Frisyrer for menn med tykt hår er en velsignelse og en forbannelse, for noen. Selv om du har mange alternativer, kan hårklipp for menn med tykt hår være utfordrende å temme. Få det beste ut av det tykke håret ditt ved å velge en flott stil og bruke de riktige produktene for stilen du er ute etter.

Enten du leter etter et nytt snitt eller bare vil bytte frisyre, har vi inspirasjon!

Før din neste hårklipp, sjekk ut de beste og mest populære fotoideene om frisyrer for menn med tykt hår:

Tykk Mid-Fade + Faux Hawk Haircut

Tykk Mid-Fade + Faux Hawk HaircutInstagram @ferni_barber

Denne tykke midfade + faux hawk fade haircut er balansert og ser ikke for omfangsrik ut. Når det er parret med ansiktshår, ser det dristig ut.

Menn med tykt hår har garantert flotte frisyrer, og en midfade er perfekt for å oppnå dette. Avslutt med kraftig hårspray eller voks for å holde håret høyt og dramatisk.

Clean High Fade for Guys med tykt hår

clean High fade hårklipp for menn med tykt hårInstagram @13byblackstar

Denne rene high fade for gutter med tykt hår er en påminnelse om Jason Stathams hårklipp. Dette tykkere håret er trimmet rundt og holder alt håret i det korte til middels tykke hårområdet.

Bølget, moderne tykt mellomtonet hårklipp med skjegg for menn

Bølget, moderne tykt mellomtonet hårklipp med skjegg for mennInstagram @nickbarford

Denne bølgete moderne tykke mid-fade frisyren for menn fremhever dens tykkelse. Det tykke snittet viser den naturlige skjønnheten i tykt, sunt hår. Voks gjerne også et tykt skjegg for å fullføre stilen.

Tykk strukturert avling for eldre menn

Tykk teksturert avling for eldre mennInstagram @limitlesshairco

En strukturert avling for eldre menn er klassisk og perfekt for menn med middels til tykt hår. Her er et godt eksempel av stylist Kimberly McKean fra Rockwall, TX.

“Dette trendy snittet varer 6-8 uker uten å se slurvet ut. Forstykkene er lengre med avrundede kanter. Korte frisyrer for menn kan styles på en rekke måter for å skape en maskulin herrestil, sier McKean.

For menn med tykt hår er det en rotete stil som er lett å jobbe med om morgenen. Det er en klassisk form, designet for å maksimere maskulinitet, og den er for en rekke herrer. McKean anbefaler å bruke en matt pomade for å heve en slik frisyre for menn.

High Pompadour menns frisyre

High Pompadour menns frisyreInstagram @vinsenthebarber

Denne høye pompadour menns frisyre for tykt hår er klassisk, men likevel veldig stilig. Denne frisyren med høyere pomp har et fullt hårhår med en lang topp. Frisør Vinsen foreslår å bruke en fettpomade for å oppnå kamlinjene og høyden.

“Tykke hårklipp og stiler som denne pompadouren er for menn som ønsker en stilig stil,” påpeker Vinsen.

The Ivy League Cut + Back-Swept Hairstyle

The Ivy League Cut + Back-Swept HairstyleInstagram @history_cut

Den tykke Ivy League cut + back-feide frisyren er en formell og tradisjonell klassisk hårklipp, og dette er en eksepsjonell representasjon av frisør Nodar Borovko fra Russland.

“Dette er en lengre versjon av et mannskap. Denne tykke frisyren er lang nok til å skilles, med korte sider. Nye frisørsalonger kommer i nærheten med metroseksuelle kutt, men de er ikke helt pompøse, forklarer Borovko.

Denne tykke feide ryggen er for menn som ønsker å spare tid på å gre håret. Med ikke mer enn 1,5 tommer hår på toppen og frynsene gradvis kortere, er det flott for alle aktiviteter.

Når du styler, anbefaler Borovko: “Bruk en matt pasta til finishen eller hårpomade for et skinnende utseende, spesielt for tykt asiatisk hår.”

