Suurin osa mustista naisista nykyään mieluummin urheilevat tyylikkäitä lyhyitä kampauksia parantaakseen heidän persoonallisuuttaan ja houkuttelevuuttaan. Syy on helppo hallita lyhyet kampaukset verrattuna pidempiin kampauksiin. Tässä artikkelissa esittelemme joitain tyylikkäitä lyhyet kampaukset, joita mustat naiset käyttävät että voit valita ja arvostaa.

Fantastinen harjattu lyhyt kampaus

Nämä upeat harjatut lyhyet hiukset ovat todella upeita ja viehättäviä katsella. Tämän hiuksen sivut ja takaosat on partaveitsi ajeltu toisin kuin piikkinen pää. Sanoisin, että tämä kampaus näyttää hieman poikamaiselta, mutta mikään ei ole poikamaista tai tyttömäistä nykyaikana. Haluaisin varmasti urheilla tällä viileällä lyhyellä leikkauksella kesällä.

Mustat naiset lyhyillä hiuksilla

Lähde

Poikamainen Pixie Cut

Tämä hyvin poikamainen pixie -kampaus on todella niin lyhyt, että erehtyisit tämän kampauksen käyttäjän olevan poika ilman korvakoruja ja naisellinen mekko. Hienot hiukset leikataan lyhyesti pään muodon osoittamiseksi. Samoin tämän kampauksen platinaväri lisää hienosti tämän lyhyen leikkauksen houkuttelevuutta. Lisäksi upeat korvakorut täydentävät luonnollisesti tätä lyhyttä leikkausta.

Mustat naiset lyhyillä hiuksilla

Lähde

Fantastinen kihara kampaus

Tämä ihana kihara leikkaus on todella viehättävä ja houkutteleva katsella. Sille on ominaista ne luonnollisesti kiharat ruskeat hiukset, jotka muodostavat pään ympärille luonnollisen halo. Viehättävä ja ihana tämä lyhyt kampaus on ehdottomasti erittäin houkutteleva, koska mikään ei ole miellyttävämpää ja viehättävämpää kuin luonnollinen asia.

Söpö lyhyt kihara aliarvostus mustille naisille

Lähde

Ihana ja houkutteleva aaltoileva Bob -kampaus

Tämä bob -leikkaus on todella viileä ja viehättävä niillä aaltoilevilla tuhkanruskeilla hiuksilla, joissa on vaaleanruskeat kohokohdat. Nämä aaltoilevat hiukset täyttävät tämän kampauksen tarpeeksi volyymilla ja tekstuurilla. Samoin tämän kampauksen tylpät päät lisäävät glamouria ja tyyliä tähän hämmästyttävään hiukseen. Viileä ja kiehtova, tämä bob -hiukset on ehdottomasti mukava esimerkki siitä, kuinka aaltoilevat hiukset voidaan tehdä kauniilla bob -leikkauksella.

Mustat naiset lyhyillä hiuksilla

Lähde

Mahtava kihara Pixie -kampaus

Tämä ihana ja lumoava pixie hiukset on todella upea ja houkutteleva katsomaan. Luonnolliset kiharat hiukset, jotka on leikattu riittävän lyhyiksi, ovat todella viehättäviä ja houkuttelevia. Haluaisin varmasti saada tällaisen kampauksen kesällä, kun lämpötila alkaa lämmetä.

Musta naisten lyhyt Pixie Cut

Lähde

Upea Pixie -leikkaus ja mahtava yläosa

Tässä ihanassa ja houkuttelevassa lyhyessä kampauksessa on mukava yläosa, joka on todella viehättävä ja kiehtova katsella. Samoin sivuosat ovat viileitä, kun taas otsatukka täydentää kauniisti upeaa yläosaa. Lisäksi vaalean tuhkanruskean sävyt parantavat suuresti tämän pixie -hiuksen houkuttelevuutta.

Uusia lyhyitä hiustyylejä mustille naisille

Lähde

Ihana ja upea Bob -kampaus

Nämä ihanat ja upeat bob -hiukset ovat todella houkuttelevia ja kiehtovia noilla upeilla ruskeanruskeilla hiuksilla. Hiusten rakenne on todella paksu, mikä luo paljon volyymiä tälle kampaukselle. Lisäksi sivulta pyyhkäistyt otsatukka ovat todella upeita ja houkuttelevia. En todellakaan epäröi harrastaa tätä kampausta milloin tahansa.

