Hyvin lyhyet hiustenleikkaukset ja super lyhyet hiusten leikkaukset, tunnetaan myös nimellä aliarvostus korvan yläpuolella, tunnetaan yhtenä tyylikkäimmistä, trendikkäimmistä ja helposti hallittavista hiustyyleistä, joita nainen voi kokeilla. Kun tämä yhdistetään otsatukkaan, tulee vastustamaton kauneus.

Lisäksi olemme laatineet luettelon muista tyyleistä, joita kannattaa harkita, ennen kuin päätät nykyisten hiustesi pituudesta. Keskustele tästä kampaajan kanssa ja tee e -päätös. Tämä seuraava luettelo saa sinut todella harkitsemaan, tässä tämä uusi kampaus saattaa viedä sinut ja mitä se tekee jokapäiväiseen rutiiniisi.

Lyhyet kampaukset ehdottomasti näyttää hyvältä naiselle ja jokaisen naisen pitäisi kokeilla heitä. Katso kuinka söpö tämä malli näyttää tällä laukauksella.

Hyvin lyhyet kampaukset, joissa otsatukka naisille

Otsatukkaiset hiustenleikkaukset ovat ehdottomasti kasvava trendi vuonna 2013. Otsatukka yksityiskohdat saavat naisen näyttämään paremmalta kuin hän todellisuudessa on

Suloiset lyhyet hiukset, joissa on paljon otsatukka

aasialainen naisella olisi ehdottomasti oltava otsatukka, eikä koskaan menetä niitä. Tämän mallin kauneus kuvassa kasvoi ehdottomasti oikealla lyhyellä leikkauksella, jossa oli otsatukka.

Söpö lyhyt aliarvostus otsatukka 2012

Hyvin lyhyet kampaukset, joissa on otsatukka, ovat kuin pixie -aliarvostus ja tekevät saman vaikutuksen naisiin. Ne ovat söpöimpiä lyhyitä aliarvostuksia.

Lyhyet leikkaukset, joissa on pitkät otsatukka, saattavat kuulostaa hieman erilaisilta, mutta näyttävät hyvältä naisille. Ilman ajattelua jokaisen naisen tulisi kokeilla sitä.

Emma on lyhyiden kampausten kuningatar ja otsatukka ja johtaja muotia naisille, joilla on lyhyet hiukset. Jos Emma pystyy, miksi et sinä?

Emma Watson Söpö lyhyt leikkaus otsatukka

Ohuiden hiusten haitat häviävät hyvin lyhyistä leikkauksista, joissa on otsatukka, ja itse asiassa siitä tulee etu.

Lyhyet aliarvostus otsatukka ohuet hiukset 2013

Kirsten Dunst on yksi lyhyiden aliarvostusten faneista ja käyttää niitä yleensä. Jos haluat näyttää kauniilta kuin hän, sinun tulee seurata hänen esimerkkiään.

Kirsten Dunst lyhyt leikkaus otsatukka

Tämä on erittäin söpö sivutangon lyhyt leikkaus ja pienet yksityiskohdat tekivät siitä vieläkin söpön.

Söpö lyhyt aliarvostus sivussa pyyhkäisi otsatukka

Bob -tyylinen lyhyt leikkaus näyttää hyvältä värillisillä silmillä ja on erittäin trendikäs vuodelle 2013.

Lyhyet otsatukka bob -leikkauksella

Keskikokoiset otsatukka lyhyellä leikkauksella näyttää todella kauniilta, kuten tästä kuvasta näkyy, ja jokaisen naisen pitäisi kokeilla sitä.

Lyhyet ja keskipitkät aliarvostus otsatukka

Rihanan käyttää otsatukkaita erittäin hyvin, ja jos haluat näyttää häneltä, älä ohita tätä lyhyttä leikkausta, jossa on otsatukka vuonna 2013.

Rihanna lyhyt leikkaus otsatukka 2012

Tämä tässä on erittäin hyvin lyhyt leikkaus otsatukka. Kukaan mies ei voi vastustaa tällaista kauneutta.