Rengjør High Fade French Crop

Ren High Fade fransk beskjæringInstagram @adamwilcock_chambers

En ren fransk avling med tykt hår på tykt hår har sidene og ryggen falmet ned til 0,5 samtidig som den holder en tung, strukturert topp. Ved å opprettholde lengden på toppen av hårklippet får du et forskjell med sidene.

Frisør Adam Wilcock fra Storbritannia foreslår at du ber barbereren om å bruke hoppe gjennom vaktens teknikk for å oppnå en ren, skarp fade. Bruk lengden på toppen for å style den til din foretrukne posisjon.

“Dette kuttet er for tykkhårede menn som vil beholde mye lengde gjennom håret på toppen. High fade er for menn som liker å style eller feie frynsene over, sier Wilcock.

Hvis du liker å beholde et mer naturlig, uholdbart utseende, er dette hårklippet også flott for det.

Wilcocks tilleggsråd er å bruke Chambers Shaper -spray mens håret er vått, og tørk det grundig. Havsalt hårspray vil ikke gjøre håret fett, og det gir håret et lett grep.

Shaggy Brush Cut med rotete tekstur

Shaggy Brush Cut med rotete teksturInstagram @herb_the_barber

Denne ragget penselklippet med tykk rotete tekstur er lett å gjenskape. Siden det er rotete tekstur, legger du bokstavelig talt hendene gjennom håret, og stylingen er ferdig.

For denne tykke herreklippingen anbefaler Florida-baserte frisøren Herbin Delgado å bruke Layrite pomade for stil. “Denne stilen er for menn som har tykt hår som er naturlig overalt. Dette betyr at håret ikke naturlig vil gre over en bestemt måte med mindre du bruker mye produkt, forklarer Delgado.

Det er ideelt å bruke så lite produkt som mulig og fortsatt ha stilen hele dagen. Denne rotete teksturerte kuttet er det perfekte alternativet for gutter med tykt hår!

Clean Line Up og Bald Fade Haircut for menn med tykt hår

Clean Line Up og Bald Fade Haircut for menn med tykt hårInstagram @mr_execution_barber

Denne rene hårlinjen og skallet falmet hårklipp for menn med tykt hår er lett å vedlikeholde. “En velutført hudfade vil aldri bli gammeldags,” sier stilskaperen Benny Machado fra Newport News, VA.

For å gjenskape denne tykke frisyren, bruk presise teknikker for hårklipping og føning. Machado sier, “prøv Skilledbarber Fiber Gum. Den har et lavt til middels hold. Denne line up fade er for menn med rett, tykt hår. ”

Moderne Thatch Combover med skarp hard del

Moderne Thatch Combover med skarp hard delInstagram @edubdatdude

Denne moderne stråtakskombineringen med en skarp, hard del er en veldig tradisjonell tykk frisyre, skapt av frisør Eric Soto fra Pennsylvania.

“En vanskelig del er en linje i håret som er laget med en trimmer eller barberhøvel. Dette gjøres i stedet for å skille håret med en kam eller børste, “forklarer Soto.

Dette tykke snittet er overgangen til en fade med en lys til mørk kontrast. Bruk pomade med glans på det lengre håret ditt for å oppnå dette kuttet for tykt hår.

Sidedel + lav fade med lang krøllete topp

Sidedel + lav fade med lang krøllete toppInstagram @ron_talley

Denne sidedelen + fade med en lang krøllete topp er tidløs. Det er en kreasjon av frisør Ron Talley fra Riverside, CA. Den lave hudtonen er perfekt for kort til middels tykt hår.

Når du styler denne korte hårklippet for menn, kan du prøve Uppercut Deluxe Matt Clay. Talley forklarer: “Det fungerer best på bølgete frisyrer og for menn som ønsker å beholde den tykke naturlige krøllen og bølgen.”

Sidedelen er et klassisk snitt som enhver mann kan rocke. Denne lave falmen ser best ut på menn med en liten bølge i håret.

Tett og strukturert med langt tykt hår på toppen

Tett og strukturert med langt tykt hår på toppenInstagram @hairnotjaded

Spiky og strukturert med langt tykt hår på toppen er en ren stil for de fleste menn. Det er en av de enklere frisyrene for menn med tykt hår, som hevdet av stylist Jade Kirkbride fra Utah.