Lyhyt Bob Musta Naisten kampaukset

Lähde

Tichinan ihana epäsymmetrinen Bob -kampaus

Tämä ihastuttava epäsymmetrinen bob -tukka, jonka on esittänyt amerikkalainen näyttelijä ja laulaja Tichina, on todella upea ja upea katsella. Sen määrittelevät ne paksut mustat hiukset, jotka on tehty mahtavaan epäsymmetriseen bobiin. Ihanat hiukset korostavat hienosti Tichinan kauneutta, ja kauniit päällekkäiset hiukset lyhyemmillä sivuilla ovat todella tyylikkäitä ja viehättäviä katsomaan.

Lyhyt epäsymmetrinen Bob mustille naisille

Lähde

Ainutlaatuinen Pixie -leikkaus, jossa sotkuinen yläosa

Kampaus ei voi koskaan olla niin kokeellista kuin tämä. Tämä kampaus uhmaa perinteistä tapaa käyttää hiuksia. Yläosa on sotkuisesti järjestetty ja sävytetty keltaisella värillä, kun taas sivu- ja takaosat ovat harmahtavia. Vaikutus on todella uusi ja ainutlaatuinen. En todellakaan sanoisi, että tämä kampaus olisi hämmästyttävä. Silti sanoisin, että tämän ainutlaatuisen lyhyen kampauksen urheilu vaatii paljon rohkeutta.

Musta naisten lyhyt leikkaus kampaus

Lähde

Selita Ebanksin mahtava ja upea kihara Bob -kampaus

Nämä Selita Ebanksin upeat bob -hiukset ovat hämmästyttävän upeita ja houkuttelevia. Selitalla on ihanat kasvot, ja kun otetaan huomioon nämä ihanat bob -hiukset, hänestä tulee hämmästyttävän upea. Kiharat hiukset korostavat kauniisti hänen kauneuttaan. Viehättävä ja lumoava, nämä lyhyet hiukset ovat todellakin erittäin kiehtovia ja ihastuttavia.

Selita Ebanks Lyhyet kiharat hiukset

Lähde

Viehättävä Bob -kampaus

Tämä viehättävä bob hiukset on todella viileä ja mukava katsella. Siinä on paksut mustat hiukset, jotka antavat tälle kampaukselle tarpeeksi volyymia ja tekstuuria. Tämän hiuksen leikkaus on riittävän sopiva. Samoin sivuttain erotetut hiukset lisäävät glamouria ja tyyliä tähän kampaukseen. Itse asiassa tämä kampaus on mukava esimerkki ihanasta bob -leikkauksesta.

Mustat naisten lyhyet hiustyylit

Lähde

Vanessa Simmonsin mahtava epäsymmetrinen Bob -kampaus

Tämä Vanessa Simmonsin harrastama bob -kampaus on todella ihana ja upea. Siinä on viileät aaltoilevat ruskeat hiukset, jotka virtaavat luonnollisesti alas hänen niskaansa. Ihana punos tämän kampauksen etuosassa lisää tämän leikkauksen houkuttelevuutta. Samoin viileä epäsymmetria on todella viehättävä ja upea katsella.

Söpö lyhyt leikkaus mustille naisille

Lähde

Ihanat Bob -hiukset

Nämä ihanat bob -hiukset ovat todella viileitä ja viehättäviä niillä ruskeanruskeilla hiuksilla, joissa on tummanruskeaa sävyä. Tämän lyhyen hiuksen sivuosat ovat todellakin mukavia katsella, kun taas otsatukka täydentää kauniisti sivuosia. Tämä bob hiukset on todella houkutteleva ja täydellinen esimerkki viehättävä bob kampaus.

Lyhyet suorat hiustyylit mustille naisille

Lähde

Mahtava perverssi kampaus fantastisilla peloilla

Tässä ihanassa ja houkuttelevassa kampauksessa on niitä mahtavia pelkoja, jotka ovat todella viehättäviä ja kiehtovia katsella. Pelot ovat mahtavia ja lisäävät huomattavasti tämän kampauksen houkuttelevuutta. Haluaisin varmasti saada nämä luonnolliset pelot, jos voisin.

Luonnolliset pelot lyhyille hiuksille

Lähde