Kort menns hår er ofte konservativt, som militære hårklipp, Ivy League og high and tight. Imidlertid kan kort hår være stilig, trendy og til og med edgy.

Disse teksturerte avlingsklippene er en av årets beste hårtrender for menn. Utseendet startet i Europa og har siden kommet seg over til New World, også kalt Nord -Amerika.

Kalt en avling eller en strukturert avling, dette er en allsidig frisyre. Alle avlinger har en kant, falmede sider og strukturert styling. Denne kombinasjonen pluss noen få valgfrie elementer kan skape et stort utseende. Bang kan være rett på tvers, vinklet eller pigget. Typer fades som fungerer inkluderer høy fades, drop fades, skin fades og tinning fades. Til slutt legger du til en barbert linje eller ujevn fryns for å skape et unikt utseende.

En av grunnene til at hårklipp er populære er at de fungerer for alle hårtype. Den strukturerte stylingen øker tynt og fint hår. I den andre enden av spekteret kan hårklipping for å forbedre teksturen gjøre tykt hår lysere. Og bølgete til krøllete hårtyper har allerede mye naturlig tekstur som bare må forsterkes med et snev av krøllkrem eller pomade for mer volum.

Her er bare noen få forskjellige måter å ha den kuleste på menns teksturerte frisyrer.

Textured menns hårklipp kort hår

(L-R Tom Baxter HairTom Baxter Hair, Iisakki NummiCal NewsomeJake Lansley,Tom Baxter Hair)

Noe rotete tekstur gir kul utseende til dette utseendet. Se etter pomader med voks, leire eller fibre som vil binde håret sammen og gi det litt grus. En av de beste måtene å få utseendet på er med en kombinasjon av produkter.

Havsaltspray er en rask og enkel måte å gjenskape magien som skjer med andre dags hår på nyvaskede lokker. Arbeid litt gjennom fuktig hår mens du rynker håret. Bare la det lufttørke, så får håret litt volum og grep. Avslutt med en skvett teksturerende pomade. Gni det inn mellom hendene for å emulgere og arbeide gjennom håret. Avslutt med å klemme små deler av håret for å skape piggete tekstur.

Et alternativ til havsaltspray er et stylingpulver som brukes etter pomade for tykt hår eller alene for finere hår. Stylingpulver gir volum og separasjon.

Kule avlinger

(L-R Braid BarbersJavi frisøren, Commodore Tonsorial Parlor, Cal Newsome)

Spill med forskjellige størrelser og retninger på pigger, samt form og tekstur av smell. Pigger kan være tynne eller tykke, peke opp eller på en vinkel. Frynser kan være rett på tvers og stumpe, komme til et diagonalt punkt, eller ha en stykke, ujevn finish.

Dette innlegget kan inneholde tilknyttede lenker. Vennligst les vår avsløring for mer informasjon.