“Prøv Kevin Murphy FREE.HOLD stylingpasta for å lage denne formen. Arbeid produktet gjennom håret, del ut visse tråder og vri dem. Det vil gi deg en strukturert, ikke-så perfekt stil, forklarer Kirkbride.

For vedlikehold, spør barbereren om å bruke tynnere saks for å tynne ut toppen og en barberhøvel for å beholde strukturen. Korte hårklipp som dette gjør styling tykt, bølget hår håndterbart. Hvis du er en fyr med tykt hår som leter etter en ny frisyre, må du nevne dette til frisøren din. Du kan til og med bruke den som en mohawk hvis den er kuttet riktig.

Børstet tilbake & Natural Curly Crop

Børstet rygg & amp; Natural Curly CropInstagram @z_ramsey

Denne børstede rygg og naturlige krøllete avling er en kombinasjon av høyt volum og tykt hår. Den er strukturert, børstet tilbake og har et naturlig utseende. Denne er designet av frisør Zach Ramsey fra New York.

For styling, sier Ramsey, “bruk en liten mengde sjøsaltspray og en matt leire. Jo mer naturlig finishen er, desto bedre. ”

Hårklipp med høyt og tykt volum er for menn med tykkere hår fordi det er mye lettere å vedlikeholde. Mye mer enn et kortere klippesnitt.

Skin Fade Caesar Haircut

Skin Fade Caesar HaircutInstagram @paddy_the_pomp

Denne hudfade Caesar -hårklippingen er også en hudblekningsavling for tykt hår. Det er en av de mest trendy frisyrene akkurat nå. Det er en 90-tallsstil med en moderne vri som smelter inn i hodebunnen mens den etterlater den topptunge og naturlige.

Denne kuttet er laget av frisør Paddy Corrigan fra Irland. “Bruk en teksturspray og leire og tørk det sakte inn i det fuktige håret ditt med en diffusor,” anbefaler Corrigan.

Tykke menns frisyrer som denne fungerer godt på menn med en god hårfeste i frynsene. Corrigan advarer om at menn med rett, tykt hår kan ha problemer med å få tekstur gjennom toppen.

U.K.-inspirert fade med kortsider

U.K.-inspirert fade med kortsiderInstagram @mikeyyyyyyy_

Denne Uk-inspirerte fade med kortsider skaper en tykk, bølget tekstur som er parret med en jevn fade. Menns frisyrer som dette vil etter hvert komme til USA!

I følge frisør Mikey Henger fra Pennsylvania, ville enhver saltspray være et sentralt element for å gi håret tekstur. Å legge til litt teksturerende og volumiserende pulver vil også hjelpe på styling. “

Den beskårte frynsestilen er et flott hårklipp for menn som ønsker å skille seg ut. Det er et søtt klipp for tykt hår, men lett å style og enda lettere å vedlikeholde.

Naturlig krøllete hår med koniske sider

naturlig krøllete hår med koniske siderInstagram @shawn_barbz

Dette er naturlig krøllete hår med en midfade for tykt hår, designet av stylist Shawn Barbz fra Canada. Denne kuttet fungerer godt med krøller, men menn med krøllete eller rett hår kan ha denne koniske hårklippet.

Barbz anbefaler: “bruk Elegance Wax og Pomade for håret på toppen av hodet ditt. Bruk en minimal mengde for å få det rotete utseendet. Hvis du har skjegg, bruk Elegance Hair and Beard Oil. Dette vil gjøre skjegget mykere med en lys glans. ”

Disse tykke krøllene med koniske sider er perfekte for en herre som vil prøve noe nytt. Ukentlig vedlikehold foreslås med hårproduktene nevnt ovenfor.

Young Professional Combover Part Hairstyle for menn

Young Professional Combover Part Hairstyle for mennInstagram @itsmebarberdrake_aomc

Denne unge profesjonelle tykke kombinasjonsfrisyren for menn er uformell, men likevel sofistikert. Dette snittet har en myk blanding av sidene, og delen er lang nok til å fjære tilbake, og er laget av Arkansas-baserte frisør Drake Pieper.

