Kuten kaikki tiedätte, että pitkien hiusten käsittely on vaikeaa työtä ja hyvin harvat ihmiset voivat tehdä sen. Lyhyet hiukset ovat aina parempia kuin pitkät, ja useimmat tytöt haluavat olla lyhyet. Lyhyiden karvojen syy on se, että niitä voidaan helposti hallita, niitä voidaan helposti ylläpitää missä tahansa, ja mikä tärkeintä, lyhyet hiukset antavat sinulle kunnollisen, älykkään, trendikkään ja viileän ilmeen. Uuden vuoden lähestyessä kaikki haluavat saada uuden ilmeen, jotta he voivat tehdä vaikutuksen muihin ihmisiin. Tässä muutamia parhaat lyhyet hiukset jota voit kokeilla tänä vuonna:

Vuonna 2013 epäsymmetrinen hiustenleikkaus tulee rokkaamaan kaikkialla. Useimmat julkkikset ja työskentelevät naiset ovat ottaneet tämän leikkauksen, koska se antaa sinulle kunnollisen ja trendikkään ilmeen. Ulkonäön lisäksi sitä on helppo ylläpitää, eikä sen huoltoon tarvitse käyttää tunteja.

Parhaat lyhyet kampaukset naisille 2013

Jos sinulla on soikeat kasvot, sinun on kokeiltava epäsymmetristä leikkausta leffan kanssa. Se on myös trendikästä ja siistiä. Ja mikä tärkeintä, antaa naisille ja tytöille soikeat kasvot mukavan ja arvostavan ilmeen.

Lyhyet kampaukset soikeille kasvoille 2013

Pixie -leikkaus sivusuunnittelun ohella myös trendi. Se antaa sinulle funky ja trendikkään ilmeen, ja ihmiset varmasti pitävät uudesta ulkoasustasi ja arvostavat sitä.

Lyhyet vaaleat kampaukset vuodelle 2013

Vuonna 2013 naiset haluavat olla funky ja trendikkäämpiä ja siksi heidän on kokeiltava pixie -leikkausta. Se on siistiä ja kuvaa myös persoonallisuutesi uutta puolta.

Uusimmat lyhyet kampaukset naisille 2013

Tytöt 2013 haluavat enemmän funky -ulkoasua kuin söpöjä. Heidän on kokeiltava pitkää pixie -leikkausta, joka varmasti täyttää kaikki heidän funky -ulkoasua koskevat vaatimukset.

Paras lyhyt leikkaus tytöille 2013

Vuonna 2013 voit kokeilla bob -leikkausta. Se antaa sinulle varmasti söpön ja trendikkään ilmeen, ja ihmiset ympärilläsi arvostavat sinua ja uutta leikkaustasi.

Lyhyet käänteiset bob -kampaukset hienoille hiuksille

Jos joudut osallistumaan johonkin satunnaiseen kokoukseen tai tilaisuuteen, sinun on kokeiltava updo -kampausta. Se antaa sinulle viileän ja kunnollisen ilmeen, joka on satunnaisten toimintojen tai kokousten vaatimus.

Rentoja kampauksia lyhyille hiuksille

Jos sinulla on kiharat hiukset, sinun on lyhennettävä niitä. Lyhyt kihara leikkaus antaa sinulle trendikkään ja funky -ilmeen.

Lyhyet kampaukset tytöille, joilla on hienot hiukset

Jos haluat klassisen, söpön ja kunnollisen ilmeen itsellesi, sinun on kokeiltava lyhyttä bob -leikkausta. Tämä hiustenleikkaus sopii parhaiten työskenteleville naisille ja tytöille, jotka haluavat säilyttää kunnollisen mutta trendikkään ilmeen ja haluavat pysyä poissa funky -leikkauksesta.

Klassiset lyhyet bob -leikkaukset

Jos todella haluat pysyä trendissä ja haluat olla funky ja trendikäs ulkoasu, sinun on valittava joko pixie -leikkaus tai epäsymmetrinen. Molemmat lyhyet leikkaukset ovat trendikkäitä ja antavat sinulle trendikkään ja funky -ilmeen.

Syksyn talven 2013 lyhyiden hiusten trendit

Pixie on nykyään trendi, joten pixie -leikkaus voidaan tehdä, mutta sitä ei suositella satunnaisiin toimintoihin.

Pixie lyhyet kampaukset naisille

Se on uusi lyhyt kampaus, joka on yhdistelmä lyhyttä kerroksellista leikkausta ja joitain tummia värejä. Se on myös trendi ja antaa viileän ilmeen.

Afrikkalainen amerikkalainen lyhyt kampaus ja väri

Lyhyet bob -kampaukset aasialaisille naisille

Lyhyet kiharat kampaukset 2013 naisille

Kuvia trendikkäistä kampauksista naisille

Kuvia vaaleista lyhyistä hiuksista

Julkkikset söpöillä lyhyillä leikkauksilla

Suositut lyhyet hiustenleikkaukset naisille 2013

Faux haukka naisille kuvia

Kuvia lyhyistä aaltoilevista leikkauksista

Undercut -kampauksen kuvat naisista

Katherine Heigl lyhyet hiukset 2012

Lyhyet kampaukset ohuille hiuksille

Mandy Moore lyhyet hiukset sivukuva

Lyhyet kampaukset syksyllä talvi 2012

Lyhyet bob -kampaukset takaa