Tänäkin vuonna lyhyet kampaukset ovat suosittuja tyttöjen keskuudessa ainutlaatuisilla ja trendikkäillä tyyleillä. Nämä kampaukset antavat trendikkään ja tyylikkään ilmeen tytön persoonallisuudelle ja tekevät niistä trendikkäimpiä ja seksikkäämpiä. Seuraavassa on muutamia suosittuja esimerkkejä lyhyistä kampauksista, jotka on katsottava, ne voivat olla hyödyllisiä uuden ja trendikkään hiuksen näyttämisessä tänä vuonna.

Lyhyet kampaukset näyttävät viileiltä ja trendikkäiltä. Nämä liian lyhyet hiustenleikkaukset on helppo kantaa ja käsitellä.

Viileät lyhyet hiusvärit

Lähde

Näitä lyhyitä hiustenleikkauksia kuljetetaan edelleen hämmästyttävillä hiusväreillä. Tässä alla olevassa kuvassa tämä tyttö näyttää trendikkäältä ja tyylikkäältä lyhyessä kampauksessa punaisten hiusten värisävyllä.

Lyhyet punaiset kampaukset tytöille

Lähde

Lyhyet hiustenleikkaukset näyttää söpöltä ja kauniilta hämmästyttävillä hiusväreillä. Tämä tyttö näyttää söpöltä tässä lyhyessä ja vaaleassa hiusten värissä. Sekoita vaaleiden hiusten värisävyjä myös hämmästyttävän ja houkuttelevasti.

Suloinen hiusväri lyhyille hiuksille

Lähde

Ombre -tyylinen hiusten kuolema on yksi tämän vuoden suosituimmista ja trendikkäimmistä tyyleistä. Se näyttää myös trendikkäältä lyhyiden kampausten kanssa.

Lyhyet ombre -kampaukset 2013

Lähde

Tässä on toinen ainutlaatuinen ja houkutteleva punaisten hiusten värisävy, joka on trendikäs ja tyylikäs pixie -leikkaus.

Tummanpunainen pixie leikkaus

Lähde

Nämä ovat vielä hämmästyttäviä lyhyitä kampauksia, joissa lyhyet leikkaukset näyttävät houkuttelevilta. Tämä tyttö näyttää fiksulta tässä sinertävän violetissa hiusvärissä.

Hiustyylit lyhyille hiuksille-1

Lähde

Toinen viileä ja trendikäs hiusväri, joka näyttää houkuttelevalta ja hämmästyttävältä liian lyhyellä leikkauksella.

Hiustyylit lyhyille hiuksille-2

Lähde

Tämä nainen näyttää seksikkäältä, älykkäältä ja houkuttelevalta tämän hämmästyttävän kampauksen kanssa. Näyttääkseen ainutlaatuiselta hän kantoi lyhyen trendikkään leikkauksen hämmästyttävillä hiusväreillä.

Hiustyylit lyhyille hiuksille-3

Lähde

Vaaleampi vaaleiden hiusten värisävy ja vaaleanpunainen vaikutus antavat persoonallisuudellesi kauniin ja söpön ilmeen.

Hiustyylit lyhyille hiuksille-4

Lähde

Sekoita vaaleammat ja tummemmat sävyt vaaleiden hiusten värisävystä myös hyvältä lyhyiden hiustenleikkausten kanssa.

Hiustyylit lyhyille hiuksille-5

Lähde

2013 Hiustyylit lyhyille hiuksille-6

Lähde 

2013 Hiustyylit lyhyille hiuksille-7

Lähde

2013 Hiustyylit lyhyille hiuksille-8

Lähde

2013 Hiustyylit lyhyille hiuksille-9

Lähde

2013 Hiustyylit lyhyille hiuksille-10

Lähde