“For å lage denne stilen, bruk en hårføner for å gi den så mye kropp som mulig. Bruk en liten mengde av et matt leireprodukt for å holde stilen sammen mens du beholder et naturlig utseende, sier Pieper.

Pieper foreslår også å be frisøren din om å overdrive den fjærende siden på sidene for å gi den den fine, blandede følelsen. Sørg for at du tørker den nesten rett tilbake fra delen i stedet for ned og bort fra den.

Det middels lange håret som er normalt til middels tykt, er det ideelle lerretet for dette klippet. I tillegg må den være mer rett enn krøllete. Med nok føntørking kan fortsatt krøllete eller tykt hår manipuleres for å oppnå denne stilen.

Texture Cut med høydepunkter og en High Shine Finish

Texture Cut med høydepunkter og en High Shine FinishInstagram @hairbyrebeccaf

Dette teksturerte snittet med høydepunkter og en høyglanset finish gir dimensjon og interesse for tykt hår. Det ble skapt av stylisten Rebecca Franklin fra Canada.

“Bruk en matt pasta med et høyborg for styling. American Crew Fiber er bra siden det får håret til å se naturlig ut, men fortsatt har et høyborg, sier Franklin.

Enhver mann med tykt hår kan rocke dette, ettersom stylingsalternativene er uendelige. Å ha toppen stylet litt vil definitivt legge til litt høyde. Hvis du har krøllet, rett eller bølget hår, kan du fortsatt ha denne frisyren med små variasjoner.

Franklin hevder: “Dette er for gutter som liker å ha kort hår, men fortsatt vil style det fordi sidene kan være så korte som du vil.”

Kortsidig skallet falming med naturlige vendinger

Kortsidig skallet falming med naturlige vendingerInstagram @handsomefemalebarber

Denne tykke hårklippingen er en kort, skallet fade med naturlige vendinger, klippet av frisøren Victoria Rivera fra Lancaster, PA.

“Enhver mann, spesielt svarte menn, med et naturlig krøllemønster kan gå for denne frisyren. Det er veldig enkelt og lite vedlikehold, understreker Rivera.

“Bruk Twist Sponge og krøllkremen når du styler den,” sier Rivera. “Start først med vann, tilsett krem, deretter vri og tørk samtidig på varm varme.”

Kult kombinert kort hårklipp for tykt hår

En kul kombinert hårklipp for tykt hårInstagram @cut4sale

Denne kule kombinasjonsfrisyren for tykt hår bruker alle aspekter av barbering. En detaljert beskrivelse av dette snittet ville være en kombinasjon med en midtskallig falming og toppen trimmet.

Frisør Yoshi fra Florida råder menn som ønsker å bruke dette snittet å bruke en lett pomade. “Mange karer overmetter håret med pomade eller gel, men ideelt sett er det bare en liten mengde som er nødvendig,” sier Yoshi.

Denne frisyren er for en fyr med tykkere hår, men den kan skreddersys for enhver mann. Be frisøren din om å klippe toppen av håret kortere hvis du er aktiv.

Moderne Slicked Back Hair med en konisk fade

En moderne glatt ryggfrisyre for tykt hårInstagram @mr_execution_barber

Dette tykke moderne glatte rygghåret med en konisk fade er en klassisk stil. Den er designet av Virginia-baserte frisør Benny Machado.

“For å oppnå dette glatte rygghåret, tørk det mens du bruker hendene. Etter tørking, påfør et matt kremprodukt som Layrite Matte Cream, ”påpeker Machado.

Selv om dette er en frisyre for menn med tykt og rett hår, er det et universelt utseende som også kan fungere på tynt hår! Denne koniske fade er en av de frisyrene til menn som tar litt tid å style daglig.

Disheveled Medium-Length Texture for tykt bølget hår

Disheveled Medium-Length Texture for tykt bølget hårFotokreditt: Shutterstock.com

Denne avlange mellomlange tekstur for tykt bølget hår viser tonnevis av bevegelse.

