Cameron Diaz on yksi suosituimmista julkkiksista. Hän on inspiroinut monia naisia ​​erityisesti muodin suhteen. Yksi asioista, joita hän suositteli monien naisten keskuudessa ympäri maailmaa, on katkera hiustenleikkaus. Katkera aliarvostus on yksi trendikkäimmistä tavoista leikata hiukset. Katkaisevassa leikkauksessa hiukset on jaettu osiin. Jokainen näistä osista on jaettu hiusten pituuden perusteella ja hiukset leikataan satunnaisella tavalla. Se näyttää aluksi kaoottiselta, mutta kun kaikki hiusten osat on tehty ja yhdessä katsottuna, se luo erottuvan ulkonäön.

Katkerat kampaukset ovat vuosisadan trendi ja antavat upean ulkonäön sitä harrastavalle henkilölle. Mutta on tärkeää kuulla hyvää kampaajaa tämän ulkonäön saavuttamiseksi. Tyyliä on erittäin vaikea hallita, ja vain kokeneet kampaajat voivat esitellä sinulle halutun tuloksen. Katkeralla tyylillä voit saavuttaa joitain parhaita kampauksia.

Yksi parhaista tyyleistä, jotka voidaan saavuttaa jyrkällä tyylillä, on ärtyisä katkonainen bob. Bob -tyyli on paras lyhyiden aliarvostusten suhteen. Se näyttää kunnolliselta, mutta trendikkäältä ja sopii hyvin kaikenlaisiin tilaisuuksiin. Bob on ajaton ja on yleinen hiustenleikkaus. Tällainen hieno hiustenleikkaus voi viedä hohtoasi seuraavalle tasolle, jos yhdistät leikkauksen katkeraan tyyliin. Tässä tyylissä klassisen bobin tasaiset kerrokset näyttävät epätasaisilta ja antavat sinulle trendikkään uuden ilmeen. Tämä epätasaisuus antaa hiustenleikkaukselle parhaan tyylin. Tässä tyylissä voit valita satunnaiset hiukset, jotta ne näyttävät vieläkin viileämmiltä. Se tekee suuren muodin ja näyttää siistiltä kaikille, jotka käyttävät sitä.

Toinen hiustenleikkaus, joka tulee kaikkien mieleen, kun puhumme lyhyistä kampauksista, on pixie cut. Pixie -leikkaus on kuuluisa kaikkien huippumallien ja julkkisten keskuudessa. Näemme usein heidän käyttävän tätä kampausta. Pixie sopii hyvin toimistoosi ja cocktailjuhliin. Se on universaali hiustenleikkaus. Hiustenleikkuun avulla voit näyttää vieläkin viileämmältä, kun siihen lisätään hämmentävää tyyliä. Pixie, joka on lyhyempi takana ja pidempi edessä, on satunnaisia ​​pituuksia välissä ja antaa erittäin viileän ulkonäön. Se myös edistää asenteitasi. Pixie -leikkauksille voidaan myös antaa hyviä värejä, jotta se erottuu.

Aasian shaggy pixie on toinen kampaus, joka on tämän vuosisadan trendi. Pixie näyttää luonnolliselta takkuiselta, koska hiuksesi ovat eri pituisia. Hiustenleikkaus tehdään rypyttävällä tyylillä, jossa on vähemmän hiuksia pään takaosassa ja enemmän hiuksia eteenpäin. Kerroksia ei kuitenkaan tehdä samalla tavalla leikkaamalla satunnaisesti, jolloin se saa mukavan, trendikkään ja muodikkaan ilmeen.

On myös muita hiustyylejä, joita voit kokeilla katkeralla tyylillä alla olevista kuvista:

1-Lyhyt Choppy Haircut

Lyhyt katkera hiustenleikkaus, hiukset Pixie Choppy Short

2-Edgy Choppy Bob

Edgy Choppy Bob, Bob Choppy Blonde Layers

3-Choppy Pixie

Choppy Pixie, Pixie Choppy Purple Pastel

4-Aasian Shaggy Pixie

Aasialainen Shaggy Pixie, Pixie Hair Choppy Short

5-Choppy Blonde Bob

Choppy Blonde Bob, Hiukset Choppy Bob Bobs

6-

Hiukset Vaaleat Choppy Short

7-

Pixie Blondi Choppy Razored

8-

Pixie Choppy Layers Long

9-

Hiukset Bob Hienot kampaukset

10-

Choppy Blonde Short Pixie

11-

Choppy Blonde Rose Dishwater

12-

Hiukset Bob Choppy Rinnat

13-

Pixie Hair Grey Short

14-

Hiukset lyhyet kampaukset Bob

15-

Bob lyhyet hiukset, keskikokoiset

16-

Choppy Blonde Lob Hair

17-

Hiukset Choppy Short Bob

18-

Blondi Bob Choppy Bobs

19-

Pixie Choppy Cut kartiomainen

20-

Lyhyet kampaukset Trendikäs aliarvostus

21-

Lyhyt Bob Choppy kampaus

22-

Bob Choppy Rinnat Kulmikas

23-

Lyhyet Bob -hiukset

24-

Pixie Edgy Bangs Balayage

25-

Aaltoilevat Bob Bronde -kerrokset

26-

27-

28-

29-

30-

31-

32-

33-