Super söpö lyhyt leikkaus otsatukka

Lyhyet leikkaukset, joissa on tylsiä yksityiskohtia, tekevät naisesta huomion keskipisteen missä tahansa. Asiasta kannattaa keskustella kampaajan kanssa.

Tylsät otsatukka Bob -leikkauksella

Catherine McPhee osaa käyttää lyhyitä hiustenleikkauksia otsatukkailla ja jos harkitset niin kauniita hiuksia, sinun tulee seurata hänen esimerkkiään

Lyhyet aliarvostus otsatukka ja kerros 2012

Funky lyhyet aliarvostus sopii hyvin afrikkalaisamerikkalaisille naisille, vaikka ne ovat vanhempia. Luo oma muotisi tällä tyylillä.

Funky lyhyet aliarvostus otsatukka 2012

Sivujen lakaiseminen on toinen tapa näyttää kauniilta hyvin lyhyissä hiuksissa. Sivusta pyyhkäisty otsatukka tulee trendikkäämmäksi tänä vuonna. Jenna Elfman on toinen julkkis, joka käyttää lyhyttä leikkausta otsatukkaan ja jota on pidettävä esimerkkinä.

Jenna Elfmanin lyhyt leikkaus, jossa sivuttaiset otsatukka.

Viileän näköinen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Kokeile tätä viileää lyhyttä kampausta otsatukkailla ja haasta maailma.

Upeat lyhyet Bob -leikkaukset Bangs 2012

Jos pidät itseäsi emoina, sinun tulee valita lyhyet hiukset. Kokeile otsatukka, et tule katumaan.

Söpö emo kampaukset otsatukka tytöille.

Jos leuka on tällainen, sinun pitäisi käyttää tällaista lyhyttä kampausta otsatukkailla ja luoda eroa.

Leukapituiset otsatukka lyhyillä hiuksilla

Rekha Garton on vain toinen julkkis, joka pitää muodikkaasta kampauksesta, jossa on otsatukka. Hän ei ole koskaan katunut sitä.

Keyshia osaa käyttää lyhyitä hiuksiaan, hän käyttää otsatukkaisia ​​yksityiskohtia ja näyttää tietä sinulle muodin kautta!

Keyshia söpö lyhyt leikkaus otsatukka

Shaggy kampaus otsatukka on helppo käsitellä ja vähentää aikaa mennä ulos aamulla.

Hän on muodin tähti, trendien kuningatar ja hän käyttää lyhyitä hiuksia, joissa on otsatukka. Joten miksi et?

Kuvia lyhyistä bob -leikkauksista, joissa on otsatukka

Yksi parhaista lyhyistä kampauksista, joissa on otsatukka tyylisesti. Pakollinen naiselle, joka pitää lyhyistä leikkauksista.

Lyhyet hiustenleikkaukset, joissa on pitkät otsatukka naisille

Trendikkyys ei ole koskaan ollut helppoa, kokeile tätä mallia ja ole muodikas ja trendikäs.

Toinen hyvä malli kokeiltavaksi lyhyille hiuksille. Älä ohita tätä ja keskustele kampaajan kanssa.

Kuvia lyhyistä kampauksista, joissa on otsatukka, ne saavat sinut harkitsemaan kaikkea.

Kuvia lyhyistä kerroksellisista kampauksista, joissa on otsatukka

Tämän mallin avulla voit olla varma, ettet ohittanut mitään ja näit täydellisiä kuvia lyhyistä kampauksista, joissa oli otsatukka.

Lyhyt kerroksinen hiustenleikkaus täydellä otsalla.

Jos sinulla on raskaita karvoja ja sinulla on vaikeuksia hallita niitä, kokeile tätä mallia.

Jos olet selannut tämän sivun, voit olla varma, ettet ole unohtanut mitään, ja nyt tiedät jokaisen lyhyen leikkauksen otsatukka -mallilla. Aika mennä leikkaamaan hiukset!