Til tjukt, bølget hår:

 1. Håndkle tørket hår for å fjerne overflødig fuktighet.
 2. Arbeid en kvart størrelse mengde med sterk holdbar teksturkrem gjennom håret.
 3. Bruk fingertuppene til å style hår.
 4. La håret lufttørke resten av veien for de beste resultatene.

Prøv Aveda Control Paste når du styler. Det gir tykt hår en veldig teksturert, men likevel glansfull stil som er glatt, ikke klissete.

Ved å bruke en teksturkrem på håndkletørket hår og la det lufttørke, får du den mest naturlige finishen. Hvis du liker et mer kontrollert hold, kan du bruke en stylingsgel i stedet.

Pompadour Prep frisyre for menn med tykt hår

Pompadour Prep frisyre for menn med tykt hårFotokreditt: Shutterstock.com

Denne pompadour prep -frisyren for menn med tykt hår er høy, men myk.

For å style denne pompa for tykt hår:

 1. Håndkle tørket nyvasket og kondisjonert hår.
 2. Arbeid en kvart størrelse mengde stylingkrem gjennom håret.
 3. Bruk en middels rund børste for å style håret vekk fra ansiktet, og skape heisen som trengs for ditt ferdige utseende.
 4. Når alt håret er tørt, legg til litt mer stylingkrem for å gi hårdefinisjonen din.
 5. Fullfør stilen med et middels til høyt hårspray for kontroll.

Prøv Bed Head Hard Head Hairspray. Det gjør dobbelt plikt, gir et høyt hold og en middels glansfinish. Styling av hår med en rund børste mens føntørking er avgjørende for å lage en stil som sitter hele dagen.

Klassisk sidedel for tykkere hår

Klassisk sidedel for tykkere hårInstagram @rafaysmensalon

Den klassiske sidedelen for tykt hår trenger ikke vedlikehold av salongen. Bare ta en kam og velg en side, og du er klar til å være en stilig herre.

Fresh Faux Hawk Short Cut

Fersk Faux HawkInstagram @juanfrangonzalez20

Denne friske faux hawk -snarveien er en av de stilige frisyrene for menn med tykt hår.

De barberte sidene og pigget kort hår på forhånd får enhver fyr med tykkere hår til å se ungdommelig ut.

Tykk lagdelt hårklippskombinasjon for eldre menn

Tykk lagdelt hårklippskombinasjon for eldre mennFotokreditt: Shutterstock.com

Denne lagdelte hårklippskombineringen for eldre menn med tykt hår er skarp! Den lengre lengden på toppen og sidene gjør den klassisk.

For å style en lagdelt kombinasjon for tykt hår:

 1. Håndkle tørt hår.
 2. Bruk en teksturkrem gjennom, og sørg for å fordele produktet jevnt gjennom hele håret.
 3. La det lufttørke.

Prøv Gage for Men Shaping Cream for hold, fleksibilitet og en middels finish. Bruk alltid produkter gjennom hele håret. Arbeider produktet gjennom bare en seksjon vil resultere i ujevn styling og finish.

Tykk Buzz Cut

Tykk Buzz CutInstagram @buckythebarber

Den enkle tykke buzz -kuttet er forfriskende og slank og blir lettere trukket av av gutter med tykt hår.

Kort Faux Hawk

En lett, faux haukFotokreditt: Shutterstock.com

En kort fauxhawk i tett, mørkt hår gir en ren, men likevel moderne finish.

For styling:

 1. Håndkle tørt hår.
 2. Bruk fingrene til å rette håret mot midten mens du bruker en hårføner for å tørke håret helt.
 3. Arbeid en kvart størrelse mengde stylingkrem gjennom håret. La fronten ligge nede, men arbeid gradvis håret øverst på hodet til en lavfinket hauk.

Prøv American Crew Molding Clay. Den gir konsentrert stylingkraft som lar deg manipulere håret ditt.

Ovale, firkantede og runde former med tykkere, grovere hårtyper kan rokke denne frisyren.

Be din frisør eller stylist om det tykke håret rundt ansiktet ditt for en fin, skarp linje, som vist på bildet. Dette vil gi en flott ramme for ansiktet ditt og forbedre dine sterke egenskaper.

