Jos olet yli 50, voit tällä hetkellä pysäyttää ihmiset heidän jäljilleen kampaus – ja olemme täällä, jotta voimme tehdä sen sellaisena. Yleensä “turvallisimmat” kampaukset yli viisikymmentä naista ovat lyhyet rinnat ja lyhyet hiustenleikkaukset. Nämä voidaan yhdistää haukkaisiin otsatukkaihin ja herkkiin, kasvoja kehysttäviin kerroksiin. Jos kuitenkin haluat erottua enemmän, voit ravistaa pitkää kampausta kerroksilla tai uutta eloisaa hiusten väri.

Millä tahansa tavalla valitsetkin, löydät jotakin 20 yli 50 -vuotiaiden naisten kampauksesta, jotka ovat perus- mutta tyylikkäitä vuodelle 2019.

1. Lyhyt leikkaus yli 50 -vuotiaille

Erittäin lyhyet leikkaukset tarjoavat tekstuuria ja esittävät kasvot, ja niissä on tärkein lisäksi, että ne ovat liian helppoja ylläpitää satunnaisella leikkauksella. Jotkut hauskat kalvoominaisuudet voivat lisätä juonittelua.

Lyhyet aliarvostus yli 50 -vuotiaille

Lähde

2. Lyhyt Pixie Cut yli 50 naiselle

Kaso kerroksia ja eleganssia ovat tyypillisiä tälle tyylille. Se on jännittynyt, mutta samalla täysin suoraan yli 50 -vuotiaalle naiselle. Työpaikoilla työskentelevät löytävät tämän uskomattoman päätöksen.

Lyhyet leikkaukset yli 50 naiselle

3. Lyhyt Bob -kampaus yli 50 -vuotiaille

On syytä, miksi näet niin paljon tyylikkäitä työskenteleviä naisia ​​tällä leikkauksella. Se on kaunis, helppo hallita ja kehystää kasvot, mikä on tärkeää, jos työskentelet muiden kanssa paljon.

Lyhyet kampaukset yli 50 -vuotiaille

4. Aaltoileva oikotie yli 50 -vuotiaille

Tämä aaltoileva kulmikas Bob on hurmaava, kun balayage -väriä käytetään. Herkkä aalto voidaan saavuttaa rullilla, jos et halua pysyvää aaltoa.

Pikavalinnat yli 50 -vuotiaille

5. Kerroksellinen lyhyt leikkaus yli 50 -vuotiaille naisille

Lyhyempi leikkaus ja vaaleampi hiusväri voivat saada sinut näyttämään paljon nuoremmalta kuin olet. Yllä olevassa kuvassa oleva Sharon Stone on reilusti yli 50 -vuotias, mutta voisi mennä naiselle, joka on 20 vuotta nuorempi. Tämä söpö bob on helppo muotoilla.

Lyhyet aliarvostus yli 50 -vuotiaille naisille

Se on ihanteellinen tilaisuus omaksua luonnollinen kauneutesi, ja kuolemattoman, tyylikkään kampauksen löytäminen on ensimmäinen askel. Riippumatta siitä, ettet ole päivittänyt ulkonäköäsi vuosiin tai haluatko olennaisesti pistäytyä johonkin uuteen, nämä yli 50 -vuotiaiden naisten kampaukset saavat sinut suuntaamaan suoraan salonkiin.

6. Liian lyhyet hiukset

Lyhyet leikkaukset yli 50 naiselle-6

7. Hienot kerrokset

Lyhyet leikkaukset yli 50 naiselle-7

8. Suora leikkaus

Lyhyet leikkaukset yli 50 naiselle-8

9. Söpö ja moderni

Lyhyet leikkaukset yli 50 naiselle-9

10. Yksinkertainen leikkaus

Lyhyet leikkaukset yli 50 naiselle-10

11.

Lyhyet leikkaukset yli 50 naiselle-11

12.

Lyhyet leikkaukset yli 50 naiselle-12

13.

Lyhyet leikkaukset yli 50 naiselle-13

14.

Lyhyet leikkaukset yli 50 naiselle-14

15.

Lyhyet leikkaukset yli 50 naiselle-15

16.

Lyhyet leikkaukset yli 50 naiselle-16

17.

Lyhyet leikkaukset yli 50 naiselle-17

18.

Lyhyet leikkaukset yli 50 naiselle-18

19.

Lyhyet leikkaukset yli 50 naiselle-19

20.

Lyhyet leikkaukset yli 50 naiselle-20