

Innviklet erme fra Noksi

(Foto: Noksi)

Også på TattooBlend:

Gutter, disse tatoveringene er bedre enn dine

45 fantastiske måter å bli tattet på i sommer

60 kreative og unike tatoveringer for menn

80 latterlig kule tatoveringer for menn