Forretningsvennlig hårklipp for tykt bølget hår

Forretningsvennlig hårklipp for tykt bølget hårFotokreditt: Shutterstock.com

Dette forretningsvennlige hårklippet for tykt bølget hår er perfekt for gråhårige menn. Spesielt tykkhårede menn som ønsker en bedriftsvennlig coif. Tykke bølgete menn som gråner kan også forbli ungdommelig med denne tykke frisyren.

For å style tykke bølger:

 1. Håndkle tørt hår.
 2. Bruk en mengde stylinggel i nikkelstørrelse i hele håret.
 3. Sveip litt av håret i den fremre hårlinjen opp.
 4. La håret lufttørke.

Prøv også American Crew Firm Hold Gel. Det er ikke-flassende, alkoholfritt og har en lav pH for å forhindre tørking av hodebunnen.

Bølget hår kan være vanskelig å jobbe med. Hvis du liker mer kontroll, bruk en hårføner for å tørke håret ferdig etter at du har arbeidet med gelen.

Kort shag med lag

Kort shag med lagFotokreditt: Shutterstock.com

Denne korte shag med lag er en middels til kort kutt stylet rundt hodet for å skape tonnevis av bevegelse. Det gir også en knust følelse rundt endene.

Ved styling:

 1. Håndkle tørt hår.
 2. Bruk en padlebørste til å vikle håret rundt hodet ditt mens du blåser. Dette vil skape bevegelsen du ser på bildet.
 3. Bruk litt smidig stylingkrem gjennom håret for å definere bevegelsen som ble opprettet i forrige trinn.

Bruk Bed Head B for Men Multi-Tasking Grooming Cream. Det er en lett krem ​​som gir naturlig definisjon og kontroll. For ekstra grep, velg heller en smidig stylingpasta med middels holdbarhet.

Menn med en oval, firkantet eller pære ansiktsform med tykt rett hår vil ha denne stilen godt.

Børstet pigget hår + konisk Quiff -form

Brushed Up Spiky (Hair + Tapered Quiff ShapeFotokreditt: Shutterstock.com

Denne børstede piggete håret + avsmalnende quiff -formen ligner på en underskæring. Forskjellen er i blandingen gjennom de tykke sidene.

For å style det:

 1. Håndkle tørt hår.
 2. Strikk en mengde stylingmousse i størrelse golfball gjennom håret.
 3. Bruk fingertuppene til å løfte håret ved røttene mens du blåser.
 4. Når håret er helt tørt, avslutt med å jobbe med en gel med høy holdning på toppen og sidene og rette håret bak på hodet fremover.

Prøv OSiS Grip for ekstra stilstøtte mens du blåser.

Denne tykke quiffen med undersnitt er noen ganger vanskelig å beskrive for en stylist eller frisør. Ta alltid med deg bilder for å vise stylisten eller frisøren din hvilken stil du er ute etter for ditt tykke hår.

Uformelle krøller for middels tykt hår for menn

uformelle krøller for middels tykt hår for mennFotokreditt: Shutterstock.com

Uformelle krøller for middels tykt hår for menn? Ja takk! Bølget hår kuttet kortere nær sidene og forlatt lenger øverst skaper en avslappet stil. Dette er en så god grunn til å øke det tykke håret med halvkrøllet tekstur!

For styling:

 1. Håndkle tørt hår.
 2. Bruk en liten mengde mellomstram stylingkrem gjennom håret.
 3. Bruk en hårføner mens du løfter håret nær røttene for å skape ekstra volum.
 4. Avslutt med å fordele omtrent en nikkelstørrelse stylingkrem gjennom håret fra røtter til spisser.

Prøv deretter American Crew Grooming Spray. Det er en variabel holdbar spray som du kan bruke på fuktig eller tørt hår for å holde stilen på plass. Den gir kontroll med en myk, berørbar finish.

Brushed Crew Cut

Brushed Crew CutFotokreditt: Shutterstock.com

Denne frisyren med hårklipp er perfekt for hår som har en veldig grov tekstur eller ekstremt tykt hår.

Ved styling:

 1. Håndkle tørt hår.
 2. Bruk en stylinggel med høy holdbarhet i hele håret, og vipp forsiktig oppover litt.

Prøv Bed Head B for Men Power Play Firm Finish Gel. Den gir kontroll uten å flasse.

Gel fungerer bedre på å pusse opp med tykk tekstur som denne enn noen kremprodukter. Dette er fordi geler har en tendens til å tilby litt mer kontroll og struktur til sta hårstrukturer.

Punkinspirert hakket hår med frynser

Punkinspirert hakket hår med frynserFotokreditt: Shutterstock.com

Dette punk-inspirerte hakkete håret med frynseskrik punkrock! Den tykke frisyren har en seriøs stil som kombinerer både en glatt og en knust tekstur.

Å style:

 1. Håndkle tørt hår.
 2. Bruk en padlebørste for å glatte den fremre halvdelen av håret ditt fremover.
 3. Bruk fingertuppene til å løfte håret i ryggen, og skape et kantete og kontrasterende utseende.
 4. Arbeid en mengde teksturkrem i nikkelstørrelse gjennom fronten, rett den fremover og del endene ut.
 5. Bruk en stylingpasta av middels til høy holdning for å løfte og skille håret i ryggen.

Injiser det tykke håret ditt med Bed Head Headrush. Det er som skinnende adrenalin med en superfin tåke!

Legg til ekstra refleksjon på forsiden med en lett aerosolglansspray til din hakkete utkant.

Tykt surferhår med en underskæring

Tykt surferhår med en underskæringFotokreditt: Shutterstock.com

Dette tykke surferhåret med en underskæring er en superenkel lang stil for tykt hår. Det fungerer også godt på menn med rett hårtekstur.

Stil dette ved å følge disse trinnene:

 1. Håndkle tørt hår.
 2. Arbeid en kvart størrelse mengde stylingvæske i hele håret fra røtter til ender. Sørg for å arbeide produktet gjennom hele håret for jevn styling.
 3. Bruk en hårføner for å sette produktet og stilen mens du fingrer håret tilbake og litt over til den ene siden.

Prøv Aveda Men Pure-Formance Liquid Pomade. Den gir glans og moderat hold samtidig som den opprettholder naturlig bevegelse.

Del håret litt (ikke lag en åpenbart sidedel) over det ene øyet i stedet for midt på midten. Hold deg unna å skille håret i midten. Det pleier å si “nerd” i stedet for “elegant”.

Deep Side Part Combover

Deep Side Part ComboverFotokreditt: Shutterstock.com

Dette er en dyp sidedelkombover på grovere hår. Denne tykke stilen er skilt dypt til den ene siden, noe som gir den tonnevis av berørbart løft og høy innsats.

Å style:

 1. Håndkle tørt hår.
 2. Del hår til den ene siden. Bruk det ytre hjørnet av det ene øyet som guide for hvor delen skal være.
 3. Bruk fingertuppene til å løfte håret ved røttene mens du blåser.
 4. Avslutt med å fordele en mengde smidig stylingkrem i nikkelstørrelse gjennom håret. Fingerkamhår til siden.

Prøv Redken for Men Loose Ends Liquid Pomade. Det gir lengre lengder en mild, fleksibel finish.

For ekstra kontroll, legg til litt mellomlang eller høy holdbar aerosolhårspray.

Ryddig og børstet fremre mannskap

Ryddig og børstet fremre mannskapFotokreditt: Shutterstock.com

Denne ryddig og børstet fremre besetningssnittet er et ultratett mørkt hår. Det er stylet nær hodet for en polert, ren kuttfinish.

Ved styling:

 1. Føn håret fremover med en middels varmeinnstilling. Løft helt foran (nær hårfestet) mens du tørker.
 2. Bruk en nikkel til kvart størrelse mengde med høy holdbarhet, høy glans stylinggel gjennom håret for perfekt kontroll.

Ta tak i OSiS Gelastic for et fast grep med en høy glansfinish.

Menn med tykkere hår av hvilken som helst tekstur kan trekke av denne stilen.

Be frisøren din om å lage denne tykke hårklippingen med klippere gjennom sidene og baksiden. Be deretter om saks i det øverste området. De to lengdene kan deretter blandes med en teksturerende saks.